2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annişlerrrrr, sezeryanda yada normal doğumda hangi pijama yada gecelik giyiniliyor biliyormusunuz. Sezeryan olursam pijama acıtır diye düşünüyorum. Bunları bu ay alıcam ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Bana kalırsa 1 çift pijama bir çiftte gecelik alıcam. Ne yapmam lazım.

Birde bebek bakım çantaları var ya, malzemeleri konulan ben onun yerine sırt çantası alsam uygun olurmu.

o kahverengi bölgeyide ağzına sokma nedeni, bebek sadece ucu aldığında çok çabuk yara oluyormuş. ama kahverengi bölgeyle soktugunda direk damagını oraya dayıyor ve ordan baskı yapıp emiyor öbür türlü sadece ucu emince kopcak boyuta bile gelenlerın oluyormus çok acıı.. arkadasımın cok tyara olmustu. o bölgeyle versene diodum.. ucu soktugun gibi kapıo hemen bidaha geri ittirip hepsini sokamıyorsun ki diyordu..

Cnm ben aslında hiç pijama taraftarı değilim ama gene de alıcam nolur nolmaz hem evde giyilir en kötü. Sezeryande de normal doğumdada bikere gecelik lazım. Normal Doğuma zaten gecelikle giriyosun sancın doğum başlayana kadar gecelikle bekliyorsun çünkü :))) sonra hop geceliği kaldırıp bacaklar havaya diye hayal ediyorum bildiğim kadarıyla öyle :)) sonra değişiyorsun üstünü mecbur ne giyersen giy. Sezeryande hastane önlüğüyle ameliyata giriyorsun sonrada alttan sonda takılıyor e mecburen en iyisi gecelik olur diye düşünüyorum:)

Anne olmak... Ah ah bu babalar neden seyirci :))

Rica ederim cnm inşallah kolay doğumlar sağlıklı bebeklerimiz olur da hastane odasında bile tadını çıkarırız süsümüzün, tacımızın , çikolatamızın )))

İNŞALLAHHHH İNŞALLAHH CNMM HEPİMİZ GÜZEL GÜZEL DOĞURUP ALNIMIZIN AKIYLA EVİMİZE GTELİRİZ UMARIMM ..

hayırlısıyla mutlululukla,huzurla oturmanız nasip olsun cnm

oo en önemlisi fotoğraf makinesi bence

yaa bana ablamlar hep pijama öneriyor 2 takım almış ablam ama önden düğmeli değil ikiside ben ayrıyeten bi tane daha önden düğmeli alıcam belşki bi tanede gerekli olur mu bilmiyorum ama gecelik alıcam sanırım..
Bnede sırt çantalarını beğeniyorum ama ben takamam rahat edemem pek seviyorsan al sonradanda kzıın büyüyünce kullanır ne güzel

O zaman ucunun olmaması avantaj :) Uç yoksa mecbur orayı da alacak ağzına bebiş

Yüzünü göstermemekte direten hain kızımın birkaç minik görüntüsünü paylaşmak istiyorum sizinle kızlar Canım kızım benim

canım ben normal doğum düşündüğüm için alt üst takım aldım üstü kısa kollu önden 3 düğmesi var altıda kapri dizaltına geliyo satıcı kadın sezeryan doğumlarda gecelik daha rahat oluyo dedi önümüzdeki ayda 1 tane gecelik almayı düşünüyom ne olur ne olmaz diye çantayı henüz bende daha almadım ama spor tarzı bişey düşünüyom

evet işte aynı şeyden bahsediyoruz eğer o soyulan bölüm lazımsa neden koptu? kopmaması gerekmiyor muydu off ya çok canım sıkıldı bir haftadır arkadaşım

Bencede normal doğum için altüst takım daha iyi zaten sancı çekerken ve doğum esnasında hastane önlüğü giydiriyorlar sabahlıklı takımlar var tavsiye ederim çok güzeller.

GUNEBAKANCIM kızlar nazlı olurrr masallh mınnagına :) bnm goguslerımn ucu yoktu..smdı bıberon gbı..bnmkı dırek ucuna ypısıcak demekkı yandık :)

meme ucunun olmamasının 2 dezavantajı var demişti ebe;
1. bebek emerken içine hava alıyor bu da gaza neden oluyor
2. annenin göğüs uçları sürekli yara oluyor.
benim göğsümden çok ucu var maşallah ilk bebeğimde henüz yeni yeni ayılıyordum ki göğsümü çekiştiren bişey hissettim. kızımı üstüme koymuşlardı ve büyük bir iştahla meme emiyordu hemde hiç bir yardıma ihtiyaç duymadan. ebe "dokunmayın zaten biberon kadar başı var bebek kendi halleder " diyordu kızımla tanışmamız yemekte oldu yani. 2 sene emzirdim,gerçekten hiç gazı olmadı emzirip yatırırdımve hiç yara olmadım.

Merhaba kızlar
Aranızda izmirde olan izmir ege tıpta doğum yapmış ya da doğum yapmış yakını olan var Ya da hastane hakkında fikri olan?Yardımcı olursanız sevinirim.Özeldende msj atabilirsiniz.

tiyo konusuna katılıyorum... mesela ikizler burcu erkeği nasıl bir şeye ikna edilir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…