2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalnz deilsn cnm bnde cokmus durumdym bnmde kanamlrim oluo tam gcti diorm yine. 2 kere aksam aksam acile gttm bu durum beni cok yipratti agzimda yaralr ckti stresten ruhende coktumm off

trıoıd hormonlarınıa baktırdınmı canımmm

Hamilelikte cilt kururmuş , e birde siz ankaradasiniz kuru soğuk cabası. Üniversiteyi Ankara'da okudum bilirim bende...

trıoıd hormonlarınıa baktırdınmı canımmm

yok canım baktırmadım, kan testleri yapıldı ama onda varmıydı bilmiyorum test sonuçları bende değil ertesi gün çıkınca doktorla telefonda görüşmüştük hiçbir sorun yok merak etme dedi. folik asit folbilol kullanıyordum elevit daha iyi deyip değiştirmişti. hepsi bu kadar.
Ne yapsam gitsem mi doktara yada arasammı acaba? bir sonraki kontrolüm 19. da 2li tarama olacak onda da.

kızlar aynı sorun bende de var. evdeki nem oranınız düşükse oda etkiliyor. peteklerin üstüne su koyuyorum ben sabah kalkınca boğazım daha az kuruyor. Birde benim başka bir sıkıntım bulantılar yüzünden dişlerimi düzenli fırçalayamamak. dişimi fırçalarken kusuyorum hep. dişlerim mahvoldu artık.

günaydın herkese..... bugün sol kasığımda bir ağrı yaşıyorum ama normalde olan gaz sancısı gb bi ağrı değil bu

benimde aynı sekılde sol kasgımda donuk ara ara gelen bır agrım var. umarım rahım genıslemesı yada bebıslerımızın yerlesmesıne baglı bır agrıdır bu

Hamilelikte cilt kururmuş , e birde siz ankaradasiniz kuru soğuk cabası. Üniversiteyi Ankara'da okudum bilirim bende...

Sorma canım. Eller falan da aynı.

Ben de üniversiteyi izmirde okudum. 1,5 sene antalyada çalıştım bi kamu kurumunda. Ne güzel tam alışmıştım sıcacık memleketlere kader tekrar buraya aldı beni

trıoıd hormonlarına bakılmadıysa trıoıdın olBILIR GENELDE TUM KAN TESTLERINDE YAPILIYOR AMA SOR ISTERSEN BEN TRIOID HASTASI OLDUGUM ICIN ILACIM AZ YADA COK GELIRSE ASIRI KALP CARPINTI HALSIZLIK YORGUNLUK AGIZ KURULUGU FALAN YAPIYOR OYUZDEN DEDİM

evt boğaz kuruluğu da var bende yaa aslında bol su içmemiz gerekli ya o yüzden Allahın bir lütfu olabilir bu kuruluk ne dersiniz..

Bu petek meselesini daha önce de duydum ya. Bu akşam bi de ben koyayım. Sağol canım.

Diş fırçasını diline değdirmemeye çalışsan o zaman daha az bulanabilir ?

evt boğaz kuruluğu da var bende yaa aslında bol su içmemiz gerekli ya o yüzden Allahın bir lütfu olabilir bu kuruluk ne dersiniz..

Belki de. Çünkü ben hiç su içmediğim günleri bilirim

Sorma canım. Eller falan da aynı.

Ben de üniversiteyi izmirde okudum. 1,5 sene antalyada çalıştım bi kamu kurumunda. Ne güzel tam alışmıştım sıcacık memleketlere kader tekrar buraya aldı beni

Ben Ankarayı severim aslında nede olsa anılarım var bazen burnumda tutuyor.Antalya'da güzel sehir ama eksiklikleri var. İzmirse bambaşka ,sen çok ariyorsundur şimdi oraları.

benimde aynı sekılde sol kasgımda donuk ara ara gelen bır agrım var. umarım rahım genıslemesı yada bebıslerımızın yerlesmesıne baglı bır agrıdır bu

günayydııınn güzel hamişler bendede ara ara oluyo kasığımda inş. kötü bişey yoktur 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum eşim yüzünden geç gidiyorum dr.a çok aceleciymişim(

valla telaşlandım şimdi. daha önce hiç böyle bir sorunum olmamıştı benim. hamilelikte yeni şeyler olabilir mi acaba. peki bu troidin nasıl bir ektisi var bebeğe ve bana. daha önce hiç duymadım bilgim yok bu konu da, anlatırmısın bana.

Ben Ankarayı severim aslında nede olsa anılarım var bazen burnumda tutuyor.Antalya'da güzel sehir ama eksiklikleri var. İzmirse bambaşka ,sen çok ariyorsundur şimdi oraları.

inan bana ankarayı sadece bigün terkedeceğini biliyosan sevebiliyosun. ömrünün bu şehirde geçiceğini bilirsen hiç çekilmiyo. Tabi bu benim şahsi fikrim.

Evet izmir bambaşka. en büyük hayalim orda yaşamak. ama zor görünüyor.

ayrıca, ankaraya beklerim her zaman. Samimi söylüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…