2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım dün ben de onu konuşuyordum eşimle. sonuçta çocuklarımız için çalışıyoruz onların refahı için. aile rahatlığı için. ama bir de şu yönü var, belki onların ilk adımlarına, ilk kelimelerine biz değil başkaları şahit olacak.. başkalarına emanet edip gideceğiz, aklımız onlarda kalacak.. yemek yedi mi, uyudu mu, keyfi yerinde mi , iyi bakılıyor mu.. bunları düşününce çok kötü oluyor insan
eşin ne güzel sürpriz yapmış canım.inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz.. hava değişikliği çok güzel olur.. bazen bir kaç saatliğine dışarı çıkmak bile iyi geliyor.. benim kocacığımla o konuda anlaşamıyoruz.sanırım anlaşamadığımız tek yön bu.. gezmeyi sevmiyor, bense tam yerinde duramayan bir insanım.. hafttasonları bile çıkmadığımız oluyor.. beyfendi çok bunalıyor, kalabalıktan,trafikten.. bazen öyle bunalıyorum ki.. ailem çok güzel bir sahil ilçesinde yaşıyor.. ev de kocaman ve müsait gel kalalım diyorum bir kaç gün.. hiç bir yerde kalmayı da sevmiyor.. halbuki nişanlı ve sevgiliyken bir gün yerimizde durmazdık, sabah çıkıp gece yarıları dönerdik gezmelerden.. nasıl da beni kandırmışsın diyorum.. hiç bahsetmemiştin böyle evcimen olduğundan.. şimdi hamileliğimi bahane ediyor, yoruluyorsun falan filan.. bakalım ilerde neyi bahane edecek...

ben de kasılınca karnımı ovalıyorum. sanki bebeğim stres olmuş gibi hissediyorum.. konuşuyorum onunla..

tiyo konusuna katılıyorum... mesela ikizler burcu erkeği nasıl bir şeye ikna edilir??

Meselaaa kocam arabasıyla uğraşmayı cok sever. üzerinde hep oynar biyerlerini değiştirir. bana sorar sunu yapayım mı? hayır yaa o ne oyle dersem inadına gider yaptırır.. sen bilirsin dersem nedemek ben bilirim fikrini söyle der farketmez askım nasıl huzurlu oluyorsan derim.. bıdaha kafasına takılır acaba yaptırmasam mı diyee yaparsada çok nadir.. ona asla yapma demiceksin inada bindirirr

kızlar merhaba. ben nasıpse Eylul annesı olacağım.yakında şeker yüklemem var. sizlerin şeker yüklemesini gecmiş olmanız lazım o yuzden sorum var
drum aç karnına gelmemı soyledı suda içme dedi. sabah saatlerınde gıdeceğim. ben gece 12 den bu yana su içmezsem nasıl dayanırım bu sıcaklarda. bazı arkadaşlar 3 saat oncesı su içme yeter demişler
sizler naptınız oğrenebılır mıyım...kaç saat oncesınde su alımını kestınız

GUNEBAKANCIM kızlar nazlı olurrr masallh mınnagına :) bnm goguslerımn ucu yoktu..smdı bıberon gbı..bnmkı dırek ucuna ypısıcak demekkı yandık :)

Benim niye ucu büyümedi ya etrafındaki halkası büyüdü

Canım benim kuzenimin meme ucu da büyük ama ilk zamanlar çok kötü yara oldu yan tarafından resmen bıçakla kesmişsin gibi kalkıyordu Yara olması kişinin teniyle alakalı sanırım. Gaz olayı doğrudur onu bilmiyorum. Benim meme ucum küçük kendi başına ememezse anti kolik meme kalkanı alırım öyle bişey gördüm :)

selam canım sende sağlıkla kucaklarsın inş. miniğiniii
valla ben öğleden sonra gitmiştim ve doktorum aç gelmene gerek yok demiştii normal kahvaltımı ettim öğlende meyvemi falan yiyip gitmiştim ...
bazı doktorlar ac karnına cağrıyor bazıları farketmediğini söylüyor...:44:
su içebilirsin bence canım yaa okadar bi sorun yaratmaz diye düşünüyorum

evet canım b usorular inan beynimi kemiriyor.. aynı şeyleri bende düşünüyorum. bakılmaz konusunda düşünme nekadar titiz oldugumu biliyorsun annemin ii bakacağına eminim oyüzden dio. öyle amaa dakıka bası arar bunaltır annesini.. nasıl iimi altına yaptımı mamasını yedimi ağladımı uyudumu böyle yapar yani.. amaa ben onu ngibi sk arayamam bişey soramam bu sefer güvenmio mu sürekli arıo der.. hep kocamdan öğrenirim durumu nasılmış die.. ama benimde en cok zoruma giden ilk adımını ilk konusmasını benden once belkide onalr gorecek. işte bu beni mahfediyor ((

Canım kocamın basını netini yediğim için oda cenemden kurtulmak istemiş olabilir biz daha tanısmadan once cok dısar hayatı varmış. aksamları cktmı bir yerde durmazmış. 1 saatte bir mekan değiştirirmiş.. onu tanımaya calıstıgımdada kendısını boyle anlatırdı ki kuzenını tanıorum oda diodu cok gezıo hep dıarlarda die... ehhh dedim yaşadık ben bekarken evden işe işten eve çok nadir çıakrsam cıakrdım. ii diodum beraber yaşıcaz... adam benimle çıkmaya bi başladııı o gezen bi mekandan sıkılan adam kayboldu.. ogün bugündürrr hep kafasına kakarım bide çok gezermısın dogru duzgun bz gezmiyoruz die.. napayım dio evimi sevıorum mutluyum burdaa oyüzden cnaım cok gezmek istemio... ilk zamanları cok kavga ederdım bu konuda smdı sallamıyorum.. şu sıralarda hep dısardayız bişey yemek için falann biyerlerdeyız. bugünde dedi dedim yeter artıkkk evde duralım ii açıldık zaten para konusunda

hani suda eritilip içilen kalsiyumlar varya ondan verdi doktorum.süt yoğurt yiyemediğinde bunu iç dedi.ben 2 günde bir falan içiyorum yinede kalsiyum.adı cal D vit.

hmm benim magnezyumda suda eritiliyor ama kalsiyum farklı demekki.. saol cnm bilgilendirdiğin için.. ben hiç süt içmiyorum içim almıyor.. ama hergün ya yogurt ya ayran tüketirimm.. ayranım olmazsa olmazz... o sofraya oturmamm yoğurt veya ayran olmazsa

canım bana hemşire gece 10 dan sonra hiç bişey yiyip içme demişti bende öyle yaptım sabah 9 da kan aldı ardından koca bi bardak 75 gramlık şeker yükledi. dayanırsın canım erken yat

merhaba, beni doktorum su konusunda hiç uyarmadı sadece aç gel dedi okadar.. ki ben o sabahı su içipe gitmiştim..

canım bana hemşire gece 10 dan sonra hiç bişey yiyip içme demişti bende öyle yaptım sabah 9 da kan aldı ardından koca bi bardak 75 gramlık şeker yükledi. dayanırsın canım erken yat

cnm açlığa dayanırımda gece ellı kere kalkıp su içiyorum ben:26: susuzluğa dayanamıyorum bırde Temmuzun ılk haftasında şeker yuklemem dahada sıcaklarda yanı

haklı olabilirsin cilt tipiyle de ilgili olabilir. benim vücudumda hiç çatlak olmadı mesela ilk doğumumda şimdi de çok şükür hiç bir bölgemde sorun yaşamadım. göğsü ıslak bırakmamak gerekiyor bir de hergün mutlaka karbonatla temizlemek lazım meme başını ve çevresini. ha bu arada ben bebeğe meme vermeden önce mutlaka bir miktar sütle emeceği bölgeyi nemlendirirdim öyle söylemişlerdi,öyle devam ettim.
mantıklı bi açıklaması var mı bilmiyorum tıbben ama çatlama kanama falan olmadı

evet benim kocamm da herşeyi sorar şöyle mi böyle mi diye ben de söylerim fikrimi çoğu zaman saçma bulsa da ya çok inat gerçekten. bi de şöyle bi durum var. mesela acele yapılması gerekn bi şey var. örneğin şu aralar bebek odası alınması lazım. anca havalanacak falan. benim cahil kocam bebeğin kesinlikle 40. hafatada doğacağına inanıyo. ben de diyorum ki ne zmana isterse gelir. bi de evimiz küçük değiştirmemiz gerekiyo. daha önce bu konudan bahsetmiştim hatta. ev değişip öyle eşya almamız lazım. hadi diyorum artık başlayalım bi yerden bana "ya salla halllederiz, daha var nasılsa, sen toplamazsın ben toplarım evi" eşyaları öyle üst üste yığacak sonra topladı olacak. hala buna ikna edemedim açıkcası. ne yaparsam yapıyım ikna edemiyorum. güzellikle söylüyorum, bağırıp çağırıyorum. zaten 3 haftadır da şehirdışında. bugün bana telefonda ee tatil planını naptın diyor. tepem atıyo ya sanki tek derdimiz tatilmiş gibi. tatil dediği de memlekete gidecek uzun bi süredir görmüyo ailesini. hak veriyorum ama burda da bu kadar iş var. zaten doğum öncesi ailesi gelir. daha büyük bi eve çıkarsak onlar da rahat rahat kalırlar. off ammma da uzun yazdım. ama artık patlamak üzereyim.

evet bu çok güzel bir örnek olmuş tebrik ederim çok güzel ifade etmişssin. mesela bizim evde bir akvaryum var öyle ucuzundan değil tuzlusundan ve kocaman.paranın yokluğunda milyarlar döktü ve ben ayrılma noktasına geldim o derece ama gitti sonra daha büyüğünü aldı.şimdi karışmıyorum harcama yapamıyor,yeni evde de dedim ki bak bizim oğlan doğacak bunu salona koyma sigaran elinde seyredemezsin mutfağa koy dedim hem orada çok güzel olacak dedim gerçekten de güzel olacaktı ama mutfağa koydu ikna oldu şimdi mırın kırın ediyor ama kımıldatamıyor tabi yerinden.illa bi oyun oynayacan öyle yaşanıyor ama bende sıkıldım neden oyunsuz dolapsız olmuyor bu işler diye. bi de biraz nankörler gibime geliyor.insan kıymeti bilmiyorlar

Vay be tecrübeli anneler olduk Bana doktorum su alımını kes diye bişey söylemedi canım sadece aç gelmemi söyledi tüm kanlar verilene kadar da bişey yemememi söyledi. Su içtim ama bol bol zaten şekerli su içini yakıyo insanın

Aaaa benim kocamı anlatmışsın :) Benim eşim de gezmeyi sevmez onun nedeni bütün gün insanlarla uğraşıyor akşama kadar araba üstünde telefon kulağında. Bense işyerinde odamda yalnızım akşam eve gidiyorum yine yalnızım eşim çok geç gelir özellikle nisandan itibaren 11lerde geliyor. Haliyle benim içim şişiyor 2 insan yüzü görmek istiyorum. O yüzden çıkmak kalabalığa karışmak istiyorum eşimse sakin sakin evimizde oturalım istiyor Eskiden balık tutmaya çok giderdik hem de hayal kurardık ilerde çocuğumuz olursa o da gelir düğümlenen oltaları o çözer diye Yıllar oldu balığa gitmiyoruz offf of ben bu akşam bi söyleneyim

yoğurdu hazır mı tüketiyorsun kendin mi yapıyorsun evde?ben uzun zaman kendim yaptım şimdi de hazır alıyoruz üşendim sütçüyü bul al pişir ...falan.

mesela bi de birşey yapıyoruz ya onun yaptığı her zaman en iyisidir sana asla müdahele ettirmez bi dakika bi dakika, bi saniye bi saniye, beni bir dinle bir dinle en sonunda yapar heyecanlı heyecanlı ve çok güzel oldu işte başka türlü olmaz bu der sonra onu değiştirene kadar beynini yerim ben onun.artık en son bağırırsın.laf söylemesen kendini kral sanıyor, söylersende kendini bana yerin dibine sokturuyor... ikizlerrrrrr mi illallah

Ayy inşallah bizim de seninki gibi olur canım tavsiyelerini deneriz

canım net çıkmamış ya tam olarak kime benzediğini göremedin yani
bazı resimler var acayip net süper bişey

Evet aynen canım tam olarak göremedik bunlar videodan aldığım çok minik anlar O eller illaki yüzünde sürekli hakeret halinde şöyle kollarını indirip uyumuş olsaydı iyiydi :) Tek net söyleyebildiğim şey dudakları aynı babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…