2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben fircalayamaz oldum ya, ne olacak dişlerimi temizlersem diyorum. Dişçide kusarmiyim acaba?

günaydın kızlar... mercimeğim ne kadar büyümüş bakayım tablodan
büyüyor eminim çünkü bugün bulantım tavan yaptı

Ben fircalayamaz oldum ya, ne olacak dişlerimi temizlersem diyorum. Dişçide kusarmiyim acaba?

bence hiç zorlama kendini. kesin kusarsın :) sonrada rezil olursun doktora. hatta fırça bile yersin belki de hamilesin ne işin var dişçi de diye :) ben şimdilik az hızlıca fırcalayıp sürekli sakız çiğneyerek idare etmeye çalışıyorum. bulantılar geçince rahatlayacağız inşallah....

Gelicem kuzenlerimde var orda sana haber veririm o zaman. Belki bebeklerimizde doğmuş olur .

kızlar dün eşim günlük süt almıştı daha faydalı olur diye. Bir içmemle çıkarmam bir oldu, okadar yağlı geldi ki.. Tiksindim resmen. Sizde de olmuş muydu?

günaydın kızlar... mercimeğim ne kadar büyümüş bakayım tablodan
büyüyor eminim çünkü bugün bulantım tavan yaptı

Bulantilarin pik yaptıgı haftadasin canim daha dogrusu beta hcg hormonunun pik yaptıgı hafta. Ben o haftalardayken serumla beslenmek üzere hastaneye yatırılmıştım daha çok büyütcez inşallah , beraber .

kızlar dün eşim günlük süt almıştı daha faydalı olur diye. Bir içmemle çıkarmam bir oldu, okadar yağlı geldi ki.. Tiksindim resmen. Sizde de olmuş muydu?

Ben de sevmedim. Sek günlük süt almıştık geçen gün. İçemedim. Pınarın light sütünü içiyorum. Hem kalsiyum oranı yağlı süte göre daha yüksek hem de fazla kiloya karşı küçük bi önlem

Gelicem kuzenlerimde var orda sana haber veririm o zaman. Belki bebeklerimizde doğmuş olur .

İnşallah :)

Son düzenleme:

Herseyden tiksinebilme ihtimalin var ne olduğu kişisine gore değişiyor canım. Özellikle yağlı gıdaları benimde icim almıyor .

canım dr.lar tam yağlı önermiyolar zaten yarım yağlıda kalsiyum oranı daha yüksekmiş ben tam zıttı die biliyordum birde sütü tek içme tuzlu bisküvi ile birlikte iç okadar miğde bulandırmıyor oşekilde

merhaba güzel anneler cumartesiden beri oğlum çok ateşledi hastalandıı çok zorduu şimdii çok iyi ALLAHA şükür buarada hiç midem bulanmadı ama dünden beri çok fena midem benim arara ara midem bulanıyo 2 gün iyiyse sonrası kötü neden böyle anlamadım birde mide bulantım olmadığı zaman yemek yemelerim düzenli az oluyor ama mide bulantım olduğuzaman bastırsın diye çok yiyorum ekmeğe tuz döküp yiyorum sizler nasılsını<z bu aradaa İNŞ salı günü randevum var

Arkadaşlarım demir eksikliği olan bunun için hap ya da şurup kullanan var mı? Kabızlık sorunu yaşıyor musunuz?

Ben yarım yağlı sütü bile içemiyorum. daha doğrusu süt içemiyorum. Hem aşırı gaz yapıyor mahvediyor beni hemde tiksiniyorum sütten ya nefret ediyorum. küçüklüğümden beri böyle. Yoğurt, peynir vede Kefir içerek takviye etmeye çalışıyorum. birde arada bir salep le içmeye calışıyorum sütü. vicdan azabı çekiyorum ama ne yapayım ya olmuyor.

günayydııınn güzel hamişler bendede ara ara oluyo kasığımda inş. kötü bişey yoktur 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum eşim yüzünden geç gidiyorum dr.a çok aceleciymişim(

walla canım benım 2 yasında oglum var onda hıc boyle bırsey yasamadım bu seferkı cok agrı yapıyo bende kendımce halbukı rahmımın bu evreye alısık olması lazım neden boyle oluyor dıyorum. kısacası sorun arıyorum bıraz sanırım

Ben sutu ancak icine bir çay kasığı nescafe atıp icebiliyorum. Doktora sordum hiç yoktan iyidir dedi. Günlük bir fincan nescafe hakkımı bu sekilde kullanıyorum:)

canım zaten direk sütü içemiyosan sütlaç salep yoğurt peynirde olur hatta yoğurt sütte ii diolar ama bu marketten aldığımız yoğurtlar nekadar sağlıklı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…