2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende ikizlerrr dolu canımm.. abime deli olurdum benzeri geldi hemde 1 gün arayla abim 4 haziran kocam 5 haziran :))) teyzem var tanıdığım var görümcemim oğlu kocası var... yağmur gibii ikizler yağıyor

Öncelikle daire kapısa kızımın adına kart yapıp kapıya astım canım kartı burda paylaştım hatta.. sonra dedim ki gelceğine yakın haber verde markete gidelim yukarı cıkmadan.. aradı beni in aşağıya die dedim bacagıma kramp girdi çabuk cık yukarı dur bekle kıpırdama dedi pastayla kızımın odasına saklandım. asansör sesini duyunca mumalrı yaktım odasında bekledim.. önce notu gördü kapıyı açtı.. oooo diee gülerek geliyor.. nerdesin die seslendi burdayım dedimm odaya girdi şok olduuu kızımla kutlamak için burda bekledik seni dedim.. üfledi işte ama çok mutluydu o ann gözleri doldu sonra çıktık odadan pastayı bıraktım hediyesini verdim ayakkabı almıstım.. ne gerek vardı aşkım yaaa ne cok hazırlnmıssın falan dedi.. sonra yemeğe çıktık gecede pastamızı kestik

cok guzelll olmuss cnmm ıkızler ınsanı suprızı sever..ben 1 ay oncesnden baslıyormm bana ne alıcaksın suprızlern varmı bılmem ne :) ama daha kocama hc suprız yapmadımm hedıye alır doğum gununu kutlarımmm...nası uzuldm smdıı ...kocamn doğum gunu 15 nısan aslında ama 15 hazıran yazdrmıslar kımlıgee bnm doğum gunum 15 hazıran der hepp...bnde ona bseyler yapımm ama böyle seylerıde hıc bılmıyrmm

Günaydın kızlar.. bugün hiç çalışasım yok nedense.. gezesim var, alışveriş yapasım var.. bugün nasıl geçecek bilmiyorum.. vakit azaldıkça da çalışmak sıkıcı oluyor çünkü aklımda hep başka şeyler var, bebeğim, eksiklerim, yapacaklarım.. tatile çıkmak istiyorum şöyle bir hafta.. ama maalesef ki benim de işkolik bir kocam var. bu aralar çok yoğun ve temmuza kadar izin alması çok zor. temmuzda da vakit daraldığı için ben tatile çıkamam. ailemin yanına gideceğim küçük bir tatil planı yapıyorum ben de tek başıma..bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz..
benim kasılmalarım da başladı çok kötü. karnım taş gibi kesiliyor hareket edemiyorum.patlayacak gibi.. yorulunca oluyor genelde. yorulmam için de akşam yarım saatlik yürüyüşler yetiyor

sonrası kırmızı noktaaaa...

Son düzenleme:

15 haziran diyorsa sende kızınla bişeyler yap canım al benim süprizi çal.. hiç kafayı yorma boşveer

Aynen öyle canım konuşsa en azından o rahatlardı bende yarısını dinler yarısını dinlemezdim,böyle suratını gördükçe sabır çektim inan,bakalım bu akşamda aynı olacak mı dünyanın işi sanki memleketi bu kurtaracak o kadar pipirikli ki işi olduğu gibi kafasında eve getiriyo gün içinde hepimizin canı bişeylere sıkılıyo biz belli ediyoz mu şu kadın milleti ne sabırlı varlıklar yarebbim

Canım o bebek bastığı icin oluyor, kan dolaşımı bozuluyor ayaklarımızın sistigi gibi

Birde sen orayı nasıl gördün , ben coktandir göremiyorum alt tarafı

alemsin canım ya bende görmeyeli uzuun zaman oluyor kendısını ama ben elle farkettım şişlikleri ağrım var diye ne oluyo dedim şişlikler elime geldi normal diyosun yanı biraz rahatladım şimdi

oğluşumla biz geldiiik kızlaar
dün doktor kontrolumuz vardı ve istanbula gidebilmek için izini kopardık :118:
yarın istnbula gidiyoruuuz
yaşasıın
çok şükür kontrolumuzde bir sıkıntı çıkmadı herşey yolundaymış...
buarada kan uyuşmazlığımız için iğnemizi de yaptırdık :18:
yanlız doktorum muaynede bebişi incelerken sen son adet tarihinden eminmisin,
bebeğin gelişimi bayağı önde görünüyorda dedi
tüm ölçümlerde 29 hafta 4 günlük görünüyormuş
kilosu da 1.400 çıktı
şeker kontrolunu yaptırmışmıydık diye tekrar sordu tahlillerime baktı şekerin yüksek değilmiş aksine birazda düşükmüş dedi
bizde son haberler böyle kızlar şimdi biraz geçmişe gözatayım :126:
siz sohbete devam edin ben size yetişirim

aynen canım zaman yaklaştıkça çalışma isteği bitiyor.. bide o bebişlerimizi bırakıp çalışmaya gelmekte zor olacak kesin.. dün ağda için gittim. ordaki abla öyle dio hele bi yüzünü gör nasıl zor gelecek.. dedim hiç konusunu bile açmayalım bünyteler tatil istiyor gerçekten.. bakalım kocamdan çok istediğim için çanakkeleye götürekmiş beni hafta sonu süpriz yapmış. otelde yer ayırtmış. değişik bir yer bile güzel tatil olacak die düşünüyorumm.. dönüştede ayvalık falan gazerek geliriz dedi.. içim ferahladııı..

o kasılmalar çok kötü yaa bende öyleyim nefesim kesilio taş gibi oluoo.. ovalıyorum orayı hadi kızım rahatla diorum biraz sonra geçio..

Canım çok gecmis olsun dikkat et kendine yat dinlen çok strese girmiştin sende benim gibi acma tv diğer siteleri falan bosver . Stres sanci yapıyor. Rahatına bak sen ya

Canım tebrik ederim. Esimle birlikte nice mutlu yıllara ins. Beğenmesine sevindim çok heveslenmistin.

Ya birde sana bisey sorsam daha once yazdım burda ama kimse görmedi galiba. Cibinlik ile birlikte dönence düşünüyormusun? yukarıdan sallananlardan istiyorum ama cibinligin Demiri birde onun ki çirkin mı olur? Bir fikrin var mi

Son düzenleme:

Gerçekten güzel olmuş canım Nice mutlu huzurlu senelere canım

alemsin canım ya bende görmeyeli uzuun zaman oluyor kendısını ama ben elle farkettım şişlikleri ağrım var diye ne oluyo dedim şişlikler elime geldi normal diyosun yanı biraz rahatladım şimdi

canım benimde malum bölgede bi gariplik var ama ne olduğunu çözemiyorum taratlandığı mzaman falan orası semsert elime geliyor.. taş gibi sanki şişmiş gibidee demekki normal bişey buu...

günaydın.... :)

bişey sorucam size,aranızda ayhançocuk ya da anılçocuk tan alışveriş yapan var mı internet sitelerinden ?

bir de crest marka park yataklardan kullanan alan oldu mu aranızda ?

park yatak olarak onları çok beğeniyorum netten gördüğüm kadarıyla ama netten alma konusunda çekinecelerim var görmeden etmeden :44:

kızlar bu magnezyum ne mucize bişeymiş.hem kabızlığım geçti hemde kemik ağrılarım.Allahımmm çok şükür...
sadece sabah yataktan kalkarken bacaklarımın arası pelvis kemiklerim ağrıyor.yüyürünce biraz geçiyor..

canım benim çokkk saolll

aslında düşündüm canım nattou nun ufak müzikli oyuncagını almıştım beşiğinin yanına asmıştım onun dönencesine baktım 100 küsürlü fiyattı butik bebedede kampanya girince dönencesi yoktu alamadım. yatağın köşesinde görürsün resimde.. şimdide kararsızım cibinlik gelince böyle sade daha hoş oldu sanki.. bide yatağına hemen yatmıcak yatıncada uyurken koyucağım için ne kadar gerek var bilemedim..

günaydınn canım internetten alışveriş yapanlar var ama bana çok riskli geliyor yaa gördüğün gibi çıkmayabiliyor illaki bi elimle dokuncam falan şimdi birde vaktimiz kalmadı olmadı iade et değiştir birsürü süreç sen bilirsin ama gözün göre göre al derim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…