- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.281
aahh canımmm beniimmmm teşekkür ederiimm ben de seni çok sevdimmm
kızlar kalp atışlarını duymak ıcın dr nuz vajınal ultrasonla mı duyurdu,ypksa karından mıı
canım sen niye böyle korktun kanaman mı var yada bir sorun mu var ? ben duymadım görüldü kalp atışı alttan baktılar bana
amanın benide sevin bende k leri g yaparım bundan sonraa sözz :)))beni de sevin inanın kıskançlıktan değil sırf şu hormonlardan:))
canım dun kanlı bı akıntım olduu!!!ama az mıktarda..bAyagı korktumm.ama ıyıyımm sımdıı.sıkıntı yokk..yrn dr gıdıcem..
numarasını almadım canım ya yakın zaten giderim şimdi ne yapıyorsun işlerin yogun mu ?yorucaklar mı yine senii
amanın benide sevin bende k leri g yaparım bundan sonraa sözz :)))beni de sevin inanın kıskançlıktan değil sırf şu hormonlardan:))
hahaha çok hoşsunn seni de seviyomm gıı bütün gadınlar gulübünü seviyommm hahaha mucuk mucukkk
bugün yoramazlar, çünkü dün çoğunu bitirdim kuşum :) ve dahi biz seni zaten çok seviyoruz diğmi poliiiiher ne kadar midem bulanmıyo diyo doktora gitcek kadar naif de olsan seviyorum çoh seviyorum ulen
bugün yoramazlar, çünkü dün çoğunu bitirdim kuşum :) ve dahi biz seni zaten çok seviyoruz diğmi poliiiiher ne kadar midem bulanmıyo diyo doktora gitcek kadar naif de olsan seviyorum çoh seviyorum ulen
günaydınlar herkese. çok şükür ki ben de aranızdayım. Burda bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara selamlar sevgiler.. bebeğimi öğrendiğimden beridir kanamalarım oluyordu. 15 gündür kıpırdamadan yatıyordum. progestan ve prolıton depot iğne kullanıyordum. dün doktora gittim şükür ki kalp atımlarını duyduk doktor iğneyi kesti, haplara devam:9 İşyerinde sıkıntılarım vardı, gece uykularımı kaçıracak kadar, 15 gündür evdeyim hala ruhumu ordan uzaklaştıramadım. stresten dudağımda ucuk çıktı, bebeğime zarar veriyorum diye kendimi suçluyorum ama bir yandan da sıkıntılarımı atamıyorum, ruhen ve bedenen çöktüm resmen.Umarım sizler stresle bebişleri üzmüyorsunuzdur ve inşallah ben de en kısa zamanda düzelirim. öptüm hepinizi...
yaa çok alakasız ama ben yazı stilimi değiştiriyorum ama yine aynısı yazıyo kayıt mı edemiyorum aceppp
cnm gozden kacmıstır bende devamlı gırmeye calıstıgım halde benım yazılarımada bırkac kısıden fazla cevap yazan olmuıyor bazen oyle dusunmemalesef benimlede ilgilenen olmadı
ınsallah hayırlı haberlerle gelirsinçok heycanlıyım kızlar yaaaa!!yarın sabah kuzucugumun kalp atıslarını dyucam insaalahh!!bıde su kanlı akıntı sıkıntı cıkarmaz dımı kızlarrr???
kızlar kalp atışlarını duymak ıcın dr nuz vajınal ultrasonla mı duyurdu,ypksa karından mıı
deneme deneme poli poli deneme
Oldu işte yazdıktan sonra font kısmına bas cevapla de oluyo kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?