- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.541
Alishia .!.:merhaba her ne kadar çok aktif olamasam da ağustos anneleri topiğini takip ediom ben de
Antalya'da yaşıyorum ben de, az önce geçmişi okurken oda takımını gördüm hoşuma gitti fiyatı da uygunmuş baya, sanayide nereye baktınız die sorcaktım. Bize söylenen sanayi çarşısında bi tek özdoğanlar da varmış bebek mobilyası, ama onun da fiyatları biraz uçuktu bizim için
Günaydınn kızlar... ne sıkıcı bi havaaa yaaa ruhum daraldı yataktan kalkıp işe gelmek çok zorlaşıor napıcaz böyle bilemiyorumsersem gibiyim bişey yapasım yok pöfff. bide doğurana kadar çalışcam diorum çok zor
Günaydınn kızlar... ne sıkıcı bi havaaa yaaa ruhum daraldı yataktan kalkıp işe gelmek çok zorlaşıor napıcaz böyle bilemiyorumsersem gibiyim bişey yapasım yok pöfff. bide doğurana kadar çalışcam diorum çok zor
bu magnezyum ilacı magvital e yeni başladım ben kızlar yaa bu nee iğrenç bi tadı var bide günde 2 kere dedi doktor nasıl içceksem hayatta suda eriyen ilaçları sevmem dünde zorla içtim:S iyyy
aynen cnm dün bende çok zorlandım akşama kadar oturmak yoruo çok kötü oluorum çatım ağrıo bide burdan bi arkadaş dedi 1 hafta daha çalışcam die bebeğede eziyet ediosun etkiliosun dedi nasıl üzüldüminşallah miniğim etkilenmiodur napım herşey onun için bazende diorum çalışabilir rapru almasaydım evde yatsaydım die ama çok muallaktayım valla bizi böle yapanlar utansın Allah sorsun
günaydın herkese.ya hiç işe gelmek istemiyorum.çok zor gerçekten sabahları yataktan kalkmak.sizde de oluyor mu kemik ağrısı özellikle bacaklarımı açamıyorum ben.ilk ayağa kalktığımda çok felaket bacaklarım ve topuklarım ağrıyor.merak ettim sadece bende mi oluyor?
al benden de o kadar canım hiç çalışmak istemiyor,ben de doğurana kadar çalışmak niyetındeydım .
nefesim bile yetmiyor.bir de insanlarla konuşmam gereken bir meslekteyim artık o bile yoruyor.
tahammülüm kalmadı kimseye evde sessiz sakin uzanmak bişey yapmamak istiyorum.
günaydıınnnnnnnn son 2 günümmm kızlarrrrrrr yarın sonnnn:87:
Sorma bende ayni dertten muzdaribim 3.ayimdan beri iciyorum hemde neler denedim bi bilsen az suyla cok suyla soğuk suyla ama hic biri fayda vermedi o yuzden duzenlide icemedim magvital hadi neysede d vitamini daha fena bide millet bu vitaminleri normaldede iciyor vitamin olsun diye hic anlamiyorum
günaydıınnnnnnnn son 2 günümmm kızlarrrrrrr yarın sonnnn:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?