2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa çok şaşırdım irenbe için çok olumlu yorumlar duymuştum özellikle de normal doğumu desteklemeleri yönünde. Neyse ki fazla aramadan kafana göre doktor bulmuşsun canım.

ben aral bey den de çok memnunum. Maddi olarak temkinli hareket etmemiz lazım. Eşim iş değiştirdi malum 3 ay deneme süresi vs derken ihtiyatlı davranmamız gerek. Reşat Bozoklar da kafamda soru işareti bırakmadı içime sindi. Bakalım nasip günebakan cım

Ya annişler illa uyku seti şart mı ?
İkeanın beşiğinden kullanıcam, kenarları malum çubuklu. Kafam çok karışık yaaa, uyku setinin yan koruyucuları var sırf bunun için istiyorum ama yan koruyucusu olmazsa çocuk çarpar vs olur mu.

İlla şart değil ki uyku seti. Yan korumalık istiyorsan her nevresim takımıyla kullanabileceğin yan koruma diktirebilirsin terziye. Biraz kumaş, biraz sünger ya da elyaf

Pıtırcanların çıtır anneleri biz geldik geçmişi okumayı gözüm yemedi bişeye odaklanınca uykum gelio bu aralar hamişlikten heralde :)) ama ucundan acıcık okudum

godofcum çok güldüm sana canım :) aseton denemelisin bir kimyacı olarak söylüyorum yapışkan kalıntılarını çıkarmakta oldukça iyidir aseton ancak evde kullandıklarımız seyreltik oluo çok etkili olmayabilir sanayi asetonu lazım ama kuaförlerin kullandıkları biraz daha derişik oluo onu da deneyebilirsin bir de bu fıs fıslı yağ sökücüler varya üzerine ondan sıkıp bir süre beklettikten sonra silinebilir boya ise bulaşık süngerlerinin yeşil kısmı ile yada bulaşık teli ile kazıyabilirsi duvar boyan silinebilir değilse bulaşık süngerinin yeşil kısmı ile deneme sonra oralar yeşil yeşil kalınca bana küfretmeni istemem :))

Ben iki tane aldim uyku seti biri bembeyaz dantelli felan onu hep kullanamam diye birde gunluk aldim birde yun icin nevresim takimi alacagim sen bilirsin ama eger yan koruyucular olmazsa cok bos gozukur parmakliklar

Arkadaşlar cep telden giriyorum o yüzden alıntı fonksiyonunu kullanamıyorum. Teşekkür ederim herkese. Bu ödem atma konusu aklıma gelmemişti olabilir valla gerçi vücudumda şişme falan yoktu ama 1 haftada 3 kg vermenin en mantıklı açıklaması bu olsa gerek. günde 50 kere tuvalete çıkmak da sebep olabilir mi acaba :))
Hayatımdan kv gitmedi canım yanımda ama Allah sabrını verdi sanırım lay lay lom takmıyorum napim sürekli burnumun dibinde delirtmem kendimi :)
Oda hazırlayan ciciler alan arkadaşlar var ellerine yüreklerine sağlık. Benim de kendim için çamaşır vb eksiklerim kalmıştı dışarı çıkmam 2. Bir Emre kadar yasak olduğundan internetten sipariş vericim mecbur. Öpüyoruz sizi

Canım tabi anlatıp içini dökeceksin, bu ara çok üzüldün sen zaten, işyerindekiler biryandan bunlar biryandan, ben biraz rahatla herşeyi unut diye dedim, yoksa kime anlatacaksın.... Tabikide kadınlar klübü arkadaşlarına... biz bu günler için varız canım.... Her zaman toz pembe değilki hayat...
Şimdiden bu cadaloz kayınvalidelerle kendinizi doldurmayın arkadaşlar, umursamayınki onlar çatlasın, lohusa zamanı hep başınında olacaklar o zaman daha zor olacak herşey :18:

Canım aseton denemişsin sanırım evet duvar boyasını çıkarır o ama işe yarardı aslında. Keşke saf alkol bulabilsen mutlaka işe yarardı, ben öyle yapıyorum laboratuvarda sürekli lazım oluyor çünkü.
Birde kolonya dene istersen canım....

Yaşamayıseviyorum; seninde sabrına maşallah yani canım. iyi dayanıyorsun gerçekten, allah bunların mükafatını başka türlü verir inşallah canım, çekilir dert değil, allah yardımcın olsun....

Bu arada kızlar haftaya yeğenim gelecek yanıma; teyze ben geleceğim diye tutturdu bende kıyamadım, haftasonu üniversite sınavına giriyor sınavdan sonra gelecek ve doğuma kadar yanımda kalacak...
Yavrum benim yaa daha dün gibi doğduğu günü hatırlıyorum benim doğum günümde doğmuştu, bende çocuktum daha o zamanlar ilkokula gidiyordum, teyze olacağım diye çok heyecanlıydım.
Şimdi büyüdü genç kız oldu da teyzesine yardıma gelecekmiş
Allahım bizede evlatlarımız güzel güzel büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Bu arada benimkiler doğumda maaile yanımda olacak kızlar.

Yani annem, babam,erkek kardeşim ve eşi, yeğenim, kayınvalide, kayınpeder (küçük görümce gelirmi bilmem !!!)
Kayınvalideler gelemeyecek gibiydi o yüzden kardeşimde yıllık izni bana göre ayarladı annemlerle birlikte gelecekler memleketten :18:
Ama kayınvalideler bizde geliyoruz deyince annem çok kalabalığız biz doğumdan sonra gelelim madem dedi. sinir oldum...
Birşey olmaz gel dedim ne yapayım doğumdan sonra, bana doğuma giderken yada hastanede falan lazımsın dedim. çekinirim dedim kv deden. Oda ilgilenir iyi bakar eminim ama annem gibi olmazki yaaa demi amaaaaaaaa....
Sonra geleceksen hiç gelme dedim anneme, biraz kızdı ama haksızmıyım yaaa....
Anam hepsi uzaktalar kayınvalide toruna çok heyecanlı gelme diyemem ki kadına ne yapcaz katlanacağız mecbur....
Ama ikisi bir arada nasıl olur hiç bilmiyorum... Babalarda var ....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…