2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merabalar beni bilen bilir...ben de bir zamanlar bu topiğin üyesiyken daha 6.haftamda bebeğimi kaybettiğim için maleesef dahil olamadım çok fazla....Allah hepinizi bu kalan süreçte ferahlatsın ve sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin şimdi tekrar hamileyim ve sizden dua istiyorum.

Canım allah tamamına erdirsin, çok güzel bir haber bu... Dualarımız seninle...

hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin. ben de dahil olmak üzere eminim herkes çok mutlu olmuştur. Rabbim aynı acıyı yaşatmaz inşaallah. dualarımız seninle... sen de çok dua et...

hehehe çok güldüm yaaa :) güzel kızlara duyurulur demek Allah nazarlardan saklasın oğluşunu

:) bizimki de öyle şimdiden kıskanıyo. okulda göbeğimi mıncıran mıncırana babası da hemen kıskanıyo elletme kızımı öyle herkese diyo yemişim onun kızını

Bende de aynı problem var canım rahim ağzımı var orada idrar torbası mı tam bilmiyorum ama bi sızlama gibi bir şey oluyor, özellikle yürürken, yada ayakta çok kaldıysam. Sanki oradan çıkacakmış gibi bi his, bi baskı oluyor, yürümemi iş yapmamı zorluyor. Geçen ay kontrole gittiğimde bana da plesentanın rahim ağzına yakın olduğunu söylemişti, ama yukarı çıkma ihtimalide varmış çıkmazsa da sezeryan olacakmış falan. Bende haftaya gideceğim kontrole, yarın gidersen mutlaka paylaş burada canım.

kızlar sizce bu beşik nasıl ilk zamanlar için:44:Eki Görüntüle 733703
fiyatıda 200 lira:44:

Bence çok güzel fiyatı da uygunmuş. Kaçırma derim.

Canım durma şu evde yaa. Yazık sana da bebeğine de. Amasya'ya git gerekirse ordu evinde filan kal ev yerleşene kadar. Ben olsam dakika durmazdım.

çok çok çok sevindim güzel haberlerini bekliyordum bak biz doğurmadan sende yetiştin bize allahım hepimizin yardımcısı olsun bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım

Ne günlerdi canım.Ne kadar stresli günler atlattık.Allahıma binlerce şükürler olsun.Birde hayırlısıyla , sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alsak.Allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.

kizlar daha neler yapiyor ah bir bilseniz yogurt aldim kendime bebek icin atmis cope :-( hazir yogurt yemezmis o nerdn bulayim dogalini. ne yapacagimi sasirdim inanin :-( simdi evde kavga ediyor herkesle

Arkadaşım kalk git kocanın yanına.Bu nasıl anne yaaaaa deliricem.Hanım efendi afedersin kıçını kırsında sana yoğurt mayalasın o zaman.Kusura bakma çok çok çok sinirlendim.Valla onun senin annen olduğuna inanamıyorum.Onun sana yaptığını insan düşmanına yapmaz.Boşver kalk git evine.Yatacak yatağın olsun yeter.Gerisi nasıl olsa hallolur.

Fıstıklar uyku seti makinada yıkanıyo mu?

Evet canım.30 derecede yıka.Sonrada ütülersin.

Eki Görüntüle 733797 kizlar bu yatak nasil ben cok begendim

Bizde bugün alışverişe çıktık eşimle.Bu yataklardan gördük.Çok güzel.

Canım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm.Aynı şeyi bende yaşamıştım.Bende 6 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim.Ve şu an çok şükür 31 haftalık hamileyim.Şimdi tekrar hamile olmana çok çok sevindim.Allah tamamını erdirsin inşallah.Kendine ve bebişine iyi bak.

aynen tarif ettiğin gibi canım benim de yürümemi bile zorlaştırıyor hep uzanmam gerekiyor.yarın dr a gideceğim bakalım bugünkü gibi bir aksilik olmazsa muhakkak yazarım canım ne olduğunu.

Canımcım benzer sıkıntı bende de vardı. Enteresan bi durum yani..hiç bir zorlanma görmeden sanki darbe almış gibi ordaki yumuşak doku ağırıp zonkluyordu. Dr gittim, karnımın altında ve oramda ağrı ve zonklama olduğunu söyledim. Ultrasnda baktı halaa ters,aşağıyı tepiklemeye devam ediyor tabii! Kan ve idrar tahlili bir de NST istedi. Şükürler olsun bir şey çıkmadı. Magnezyumu sabah akşam iç dedi, o kadar.

Iyı akşamlar kızlar,

Bebisleriniz baş aşağı dondumu?ve kaçıncı haftada döndü.?

Canımcım benim sıpam halaa dönmedi. Aşağıyı tepikleyip duruyor. İnan artık sabırsızlıkla dönmesini bekliyorum çünkü baya bi rahatsız etmeye başladı

o kadinla ilgili son sey yaziyorum inanin artik burda bile yazmicam lanet biri cunku. disaridan kendine yemek soyledi kokuta kokuta yedi sende ye demedi. bitti benim icin zaten yoktu ama.hep silfim sabah uyuyorum diye laf soylemisti onu bile takmamistim bu son oldu. esime dedim gelicem diye. ev yerlesene kadar sık disini nolur burda bisey olsa naparim dedi kiyamadim korkutor sonuna geldin azicik dayan diyor :-( inancim bile kalmadi onun okudugu kitapla benim inandigim ayni mi diye. bitmistir kizlar benim icin bu kadin gozum gorsun istemiyorum ama disimi sikicam esim gelene kadar. hepinizi cok seviyorum bebegimle beni ac biraktiya bildigi gibi yapsin Allah onu.hayvan bile bu kadar igrenclesmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…