- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.181
Canım ben orayı kaçırmışım bak doğru haziran ayı başladı doğum günleride başladı,eşinin doğum günümüydü yoksa bizimde 17 nde ne yaptın canım sayi bende ruhsuz kocama bişeyler yapmak istiyorum
bende ikizlerrr dolu canımm.. abime deli olurdum benzeri geldi hemde 1 gün arayla abim 4 haziran kocam 5 haziran :))) teyzem var tanıdığım var görümcemim oğlu kocası var... yağmur gibii ikizler yağıyor
Öncelikle daire kapısa kızımın adına kart yapıp kapıya astım canım kartı burda paylaştım hatta.. sonra dedim ki gelceğine yakın haber verde markete gidelim yukarı cıkmadan.. aradı beni in aşağıya die dedim bacagıma kramp girdi çabuk cık yukarı dur bekle kıpırdama dedipastayla kızımın odasına saklandım. asansör sesini duyunca mumalrı yaktım odasında bekledim.. önce notu gördü kapıyı açtı.. oooo diee gülerek geliyor.. nerdesin die seslendi burdayım dedimm odaya girdi şok olduuu kızımla kutlamak için burda bekledik seni dedim.. üfledi işte ama çok mutluydu o ann gözleri doldu sonra çıktık odadan pastayı bıraktım hediyesini verdim ayakkabı almıstım.. ne gerek vardı aşkım yaaa ne cok hazırlnmıssın falan dedi.. sonra yemeğe çıktık gecede pastamızı kestik
bende ikizlerrr dolu canımm.. abime deli olurdum benzeri geldi hemde 1 gün arayla abim 4 haziran kocam 5 haziran :))) teyzem var tanıdığım var görümcemim oğlu kocası var... yağmur gibii ikizler yağıyor
Öncelikle daire kapısa kızımın adına kart yapıp kapıya astım canım kartı burda paylaştım hatta.. sonra dedim ki gelceğine yakın haber verde markete gidelim yukarı cıkmadan.. aradı beni in aşağıya die dedim bacagıma kramp girdi çabuk cık yukarı dur bekle kıpırdama dedipastayla kızımın odasına saklandım. asansör sesini duyunca mumalrı yaktım odasında bekledim.. önce notu gördü kapıyı açtı.. oooo diee gülerek geliyor.. nerdesin die seslendi burdayım dedimm odaya girdi şok olduuu kızımla kutlamak için burda bekledik seni dedim.. üfledi işte ama çok mutluydu o ann gözleri doldu sonra çıktık odadan pastayı bıraktım hediyesini verdim ayakkabı almıstım.. ne gerek vardı aşkım yaaa ne cok hazırlnmıssın falan dedi.. sonra yemeğe çıktık gecede pastamızı kestik
cok guzelll olmuss cnmm ıkızler ınsanı suprızı sever..ben 1 ay oncesnden baslıyormm bana ne alıcaksın suprızlern varmı bılmem ne :) ama daha kocama hc suprız yapmadımm hedıye alır doğum gununu kutlarımmm...nası uzuldm smdıı ...kocamn doğum gunu 15 nısan aslında ama 15 hazıran yazdrmıslar kımlıgee bnm doğum gunum 15 hazıran der hepp...bnde ona bseyler yapımm ama böyle seylerıde hıc bılmıyrmm
cnm bu erkeklern yaradılışı farklı...vla keşke anlatarak gerseymıss senı konusurdunzz rahtlardı sende rahatlardnn ama aynı evın ıcınde surat kotu bsey harbıdenn...erkekler yapsın etsnn ama sen hep guleryuzlu ol...yok böyle bı dunyaaa bz zaten 3bucuk atıyorzz kafamızda bı dünya soru var suan bıde bunrlara hıc ugrasamayızz bze anlayış gosterılmesı lazım su donemm
Canım o bebek bastığı icin oluyor, kan dolaşımı bozuluyor ayaklarımızın sistigi gibi
Birde sen orayı nasıl gördün , ben coktandir göremiyorum alt tarafı
Günaydın kızlar.. bugün hiç çalışasım yok nedense.. gezesim var, alışveriş yapasım var.. bugün nasıl geçecek bilmiyorum.. vakit azaldıkça da çalışmak sıkıcı oluyor çünkü aklımda hep başka şeyler var, bebeğim, eksiklerim, yapacaklarım.. tatile çıkmak istiyorum şöyle bir hafta.. ama maalesef ki benim de işkolik bir kocam var. bu aralar çok yoğun ve temmuza kadar izin alması çok zor. temmuzda da vakit daraldığı için ben tatile çıkamam. ailemin yanına gideceğim küçük bir tatil planı yapıyorum ben de tek başıma..bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz..
benim kasılmalarım da başladı çok kötü. karnım taş gibi kesiliyor hareket edemiyorum.patlayacak gibi.. yorulunca oluyor genelde. yorulmam için de akşam yarım saatlik yürüyüşler yetiyor
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
Günaydın kızlarrrrDün akşamımız çok güzeldi kocam çokkk mutlu oldu şaşkınlık üstüne şaşkınlık yaşadı. bukadarını beklemiyordum die söyledi gece yatarken.. Gece dışardan eve dönerken asansördeyken kocam kızımızı sevdi maşallah kocaman oldu düşünüyorumda 1.5 ay gibi bişey kaldı die konuşuyordu..
Rüyama girmiş heralde.. yatagımda yatarken birden sancısız falan doğrudugumu görüyorum.kocama kalk bebek gelio diemeden 2 dk. içinde doğuruyorum kayı verio bacaklarımın arasından :)) hemen ağlıo poposuna vurmadan :))) battaniyeye sarıyorum cabuk bizi doktora götür diorum kocama dışarıdada çok yağmur vardı.. hayır olsun
sonrası kırmızı noktaaaa...
alemsin canım yabende görmeyeli uzuun zaman oluyor kendısını ama ben elle farkettım şişlikleri ağrım var diye ne oluyo dedim şişlikler elime geldi normal diyosun yanı biraz rahatladım şimdi
Canım çok gecmis olsun dikkat et kendine yat dinlen çok strese girmiştin sende benim gibi acma tv diğer siteleri falan bosver . Stres sanci yapıyor. Rahatına bak sen ya
Canım tebrik ederim. Esimle birlikte nice mutlu yıllara ins. Beğenmesine sevindim çok heveslenmistin.
Ya birde sana bisey sorsam daha once yazdım burda ama kimse görmedi galiba. Cibinlik ile birlikte dönence düşünüyormusun? yukarıdan sallananlardan istiyorum ama cibinligin Demiri birde onun ki çirkin mı olur? Bir fikrin var mi
günaydın.... :)
bişey sorucam size,aranızda ayhançocuk ya da anılçocuk tan alışveriş yapan var mı internet sitelerinden ?
bir de crest marka park yataklardan kullanan alan oldu mu aranızda ?
park yatak olarak onları çok beğeniyorum netten gördüğüm kadarıyla ama netten alma konusunda çekinecelerim var görmeden etmeden :44:
Gerçekten güzel olmuş canımNice mutlu huzurlu senelere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?