2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım..100 adet mesaj yazamadığım için özel mesajını cevaplayamadım.oyüzden burdan yazıyorum.

akdeniz sanayi sitesinin içinde Favori bebek var ben internetten buldum kendilerini.telefonla arayıp görüştüm internetten mail attığında da geri dönüp bilgi veriyorlar.sanayi sitesinin içinde imalatçı dükkanlarıda var showrumlarıda.

http://www.favoribebek.com/tr/kategori/1/bebek

linkini kopyaladım adres bilgileride sitede var zaten.ben samanyolu bebek odasını aldım.normalde 2100 idi pazarlıkta 1600 e bıraktı.bunlar imalatçı olduğu için fiyatlarda kolaylık sağlıyorlar.yoksa bu fiyata mümkün değil bebek odası alamazdım okadar mağaza gezdim en kötüsü 2500 dü.araştırdım bayağı ben :)))
3kapılı dolabı büyüyebilen beşiği ve şifonyeri vardı içinde işçilikleride çok güzel hepsi lake yapılmış...bi git eşinle görüş bence.mağazaya çok paralar dökmeye gerek yok.başka ihtiyaçlarını alırsın..

Son düzenleme:
burda hepimiz birilerinden dertli eş kaynana anne vs canımızı bu halimizle sıkanları allaha havale ediyorum aklımıza kotuleri getirmemeye calışalım oyle daha mutlu olacaz inşallah

GÜNAYDIN KIZLAR BU HAFTA RANDEVUSU OLANLAR İNŞ.NET RESİMLERLE GÜZEL HABERLERLE DÖNERler.

Günaydın annnişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))

bu sabah yorgun ve bitkin uyandım.enerjim düşük biraz.ama bu midemin guruldamasına engel değil :)))) bizim minik sıpa acıktı.bi selam vereyim takvimimize bakayım dedim kahvaltı hazırlamaya geçiyorum..

gününüz güzel geçsin tombişler...

bu magnezyum ilacı magvital e yeni başladım ben kızlar yaa bu nee iğrenç bi tadı var bide günde 2 kere dedi doktor nasıl içceksem hayatta suda eriyen ilaçları sevmem dünde zorla içtim:S iyyy

Günaydınn kızlar... ne sıkıcı bi havaaa yaaa ruhum daraldı yataktan kalkıp işe gelmek çok zorlaşıor napıcaz böyle bilemiyorum sersem gibiyim bişey yapasım yok pöfff. bide doğurana kadar çalışcam diorum çok zor

aynen cnm dün bende çok zorlandım akşama kadar oturmak yoruo çok kötü oluorum çatım ağrıo bide burdan bi arkadaş dedi 1 hafta daha çalışcam die bebeğede eziyet ediosun etkiliosun dedi nasıl üzüldüminşallah miniğim etkilenmiodurnapım herşey onun için bazende diorum çalışabilir rapru almasaydım evde yatsaydım die ama çok muallaktayım valla bizi böle yapanlar utansın Allah sorsun

günaydın hanımlaarrben bugün bağdat caddesinde turlayacağım bi hamiş arkadaşımla, aramızla 3 hafta var iki koca göbek komık oluyo buluşunca herkes bize bakıyove bugun kayganayı hiiiç aklıma bile getirmeyeceğim yeter benım bebeğim şimdiden onların yüzünden üzülmek kasılmak zorunda değil canları cehenneme hahha bu arada kızımın odası neredeyse bitti tamamlanınca resimlerini sizinle hemen paylaşacağım fikir olur ben nerdeyse o odada yatıcam ne tatlı heyecanlar ya sizleri seviyorum canlar

al benden de o kadar canım hiç çalışmak istemiyor,ben de doğurana kadar çalışmak niyetındeydım .
nefesim bile yetmiyor.bir de insanlarla konuşmam gereken bir meslekteyim artık o bile yoruyor.
tahammülüm kalmadı kimseye evde sessiz sakin uzanmak bişey yapmamak istiyorum.

günaydın herkese.ya hiç işe gelmek istemiyorum.çok zor gerçekten sabahları yataktan kalkmak.sizde de oluyor mu kemik ağrısı özellikle bacaklarımı açamıyorum ben.ilk ayağa kalktığımda çok felaket bacaklarım ve topuklarım ağrıyor.merak ettim sadece bende mi oluyor?

bu magnezyum ilacı magvital e yeni başladım ben kızlar yaa bu nee iğrenç bi tadı var bide günde 2 kere dedi doktor nasıl içceksem hayatta suda eriyen ilaçları sevmem dünde zorla içtim:S iyyy

Sorma bende ayni dertten muzdaribim 3.ayimdan beri iciyorum hemde neler denedim bi bilsen az suyla cok suyla soğuk suyla ama hic biri fayda vermedi o yuzden duzenlide icemedim magvital hadi neysede d vitamini daha fena bide millet bu vitaminleri normaldede iciyor vitamin olsun diye hic anlamiyorum

kesinlikle cnm çok yoruyor artık.. idrarım geldiğini hissettiğim an kalkmazsam biraz durursam ayağa kalkınca kasıklarıma bi sancı giriyor adım atamıyorum canım acıyor. bende bu cumartesi çalışır raporu alıcam annem dinlen artık die söylenip duruyor.. ama dediğin gibi bizi bu hale getirenler utansınnn kendim için çalışmıyorum suan bebeğim dogunca onun yanında 1 hafta bile fazla dursam diee geliyorum.. kii hepimiz oyle düşünüyoruz eminimm (( allah bizi zor duruma sokanları bildiği gibi yapsın

yalnız değilsin canım aynıları bendede oluyor yataktan ilk kalkışım eziyet kalçam çatım bacaklarım hele hele topuklarım nasıl ağrıyor ama normal ağırlaşıyoruz çatı açıldığı için eklemler gevşedi az kaldı dayanacan napacan mecbuuuurrr

(((((( bende öyleyim cnmm dün eşime diorum bana bişey sorma konusturma agzımı acmaya bile halim yok.. gözlerim baygın baygın etrafıma bakınıyorum. omuzlarımı saldım hiç dik durasım yokk. kimseyle muhattap olmak istemiyorum bende tek başına yaşa deseler şuan hayır dememm

kızlar bana doktorum suda kaynayan magnezyum zamanla mideni bozabilir o yüzden tablet şeklinde olanını öneriyorum demişti suda erıyenden bıraz daha pahalı ama çok güzel hap gibi iç oh rahat uzun süre gidıyo bı kutusu ad magnesıum positive bı deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…