2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim çok geçmiş olsun...

canım ben de senin gibiyim. her seferinde ben normalden korkmuyorum, sezeryandan korkuyorum diyip duruyorum. Allah herkese hakkında hayırlısını nasip etsin.
adet sancılarım öyle şiddetli olurdu ki, yerlerde kıvranırdım.. bundan ne kadar daha kötü olabilir ki diye düşünüyorum..
en azından psikolojik olarak hazırım.. hem normal doğumla adet sancıları da bitiyormuş. inşallah kolaycacık kurtuluruz :)

ay bak benimkisi o konusa tam tersi. bizim oda aylar öncesinden hazırdı. o konuda cok pinpirik aceleci. hemen olsun kafası rahat olsun ister.. öyle senin anlattıgın gibi olsa ben kahrımdan ölürdüm kesin. hiç sevmiyorum salla gitsin durumlarını çünkü bende olsun bitsin die bakarım. aklımızda durcagına haleetmek en iisi.. allah sana sabır versin cnaımmm

evet işte aynı şeyden bahsediyoruz eğer o soyulan bölüm lazımsa neden koptu? kopmaması gerekmiyor muydu off ya çok canım sıkıldı bir haftadır arkadaşım

Canım sıkma bukadar canını orası kabuk olduysa zaten kopması gereken bîşeydir. Ucu olmasa da emziririz bişekilde napalım , en kötü eczaneden uç alıp takıcaz

bizimkide yaaa cebinde para olmasın ne yapar ne eder istediğini yapar.. para olsunn yarınını düşünmez bütün parasını istediğine harcar.. yarındaa para yok die sıkıntıya girer.. bende şimdi arabaya siyah şerit yaptırmak istiyor. diorum bu ay cok acıldık elimize para gecsın sonra yaptırr.. yok onu yaptırmazsa kahrolur ne yapcak ne etcek yaptırcak dün gitcekti kapanmış bu akşam gitcem dio gtsin bakalımm yaptırsın..

nankör konusunda çok şükür diyeyim cnm öyle bişey hiç olmadı şu zamana kadar. kıymet çok ii bilir çok vicdanlı duygusaldır. bişey olmasın benden önce o ağlamaya başlar..

yoğurdu hazır mı tüketiyorsun kendin mi yapıyorsun evde?ben uzun zaman kendim yaptım şimdi de hazır alıyoruz üşendim sütçüyü bul al pişir ...falan.

canım ilk zamanları kocam alıyordu normal ve manda sütü kendim yapıyordum evde. şimdi o aldıgı taraflara gitmiyor ki banada zor geliyor. dediğin gibi pişir ılısın mayala sogusun dolaba koy zorda gelir heralde artıkk.. hazır tüketiyorum bayadır napalım

aynen canım yaa aynı şeyde kıyaslama yapıyoruz.. bende halılarla savaşırdım resmenn annem hep derdi param olsun iğneli dogutturcam seni çok acı cekıosun die.. ama ne kıvranmakkk yerlerde ordan oraya yuvarladıgım günlerim çok oldu. evlenince geçer dediler .. 2 ay çok iiydi 3 ay gene eskisi gibiydim. sonra hamile kaldım zaten bende diorum o adet sancısının bıraz fazlası olsun en fazla cekebilirim bu sancıyı

canım normal doğum yapmış bir tanıdığım dediki benım adet sancılarım çok şiddetliydi ağlardım o dererceydi
inanki 2 doğumum da o sancılardan daha hafif oldu.
ben doğum için gitiğimde ağladım ama doktor sezeryan yapcam demiş ondan ağlamış:)
sonra normal doğurmuş:) çokta memnun

Kızlar bu çatı muayenesi nası oluyo bilen var mı? Acı veriyormuş falan diye duymuştum nasıl ölçüyorlar ve nezaman olacak bu muayene ??

Kızlar bu çatı muayenesi nası oluyo bilen var mı? Acı veriyormuş falan diye duymuştum nasıl ölçüyorlar ve nezaman olacak bu muayene ??

arkadaşımdan duydugum kadarıyla doktor eliyle bakıyormuş.. dediği 2 parmağını içine sokup açtırıyormuş. açılma olup olmadıgına bakıyormuş.. nezaman bakılıyor bilmiyorum ama sancı sorunuyla gidiyorsan yada önlem amaçlı 30. haftalarda açılma olup olmadıgına bakılıyor galiba.. yanlış bilgi vermek istemem ama duydugum bu

canım bana özelden msj atmışsın cvp yazdım sana ama senin msj kutun dolu diye msjım sana gelmiyoo bilgine canımeğer silersen tekrar denicem

tebrik ediyorum senii
tamda anlattığın gibi oluyor sancı sürekli sürmüyor ilk başlarda 10 dk da bir geliyorrrrr 1 dk bile sürmüyo sonra geçiyo 10 dk bişey yok sonra 5 dk ya iniyo aynı şekilde Allahım okadar güzel ayarlamış ki 5 dk yı geçmiyo yaaa...
ve bebeğin kafası çıktıktan sonra yağ gibi kayıyooo sonrası dikişler zaten uyuşuk oluyo hissetmiyosunuz bile dikiş attığını.

ıslak mendil ne olursa olsun kullanmayın derim...ne kadar doğal vs deselerde kaldı ki o kadar para vermeye ne gerek var sürekli...normal pamuk ve su en güzeli...ben öyle yapıcam...

hey allahım gülsem mi ne yapsam şaşırdım :)))

ne zor işimiz var dimi...kadın olmak çoookk zor ama erkekler bunu aslaa anlamaz...

ben de bu emzirme işini düşünüyorum hep son günlerde...umarım sorun yaşamam...

Son düzenleme:
bu arada doktorum bana magnezyum fln vermedi...? kabızlığa da iyi geldiğini söylemişsiniz niye vermedi acaba...size neden ekstradan veriliyor?

benim oğlanda öyle kendini beğenmiş diyorum ben .doktor net bir resim yakalıyım diye kaç dk bekledi. bir elini indiriyor ,diğerini kaldırıyor. hep yüzüyle oynuyor kendini tanımaya çalışıyor galiba
ama ben aynı bana benzettim annesinin oğlu minikim:)

Hadi ya direk kendi eliylemi ölçüyoo:/// üff ya utanıyorum zaten hem de korkuyorum. Benim arkadaşım bişey soktu demişti acaba yanlış mı hatırlıyorum.. Neyse başa gelince görücez

saol canım bakalım yarın geliyoo bu sefer belki işlere girişmeye başlar.

benim göğüs uçlarımda yara olmuştu...ciddi anlamda acı çekiyodum.
kızlar noldu biliyomusunuz uzaktan bi aile dostumuz başka şehirde yaşıyo annemi arıyo diyoki dün gece bi rüya gördüm ..rüyasında bir zat ona diyorki polinin göğsü yara olmuş üzülmesin ballı ılık su yapsın her emzirmeden önce pamukla silsin diyo.. kadın hemen annem anlatıyo annem de bana okadar duygulandım ki hemen yaptım ve gerçekten fayda etti bunu herkese söyledim ..

İlk kızım da çok sıkıntı çektim bu yüzden , ikinci bebişi kucağıma alınca ( allahın izni ile ) bu aklımda olsun , teşekkür ederim paylaşımın için..

Rüyamda okadar rahat dogurdum ki dediğin gibi yağ gibi aktı bebeişim. bunalrı okuyunca heptenn rahatladımmm.. hem okadar kötü biey olsaa nie 2. 3. dogrulsun ki...baştan beri normal istedim inş. herseyım normal devam ederde öyle olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…