- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.461
Nasılsa olan olmuş bir de buzla çıkarmayı dene istersen. Yapışkan şeyler sıcakla daha da yayılır ama buz toparlar.Ben bi yere sakız vs. yapıştığında hep buz kullanırım.
4 çocuk mu aldırmış canım? ne zoru varmış? katliam gibi bir şey.. tövbe Yarabbim...
Yaaa çok şaşırdım irenbe için çok olumlu yorumlar duymuştum özellikle de normal doğumu desteklemeleri yönünde. Neyse ki fazla aramadan kafana göre doktor bulmuşsun canım.
anaaammm. Bizde de bunları sökmeyelim dedi eşim, kalsın yenilerini alırım. Söktüm aynalar çıktı beyaz köpüklü kısımlar hala duvarda ve çıkmıyo. Kocam beni öpcek gelince sözünü dinlediğim için :)))
Ya annişler illa uyku seti şart mı ?
İkeanın beşiğinden kullanıcam, kenarları malum çubuklu. Kafam çok karışık yaaa, uyku setinin yan koruyucuları var sırf bunun için istiyorum ama yan koruyucusu olmazsa çocuk çarpar vs olur mu.
hemen deniyorum canım sağol
eyvahhhhhhhhhh şimdiden geçmiş olsun iyi öpülmeler şekerim
hehe. Napalım kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek diyip beklicez :)))
Arasta'm olmadı canım. Kaderime boyun eğme vakti geldi :)
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak Godof, arkandayız canım
çok güldüm canım ya kıyamaz zaten eşin sana azcık söylenir :)
:))))
bu ara çok üst üste geldi sözünü dinlememe ama kandırcaz artık bi şekil
canım uzerine bir bez atıp utulesen çıkmaz mı? sıcaktan eriyip beze yapışır belki... hani pantolonlara sakız yapışınca yapıyoruzya
onu da denerim canım :)))
Ya annişler illa uyku seti şart mı ?
İkeanın beşiğinden kullanıcam, kenarları malum çubuklu. Kafam çok karışık yaaa, uyku setinin yan koruyucuları var sırf bunun için istiyorum ama yan koruyucusu olmazsa çocuk çarpar vs olur mu.
ahh canım 2 adım dıbımdeler nasıl unutayım((( aslında biyandan rahatlıorum sizlere yazınca biyandanda daha cok hırslanıp sınırlenıorum ((( neysee tmm sizleride germicem canm kusura bakmayın ne olurr.. çok zor gerçekten ama bebeğim ve sizler için kapatıyorum bu konuyuu
anaaammm. Bizde de bunları sökmeyelim dedi eşim, kalsın yenilerini alırım. Söktüm aynalar çıktı beyaz köpüklü kısımlar hala duvarda ve çıkmıyo. Kocam beni öpcek gelince sözünü dinlediğim için :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?