- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.341
aynen canım yaa aynı şeyde kıyaslama yapıyoruz.. bende halılarla savaşırdım resmenn annem hep derdi param olsun iğneli dogutturcam seni çok acı cekıosun die.. ama ne kıvranmakkk yerlerde ordan oraya yuvarladıgım günlerim çok oldu. evlenince geçer dediler .. 2 ay çok iiydi 3 ay gene eskisi gibiydim. sonra hamile kaldım zatenbende diorum o adet sancısının bıraz fazlası olsun en fazla cekebilirim bu sancıyı
kızlar ne şanslısınızz yaa ultrasonlarınızı renkli net görüyorsunuz.. ben her seferinde 2 boyutlu görmekten gına geldi hiç bişey anlamıyorumda deli oluyorrumkeşke benim kızımda yüzünü sakla ama 3 boyutlu yada renkli görsem
kızlaaar bu mide yanması beni öldüreceeeekkkResmen midemde ki asit boğazıma kadar geliyor
bunu geçirmek için ne yapmak lazım bilgisi olan var mı acep
o sancılarımı hatırlayınca şu an ne kadar rahat olduğumu düşündümBir de şey düşünüyorum o sancıyı çekeceğiz ama sonunda bizi bekleyen bir sürpriz bebeklerimize kavuşacağız, o bize güç verir.. Ve ona sarılınca her şey bitecek zaten.. Ne dersin lepistess'ciğimin dediği gibi olur belki de, doğum sancımız bile o adet sancılarından hafif olur.. Inşallah öyle olur :)
aynen canım benim doktorumunki de ilk çıkan ultrasonlardan sanırım. hiçbir şey anlaşılmıyor. o yüzden hiç doktora gitme hevesim yok. detaylı ultrasona gittiğimde de yüzünü öyle sıkı sıkı kapatmıştı ki oğlum orda bile görememiştim.. canım ama böyle beklemesi de heyecanlı oluyor bir yandan. çünkü sürpriz olacak bize minnoşlar. hayal edemiyorum kime benziyor, nasıl diye.. onu ilk gördüğüm anı hayal edip duruyorum :)
o sancılarımı hatırlayınca şu an ne kadar rahat olduğumu düşündümbir de şey düşünüyorum o sancıyı çekeceğiz ama sonunda bizi bekleyen bir sürpriz bebeklerimize kavuşacağız, o bize güç verir.. ve ona sarılınca her şey bitecek zaten.. ne dersin Lepistess'ciğimin dediği gibi olur belki de, doğum sancımız bile o adet sancılarından hafif olur.. İnşallah öyle olur :)
demek ki bu erkeklere evlenince gerçekten birşeyler oluyor :) allahtan ben de evimi seviyorum evde vakit geçirmeyi de ama nereye kadar.. insan bazen şöyle bir hava değişimi istiyor.bir de istanbulda yaşıyoruz, şöyle gidelim diyorum h.sonları yeşilköye,yıldız parkına falan kahvaltılara, akşamları denize karşı bir yerde yemek yiyelim ara sıra,adalara gidelim..dedim ya hamileliğimi bahane ediyor şu an. oğlumuz doğsun hep birlikte gezeceğiz aşkım diyor.. asıl o zaman daha çok bahanesi olacak. bebek küçük, hasta olur, ağlar bilmem neşimdiden başladı bebek kırk günden önce evden çıkması doğru değilmiş dedim hangi devirde yaşıyoruz.. neyse ki akıllılık ettim de bunu böyle görünce ehliyetimi aldım. artık oğlumla beraber gezeriz, haftasonları hooop ananeye dedeye teyzelere :) o da evinin tadını çıkarır artık
inşalllaaaaaaaaaaahhh canım ozaman gıkım bile çıkmaz çok çektim adet sancısından o vız gelirr belki epidural bile istemeyizz..yok okadarı olmaz heralde dikme olursaa kırt kırtt onu hissetmek istemem
Bende adet sancısından muzdariptim canım bakalım doğumdan sonra nasıl olacak :) Çok şaşırdığım bişey olmuştu ben adet sancısı çekerken koltuğun sırt kısmına yüzümü yaslayıp çömelir gibi durunca adet sancım hafifliyordu öyle durmak istiyordum hep. Hamile kalınca sancıyı azaltma yöntemlerinde gördüm o duruşuBana hiç yabancı şeyler değil bunlar dedim kesin yaparım
o sancılarımı hatırlayınca şu an ne kadar rahat olduğumu düşündümbir de şey düşünüyorum o sancıyı çekeceğiz ama sonunda bizi bekleyen bir sürpriz bebeklerimize kavuşacağız, o bize güç verir.. ve ona sarılınca her şey bitecek zaten.. ne dersin Lepistess'ciğimin dediği gibi olur belki de, doğum sancımız bile o adet sancılarından hafif olur.. İnşallah öyle olur :)
Bende adet sancısından muzdariptim canım bakalım doğumdan sonra nasıl olacak :) Çok şaşırdığım bişey olmuştu ben adet sancısı çekerken koltuğun sırt kısmına yüzümü yaslayıp çömelir gibi durunca adet sancım hafifliyordu öyle durmak istiyordum hep. Hamile kalınca sancıyı azaltma yöntemlerinde gördüm o duruşuBana hiç yabancı şeyler değil bunlar dedim kesin yaparım
Malesef açılmıyor canım
kızlaaar bu mide yanması beni öldüreceeeekkkresmen midemde ki asit boğazıma kadar geliyor
bunu geçirmek için ne yapmak lazım bilgisi olan var mı acep
bence de böyle bir dönemdeyken bu yazıların paylaşılması hoş değil. çok güzel doğum hikayeleri de var. paylaşmak isteyen onları paylaşsın.
yaşamcım korkma lütfen.herkesin bünyesi farklı, herkes zorluk çekecek diye bir şey yok.ben de normal doğum istiyorum ve asıl kendimi sezeryan olup kestirmekten korkuyorum.
kızlar ne şanslısınızz yaa ultrasonlarınızı renkli net görüyorsunuz.. ben her seferinde 2 boyutlu görmekten gına geldi hiç bişey anlamıyorumda deli oluyorrumkeşke benim kızımda yüzünü sakla ama 3 boyutlu yada renkli görsem
canım evet bir yönden haklısın,
ama diğer türlüde korkmamak lazım, zaten baktın hikaye kötü okuma bence,
ben bu konuda piskopatım,
bir sürü doğum hikayesi okudum, özellikle kötü olanalrı da okuyorum ki nasıl ihtimaller olabilir hepsini göreyim diye:):):)
ama kötü doğum hikayelerinde de korkmuyorum hiç, ben de inşallah normal istiyorum, bunun için nefes teknikleri, yürüyüş, pelvis egezersi, kegel egzersizi, pelvik masajı ne varsa öğnemeye çalışıyorum,
ben elimdne geleni yapayım da o anda başka bir şey olur da sezeryan olursa da artık yapacak bir şey yok,
mecbur kalınca sezeryan d aolur yeterki bebek sağlıklı olsun, inşallah sezeryan olmaz istemeyen hiç kimse ben de dahil, karnımın kesilmeisnden korkuyorum
diğer taraftan bu hikaye konusunda şöyle düşünüyorum, evlenmeden önce dinlediğim ilk gece hikayeleri vardı hep,
hepsi çok kötüydü ayyyy sorma ne zor ne zor diye başlardı arkadaşlar, sonra en yakın arkadaşım evlendi ki ben hiç bir zaman sormazdım kimseyye kendileri anlatırlardı,
o da çok aşık evlenmişti, sonra günlerce olmamaış ilişki çok zorlanmış falan filan, bu yüzden bir sürü vajinusmus olanlar var korktukalrından,
ama ben hiç birinden etkilenemdim kötü ilk gece hikayelerinin,
eşimi çok seviyordum, o da beni, bana çok güzel davrandı ben de ona o gece, ve hala unutamadığım çok güzel bir gece olarak hatırlarım,
kötü hatırladığım değil hep keşke ilk gece gibi olsa dediğim güzel bir şey olarak hatırlıyorum,
doğumu da ona benzetiyorum, herkesin hikayesine inat unutamadığım çok güzel bir doğum olacak inşallah her anlamda diye ümit ediyorum,
olmazsa sonuçta heşeyin hayırlsısı kadreimizde ne varsa onu yaşarız...
öğretmen olan anneler....ben bgn meb i aradım sordum doğum öncesi yaza geliosa boşamı gider die...hiç öyle düşünme normal memur gibi düşün prosedürü uygula 32.haftaya gelince 5 hafta çalışır raporunu al getir...sonrada 3 hafta kala doğum iznine ayrılma raporunu getir..ayrıl dedi...yanmıomuş izinler bi sewindm ama raporu işletmeden rahatlayamıcam sanırım...
bebekkafa ayhan çocuğu çok gördm hatta bi ara bebek arabası alcaktık wideolardada anlatıolar ya hoşumuza gitti ama sonra başka yerden aldık....görmeden almak tabi bi risk sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?