2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar 2013 Ağustos anne adayları.. Ben 2010 Aralık annesiyim ve süpriz bir şekilde oğluşuma kardeş geleceğini öğrendim.. Biz 2010 Aralık anneleri ile hala görüşmekteyiz ve paylaşımlarımız devam ediyor özellikle face.de :) Durumu öğrendiğimde önce korkmadım desem yalan olur ama şimdi mutluyum. Paşam yalnız büyümeyecek. İlgilenen arkadaşa ilk sayfadaki tabloya eklemesi için bilgilerimi veriyorum. Yaş: 26 Şehir: İstanbul SAT:24.11.2012 bek.doğum tarihi: 31.08.2013

dr dün bana gelişimi güsel dedi we doğum tarihi 16 ağustostan 11 ağustosa geldi bende burdada değiştiriyorum..warmı başka değişen doğum tarihi..

çok heycanlıyım kızlar yaaaa!!yarın sabah kuzucugumun kalp atıslarını dyucam insaalahh!!bıde su kanlı akıntı sıkıntı cıkarmaz dımı kızlarrr???

dr dün bana gelişimi güsel dedi we doğum tarihi 16 ağustostan 11 ağustosa geldi bende burdada değiştiriyorum..warmı başka değişen doğum tarihi..

benimn zaten geç döllenme olduğu için doktor baya bi şaşırdı normalde 1 kasım olan sat 10 kasıma çekti bu durumda ben 9 haftanın sonuna gelmiş oluyorum ama takvimimi henüz değiştirmedim çünkü daha çok erken inşallah bir ay sonraki randevumuzda da önde giderse o zaman değiştirmeyi düşünüyorum

günaydın herkese..... bugün sol kasığımda bir ağrı yaşıyorum ama normalde olan gaz sancısı gb bi ağrı değil bu

Günaydın canım. amaaaan boşver :) öpüyorum seni

Eşinin şehirdışına gitmesi büyük şanssızlık olmuş. allah yardımcın olsun. Ama kendini koyverme. Güzel şeyler düşünmeye çalış, bugünler de geçicektir. Eşin mühendis falan mı? Şehir dışı proje falan diyince bana hiç yabancı gelmeyen terimler bunlar :

Çok geçmiş olsun arkadaşım..

kızlar anasağlıktan çağırdılar bugun gıttım 4tüp kan alıcaklardı, 3 tüp kan aldılar bilemeden tok gıttiğim için dier 1ini alamadılar...sağlık bakanlığı anneyi takip etmek için 4 kez bu şekilde kan alımı yaptıracakmış ara ara,bebek ztn gozetım altında oldugu ıcın anneyıde bu şekılde takıp edebilmek için boyle bır uygulama gelmıs cokta guzel olmuş sevındım...

nasıl bebişler anneler ???????ben birazdan sağlık ocagına gidecem aile doktoruna kayıt yaptıracagım doktor yoktu gelince arayacagız dediler ama arayan soran yok

çok heycanlıyım kızlar yaaaa!!yarın sabah kuzucugumun kalp atıslarını dyucam insaalahh!!bıde su kanlı akıntı sıkıntı cıkarmaz dımı kızlarrr???

allahın ıznıyle cıkmaz cnm bende oyle heycnlanmıstım korkuodum ultrasona sokarsokmaz kalp sesını duydumm ıcını ferah tut .. bende cumartesı gıtcm ıkıncı olck yıne hycnlıyım ama ıcımı ferah tutmaya clısıom sanırım bu 9 ay bole olck

günaydın herkese..... bugün sol kasığımda bir ağrı yaşıyorum ama normalde olan gaz sancısı gb bi ağrı değil bu

tatlım arada buşekil ağrılar normal dıe bılıyorum rahım genıslıo dunde bnm pıt pıt kasıgımda sınyal gıbı agrılar gırdı ama mursamadım geçti melekler koruyor bebşlerimiziiiiiiiii

bana yardım eden yokmuuu....elım tıtrıyorrr kızlarr,lutfenn..evde kımse de yokk...kendımı cok kotu hıssedıyorum...acaba bebegım benı terk mı edıyor...

Canım ben daha yeni gördüm mesajlarını. öncelikle sakin ol hemen kötü şeyler aklına getirme. hala doktora gitmediysen git bence ihmal etme böyle şeyleri. en azından için rahatlar. ama kötü şeyler düşünmemeye ve moralini yüksek tutmaya çalış. inşallah hiçbişeycik olmayacak bebeğine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…