- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.501
Fıstıklar uyku seti makinada yıkanıyo mu?
Çok güzelmiş bende böyle birşey istiyorum fiyatı ne kadar?hangi site?
canim siteden koymadim ben bu gun cocuk magazasina gittim kucukcekmecede cok begendim tam takim 350 lira
ben de yıkadım 30 derecede ve ütüledim deforme olmadı.
ben yikadim canim 30 derecede...utuledim bi sikinti olmadi..i
dışarı çıkamadığım için internetten almam gerekiyor.sende almadın sanırım ama çok güzel.
kızlar merabalar beni bilen bilir...ben de bir zamanlar bu topiğin üyesiyken daha 6.haftamda bebeğimi kaybettiğim için maleesef dahil olamadım çok fazla....Allah hepinizi bu kalan süreçte ferahlatsın ve sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin şimdi tekrar hamileyim ve sizden dua istiyorum.
kızlar merabalar beni bilen bilir...ben de bir zamanlar bu topiğin üyesiyken daha 6.haftamda bebeğimi kaybettiğim için maleesef dahil olamadım çok fazla....Allah hepinizi bu kalan süreçte ferahlatsın ve sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin şimdi tekrar hamileyim ve sizden dua istiyorum.
İlk kez nstye baglandik biz dun. cok sukur bi problem yok. iki kilo yuz gr olmus tosbagam. kirk cm de boyu varmis. guzel kizlara duyurulur. atletik bi oglum var. burnu da cok sukurki bana cekmis. hokka gibi valla. ayiptr solemesi estetik sanirlardi burnumu. bitek burnunu cozebildim. geri kalanindan hicbisey anlamiom malesef.
Kızlar pazar günü düğünde evlenen arkadaşın yeğeni vardı 4 yaşında erkek :) Kızkardeşi doğdu daha 23 günlük çok tatlı maşallahNeyse büyük oğlan geldi benim yanıma göbeğime bakıyo bebek mi var diye sordu evet dedim senin kardeşin gibi kızım olacak. Ela mı olcak bitane daha diyo kıyamam Konuştuk biraz ufaklıkla tam göbeğimi sevdi öpüyodu eşim geldi heyyy sen niye öpüyosun benim kızımı diyo çocukcağıza Şimdiden kıskançlığa başladı yandık :)
Kızlar,4-5 gündür rahim ağzında yani genital bölgemde çok zonklama oluyor,ilk aylarda rahim büyürken yaşıyordum bu zonklamayı.son iki aydır yoktu ama yine başladı .acaba yine rahim büyümesinden mi kaynaklanıyor yoksa plasentamız aşağıda bizim bebeğim de büyüdükçe ikisi birden baskı mı yapıyor diyorum,bilemedim .bugün dr a gidecektim sezeryandaymış okul çıkışında da ben yetişemedim yarına kaldı ama bu bana sıkıntı veriyor canlar,aranızda böyle bir durum yaşayan var mı???normal mi anormal bir durum mu acaba?
kızlar sizce bu beşik nasıl ilk zamanlar için:44:Eki Görüntüle 733703
fiyatıda 200 lira:44:
eveeeet dayana dayana sinir bende bitti ve 3 funde bitti. benim yazin gelecegim hamileyken zor olmasin diye kisin biraktigim butun esyalarimi annem yengeme vermis bedenimiz ayni diye. yahu kolay mi aliyorum ben onlari amcam alsin niye veriyorsun diye bagirdim iki kurusun hesabini yapiyorsun diyor. cikar ver parasini madem iki kurussa dedim cildiricam yaaa. hamile hamile birde hakaret yiyorum.nedir bu yaaa bana bisey aldiklari yok birde esyami millete dagitmis.verdigi yengem adam olsa bari yanina iki gun gittigimde ne cok yemek yediniz diyen bir kadin.esime evi hemen yerlestir ben gelecegim amasyaya dedim. yazik o da orda hastalandi hala amasyada evi boyatip esyayi bekliyor yerlestirme yetismeyecek izin bitti birlige donecek sonra 27 gun izni daha var o arada onu kullanip evi bitir ben burda simdiden bunaldim. disari cikicam ne isin var diyor. kendi gezmeye gidiyor. yemek yapicam kendime yaptirmiyor cunku yaptigimi yemiyor dokuyor offff kizlar deli edecek insani inanin.eve bisey aldirmiyor dolap bombos ac kaliyorum disaridan soylemeye az kaldi yemegi. neymis ev yerlestirmeye gidecegine esimin yanina gitmeye kalkiyor arkadaslariyla gezdirsin diye ne yapayim ben bu kadini.
cnmm baaakk aylar öncesinden bı yazım tüp bebeğe başlamak ıle başlamamak arasındaymışım sende cvp vermısısn duygulandım sımdı 30 küsürlü haftalardayız allahım bu duyguları yasattıgı ıcın bızlere şükürler olsunnnnnEki Görüntüle 733717
eveeeet dayana dayana sinir bende bitti ve 3 funde bitti. benim yazin gelecegim hamileyken zor olmasin diye kisin biraktigim butun esyalarimi annem yengeme vermis bedenimiz ayni diye. yahu kolay mi aliyorum ben onlari amcam alsin niye veriyorsun diye bagirdim iki kurusun hesabini yapiyorsun diyor. cikar ver parasini madem iki kurussa dedim cildiricam yaaa. hamile hamile birde hakaret yiyorum.nedir bu yaaa bana bisey aldiklari yok birde esyami millete dagitmis.verdigi yengem adam olsa bari yanina iki gun gittigimde ne cok yemek yediniz diyen bir kadin.esime evi hemen yerlestir ben gelecegim amasyaya dedim. yazik o da orda hastalandi hala amasyada evi boyatip esyayi bekliyor yerlestirme yetismeyecek izin bitti birlige donecek sonra 27 gun izni daha var o arada onu kullanip evi bitir ben burda simdiden bunaldim. disari cikicam ne isin var diyor. kendi gezmeye gidiyor. yemek yapicam kendime yaptirmiyor cunku yaptigimi yemiyor dokuyor offff kizlar deli edecek insani inanin.eve bisey aldirmiyor dolap bombos ac kaliyorum disaridan soylemeye az kaldi yemegi. neymis ev yerlestirmeye gidecegine esimin yanina gitmeye kalkiyor arkadaslariyla gezdirsin diye ne yapayim ben bu kadini.
kizlar daha neler yapiyor ah bir bilseniz yogurt aldim kendime bebek icin atmis cope :-( hazir yogurt yemezmis o nerdn bulayim dogalini. ne yapacagimi sasirdim inanin :-( simdi evde kavga ediyor herkesle
Eki Görüntüle 733797 kizlar bu yatak nasil ben cok begendim
Bende de aynı problem var canım rahim ağzımı var orada idrar torbası mı tam bilmiyorum ama bi sızlama gibi bir şey oluyor, özellikle yürürken, yada ayakta çok kaldıysam. Sanki oradan çıkacakmış gibi bi his, bi baskı oluyor, yürümemi iş yapmamı zorluyor. Geçen ay kontrole gittiğimde bana da plesentanın rahim ağzına yakın olduğunu söylemişti, ama yukarı çıkma ihtimalide varmış çıkmazsa da sezeryan olacakmış falan. Bende haftaya gideceğim kontrole, yarın gidersen mutlaka paylaş burada canım.
Kızlar bugün kızımın avizesini ve halısını aldık.Halısını çok beğendin.Haftaya cuma gelecek.Odayı tamamlayalım resimlerini yükleyeceğim.
Canımcım benzer sıkıntı bende de vardı. Enteresan bi durum yani..hiç bir zorlanma görmeden sanki darbe almış gibi ordaki yumuşak doku ağırıp zonkluyordu. Dr gittim, karnımın altında ve oramda ağrı ve zonklama olduğunu söyledim. Ultrasnda baktı halaa ters,aşağıyı tepiklemeye devam ediyor tabii!Kızlar,4-5 gündür rahim ağzında yani genital bölgemde çok zonklama oluyor,ilk aylarda rahim büyürken yaşıyordum bu zonklamayı.son iki aydır yoktu ama yine başladı .acaba yine rahim büyümesinden mi kaynaklanıyor yoksa plasentamız aşağıda bizim bebeğim de büyüdükçe ikisi birden baskı mı yapıyor diyorum,bilemedim .bugün dr a gidecektim sezeryandaymış okul çıkışında da ben yetişemedim yarına kaldı ama bu bana sıkıntı veriyor canlar,aranızda böyle bir durum yaşayan var mı???normal mi anormal bir durum mu acaba?
Iyı akşamlar kızlar,
Bebisleriniz baş aşağı dondumu?ve kaçıncı haftada döndü.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?