2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o sancılarımı hatırlayınca şu an ne kadar rahat olduğumu düşündüm bir de şey düşünüyorum o sancıyı çekeceğiz ama sonunda bizi bekleyen bir sürpriz bebeklerimize kavuşacağız, o bize güç verir.. ve ona sarılınca her şey bitecek zaten.. ne dersin Lepistess'ciğimin dediği gibi olur belki de, doğum sancımız bile o adet sancılarından hafif olur.. İnşallah öyle olur :)

aynen canım benim doktorumunki de ilk çıkan ultrasonlardan sanırım. hiçbir şey anlaşılmıyor. o yüzden hiç doktora gitme hevesim yok. detaylı ultrasona gittiğimde de yüzünü öyle sıkı sıkı kapatmıştı ki oğlum orda bile görememiştim.. canım ama böyle beklemesi de heyecanlı oluyor bir yandan. çünkü sürpriz olacak bize minnoşlar. hayal edemiyorum kime benziyor, nasıl diye.. onu ilk gördüğüm anı hayal edip duruyorum :)

kızlaaar bu mide yanması beni öldüreceeeekkk Resmen midemde ki asit boğazıma kadar geliyor
bunu geçirmek için ne yapmak lazım bilgisi olan var mı acep

amin inşallah canlarım
ben dualarda buldum rahat doğum için akşam evde bakayımda yazayım

bizimde öyle cnm yaaa hastaneyi yenilediler aletleri m.ö. kalma kocamda bana öyle dio ama ne güzel işte süpriz olacak oda beni öyle motive edio.. ama en azından 3 boyutlu siyah beyaz< olsaydı. bak bu suratı dudakları dioo ben ekrana apti gibi aaaa diye bakıyorum

inşalllaaaaaaaaaaahhh canım ozaman gıkım bile çıkmaz çok çektim adet sancısından o vız gelirr belki epidural bile istemeyizz.. yok okadarı olmaz heralde dikme olursaa kırt kırtt onu hissetmek istemem

Aynen senin gibi düşünüyorum kızımla gezeriz biz artık babaya ihtiyacımız yok hıh o evde otursun yatsın uyusun ayy o günlerimiz gelsin inşallah hayırlısıyla biz annemle çok gezeriz anne-kız :) Şimdi aramıza 3. kuşak katılacak

inşalllaaaaaaaaaaahhh canım ozaman gıkım bile çıkmaz çok çektim adet sancısından o vız gelirr belki epidural bile istemeyizz.. yok okadarı olmaz heralde dikme olursaa kırt kırtt onu hissetmek istemem

Bende adet sancısından muzdariptim canım bakalım doğumdan sonra nasıl olacak :) Çok şaşırdığım bişey olmuştu ben adet sancısı çekerken koltuğun sırt kısmına yüzümü yaslayıp çömelir gibi durunca adet sancım hafifliyordu öyle durmak istiyordum hep. Hamile kalınca sancıyı azaltma yöntemlerinde gördüm o duruşu Bana hiç yabancı şeyler değil bunlar dedim kesin yaparım

doğrudur canım inanırım bende yere dizlerimle dirseğimle çöküp iki büklüm durduğumda sanki karnım sıkıştıgında hafifliyormuş gibi gelirdi... ama ozaman sancımız geldiğinde o tarz duruşlar yapabilcekmiyiz acaba koca bi karınla

kızlar ben yandım o zaman desenize benim her adet sancımda hastanelik olmaktan bıkmıştım kusmaktan mahvolurdum her ay nasıl bir karın ağrısı anlatamam benim adet sancılarım bayılacak derecede olurdum ilk gün

rabbim annemi babamı basımdan eksik etmesin onların yoklugunu acısını göstermesin ya cok seviyorummmm onları cok fedakar ve cefakarlar canlarım benm torunlarını bekliyorlar dört gozle inşallah sag salim alırız bebegimi kucama ve mutlu mesut yasar gideriz

son saatler hepten sessizlik aldı burayı sayfa yenileyip duruyorum ama tıkk benim mesaiyeye az kaldı biter ve ben kaçarr offf sırtım çok ağrıdı mahfoldum yaaaaa

canım evet bir yönden haklısın,
ama diğer türlüde korkmamak lazım, zaten baktın hikaye kötü okuma bence,
ben bu konuda piskopatım,
bir sürü doğum hikayesi okudum, özellikle kötü olanalrı da okuyorum ki nasıl ihtimaller olabilir hepsini göreyim diye:):):)
ama kötü doğum hikayelerinde de korkmuyorum hiç, ben de inşallah normal istiyorum, bunun için nefes teknikleri, yürüyüş, pelvis egezersi, kegel egzersizi, pelvik masajı ne varsa öğnemeye çalışıyorum,

ben elimdne geleni yapayım da o anda başka bir şey olur da sezeryan olursa da artık yapacak bir şey yok,
mecbur kalınca sezeryan d aolur yeterki bebek sağlıklı olsun, inşallah sezeryan olmaz istemeyen hiç kimse ben de dahil, karnımın kesilmeisnden korkuyorum

diğer taraftan bu hikaye konusunda şöyle düşünüyorum, evlenmeden önce dinlediğim ilk gece hikayeleri vardı hep,
hepsi çok kötüydü ayyyy sorma ne zor ne zor diye başlardı arkadaşlar, sonra en yakın arkadaşım evlendi ki ben hiç bir zaman sormazdım kimseyye kendileri anlatırlardı,
o da çok aşık evlenmişti, sonra günlerce olmamaış ilişki çok zorlanmış falan filan, bu yüzden bir sürü vajinusmus olanlar var korktukalrından,

ama ben hiç birinden etkilenemdim kötü ilk gece hikayelerinin,
eşimi çok seviyordum, o da beni, bana çok güzel davrandı ben de ona o gece, ve hala unutamadığım çok güzel bir gece olarak hatırlarım,
kötü hatırladığım değil hep keşke ilk gece gibi olsa dediğim güzel bir şey olarak hatırlıyorum,

doğumu da ona benzetiyorum, herkesin hikayesine inat unutamadığım çok güzel bir doğum olacak inşallah her anlamda diye ümit ediyorum,
olmazsa sonuçta heşeyin hayırlsısı kadreimizde ne varsa onu yaşarız...

ay valla taktı kafaya arabasına siyah şerit yaptıramadı diee bayılcak adam.. msj atmış sen yemek yaparken bende şeritleri yaptırayım mı aşkım dio.. ya sabır yaaa yaptırma desen nie neden dicek gitcek yaptırcak.. yaptırrrrrrrr dedim gitsin yaptırsında hepimiz rahatlıyalım

canım yaşadığın yerde yok mu hiç renkli ultrason ,ben özellikle özele gittim resmini alabilmek için yüzünü görünce rahatladım.
bi yandan da onun benim içimde olduğuna inanamadım

çok haklısın canım

Canım keşke yanmasa, ama 1 temmuza kadar olan kısım aktarılıyor sadece. Çünkü yasa açık, fiilen çalışılan günler aktarılır diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…