- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.521
Canımcım benzer sıkıntı bende de vardı. Enteresan bi durum yani..hiç bir zorlanma görmeden sanki darbe almış gibi ordaki yumuşak doku ağırıp zonkluyordu. Dr gittim, karnımın altında ve oramda ağrı ve zonklama olduğunu söyledim. Ultrasnda baktı halaa ters,aşağıyı tepiklemeye devam ediyor tabii!Kan ve idrar tahlili bir de NST istedi. Şükürler olsun bir şey çıkmadı. Magnezyumu sabah akşam iç dedi, o kadar.
canım benim miniğim yan duruyor aşağıyı tekmelemiyor.inş bende de bişey çıkmaz .
Canımcım benzer sıkıntı bende de vardı. Enteresan bi durum yani..hiç bir zorlanma görmeden sanki darbe almış gibi ordaki yumuşak doku ağırıp zonkluyordu. Dr gittim, karnımın altında ve oramda ağrı ve zonklama olduğunu söyledim. Ultrasnda baktı halaa ters,aşağıyı tepiklemeye devam ediyor tabii!Kan ve idrar tahlili bir de NST istedi. Şükürler olsun bir şey çıkmadı. Magnezyumu sabah akşam iç dedi, o kadar.
Canımcım benim sıpam halaa dönmedi. Aşağıyı tepikleyip duruyor. İnan artık sabırsızlıkla dönmesini bekliyorum çünkü baya bi rahatsız etmeye başladı
o kadinla ilgili son sey yaziyorum inanin artik burda bile yazmicam lanet biri cunku. disaridan kendine yemek soyledi kokuta kokuta yedi sende ye demedi. bitti benim icin zaten yoktu ama.hep silfim sabah uyuyorum diye laf soylemisti onu bile takmamistim bu son oldu. esime dedim gelicem diye. ev yerlesene kadar sık disini nolur burda bisey olsa naparim dedi kiyamadim korkutor sonuna geldin azicik dayan diyor :-( inancim bile kalmadi onun okudugu kitapla benim inandigim ayni mi diye. bitmistir kizlar benim icin bu kadin gozum gorsun istemiyorum ama disimi sikicam esim gelene kadar. hepinizi cok seviyorum bebegimle beni ac biraktiya bildigi gibi yapsin Allah onu.hayvan bile bu kadar igrenclesmez
Annenle yaşadığın sıkıntıları ve problemleri en iyi sen bilirsin. Bu çok üzücü bir durum. Ben annemle küstüğüm zaman o kadar kötü hissederim ki kendimi. Sonuçta sana en yakın olması gereken kişi. Şu anda hamile olduğumuz için çok duyarlıyız. Annen sen hamileyken bile böyle duyarsız davranıyorsa ve bu süregelen bir durumsa, şu anda onunla yanyana olmanızın sorunu derinleştirdiğini düşünüyorum. Bence de bir arkadaşın dediği gibi orduevinde kalabilirsin, Amasya çok güzel bir yermiş, yavaş yavaş gezebilirsin. Ama en önemlisi de bebeğin için yazdığın o sözcükler: Şansınla gel miniğim... İşte bence bebeklerimizin yaşamı için en önemli unsurlardan biri. Ben şansın bir insanın yaşamı için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sevgiyle kal...eveeeet dayana dayana sinir bende bitti ve 3 funde bitti. benim yazin gelecegim hamileyken zor olmasin diye kisin biraktigim butun esyalarimi annem yengeme vermis bedenimiz ayni diye. yahu kolay mi aliyorum ben onlari amcam alsin niye veriyorsun diye bagirdim iki kurusun hesabini yapiyorsun diyor. cikar ver parasini madem iki kurussa dedim cildiricam yaaa. hamile hamile birde hakaret yiyorum.nedir bu yaaa bana bisey aldiklari yok birde esyami millete dagitmis.verdigi yengem adam olsa bari yanina iki gun gittigimde ne cok yemek yediniz diyen bir kadin.esime evi hemen yerlestir ben gelecegim amasyaya dedim. yazik o da orda hastalandi hala amasyada evi boyatip esyayi bekliyor yerlestirme yetismeyecek izin bitti birlige donecek sonra 27 gun izni daha var o arada onu kullanip evi bitir ben burda simdiden bunaldim. disari cikicam ne isin var diyor. kendi gezmeye gidiyor. yemek yapicam kendime yaptirmiyor cunku yaptigimi yemiyor dokuyor offff kizlar deli edecek insani inanin.eve bisey aldirmiyor dolap bombos ac kaliyorum disaridan soylemeye az kaldi yemegi. neymis ev yerlestirmeye gidecegine esimin yanina gitmeye kalkiyor arkadaslariyla gezdirsin diye ne yapayim ben bu kadini.
o kadinla ilgili son sey yaziyorum inanin artik burda bile yazmicam lanet biri cunku. disaridan kendine yemek soyledi kokuta kokuta yedi sende ye demedi. bitti benim icin zaten yoktu ama.hep silfim sabah uyuyorum diye laf soylemisti onu bile takmamistim bu son oldu. esime dedim gelicem diye. ev yerlesene kadar sık disini nolur burda bisey olsa naparim dedi kiyamadim korkutor sonuna geldin azicik dayan diyor :-( inancim bile kalmadi onun okudugu kitapla benim inandigim ayni mi diye. bitmistir kizlar benim icin bu kadin gozum gorsun istemiyorum ama disimi sikicam esim gelene kadar. hepinizi cok seviyorum bebegimle beni ac biraktiya bildigi gibi yapsin Allah onu.hayvan bile bu kadar igrenclesmez
kızlar sizce bu beşik nasıl ilk zamanlar için:44:Eki Görüntüle 733703
fiyatıda 200 lira:44:
kızlar merabalar beni bilen bilir...ben de bir zamanlar bu topiğin üyesiyken daha 6.haftamda bebeğimi kaybettiğim için maleesef dahil olamadım çok fazla....Allah hepinizi bu kalan süreçte ferahlatsın ve sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin şimdi tekrar hamileyim ve sizden dua istiyorum.
günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebişlerine,kontrolümüz var bugün uyuyamadık size selam verelimde hazırlanalım bari.hayırlısıyla olumlu haberler alırız inşallah.herkesin günü çok güzel geçsin inşallah.herkesi öptük.
canım benim miniğim yan duruyor aşağıyı tekmelemiyor.inş bende de bişey çıkmaz .
cnm benim hem alt tarafımda hem çatı kemiğimde var o ağrı oturdumu uzun süre kalkamıorum yerimden Allaha şükür bi problem yok hafif idrar yolu iltihapım varmış o da önemli deil bol suyla geçer dedi benim minikte yan duruo sana bişe dedimi doğumla yan durmasıyla ilgili bana doğumun normal olur büyük ihtimal dedi ama dönmesi gerekmezmi kafam karıştı yan öle rahattı ki kızım döndü bize baktı plasentayıda kendine yastık yapmış zillimDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?