2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkese. çok şükür ki ben de aranızdayım. Burda bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara selamlar sevgiler.. bebeğimi öğrendiğimden beridir kanamalarım oluyordu. 15 gündür kıpırdamadan yatıyordum. progestan ve prolıton depot iğne kullanıyordum. dün doktora gittim şükür ki kalp atımlarını duyduk doktor iğneyi kesti, haplara devam:9 İşyerinde sıkıntılarım vardı, gece uykularımı kaçıracak kadar, 15 gündür evdeyim hala ruhumu ordan uzaklaştıramadım. stresten dudağımda ucuk çıktı, bebeğime zarar veriyorum diye kendimi suçluyorum ama bir yandan da sıkıntılarımı atamıyorum, ruhen ve bedenen çöktüm resmen.Umarım sizler stresle bebişleri üzmüyorsunuzdur ve inşallah ben de en kısa zamanda düzelirim. öptüm hepinizi...

numarasını almadım canım ya yakın zaten giderim şimdi ne yapıyorsun işlerin yogun mu ?yorucaklar mı yine senii

amanın benide sevin bende k leri g yaparım bundan sonraa sözz :)))beni de sevin inanın kıskançlıktan değil sırf şu hormonlardan:))

bugün yoramazlar, çünkü dün çoğunu bitirdim kuşum :) ve dahi biz seni zaten çok seviyoruz diğmi poliiii her ne kadar midem bulanmıyo diyo doktora gitcek kadar naif de olsan seviyorum çoh seviyorum ulen

bugün yoramazlar, çünkü dün çoğunu bitirdim kuşum :) ve dahi biz seni zaten çok seviyoruz diğmi poliiii her ne kadar midem bulanmıyo diyo doktora gitcek kadar naif de olsan seviyorum çoh seviyorum ulen

seviyormusun birdaha söyle seviyorum birdaha seviyorummm
yalannnn söylüyorsuuunnnn

hehehe tabi seveceksiniz bak angaralı bile oldum beni sevin diye bu kadar emek karşılıksız kalamaz .bende sizleri çok seviyorummmmm
midem bulanıyor artıkın doktora gitmek için başka bir bahane bulmam lazım ama neee:))))) şaka bir yana aman iyi olsunda bebişler gitmeyelim.

bebişin iyi olduğuna çok sevindim canım aslında birazda hamilelik hasaslığıyla daha çok stresli oluyorz inşallah atlatırsın bebişini düşün mutlu olmaya çalış yoksa iş yerindeki sıkıntılar veya başka sıkıntılar hiç btmez bebişlerimizi üzmesine izin vermeyelim

kızlarrr çok öpüyorum sizi ben çıkıyorumm sağlık ocagına gidecegimmm muckkk

malesef benimlede ilgilenen olmadı
cnm gozden kacmıstır bende devamlı gırmeye calıstıgım halde benım yazılarımada bırkac kısıden fazla cevap yazan olmuıyor bazen oyle dusunme
çok heycanlıyım kızlar yaaaa!!yarın sabah kuzucugumun kalp atıslarını dyucam insaalahh!!bıde su kanlı akıntı sıkıntı cıkarmaz dımı kızlarrr???
ınsallah hayırlı haberlerle gelirsin
kızlar kalp atışlarını duymak ıcın dr nuz vajınal ultrasonla mı duyurdu,ypksa karından mıı

ustten bakıyor ılk duyulmazsa alttan muayene edebılır ben halen alttan muayene oluyorum

günaydın kızlar:) ne çok yazmışsınız oku oku anca bitidim 2 saattir.
Yeni gelenler hoş gelmişler sefa getirmişler. Herkes iyidir inşallah.

Dün akşamdan beridir kalp çarpıntım var benim de acayip, sanki çok yorulmuşum nefes nefese kalmışım gibi, birde akşam karnımda ve kasıklarımda titreme vardı. O da hani çok koşarsınız da baldırlarınız da damarınız atar ya böyle istem dışı aynı öyle, kıpraşıp durdu bütün akşam. bende yattım bir güzel, uyumuşum sonra :) önemli değildir diye üstünde durmadım fazla ama siz ne dersiniz kızlar, normal mi bunlar .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…