- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.261
Ben de çok muzdaribim bu konudabenim de meme ıcum yok gbi küçük hatta bazen kayboluyor:// ucunda bi sertlik oldu birara kabuk gbi sertleşti birtanesi sonra soydum emebilcekmi kuzum çok merak ediyorum ama duyduğuma göre emdikçe çıkıyormuş uç , hem de ağzına sokmamız gereken yer sadece ucu değişmiş kahverengi bölgeyi olabildiğine sokmalıymışıız ağzına arkadaşımın ucu olduğu halde hemşire öyle söylemiş
Annişlerrrrr, sezeryanda yada normal doğumda hangi pijama yada gecelik giyiniliyor biliyormusunuz. Sezeryan olursam pijama acıtır diye düşünüyorum. Bunları bu ay alıcam ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Bana kalırsa 1 çift pijama bir çiftte gecelik alıcam. Ne yapmam lazım.
Birde bebek bakım çantaları var ya, malzemeleri konulan ben onun yerine sırt çantası alsam uygun olurmu.
o kahverengi bölgeyide ağzına sokma nedeni, bebek sadece ucu aldığında çok çabuk yara oluyormuş. ama kahverengi bölgeyle soktugunda direk damagını oraya dayıyor ve ordan baskı yapıp emiyor öbür türlü sadece ucu emince kopcak boyuta bile gelenlerın oluyormusçok acıı.. arkadasımın cok tyara olmustu. o bölgeyle versene diodum.. ucu soktugun gibi kapıo hemen bidaha geri ittirip hepsini sokamıyorsun ki diyordu..
Rica ederim cnm inşallah kolay doğumlar sağlıklı bebeklerimiz olur da hastane odasında bile tadını çıkarırız süsümüzün, tacımızın , çikolatamızın)))
Canımmm inşallah bebişin zamanında gelir. Oğlumla dularımız sizinle..
Geçmişi anca okuyabildim. Ne kaynatmışsınız kızlar maşallah. Ben dün yastık yorgan vs onların hepsini yıkadım, özel eşyalarımı koliledim. Taşınacağıma artık inanmaya başladım :)) Diğer evim de bitmek üzere, eşim götürmüyo beni sürpriz olsun diye akşam bi geliyo evi anlatıyo çatlıcam meraktan :)) Bir an önce taşınayım daha oğlumun cicileri yıkanıp ütülencek mobilyaları gelcek, teyzemizin düğünü var.. ama biliyorum ki Rabbim izin verirse HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Hepinizi öpüyorum..
canım ben de hazırladım ufaktan çantamı bebişe hastane çıkışı koydum 3 tane çıtçıtlı body,eldiven,ağız mendili,ıslak mendil,biberon,emzik,1 tane tulum kendim için 2 tane gecelık iç çamaşırı bolca,hijyenık ped,terlık fotoğraf makınasını en son koyucam unutmazssam tabı
Annişlerrrrr, sezeryanda yada normal doğumda hangi pijama yada gecelik giyiniliyor biliyormusunuz. Sezeryan olursam pijama acıtır diye düşünüyorum. Bunları bu ay alıcam ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Bana kalırsa 1 çift pijama bir çiftte gecelik alıcam. Ne yapmam lazım.
Birde bebek bakım çantaları var ya, malzemeleri konulan ben onun yerine sırt çantası alsam uygun olurmu.
o kahverengi bölgeyide ağzına sokma nedeni, bebek sadece ucu aldığında çok çabuk yara oluyormuş. ama kahverengi bölgeyle soktugunda direk damagını oraya dayıyor ve ordan baskı yapıp emiyor öbür türlü sadece ucu emince kopcak boyuta bile gelenlerın oluyormusçok acıı.. arkadasımın cok tyara olmustu. o bölgeyle versene diodum.. ucu soktugun gibi kapıo hemen bidaha geri ittirip hepsini sokamıyorsun ki diyordu..
Ben de çok muzdaribim bu konudabenim de meme ıcum yok gbi küçük hatta bazen kayboluyor:// ucunda bi sertlik oldu birara kabuk gbi sertleşti birtanesi sonra soydum emebilcekmi kuzum çok merak ediyorum ama duyduğuma göre emdikçe çıkıyormuş uç , hem de ağzına sokmamız gereken yer sadece ucu değişmiş kahverengi bölgeyi olabildiğine sokmalıymışıız ağzına arkadaşımın ucu olduğu halde hemşire öyle söylemiş
canım ben normal doğum düşündüğüm için alt üst takım aldım üstü kısa kollu önden 3 düğmesi var altıda kapri dizaltına geliyo satıcı kadın sezeryan doğumlarda gecelik daha rahat oluyo dedi önümüzdeki ayda 1 tane gecelik almayı düşünüyom ne olur ne olmaz diye çantayı henüz bende daha almadım ama spor tarzı bişey düşünüyom
O zaman ucunun olmaması avantaj :) Uç yoksa mecbur orayı da alacak ağzına bebiş
Yüzünü göstermemekte direten hain kızımın birkaç minik görüntüsünü paylaşmak istiyorum sizinle kızlarCanım kızım benim
Eki Görüntüle 729326
canım berkayın huyu suyu nasıl :)
anlamı çok güzel ismin de ben de berke mi berkay mı koysam bilemiyorum
canım valla ne diyim şimdi seni isimden soğutmak istemem
kardeşim sarışın -mavi gözlü ve yengeç burcu. yani öyle bir sarı damarı varki ,inanılmaz inattır.
ben balık burcu yum.ama biz ikimizde su grubu olmamıza rağmen hiç anlaşamadık.
çok merhametli,evine bağlı,içine kapanık bir çocuktu aslında bebekken annem koltuğa oturturdu ,3 gün dokunma bırak orda çocuk sesini çıkarmazdı,bu isminin mi özelliği burcu nun mu bilemem. ama şimdi blu çağından sonra acayip değişti. agresif ,asabi,asi bir çocuk.
çok yemek seçiyor ve dağınık pasaklı bir çocuk
berkay 'ın anlamı : şimşek gibi parlayan ay galiba. oda aynı bir bakıyosun sakin ,bir bakıyosun şimşek gibi parlıyor sinirleniyor biranda.
canım valla ne diyim şimdi seni isimden soğutmak istemem
kardeşim sarışın -mavi gözlü ve yengeç burcu. yani öyle bir sarı damarı varki ,inanılmaz inattır.
ben balık burcu yum.ama biz ikimizde su grubu olmamıza rağmen hiç anlaşamadık.
çok merhametli,evine bağlı,içine kapanık bir çocuktu aslında bebekken annem koltuğa oturturdu ,3 gün dokunma bırak orda çocuk sesini çıkarmazdı,bu isminin mi özelliği burcu nun mu bilemem. ama şimdi blu çağından sonra acayip değişti. agresif ,asabi,asi bir çocuk.
çok yemek seçiyor ve dağınık pasaklı bir çocuk
berkay 'ın anlamı : şimşek gibi parlayan ay galiba. oda aynı bir bakıyosun sakin ,bir bakıyosun şimşek gibi parlıyor sinirleniyor biranda.
Berk:güçlü demek
Ay:ay gibi parlak aydınlık demek
BERKAY EFE koyucam ben :)) şimdiden öyle sewiyorum bebeğimi :)
kızlar bu ikizler muhabbeti sardı beni:) benim eşimde ikizler nerden buldum da evlendim ben bilmiyorum benimkinin saçları da yok ki yolayım:)ben balık burcuyum hiç alakamız yok düşünün artık...o kadar da hırt değil ama bazı huyları beni öldürüyor.ortalık ikizler kaynıyor kedi gibi kunlamışlar bunları haziranda ya. konuşabiliriz yani bu konuda tiyolar falan
Yüzünü göstermemekte direten hain kızımın birkaç minik görüntüsünü paylaşmak istiyorum sizinle kızlarCanım kızım benim
Eki Görüntüle 729326
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?