- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 40
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.341
Âmin canım. Kızım benim yaa sen bide konuşmalarını duysan film gibi...
Arkadaşlarım demir eksikliği olan bunun için hap ya da şurup kullanan var mı? Kabızlık sorunu yaşıyor musunuz?
Arkadaşlarım demir eksikliği olan bunun için hap ya da şurup kullanan var mı? Kabızlık sorunu yaşıyor musunuz?
kızlar face den de gorusuyor musunuz? yoksa sadece burayla mı sınırlı? gerçi işte face engelli ama görüşüyorsanız ekleme yapalım...malum biz 2010 aralık anneleri ile hala gorusuyoruz face den..
ben bugün faceye üye oldum oradan daha rahat görüşeceğimizi umuyorum.
canım zaten direk sütü içemiyosan sütlaç salep yoğurt peynirde olur hatta yoğurt sütte ii diolar ama bu marketten aldığımız yoğurtlar nekadar sağlıklı bilemiyorum.
Bizim face de 2010 aralık anneleri diye bir grubumuz var. dışarıya kapalı bir grup ver sadece kendi grubumuzdakiler paylaşımları görebiliyor.ben yapamam engelli face ım işte ama yapabılecek bır arkadas varsa iyi olur bence. Tabi şu da var face den görüşmeye başlayınca burdaki yazışmalar azalıyor şu an burdan hiç yazışmıyoruz mesela.:26:
marketten almayıp ne yapacağız canım, sanki kendi hayvanı olup evinde süt yapanlar çokmu hijyenik sanıyorsun. bazen burda köylere falan gittiğimzde görüyorum kadınlar ve hayvanlar pislik içinde, makine ile sağıyorlar inekleri ve makineler kirden görünmüyor artık, iğrenç. süt ikram ediyorlar zorla şişelere koyup veriyorlar. iyice kaynatıldığı için mikrop falan kalmıyormuş öyle diyorlar bide... o kadar kaynatınca da o sütten ne hayır gelir. insanları kırmamak için alıyorum ama döküyorum sütü eve gidince hayatta içmem onu. Markette , bilinen markaların süt , yoğurt ve peynirlerini tercih ediyorum, en azından pastorize edilmiş....
evet kesinlikle pastörize edilmiş ürünler daha sağlıklı ama bi ara iyi markaların yoğurtlarında bile çıkmıştı jelatin kullanıyorlarmış kaymak oluşturmak için aklıma getirmeden içiyorum kendim mayalamayı bilsem kendim yapardım.
ayy canım zaten yüzünden belli nekadar tatlı olduğu bende kız çocuğu istiyorum çok seviyorum yaa senin kıza bakayım bol bol
benim güvendiğim birsütçüm var o getiriyor her hafta kendim yoğurdumu yapıyorum.eskiden kesinlikle yoğurt bir kaşık bile zor yerdim kendi yoğurdumu kase kase yiyebiliyorum.gerçekten doğal olması hem daha güzel oluyor hemde bana göre daha sağlıklı.hazır aldığım yoğutlar bana çok katı geliyor yutamıyorum.denemenizi tavsiye ederim.
evet kesinlikle pastörize edilmiş ürünler daha sağlıklı ama bi ara iyi markaların yoğurtlarında bile çıkmıştı jelatin kullanıyorlarmış kaymak oluşturmak için aklıma getirmeden içiyorum kendim mayalamayı bilsem kendim yapardım.
merhaba güzel anneler cumartesiden beri oğlum çok ateşledi hastalandııçok zorduu şimdii çok iyi ALLAHA şükür buarada hiç midem bulanmadı ama dünden beri çok fena midem benim arara ara midem bulanıyo 2 gün iyiyse sonrası kötü neden böyle anlamadım birde mide bulantım olmadığı zaman yemek yemelerim düzenli az oluyor ama mide bulantım olduğuzaman bastırsın diye çok yiyorum ekmeğe tuz döküp yiyorum sizler nasılsını<z bu aradaa İNŞ salı günü randevum var
keşke yapabilsem canım ya rahat rahat yerdim.sultan sende face grubuna gelsene
Odamı toplayamam ellerime krem sürdüm !! gibi sıradışı ama aynı zamanda da mantıklı bahaneleri olan bi 2 yaş kızı o
Ve aynı zamanda da annesinin bulantılarına üzülen :)
Ben de görmek istiyorum
arzucum inan dün face i kapattım.çünkü bir söylenti çıktı artık resimlerimiz yada yazılarımız falan herkes tarafından görülebiliyormuş.bende kapatma kararı aldım.gerçi ben okul arkadaşlarım ve akrabalarım ile iletişimdeydim dahaçok.eğer böyle gebelik üzerine falan sayfalar varsa güzel paylaşımların olduğu tekrar kendime face sayfası açabilirim.kukez foto falankoymadan:)olabilir...
Darısı basına diyim o zaman kiz cocuğu anneye çok iyi arkadas oluyor ,bu sabah ki bombaları ; babasına , ben çok güzel bir kiz olabilirim ama benim annem hasta dedi. Birde ,baba annem hasta onu yüzmeyelim tamam mı dedi. Sıkıntılı durumum cocuğu da etkiledi o da beni üzüyor.
çok sevinirim canım o zaman ben bugün kendime bu isim ile bir sayfa açıyım:)canım benim foto koymana gerek yok bu grup zaten bilgilendirme ve ddaha rahat iletişim kuruyoruz bellimi olur aynı şehirden olanlar olur görüşürüz bile:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?