2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AAAAAA bir meslekten daha buldum ne güzel.... Bende kimyagerim canım ; memnun oldum
Sen çalışıyormusun ne yapıyorsun ?

Medcezircim hoşgeldin canım, kayınvalideler gündemi fena meşgül etti msjlar arada kaynıyor

bizdede aynı canım valla kayınpeder gelsede cok kalmaz sanırım babamla abim günü birlik gelirler bizde bugün bunları konustuk napcaz ne etcez diyee umarım bi catısma olmaz sorunsuz geciririz bu dönemii ...kaygana annem ben bakalım nasıl olcak 2 tanede görümcee Allah sabır versin valla bizlere inş. sorunsuz atlatırız hepimiz canım ...
sağlıkla doğuralımda insan annesine sölediğini kaynanasına söleyemiyoo ne kadar olsa sezeryan olursa doğum zamanı belli olunca anneme hemen sen atla gel dicem

pardon kdv dahil fiyatı 236 liraymışşşşş

Güzelmiş canım fiyatı da uygun bence....

Valla bende bilmiyorum beni neler bekliyor acaba :18:
Bizde günübirlik gelip gitmekte mümkün değil iki ailede 12 saatlik yoldan gelecek geleceğe gelme diyemem, gelene git diyemem...
Gelen kalacak yani.... Sırf bunlar gelecek diye bebeğime oda da yapamadım, eve sığamayız, gelen rahat etsin, herkese bir oda veririm dedim...
Eğer sorun çıkacak olursa en çokta ona üzülürüm valla....

Kizin olcak dimi senin tatliiiimmm? buldun zimba gibi damadi, is atiyon dimi bizeeee? hey yawrum heeyyy... oglumun kapisinda kuyruk olcak demstm
Canım bir dahaki inşallah kız olur, benimde nasipse oğlum olacak :18:

Tatlım görümcenin genetik bilgisi oldukça zayıf anlaşılan ben 8 aylık doğmuşum doktoruma durumu anlatıp sormuştum..ihtimaller dahilinde tabi ama zayıf bir ihtimal diyebiliriz,endişelenmeye gerek yok sonuçlar normal demişti. Gerçi böylelerine anlatsanda kendi bildiklerini okurlar. Kafa en sağlam Mal'zemeden olduğu için işlemiyor!
kızlar sizce bu beşik nasıl ilk zamanlar için:44:Eki Görüntüle 733703
fiyatıda 200 lira:44:
Canım ya çok beğendim. Bende böyle bir şey istiyorum. Bir kaç mağazaya baktım,internettende araştırdım ama 400'den aşağı fiyat yok. Sen bunu nerden baktın? Fiyatı bence çok iyi.

valla canım cok zor işimiz Allahım sabır versinde atlatalım o günleriii sorunsuz ...keske yapsaydın odasını ben yaptım valla napıyım gelen düşünsün sonucta evi biliyolar ne kadar yerimiz var atıcaklar birer minder yatıcaklar salonda bide miniş bi oda var ordada uyur 2 kişi napıyım benim evim bu neyse kafamızı yormayalım herşey olacağına varır loğusa loğusa bizi üzmesinlerde sorun cıkmasında idare ederiz Allah sağlık sıhhat versin herşey gecer canımmm

cnmm baaakk aylar öncesinden bı yazım tüp bebeğe başlamak ıle başlamamak arasındaymışım sende cvp vermısısn duygulandım sımdı 30 küsürlü haftalardayız allahım bu duyguları yasattıgı ıcın bızlere şükürler olsunnnnn

eveeeet dayana dayana sinir bende bitti ve 3 funde bitti. benim yazin gelecegim hamileyken zor olmasin diye kisin biraktigim butun esyalarimi annem yengeme vermis bedenimiz ayni diye. yahu kolay mi aliyorum ben onlari amcam alsin niye veriyorsun diye bagirdim iki kurusun hesabini yapiyorsun diyor. cikar ver parasini madem iki kurussa dedim cildiricam yaaa. hamile hamile birde hakaret yiyorum.nedir bu yaaa bana bisey aldiklari yok birde esyami millete dagitmis.verdigi yengem adam olsa bari yanina iki gun gittigimde ne cok yemek yediniz diyen bir kadin.esime evi hemen yerlestir ben gelecegim amasyaya dedim. yazik o da orda hastalandi hala amasyada evi boyatip esyayi bekliyor yerlestirme yetismeyecek izin bitti birlige donecek sonra 27 gun izni daha var o arada onu kullanip evi bitir ben burda simdiden bunaldim. disari cikicam ne isin var diyor. kendi gezmeye gidiyor. yemek yapicam kendime yaptirmiyor cunku yaptigimi yemiyor dokuyor offff kizlar deli edecek insani inanin.eve bisey aldirmiyor dolap bombos ac kaliyorum disaridan soylemeye az kaldi yemegi. neymis ev yerlestirmeye gidecegine esimin yanina gitmeye kalkiyor arkadaslariyla gezdirsin diye ne yapayim ben bu kadini.

Son düzenleme:

canım ya bırak git Amasya ya, lanet olsun onun yardımı ya
ya da gel bizde kal valla, nasıl anneymiş o öyle yaa

Ben iki tane aldim uyku seti biri bembeyaz dantelli felan onu hep kullanamam diye birde gunluk aldim birde yun icin nevresim takimi alacagim sen bilirsin ama eger yan koruyucular olmazsa cok bos gozukur parmakliklar

Benimde 2 adet nevresim takımım var. Kenar koruyucusu yaptırcam canım, şimdilik uyku seti almayı düşünmüyorum

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Durma canım yanında, sağlığa zarar valla

kizlar daha neler yapiyor ah bir bilseniz yogurt aldim kendime bebek icin atmis cope :-( hazir yogurt yemezmis o nerdn bulayim dogalini. ne yapacagimi sasirdim inanin :-( simdi evde kavga ediyor herkesle

Kızlar,4-5 gündür rahim ağzında yani genital bölgemde çok zonklama oluyor,ilk aylarda rahim büyürken yaşıyordum bu zonklamayı.son iki aydır yoktu ama yine başladı .acaba yine rahim büyümesinden mi kaynaklanıyor yoksa plasentamız aşağıda bizim bebeğim de büyüdükçe ikisi birden baskı mı yapıyor diyorum,bilemedim .bugün dr a gidecektim sezeryandaymış okul çıkışında da ben yetişemedim yarına kaldı ama bu bana sıkıntı veriyor canlar,aranızda böyle bir durum yaşayan var mı???normal mi anormal bir durum mu acaba?

arkadaşım ben bebek aşağıda oynadığı zaman bi hassasiyet yaşıyorum başka bir zonklama felan olmuyor bilmemki neden olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…