- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.301
günaydınlar herkese. çok şükür ki ben de aranızdayım. Burda bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara selamlar sevgiler.. bebeğimi öğrendiğimden beridir kanamalarım oluyordu. 15 gündür kıpırdamadan yatıyordum. progestan ve prolıton depot iğne kullanıyordum. dün doktora gittim şükür ki kalp atımlarını duyduk doktor iğneyi kesti, haplara devam:9 İşyerinde sıkıntılarım vardı, gece uykularımı kaçıracak kadar, 15 gündür evdeyim hala ruhumu ordan uzaklaştıramadım. stresten dudağımda ucuk çıktı, bebeğime zarar veriyorum diye kendimi suçluyorum ama bir yandan da sıkıntılarımı atamıyorum, ruhen ve bedenen çöktüm resmen.Umarım sizler stresle bebişleri üzmüyorsunuzdur ve inşallah ben de en kısa zamanda düzelirim. öptüm hepinizi...
günaydın kızlar:) ne çok yazmışsınız oku oku anca bitidim 2 saattir.
Yeni gelenler hoş gelmişler sefa getirmişler. Herkes iyidir inşallah.
Dün akşamdan beridir kalp çarpıntım var benim de acayip, sanki çok yorulmuşum nefes nefese kalmışım gibi, birde akşam karnımda ve kasıklarımda titreme vardı. O da hani çok koşarsınız da baldırlarınız da damarınız atar ya böyle istem dışı aynı öyle, kıpraşıp durdu bütün akşam. bende yattım bir güzel, uyumuşum sonra :) önemli değildir diye üstünde durmadım fazla ama siz ne dersiniz kızlar, normal mi bunlar .....
ınss kızlar hayırlı haberlerle gelirimmm yarınn
kızlar benim dudaklarım acaip kurudu yaa sizde de var mı bu durum
Ya var ya şimdi ben sorcaktım. Çatır çatır çatladı nası acıyo.
Bende bi de şey var sabahları boğazımda berbat bi kuruluk hissediyorum. Ağzımın içi bi tuhaf. 9dan beri iki bardak su içtim hala geçmedi.
trıoıd hormonlarınıa baktırdınmı canımmm
Bende bi de şey var sabahları boğazımda berbat bi kuruluk hissediyorum. Ağzımın içi bi tuhaf. 9dan beri iki bardak su içtim hala geçmedi.
günaydın herkese..... bugün sol kasığımda bir ağrı yaşıyorum ama normalde olan gaz sancısı gb bi ağrı değil bu
Hamilelikte cilt kururmuş , e birde siz ankaradasiniz kuru soğuk cabası. Üniversiteyi Ankara'da okudum bilirim bende...
yok canım baktırmadım, kan testleri yapıldı ama onda varmıydı bilmiyorum test sonuçları bende değil ertesi gün çıkınca doktorla telefonda görüşmüştük hiçbir sorun yok merak etme dedi. folik asit folbilol kullanıyordum elevit daha iyi deyip değiştirmişti. hepsi bu kadar.
Ne yapsam gitsem mi doktara yada arasammı acaba? bir sonraki kontrolüm 19. da 2li tarama olacak onda da.
kızlar aynı sorun bende de var. evdeki nem oranınız düşükse oda etkiliyor. peteklerin üstüne su koyuyorum ben sabah kalkınca boğazım daha az kuruyor. Birde benim başka bir sıkıntım bulantılar yüzünden dişlerimi düzenli fırçalayamamak. dişimi fırçalarken kusuyorum hep. dişlerim mahvoldu artık.
evt boğaz kuruluğu da var bende yaa aslında bol su içmemiz gerekli ya o yüzden Allahın bir lütfu olabilir bu kuruluk ne dersiniz..
Sorma canım. Eller falan da aynı.
Ben de üniversiteyi izmirde okudum. 1,5 sene antalyada çalıştım bi kamu kurumunda. Ne güzel tam alışmıştım sıcacık memleketlerekader tekrar buraya aldı beni
benimde aynı sekılde sol kasgımda donuk ara ara gelen bır agrım var. umarım rahım genıslemesı yada bebıslerımızın yerlesmesıne baglı bır agrıdır bu
trıoıd hormonlarına bakılmadıysa trıoıdın olBILIR GENELDE TUM KAN TESTLERINDE YAPILIYOR AMA SOR ISTERSEN BEN TRIOID HASTASI OLDUGUM ICIN ILACIM AZ YADA COK GELIRSE ASIRI KALP CARPINTI HALSIZLIK YORGUNLUK AGIZ KURULUGU FALAN YAPIYOR OYUZDEN DEDİM
Ben Ankarayı severim aslında nede olsa anılarım var bazen burnumda tutuyor.Antalya'da güzel sehir ama eksiklikleri var. İzmirse bambaşka ,sen çok ariyorsundur şimdi oraları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?