- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.261
dr dün bana gelişimi güsel dedi we doğum tarihi 16 ağustostan 11 ağustosa geldi bende burdada değiştiriyorum..warmı başka değişen doğum tarihi..
dr dün bana gelişimi güsel dedi we doğum tarihi 16 ağustostan 11 ağustosa geldi bende burdada değiştiriyorum..warmı başka değişen doğum tarihi..
Ayrıntılı açıklayayım biz bizeyiz nasil olsa:) hani agdaya devam dedik ya Yinede ağda icin biraz uzaması gerekiyor buda hamileyken beni rahatsız ediyor oysa lazeri tamamlasaydım eğer , hamileliğim süresince hiç uzamiyacaklardi. Aman neyse kıldan meseleler bunlar , çok da önemli değil. Bu arada cevabın neydi acaba? İnşallah doğru hatirliyorumdur:) aclik basıma vurdu benim yine.
bulantılardan sürünüyorken, açlıktan geberiyorken, üzerime çöken ağırlıktan gözlerimi açamıyorken çalışmak zorunda olmak, hem de sırf hamileyim diye sanki bunun öcünü almaya çalışan bir müdürle çalışmaya çalışmak. imkanım olsaydı da evde geçirebilseydim şu günlerimi diye ağlıyorum şu anda... bugün çok zor bir gün geçirdim. sanırım benim bulantılarım azalmıcak( üstelik tam hamile kaldım, eşim şehirdışında bir projede çalışmaya başladı. haftada bir kez görüşüyoruz. hergün eve geliyorum yalnızım, keşke yanımda olabilseydi, akşamlarım biraz neşeli geçseydi hiç olmazsa
kızlar bıraz once banyoya gırdımm!iç çamasırımda bı baktım kanlı bı akıntı!!cok korktum.ınsallah bebısıme bırsey olmamıstır..karnımda da sankı gaz var..cıkarmasında sıkıntı yokk..ama ıcım rahat degıll bir taraftan da soguk kanlı olmaya calısıyorum ..ne yapacagım yaaa??yardım edın ne olurr...cuma sabahtan randevum var drla,kalp atıslarna bakıcaz bebsın..cumayı beklesemmı acaba..yoksa dr yarın mı gıtmlıyım..gercı sıtelerde de bu haftalarda normal dıyoo ama rahım ıcı degısıklıkten dolayıı...
kızlar dr aradım.bana cep tel nunu vermısti..anlattım.sıkıntı yok dedi..dınlen artarsa gel dedi... zaten cuma sabah gıdıcem.Allah ıızn verırse kalp atıslarını duyucma...cok sagolun kızlarr..elim ayagım bırbırıne karıstı.sızler sakınlestırdınız....ıyıkı varsınız,ıyıkı varız...ıyıkı bırlıkteyız...
günaydııınnnn hamişlerrr nörüyonuzzzz
Günaydın polim.
Ankarada yaşadığımız nası belli ''nörüyon''
Nörek gıı çalışıyok sen nörüyon hahhohahaha
günaydın herkese..... bugün sol kasığımda bir ağrı yaşıyorum ama normalde olan gaz sancısı gb bi ağrı değil bu
nörüyüm iş güç gar gış gıyamet 3g ile uğraşıyom gııı eee bi de memleketim kırşehir oluncaa
çok heycanlıyım kızlar yaaaa!!yarın sabah kuzucugumun kalp atıslarını dyucam insaalahh!!bıde su kanlı akıntı sıkıntı cıkarmaz dımı kızlarrr???
günaydın herkese..... bugün sol kasığımda bir ağrı yaşıyorum ama normalde olan gaz sancısı gb bi ağrı değil bu
nasıl bebişler anneler ???????ben birazdan sağlık ocagına gidecem aile doktoruna kayıt yaptıracagım doktor yoktu gelince arayacagız dediler ama arayan soran yok
bana yardım eden yokmuuu....elım tıtrıyorrr kızlarr,lutfenn..evde kımse de yokk...kendımı cok kotu hıssedıyorum...acaba bebegım benı terk mı edıyor...
Günaydın kuşuuum
Numarasını alaydın da sen arayaydın keşke. aramazlar pek sanmam
Bayılırım kırşehirlilereBen de diyorum bu kızı neden bu kadar sevdim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?