- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.281
aynen canım zaman yaklaştıkça çalışma isteği bitiyor.. bide o bebişlerimizi bırakıp çalışmaya gelmekte zor olacak kesin.. dün ağda için gittim. ordaki abla öyle dio hele bi yüzünü gör nasıl zor gelecek.. dedim hiç konusunu bile açmayalımbünyteler tatil istiyor gerçekten.. bakalım kocamdan çok istediğim için çanakkeleye götürekmiş beni hafta sonu süpriz yapmış. otelde yer ayırtmış. değişik bir yer bile güzel tatil olacak die düşünüyorumm.. dönüştede ayvalık falan gazerek geliriz dedi.. içim ferahladııı..
o kasılmalar çok kötü yaa bende öyleyim nefesim kesilio taş gibi oluoo.. ovalıyorum orayı hadi kızım rahatla diorum biraz sonra geçio..
kalsiyum dediğin daha mı farklı canım.. bende vitamin kan hapı bide magnezyum kullanıyorum ama ?
tiyo konusuna katılıyorum... mesela ikizler burcu erkeği nasıl bir şeye ikna edilir??
canım valla ne diyim şimdi seni isimden soğutmak istemem
Kardeşim sarışın -mavi gözlü ve yengeç burcu. Yani öyle bir sarı damarı varki ,inanılmaz inattır.
Ben balık burcu yum.ama biz ikimizde su grubu olmamıza rağmen hiç anlaşamadık.
çok merhametli,evine bağlı,içine kapanık bir çocuktu aslında bebekken annem koltuğa oturturdu ,3 gün dokunma bırak orda çocuk sesini çıkarmazdı,bu isminin mi özelliği burcu nun mu bilemem. Ama şimdi blu çağından sonra acayip değişti. Agresif ,asabi,asi bir çocuk.
çok yemek seçiyor ve dağınık pasaklı bir çocuk
Berkay 'ın anlamı : şimşek gibi parlayan ay galiba. Oda aynı bir bakıyosun sakin ,bir bakıyosun şimşek gibi parlıyor sinirleniyor biranda.
hım canım ben de yengecim o inat ve dağınıklık burçtan:)
eve bakıyorum topluyorum dağılmış sinirlenyiorum toplarken sanki eşim dağıtmış gibi, ama bakıyorumda tüm dağınıklıklar bana ait çıkıyor:))
topluyom topluyom yine dağılıyor offf :)
GUNEBAKANCIM kızlar nazlı olurrr masallh mınnagına :) bnm goguslerımn ucu yoktu..smdı bıberon gbı..bnmkı dırek ucuna ypısıcak demekkı yandık :)
meme ucunun olmamasının 2 dezavantajı var demişti ebe;
1. bebek emerken içine hava alıyor bu da gaza neden oluyor
2. annenin göğüs uçları sürekli yara oluyor.
benim göğsümden çok ucu var maşallahilk bebeğimde henüz yeni yeni ayılıyordum ki göğsümü çekiştiren bişey hissettim. kızımı üstüme koymuşlardı ve büyük bir iştahla meme emiyordu hemde hiç bir yardıma ihtiyaç duymadan. ebe "dokunmayın zaten biberon kadar başı var bebek kendi halleder " diyordu kızımla tanışmamız yemekte oldu yani. 2 sene emzirdim,gerçekten hiç gazı olmadı emzirip yatırırdımve hiç yara olmadım.
kızlar merhaba. ben nasıpse Eylul annesı olacağım.yakında şeker yüklemem var. sizlerin şeker yüklemesini gecmiş olmanız lazım o yuzden sorum var
drum aç karnına gelmemı soyledı suda içme dedi. sabah saatlerınde gıdeceğim. ben gece 12 den bu yana su içmezsem nasıl dayanırım bu sıcaklarda. bazı arkadaşlar 3 saat oncesı su içme yeter demişler
sizler naptınız oğrenebılır mıyım...kaç saat oncesınde su alımını kestınız
aynen canım dün ben de onu konuşuyordum eşimle. sonuçta çocuklarımız için çalışıyoruz onların refahı için. aile rahatlığı için. ama bir de şu yönü var, belki onların ilk adımlarına, ilk kelimelerine biz değil başkaları şahit olacak.. başkalarına emanet edip gideceğiz, aklımız onlarda kalacak.. yemek yedi mi, uyudu mu, keyfi yerinde mi , iyi bakılıyor mu.. bunları düşününce çok kötü oluyor insan
eşin ne güzel sürpriz yapmış canım.inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz.. hava değişikliği çok güzel olur.. bazen bir kaç saatliğine dışarı çıkmak bile iyi geliyor.. benim kocacığımla o konuda anlaşamıyoruz.sanırım anlaşamadığımız tek yön bu.. gezmeyi sevmiyor, bense tam yerinde duramayan bir insanım.. hafttasonları bile çıkmadığımız oluyor.. beyfendi çok bunalıyor, kalabalıktan,trafikten.. bazen öyle bunalıyorum ki.. ailem çok güzel bir sahil ilçesinde yaşıyor.. ev de kocaman ve müsait gel kalalım diyorum bir kaç gün.. hiç bir yerde kalmayı da sevmiyor.. halbuki nişanlı ve sevgiliyken bir gün yerimizde durmazdık, sabah çıkıp gece yarıları dönerdik gezmelerden.. nasıl da beni kandırmışsın diyorum.. hiç bahsetmemiştin böyle evcimen olduğundan.. şimdi hamileliğimi bahane ediyor, yoruluyorsun falan filan.. bakalım ilerde neyi bahane edecek...
ben de kasılınca karnımı ovalıyorum. sanki bebeğim stres olmuş gibi hissediyorum.. konuşuyorum onunla..
hani suda eritilip içilen kalsiyumlar varya ondan verdi doktorum.süt yoğurt yiyemediğinde bunu iç dedi.ben 2 günde bir falan içiyorum yinede kalsiyum.adı cal D vit.
kızlar merhaba. ben nasıpse Eylul annesı olacağım.yakında şeker yüklemem var. sizlerin şeker yüklemesini gecmiş olmanız lazım o yuzden sorum var
drum aç karnına gelmemı soyledı suda içme dedi. sabah saatlerınde gıdeceğim. ben gece 12 den bu yana su içmezsem nasıl dayanırım bu sıcaklarda. bazı arkadaşlar 3 saat oncesı su içme yeter demişler
canım bana hemşire gece 10 dan sonra hiç bişey yiyip içme demişti bende öyle yaptım sabah 9 da kan aldı ardından koca bi bardak 75 gramlık şeker yükledi. dayanırsın canım erken yat
haklı olabilirsin cilt tipiyle de ilgili olabilir. benim vücudumda hiç çatlak olmadı mesela ilk doğumumda şimdi de çok şükür hiç bir bölgemde sorun yaşamadım. göğsü ıslak bırakmamak gerekiyor bir de hergün mutlaka karbonatla temizlemek lazım meme başını ve çevresini. ha bu arada ben bebeğe meme vermeden önce mutlaka bir miktar sütle emeceği bölgeyi nemlendirirdim öyle söylemişlerdi,öyle devam ettim.Benim niye ucu büyümedi ya etrafındaki halkası büyüdü
Canım benim kuzenimin meme ucu da büyük ama ilk zamanlar çok kötü yara oldu yan tarafından resmen bıçakla kesmişsin gibi kalkıyorduYara olması kişinin teniyle alakalı sanırım. Gaz olayı doğrudur onu bilmiyorum. Benim meme ucum küçük kendi başına ememezse anti kolik meme kalkanı alırım öyle bişey gördüm :)
Meselaaa kocam arabasıyla uğraşmayı cok sever. üzerinde hep oynar biyerlerini değiştirir. bana sorar sunu yapayım mı? hayır yaa o ne oyle dersem inadına gider yaptırır.. sen bilirsin dersem nedemek ben bilirim fikrini söyle der farketmez askım nasıl huzurlu oluyorsan derim.. bıdaha kafasına takılır acaba yaptırmasam mı diyeeyaparsada çok nadir.. ona asla yapma demiceksin inada bindirirr
Meselaaa kocam arabasıyla uğraşmayı cok sever. üzerinde hep oynar biyerlerini değiştirir. bana sorar sunu yapayım mı? hayır yaa o ne oyle dersem inadına gider yaptırır.. sen bilirsin dersem nedemek ben bilirim fikrini söyle der farketmez askım nasıl huzurlu oluyorsan derim.. bıdaha kafasına takılır acaba yaptırmasam mı diyeeyaparsada çok nadir.. ona asla yapma demiceksin inada bindirirr
aynen canım dün ben de onu konuşuyordum eşimle. sonuçta çocuklarımız için çalışıyoruz onların refahı için. aile rahatlığı için. ama bir de şu yönü var, belki onların ilk adımlarına, ilk kelimelerine biz değil başkaları şahit olacak.. başkalarına emanet edip gideceğiz, aklımız onlarda kalacak.. yemek yedi mi, uyudu mu, keyfi yerinde mi , iyi bakılıyor mu.. bunları düşününce çok kötü oluyor insan
eşin ne güzel sürpriz yapmış canım.inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz.. hava değişikliği çok güzel olur.. bazen bir kaç saatliğine dışarı çıkmak bile iyi geliyor.. benim kocacığımla o konuda anlaşamıyoruz.sanırım anlaşamadığımız tek yön bu.. gezmeyi sevmiyor, bense tam yerinde duramayan bir insanım.. hafttasonları bile çıkmadığımız oluyor.. beyfendi çok bunalıyor, kalabalıktan,trafikten.. bazen öyle bunalıyorum ki.. ailem çok güzel bir sahil ilçesinde yaşıyor.. ev de kocaman ve müsait gel kalalım diyorum bir kaç gün.. hiç bir yerde kalmayı da sevmiyor.. halbuki nişanlı ve sevgiliyken bir gün yerimizde durmazdık, sabah çıkıp gece yarıları dönerdik gezmelerden.. nasıl da beni kandırmışsın diyorum.. hiç bahsetmemiştin böyle evcimen olduğundan.. şimdi hamileliğimi bahane ediyor, yoruluyorsun falan filan.. bakalım ilerde neyi bahane edecek...
ben de kasılınca karnımı ovalıyorum. sanki bebeğim stres olmuş gibi hissediyorum.. konuşuyorum onunla..
Yüzünü göstermemekte direten hain kızımın birkaç minik görüntüsünü paylaşmak istiyorum sizinle kızlarCanım kızım benim
Eki Görüntüle 729326
hmm benim magnezyumda suda eritiliyor ama kalsiyum farklı demekki.. saol cnm bilgilendirdiğin için.. ben hiç süt içmiyorum içim almıyor.. ama hergün ya yogurt ya ayran tüketirimm.. ayranım olmazsa olmazz... o sofraya oturmamm yoğurt veya ayran olmazsa
haklı olabilirsin cilt tipiyle de ilgili olabilir. benim vücudumda hiç çatlak olmadı mesela ilk doğumumda şimdi de çok şükür hiç bir bölgemde sorun yaşamadım. göğsü ıslak bırakmamak gerekiyor bir de hergün mutlaka karbonatla temizlemek lazım meme başını ve çevresini. ha bu arada ben bebeğe meme vermeden önce mutlaka bir miktar sütle emeceği bölgeyi nemlendirirdim öyle söylemişlerdi,öyle devam ettim.
mantıklı bi açıklaması var mı bilmiyorum tıbben ama çatlama kanama falan olmadı
canım net çıkmamış ya tam olarak kime benzediğini göremedin yani
bazı resimler var acayip net süper bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?