- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.481
Pıtırcanların çıtır anneleri biz geldik geçmişi okumayı gözüm yemedi bişeye odaklanınca uykum gelio bu aralar hamişlikten heralde :)) ama ucundan acıcık okudum
godofcum çok güldüm sana canım :) aseton denemelisin bir kimyacı olarak söylüyorum yapışkan kalıntılarını çıkarmakta oldukça iyidir aseton ancak evde kullandıklarımız seyreltik oluo çok etkili olmayabilir sanayi asetonu lazım ama kuaförlerin kullandıkları biraz daha derişik oluo onu da deneyebilirsin bir de bu fıs fıslı yağ sökücüler varya üzerine ondan sıkıp bir süre beklettikten sonra silinebilir boya ise bulaşık süngerlerinin yeşil kısmı ile yada bulaşık teli ile kazıyabilirsi duvar boyan silinebilir değilse bulaşık süngerinin yeşil kısmı ile deneme sonra oralar yeşil yeşil kalınca bana küfretmeni istemem :))
Canım tabi anlatıp içini dökeceksin, bu ara çok üzüldün sen zaten, işyerindekiler biryandan bunlar biryandan, ben biraz rahatla herşeyi unut diye dedim, yoksa kime anlatacaksın.... Tabikide kadınlar klübü arkadaşlarına... biz bu günler için varız canım.... Her zaman toz pembe değilki hayat...
Şimdiden bu cadaloz kayınvalidelerle kendinizi doldurmayın arkadaşlar, umursamayınki onlar çatlasın, lohusa zamanı hep başınında olacaklar o zaman daha zor olacak herşey :18:
Canım aseton denemişsin sanırım evet duvar boyasını çıkarır o ama işe yarardı aslında. Keşke saf alkol bulabilsen mutlaka işe yarardı, ben öyle yapıyorum laboratuvarda sürekli lazım oluyor çünkü.
Birde kolonya dene istersen canım....
Yaşamayıseviyorum; seninde sabrına maşallah yani canım. iyi dayanıyorsun gerçekten, allah bunların mükafatını başka türlü verir inşallah canım, çekilir dert değil, allah yardımcın olsun....
Bu arada kızlar haftaya yeğenim gelecek yanıma; teyze ben geleceğim diye tutturdu bende kıyamadım, haftasonu üniversite sınavına giriyor sınavdan sonra gelecek ve doğuma kadar yanımda kalacak...
Yavrum benim yaa daha dün gibi doğduğu günü hatırlıyorum benim doğum günümde doğmuştu, bende çocuktum daha o zamanlar ilkokula gidiyordum, teyze olacağım diye çok heyecanlıydım.
Şimdi büyüdü genç kız oldu da teyzesine yardıma gelecekmiş
Allahım bizede evlatlarımız güzel güzel büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Bu arada benimkiler doğumda maaile yanımda olacak kızlar.
Yani annem, babam,erkek kardeşim ve eşi, yeğenim, kayınvalide, kayınpeder (küçük görümce gelirmi bilmem !!!)
Kayınvalideler gelemeyecek gibiydi o yüzden kardeşimde yıllık izni bana göre ayarladı annemlerle birlikte gelecekler memleketten :18:
Ama kayınvalideler bizde geliyoruz deyince annem çok kalabalığız biz doğumdan sonra gelelim madem dedi. sinir oldum...
Birşey olmaz gel dedim ne yapayım doğumdan sonra, bana doğuma giderken yada hastanede falan lazımsın dedim. çekinirim dedim kv deden. Oda ilgilenir iyi bakar eminim ama annem gibi olmazki yaaa demi amaaaaaaaa....
Sonra geleceksen hiç gelme dedim anneme, biraz kızdı ama haksızmıyım yaaa....
Anam hepsi uzaktalar kayınvalide toruna çok heyecanlı gelme diyemem ki kadına ne yapcaz katlanacağız mecbur....
Ama ikisi bir arada nasıl olur hiç bilmiyorum... Babalarda var ....:44:
pardon kdv dahil fiyatı 236 liraymışşşşş
bizdede aynı canım valla kayınpeder gelsede cok kalmaz sanırım babamla abim günü birlik gelirler bizde bugün bunları konustuk napcaz ne etcez diyee umarım bi catısma olmaz sorunsuz geciririz bu dönemii ...kaygana annem ben bakalım nasıl olcak 2 tanede görümcee Allah sabır versin valla bizlere inş. sorunsuz atlatırız hepimiz canım ...
sağlıkla doğuralımdainsan annesine sölediğini kaynanasına söleyemiyoo ne kadar olsa sezeryan olursa doğum zamanı belli olunca anneme hemen sen atla gel dicem
Canım bir dahaki inşallah kız olur, benimde nasipse oğlum olacak :18:Kizin olcak dimi senin tatliiiimmm? buldun zimba gibi damadi, is atiyon dimi bizeeee? hey yawrum heeyyy... oglumun kapisinda kuyruk olcak demstm
Tatlım görümcenin genetik bilgisi oldukça zayıf anlaşılanhay allahım yaaaaa hay allahımmbizimkininde ağzında b.görümemle hep aynı şeyyyy erken dogmasın hazırlanalım artık. yok diorum 37 den once dogurmucam hem kızım daha kanala girmedi keyfi ii diorum belli olmaz o allah korusun bianda döner doğururmusum. ooktorum risk yok dio dedim o gene dicek bişey bulduuu 40 kere söyleye söyleye beni bi erken dogrutsun kafasına kakmayan ne olsunn erken dogum olursa dıe dıe dogurttun ya beni derim allah korusunnn amaaa.. görümcem 34. haftada dogurmus oyle olursam 3 haftam kalmıss ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... bende bikere öyle bi benzetme oldu annesine yada babasına benzıcek bız varken gidip kime benzıcek die susturmustummm çenesini
Canım ya çok beğendim. Bende böyle bir şey istiyorum. Bir kaç mağazaya baktım,internettende araştırdım ama 400'den aşağı fiyat yok. Sen bunu nerden baktın? Fiyatı bence çok iyi.kızlar sizce bu beşik nasıl ilk zamanlar için:44:Eki Görüntüle 733703
fiyatıda 200 lira:44:
Güzelmiş canım fiyatı da uygun bence....
Valla bende bilmiyorum beni neler bekliyor acaba :18:
Bizde günübirlik gelip gitmekte mümkün değil iki ailede 12 saatlik yoldan gelecekgeleceğe gelme diyemem, gelene git diyemem...
Gelen kalacak yani.... Sırf bunlar gelecek diye bebeğime oda da yapamadım, eve sığamayız, gelen rahat etsin, herkese bir oda veririm dedim...
Eğer sorun çıkacak olursa en çokta ona üzülürüm valla....
canım uzerine bir bez atıp utulesen çıkmaz mı? sıcaktan eriyip beze yapışır belki... hani pantolonlara sakız yapışınca yapıyoruzya
eveeeet dayana dayana sinir bende bitti ve 3 funde bitti. benim yazin gelecegim hamileyken zor olmasin diye kisin biraktigim butun esyalarimi annem yengeme vermis bedenimiz ayni diye. yahu kolay mi aliyorum ben onlari amcam alsin niye veriyorsun diye bagirdim iki kurusun hesabini yapiyorsun diyor. cikar ver parasini madem iki kurussa dedim cildiricam yaaa. hamile hamile birde hakaret yiyorum.nedir bu yaaa bana bisey aldiklari yok birde esyami millete dagitmis.verdigi yengem adam olsa bari yanina iki gun gittigimde ne cok yemek yediniz diyen bir kadin.esime evi hemen yerlestir ben gelecegim amasyaya dedim. yazik o da orda hastalandi hala amasyada evi boyatip esyayi bekliyor yerlestirme yetismeyecek izin bitti birlige donecek sonra 27 gun izni daha var o arada onu kullanip evi bitir ben burda simdiden bunaldim. disari cikicam ne isin var diyor. kendi gezmeye gidiyor. yemek yapicam kendime yaptirmiyor cunku yaptigimi yemiyor dokuyor offff kizlar deli edecek insani inanin.eve bisey aldirmiyor dolap bombos ac kaliyorum disaridan soylemeye az kaldi yemegi. neymis ev yerlestirmeye gidecegine esimin yanina gitmeye kalkiyor arkadaslariyla gezdirsin diye ne yapayim ben bu kadini.
Ben iki tane aldim uyku seti biri bembeyaz dantelli felan onu hep kullanamam diye birde gunluk aldim birde yun icin nevresim takimi alacagim sen bilirsin ama eger yan koruyucular olmazsa cok bos gozukur parmakliklar
eveeeet dayana dayana sinir bende bitti ve 3 funde bitti. benim yazin gelecegim hamileyken zor olmasin diye kisin biraktigim butun esyalarimi annem yengeme vermis bedenimiz ayni diye. yahu kolay mi aliyorum ben onlari amcam alsin niye veriyorsun diye bagirdim iki kurusun hesabini yapiyorsun diyor. cikar ver parasini madem iki kurussa dedim cildiricam yaaa. hamile hamile birde hakaret yiyorum.nedir bu yaaa bana bisey aldiklari yok birde esyami millete dagitmis.verdigi yengem adam olsa bari yanina iki gun gittigimde ne cok yemek yediniz diyen bir kadin.esime evi hemen yerlestir ben gelecegim amasyaya dedim. yazik o da orda hastalandi hala amasyada evi boyatip esyayi bekliyor yerlestirme yetismeyecek izin bitti birlige donecek sonra 27 gun izni daha var o arada onu kullanip evi bitir ben burda simdiden bunaldim. disari cikicam ne isin var diyor. kendi gezmeye gidiyor. yemek yapicam kendime yaptirmiyor cunku yaptigimi yemiyor dokuyor offff kizlar deli edecek insani inanin.eve bisey aldirmiyor dolap bombos ac kaliyorum disaridan soylemeye az kaldi yemegi. neymis ev yerlestirmeye gidecegine esimin yanina gitmeye kalkiyor arkadaslariyla gezdirsin diye ne yapayim ben bu kadini.
canım ya bırak git Amasya ya, lanet olsun onun yardımı ya
ya da gel bizde kal valla, nasıl anneymiş o öyle yaa
Kızlar,4-5 gündür rahim ağzında yani genital bölgemde çok zonklama oluyor,ilk aylarda rahim büyürken yaşıyordum bu zonklamayı.son iki aydır yoktu ama yine başladı .acaba yine rahim büyümesinden mi kaynaklanıyor yoksa plasentamız aşağıda bizim bebeğim de büyüdükçe ikisi birden baskı mı yapıyor diyorum,bilemedim .bugün dr a gidecektim sezeryandaymış okul çıkışında da ben yetişemedim yarına kaldı ama bu bana sıkıntı veriyor canlar,aranızda böyle bir durum yaşayan var mı???normal mi anormal bir durum mu acaba?
cnmm baaakk aylar öncesinden bı yazım tüp bebeğe başlamak ıle başlamamak arasındaymışım sende cvp vermısısn duygulandım sımdı 30 küsürlü haftalardayız allahım bu duyguları yasattıgı ıcın bızlere şükürler olsunnnnnEki Görüntüle 733717
Eki Görüntüle 733797 kizlar bu yatak nasil ben cok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?