- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.321
kızlar aynı sorun bende de var. evdeki nem oranınız düşükse oda etkiliyor. peteklerin üstüne su koyuyorum ben sabah kalkınca boğazım daha az kuruyor. Birde benim başka bir sıkıntım bulantılar yüzünden dişlerimi düzenli fırçalayamamak. dişimi fırçalarken kusuyorum hep. dişlerim mahvoldu artık.
özlemciğim facedeki senin kızınmı kucağındaki
Ben fircalayamaz oldum ya, ne olacak dişlerimi temizlersem diyorum. Dişçide kusarmiyim acaba?
malesef benide ilgilenen olmadı
inan bana ankarayı sadece bigün terkedeceğini biliyosan sevebiliyosun. ömrünün bu şehirde geçiceğini bilirsen hiç çekilmiyo. Tabi bu benim şahsi fikrim.
Evet izmir bambaşka. en büyük hayalim orda yaşamak. ama zor görünüyor.
ayrıca, ankaraya beklerim her zaman. Samimi söylüyorum
Evet canım, benim kızım iki yasında.
günaydın kızlar... mercimeğim ne kadar büyümüş bakayım tablodan
büyüyor eminim çünkü bugün bulantım tavan yaptı
kızlar dün eşim günlük süt almıştı daha faydalı olur diye. Bir içmemle çıkarmam bir oldu, okadar yağlı geldi ki.. Tiksindim resmen. Sizde de olmuş muydu?
Gelicemkuzenlerimde var orda sana haber veririm o zaman. Belki bebeklerimizde doğmuş olur .
kızlar dün eşim günlük süt almıştı daha faydalı olur diye. Bir içmemle çıkarmam bir oldu, okadar yağlı geldi ki.. Tiksindim resmen. Sizde de olmuş muydu?
allah bağışlasın canım çok güzel maşallah ya
günayydııınn güzel hamişler bendede ara ara oluyo kasığımda inş. kötü bişey yoktur 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum eşim yüzünden geç gidiyorum dr.a çok aceleciymişim(
Âmin canım. Kızım benim yaa sen bide konuşmalarını duysan film gibi...
canım dr.lar tam yağlı önermiyolar zaten yarım yağlıda kalsiyum oranı daha yüksekmiş ben tam zıttı die biliyordum birde sütü tek içme tuzlu bisküvi ile birlikte iç okadar miğde bulandırmıyor oşekilde
Ben yarım yağlı sütü bile içemiyorum. daha doğrusu süt içemiyorum. Hem aşırı gaz yapıyor mahvediyor beni hemde tiksiniyorum sütten ya nefret ediyorum. küçüklüğümden beri böyle. Yoğurt, peynir vede Kefir içerek takviye etmeye çalışıyorum. birde arada bir salep le içmeye calışıyorum sütü. vicdan azabı çekiyorum ama ne yapayım ya olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?