- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.301
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
benimde ilk doğumum olacak ama benım korkularım artacağğı yerde azalıyor.ben de bu hamilelik hep ters etki yarattı zaten:)
aman taş çatlasa 15 dakka kafası cıkarken çekicez kızlar ,zaten sancılar adet sancısının yükseği gibiymiş.
eşimle ilk birlikteliğimi bile çok geç yaşadım vajinusmustum herhalde doktora gitmeden kendi kafamla yendim bu illeti:)ozamanlar hep ağlardım bebeklileri görünce ben daha şey yapamıyorum millet çocuk yapmış diye:)
doğumada aynen bu gözle bakıyorum başarıcam diye sizde öyel bakın .
herşey kafada bitiyor.dikş mikiş derken olup bitcek bir anda.
bişeycik olmaz Allah ın izniyle.
sabun gibi kaysın çıksın bebişlerimiz:)
ay millet evde gizli saklı doğurup camdan aşağı atıyor. demekki o kadar zor değil doğum.
evet benim kocamm da herşeyi sorar şöyle mi böyle mi diye ben de söylerim fikrimi çoğu zaman saçma bulsa daya çok inat gerçekten. bi de şöyle bi durum var. mesela acele yapılması gerekn bi şey var. örneğin şu aralar bebek odası alınması lazım. anca havalanacak falan. benim cahil kocam bebeğin kesinlikle 40. hafatada doğacağına inanıyo. ben de diyorum ki ne zmana isterse gelir. bi de evimiz küçük değiştirmemiz gerekiyo. daha önce bu konudan bahsetmiştim hatta. ev değişip öyle eşya almamız lazım. hadi diyorum artık başlayalım bi yerden bana "ya salla halllederiz, daha var nasılsa, sen toplamazsın ben toplarım evi" eşyaları öyle üst üste yığacak sonra topladı olacak. hala buna ikna edemedim açıkcası. ne yaparsam yapıyım ikna edemiyorum. güzellikle söylüyorum, bağırıp çağırıyorum. zaten 3 haftadır da şehirdışında. bugün bana telefonda ee tatil planını naptın diyor. tepem atıyo ya sanki tek derdimiz tatilmiş gibi. tatil dediği de memlekete gidecek uzun bi süredir görmüyo ailesini. hak veriyorum ama burda da bu kadar iş var. zaten doğum öncesi ailesi gelir. daha büyük bi eve çıkarsak onlar da rahat rahat kalırlar. off ammma da uzun yazdım. ama artık patlamak üzereyim.
evet işte aynı şeyden bahsediyoruz eğer o soyulan bölüm lazımsa neden koptu? kopmaması gerekmiyor muydu off ya çok canım sıkıldı bir haftadır arkadaşım
evet bu çok güzel bir örnek olmuş tebrik ederim çok güzel ifade etmişssin. mesela bizim evde bir akvaryum var öyle ucuzundan değil tuzlusundan ve kocaman.paranın yokluğunda milyarlar döktü ve ben ayrılma noktasına geldim o derece ama gitti sonra daha büyüğünü aldı.şimdi karışmıyorum harcama yapamıyor,yeni evde de dedim ki bak bizim oğlan doğacak bunu salona koyma sigaran elinde seyredemezsin mutfağa koy dedim hem orada çok güzel olacak dedim gerçekten de güzel olacaktı ama mutfağa koydu ikna oldu şimdi mırın kırın ediyor ama kımıldatamıyor tabi yerinden.illa bi oyun oynayacan öyle yaşanıyor ama bende sıkıldım neden oyunsuz dolapsız olmuyor bu işler diye. bi de biraz nankörler gibime geliyor.insan kıymeti bilmiyorlar
yoğurdu hazır mı tüketiyorsun kendin mi yapıyorsun evde?ben uzun zaman kendim yaptım şimdi de hazır alıyoruz üşendim sütçüyü bul al pişir ...falan.
canım ben de senin gibiyim. her seferinde ben normalden korkmuyorum, sezeryandan korkuyorum diyip duruyorum. Allah herkese hakkında hayırlısını nasip etsin.
adet sancılarım öyle şiddetli olurdu ki, yerlerde kıvranırdım.. bundan ne kadar daha kötü olabilir ki diye düşünüyorum..
en azından psikolojik olarak hazırım.. hem normal doğumla adet sancıları da bitiyormuş. inşallah kolaycacık kurtuluruz :)
canım ben de senin gibiyim. her seferinde ben normalden korkmuyorum, sezeryandan korkuyorum diyip duruyorum. Allah herkese hakkında hayırlısını nasip etsin.
adet sancılarım öyle şiddetli olurdu ki, yerlerde kıvranırdım.. bundan ne kadar daha kötü olabilir ki diye düşünüyorum..
en azından psikolojik olarak hazırım.. hem normal doğumla adet sancıları da bitiyormuş. inşallah kolaycacık kurtuluruz :)
Kızlar bu çatı muayenesi nası oluyo bilen var mı? Acı veriyormuş falan diye duymuştum nasıl ölçüyorlar ve nezaman olacak bu muayene ??
canım valla ortak isim bulmak zor,
ben kendi sevdiklerimi yazayım:)
sana uyanlar :kaan, melih, berk, berke berkay:),alper ,burak
eşine uyanlar: salih, yusuf, beratlar çok zeki oluyormuş haberin olsun
başka bilemedim
benimde ilk doğumum olacak ama benım korkularım artacağğı yerde azalıyor.ben de bu hamilelik hep ters etki yarattı zaten:)
aman taş çatlasa 15 dakka kafası cıkarken çekicez kızlar ,zaten sancılar adet sancısının yükseği gibiymiş.
eşimle ilk birlikteliğimi bile çok geç yaşadım vajinusmustum herhalde doktora gitmeden kendi kafamla yendim bu illeti:)ozamanlar hep ağlardım bebeklileri görünce ben daha şey yapamıyorum millet çocuk yapmış diye:)
doğumada aynen bu gözle bakıyorum başarıcam diye sizde öyel bakın .
herşey kafada bitiyor.dikş mikiş derken olup bitcek bir anda.
bişeycik olmaz Allah ın izniyle.
sabun gibi kaysın çıksın bebişlerimiz:)
ay millet evde gizli saklı doğurup camdan aşağı atıyor. demekki o kadar zor değil doğum.
merhaba kızlAR
ben hala alacak peşindeyim.Bitmedi gitti bu eksikler :)Doğumunda böyle düğününde ne yapcam bilmem.Eşime diyorum keşke 7 yıldır ara ara alıp koysaydım :)
Hersey tamam da ıslak mendil konusunu hala artaştırmaktayım.Bulduklarımı sizede göstereyim.Benim gibi kimyasala karşı olan vardır belki aranızda.
2 ürün buldum.
Baby&Me Pamuk Mendil kız ve erkek diye ikiye ayırmışlar.12'li paket her pakette 40 adet varmış.ebebek sitesinde 39.90 TL
Özellikleri:
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve doğal pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin hassas cildi, anne karnındayken ‘verniks’ adı verilen protein, vitamin ve minerallerce zengin, koruyucu bir tabaka ile korunur.
Baby& Me Islak Pamuk Mendil, saf formülüyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren vernikse zarar vermeden güvenle temizler ve cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
Dermatolojik olrak test edilmiştir.
pH değeri bebeğinizin hassas cildine uygun olarak tasarlanmıştır.
Alkol, boya maddesi, sabun, parfüm ve sentetik lif içermez.
Paraben içermez.
Otomatik kapağı açma düğmesine her basıldığında açılır. Böylece annelere tek elle kullanım kolaylığı sağlar.
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Eki Görüntüle 729267
Diğeri:Twins baby.hepsiburada fiyatı 3lü paket her pakette 40 adet :15.90 Tl
Twins Baby Islatılabilir Pamuk Mendil
•Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil % 100 PAMUK’ dan özel olarak imal edilmiştir.
İçerisinde, Yeni doğan bebeğin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur.
İçeriği, FDA tarafından onaylıdır.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil Naylon poşet içerisinde değil, tamamen zararsız olan kutu içerisinde hazırlanmıştır.
Her bir kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
doktor ve hemşirelerin önerdiği temizlik, su ve pamukla yapılması gereken temizliktir.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil aynı zamanda bebeğin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.
Eki Görüntüle 729271
o kahverengi bölgeyide ağzına sokma nedeni, bebek sadece ucu aldığında çok çabuk yara oluyormuş. ama kahverengi bölgeyle soktugunda direk damagını oraya dayıyor ve ordan baskı yapıp emiyor öbür türlü sadece ucu emince kopcak boyuta bile gelenlerın oluyormusçok acıı.. arkadasımın cok tyara olmustu. o bölgeyle versene diodum.. ucu soktugun gibi kapıo hemen bidaha geri ittirip hepsini sokamıyorsun ki diyordu..
Ayy inşallah bizim de seninki gibi olur canım tavsiyelerini deneriz
Evet aynen canım tam olarak göremedik bunlar videodan aldığım çok minik anlarO eller illaki yüzünde sürekli hakeret halinde şöyle kollarını indirip uyumuş olsaydı iyiydi :) Tek net söyleyebildiğim şey dudakları aynı babası
arkadaşımdan duydugum kadarıyla doktor eliyle bakıyormuş.. dediği 2 parmağını içine sokup açtırıyormuş. açılma olup olmadıgına bakıyormuş.. nezaman bakılıyor bilmiyorum ama sancı sorunuyla gidiyorsan yada önlem amaçlı 30. haftalarda açılma olup olmadıgına bakılıyor galiba.. yanlış bilgi vermek istemem ama duydugum bu
ay bak benimkisi o konusa tam tersi. bizim oda aylar öncesinden hazırdı. o konuda cok pinpirik aceleci. hemen olsun kafası rahat olsun ister.. öyle senin anlattıgın gibi olsa ben kahrımdan ölürdüm kesin. hiç sevmiyorum salla gitsin durumlarını çünkü bende olsun bitsin die bakarım. aklımızda durcagına haleetmek en iisi.. allah sana sabır versin cnaımmm
benim göğüs uçlarımda yara olmuştu...ciddi anlamda acı çekiyodum.
kızlar noldu biliyomusunuz uzaktan bi aile dostumuz başka şehirde yaşıyo annemi arıyo diyoki dün gece bi rüya gördüm ..rüyasında bir zat ona diyorki polinin göğsü yara olmuş üzülmesin ballı ılık su yapsın her emzirmeden önce pamukla silsin diyo.. kadın hemen annem anlatıyo annem de bana okadar duygulandım ki hemen yaptım ve gerçekten fayda etti bunu herkese söyledim ..
tebrik ediyorum senii
tamda anlattığın gibi oluyor sancı sürekli sürmüyor ilk başlarda 10 dk da bir geliyorrrrr 1 dk bile sürmüyo sonra geçiyo 10 dk bişey yok sonra 5 dk ya iniyo aynı şekilde Allahım okadar güzel ayarlamış ki 5 dk yı geçmiyo yaaa...
ve bebeğin kafası çıktıktan sonra yağ gibi kayıyooo sonrası dikişler zaten uyuşuk oluyo hissetmiyosunuz bile dikiş attığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?