2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bütün gün yazdıklarınızı okudum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı.uyumadan önce son bir bakayım dedim ama artık cevap yazmadan duramadım.senin hayattaki sınavında annenmiş.hala daha aklım almıyor yaptıklarını.şimdiye kadar ufak ufak bahsediyordun,okurken hep bir evlat sebepsiz yere annesine laf etmez kimbilir neler yaşamıştır diye düşündüm ve doğruymuş malesef.yenilir yutulur şeyler değil gerçekten.Ne denir ki bilemedim şimdi,yalnızca dualarım seninle,doğuma kadar su gibi akıp geçsin zaman ve Allah sana çok büyük sabırlar versin ve bi daha seni değil annene kimseye muhtaç etmesin.biz seni görmeden çok sevdik,inşallah bi daha seni üzmeye Allah fırsat vermez.dualarımdasın,iyi geceler

Benmde kontrolum vardı bugün bebis hala donmemis.evet aynı sekilde aşağı tarafı tekmeleyip duruyor bizim küçük hanım:)

İyi geceler diliyorum bebişlerle size kızlar..
Bugün sepet beşiğimizi almaya çıktık gene karar veremedik :/ halısını aldık kızımın , satıcı amca da papatya şeklinde paspas gibi küçük bişey hediye etti çok mutlu oldum:) sizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum ama odamız çok dağınık :/ dolap yarım ,yatak çıplak .. DüZene girer inş :)
Herkese tatlı rüyalar bebişlerle ...

Çok üZülerek okuyorum cnm yazdıklarını... Allah yardımcın olsun hele ki şefkate ihtiyacın olduğu şu dönemde eşin ve çocuğuna sarıl sıkıca onlar senin ailen..

Annenle yaşadığın sıkıntıları ve problemleri en iyi sen bilirsin. Bu çok üzücü bir durum. Ben annemle küstüğüm zaman o kadar kötü hissederim ki kendimi. Sonuçta sana en yakın olması gereken kişi. Şu anda hamile olduğumuz için çok duyarlıyız. Annen sen hamileyken bile böyle duyarsız davranıyorsa ve bu süregelen bir durumsa, şu anda onunla yanyana olmanızın sorunu derinleştirdiğini düşünüyorum. Bence de bir arkadaşın dediği gibi orduevinde kalabilirsin, Amasya çok güzel bir yermiş, yavaş yavaş gezebilirsin. Ama en önemlisi de bebeğin için yazdığın o sözcükler: Şansınla gel miniğim... İşte bence bebeklerimizin yaşamı için en önemli unsurlardan biri. Ben şansın bir insanın yaşamı için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sevgiyle kal...

Son düzenleme:
günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebişlerine,kontrolümüz var bugün uyuyamadık size selam verelimde hazırlanalım bari.hayırlısıyla olumlu haberler alırız inşallah.herkesin günü çok güzel geçsin inşallah.herkesi öptük.

Günaydın canlar.uyandık bizde hemde çoktan.sabah alarmın çalıp çalıp susturup tekrar uyuyup işe geç kalmayı özledim.keşke tepikler uyandırsaydı inşallah Allah iş rastlığı verir de bende huzurla uyanırım.bütün hamişler lütfen dua edin bol bol sipariş alıp kotamı tutayım ve işe rahatla döneyim ya da daha iyi iş kapıları açılsın karşıma.sizleri seviyorum.çooook mutlu ve hayırlı günler dileri hepimize.HURRE canım inşallah güzel haberlerle dönersin.bizide habersiz bırakma

günaydın anneler ve melekleri 1 saattir ayaktayım bu kadar erken kalkacak ne varsa oğlum beni doğum sonrasına hazırlıyor sanırım gecede geç yatmıştım halbuki

dün bi arkadaşın bebek mevlütüne gittim bayıldım maşallah ogluşuna Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eder inşallah yavrularımızı sagsağlim kucağımıza almayı

dün ikinci posta kalan eşyalar geldi evde yeni eşya kokusu çok midemi bulandırdı nasıl geçer bu koku

canım en son ki mesajında ne yazacağımı bilemedim senin adına çok üzüldüm ama sen çok güçlü bir bayansın bunu anladım bebeğin senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok sanslı iyi bir anne olacağına çok eminim annen için bişiy söylemek istemiyorum sadece Allah tan onun için yaptığı hatanın farkına varıp vicdan merhamet vermesini diliyorum.

Canım bütün gün okumuştum yazdıklarını ama bu son nokta gerçekten çok kötü olmuş.
Rabbim sabır versin sana. Eşin umarım biran önce işlerini bitirir ve evine gidersin.
Hiç tanımadığın kişiye bile yapılmayacakları kendi annenin yapması çok acı. Rabbim merhamet versin de hatasının farkına varsın...
İnan diyecek bişi bulamıyorum. Ama yaşamayı sevmeyi hiç bırakma. Meleğinle ve eşinle hep mutlu bir aile ol canım...

Gunaydin herkeze insallah guzel sikintisiz kaynana ve gorumce derdi olmayan bi gun gecirirsiniz kendim icin hep bunu istiyorum :-( :'( ya bu arada benim gibi gaz sikintisi yasayan varmi delirecem artik cok fazla gaz var ve kasiklarimda birikiyor sanci yapiyor cikmiyor yuruyemiyorum oturamiyorum yatamiyorum bi kac saniye bi sanci yapiyor doguracam saniyorum :--(
Kizlar dun kontrolum vardi hersey yolunda allaha sukur bebegimi gordum cok guzeldi ya gozumun onunden gitmiyor insallah bu bebek sikintilarima cagre olcak iki gundur adet sancisi gibi sancim vardi bakti bebekle ilgili degil dedi ortapediye gonderdi ama gitsemmi bilmiyorum burdaki doktorlada pek guvenemiyorum acikcasi gitmem heralde allah hepimizin yardimcisi olsun kolay dogumlar nasip etsin evlat hasreti ceken herkeze evlat nasip etsin insallah ha bide bas belasi kaynana ve gorumceden uzak tutsun insallah ;-)

günaydın güzel anneler... herkesin günü iyi geçsin inş.. ben yarın kızımı görücem.. yupppiii çok heyecanlıyım... bakalım kızım bugün neler yapıyomuş

Canım Allah sana sabır, dayanma gücü versin.O kadınada ne diyeceğimi bilmiyorum.Allah ona merhamet, korku versin.Valla arkadaşında kalsan daha iyiydi.Orda daha ne kadar kalacaksın?

kızlar sizce bu beşik nasıl ilk zamanlar için:44:Eki Görüntüle 733703
fiyatıda 200 lira:44:

Beşiği çok beğendim canım fiyatı da uygun. Hiç görmedim bu beşikten nerden baktın acaba?

Çok sevindim böyle güzel bi haberle bizi ziyaret etmene İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım dua edicem senin için.

Canım benim Allah annenin kalbine merhamet versin. Bizi bile sinirlendiriyor burdan. Doğurmakla anne olunmuyor işte... Son zamanlarında sinirlerinin böyle yıpranması hiç iyi değil bir an önce amasyaya gidersin inşallah doğumuna da gelmesin mümkünse...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın bu arada kızlar. Herkesin bu hafta randevusu var ne güzel :) Benimki de cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorummmm. Bundan sonra 2 haftada çağıracaklar bizi dimi?

cnm yaa bi anne bunu nasıl yapabilirki benim burda müşterilerimin poşetinde kokacak bişe olsa hamileyim die masama bırakıp gidiolar Allah ona vicdan merhamet versin kıyamam yaa valla yüreğim parçalandı,eşin ev bulmuş mu dediğim gibi cnm amasya bana yakın ve çok çevrem var orda sen gel kadında buluruz yardımcıda oluruz üzülme tek lütfen sende çık dışarda ye yemeğini hergün sende söle dışardan nasıl bi vicdan yaa((

bu arada herkese günaydın kuzucuklar biraz genel merkezi aramam lazım pc virüs alarmı verio Allah korusun bi sıkıntı çıkmasın bağlansınlar bakalım nerelerden bulaştırmışımDDöptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…