2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gebelik öncesinde de olan bişey var bende.. bu aylarda ayak parmaklarımda egzema çıkar ve o kaşıntı beni çıldırtıyorr.. 1 - 2 haftadır kendini göstermeye başladı ve geceleri tuvalete kalktıgımda o kaşıntı beni mahfedioooo uykumdan bile uyandırıyor o kaşıntı kaşımaktan uykum bölünüoo okadar kötü durumdayım ki tarif edememm.. ilaç kullanamam bebeğime zararı varr ama bununla böyle bişey yapmadan baş edememm öyle böyle deil çok kötüyüm. bu derdime bi çare bilen varmı ((( raporumu yazdıracagım zaman doktorumada soracagım mutlaka

Günaydınlarrrrrrrr
Oğluşumla teyzoşlarımıza ve onların minik kelebeklerine sevgiler gönderiyoruz. :)

Benim bugün çoooooook tatlı,çok yakışıklı bir erkekle randevum var. :)
Hayatımın anlamı,varlık sebebim, 2.erkeğim ama bu aşkla sanırım daha gelmeden 1.sırayı alacak :)
İnş.güzel haberlerle gelirim kızlar.Yazarım size :)

olmazmı cnm ayaklarım bacaklarım sanki yol yürümüşüm yataktan kalkarken çatımda(

d vitamini devit3 kullanıorum cnm günde 1 damla dio arada kullanıorum ben azcık suya damlatıp ama bu iğrennnçççç(((((

şimdiden başladı ağrım sızım ayy öle hamileler varki maşallah at gibiler bazen diorum bi benmiyim çürük(

hapı varsa kesinlikle sorup alırım cnm ben bunu içim derken ölürüm bide doktor sıkı sıkı tembihledi günde 2 kere iç tamam mı die((

nefesim yetmiyor kızlar yarım yarım alıyorum artık nefesi öff pöfff

herkeslereee günaydınnnn :))

okulun son 1 günü kaldı :))

yaşamayı sewiyorum üzüldm ya bi anne nasıl böyle olur aklım almıo...

polii sewindm cnm hadi bitirdin işleri...

dewit 3 kullananlar tadı yokki onun ben içmeyi hep unutuyorum suya damlatıyorum erimio bile..

dün misafirim wardı mafoldummmm çok çabuk yoruss artık kıslarrr

Canım yaaa yeter artık katlanma o kadına
Çık gel her nerede isen bende kal. Çok samimiyim, laf olsun diye söylemiyorum inan bana... Evim müsait, kafanı dinlersin, eşin işlerini halledince gelir alır seni. Özelden irtibata geçelim valla çok ciddiyim, yazık sana artık içim elvermiyor

Iyı akşamlar kızlar,

Bebisleriniz baş aşağı dondumu?ve kaçıncı haftada döndü.?

Benimki dönmedi hala cumartesi randevumuz var bakalım ne durumda

Canım yaaa, gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah... Böyle güzel bşr haberle aramıza dönmen vede bizleri de mutlu etmen ne güzel. Uzun zamandır aldığım en güzel haber bu.... Çok çok çok sevindim. Allah sana bağışlasın inşallah...

OOOOOffff ne zaman bitecek eşinin işi, gel bana diyorum işte...

günaydıınnnnnnnn son 2 günümmm kızlarrrrrrr yarın sonnnn :87:

Oyyyy kuzum hadi gözün aydın. Sen buralara da uğramazsın artık özletme kendini policimmmmmm

Geçmiş olsun canım dr. a danış bence de ... Eşiminde bu dönemde ellerinde çıkıyor alerji gibi şeyler, ilaçlarını inceledim, gebelikte kullanmayınız diye yazıyor hep. tehlikeli valla bu ilaçlar. belki bitkisel çözümler de vardır.

canım bende 2-3 aydır içiyorum magvital'i .rahim kasılmalarını önlediği için ,erken doğum riskini ve ağrıları azaltıyor. aynı zamanda krampları önlüyor dedi doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi.
Ama ben internetten araştırdım genelde 33 .haftaya kadar kullanılmasını öngörüyorlar. çünkü ilaç kasılmaları önlediği için rahim kendini doğuma hazırlayamıyormuş.buda geç doğuma sebep oluyormuş.yani 40 haftan dolsa bile bebek gelmiyor. bu sefer doğum başlamıyor diye haydi sezeryana alıyorlar. o yüzden bu hafta bırakıcam ama doktora söylemicem çünkü doğal olarak gerçekleşmesini istiyorum.oluruna bırakıcam

saol cnm. valla benimde nisan ayı geldimi her ay bişeye alerjim olurr. bıtkınlık geldi kızım anasına benzemez inşallah hep oyle dua ediyorum.. inş. bi çözümü vardır cnm yoksa sıyırcam

Egzama Tedavisi
Öncelikle egzemaya neden olan sebeplerden korunmak gerekir. Bu nedenle, fazla üzülmemek, deriyi tahriş edebilecek maddelerden (çamaşır suyu, deterjan, sabun gibi) uzak durmak, kozmetik ilaçlara mesafeli durmak ve sentetik giysilerden sakınmak faydalı olacaktır. Ayrıca, acılı ve baharatlı yiyecekler de azaltılmalıdır.

Egzama Bitkisel Tedavi Önerileri
•Egzama üzerine merhem gibi her gün günde 2-3 kez ve kaşındıkça keçi yağı (başka yağ değil, keçi yağı) sürün.•Taze sarımsak otu sıkın. Sıktığınız bu suyu sorunlu bölgeye sürün.
•Karanfil ve nöbet şekerini toz haline getirerek karıştırın. Bu karışımı sabah-akşam günde iki öğün yiyin.
•Funda tohumu kaynatılıp posası egzamalı bölgeyi sürülmelidir.
•Bir çay bardağı su ya da ispirto içinde 10 tane aspirin eritin ve pamuk yardımı ile sorunlu bölgeye sürün.
•Adaçayı hazırlanmalı ve bu çay ile sorunlu bölge yıkanmalı ya da pamuk yardımı ile kompres yapılmalı.
•Kekik kaynatılarak egzamalı cilde pansuman yapılır.
•Defne yaprağı, tohumu ve ince dalları kaynatılır. Sıcak bir şekilde egzamalı cilt 5-10 defa bu suyun içerisine sokulur.
•Limon suyu ile ezilmiş muz karıştırılır. Merhem haline gelen bu karışım sorunlu bölgeye sürülür.
•Bir avuç ısırgan yaprağı ispirto içerisine konularak bir hafta bekletildikten sonra aynı oranda su ile karıştırıldıktan sonra egzamalı cilde pansuman yapılır

KEÇİ YAĞININ YAPIMI VE KULLANIMI
Keçi eti satan bir kasaba gidip etsiz sırf keçi yağı alın. İç, böbrek ya da et yağı olabilir. Aldığınız bu parça yağı kuşbaşı doğrayın. Tencereye yağ, su, tuz gibi herhangi bir şey koymayın. Öylece yağları koyun ve kavurun. Yağları yakmadan, kızarıncaya kadar iyice kavrulmalı. Kıkırdak denilen bu yağlar (lokum gibi görünüyor) kevgirle süzülerek alınır. Bize yarayacak kısım tencerede kalan kısımdır. Bu kısım dondurulur. Donduktan sonra parça parça kesilir. Bunlardan bir parçası buzdolabının normal kısmında saklanarak minik parçalar koparılıp egzamaya krem gibi sürülür. Diğerleri de sonra kullanılmak üzere derin dondurucuya kaldırılır.

magnezyum içecegime iğne vursunlar ses etmem bu ne yaa((

kesinliklee.... iğrenerek içiyorum veee gene kasılmam oluyor pek işe yaramıyor mu nedir anlamadım.. soğuk suda eritiyorum nefes almadım yüzüm buruşmuş bi şekilde içiyorum. bikere çeşme suyuyla yaptım bıyyyyy hepten iğrenç

kızlarrr doğuma çok az kaldı ve ben kızmın ismini değiştireceğim sanırım.
ilk günden beri RUMEYSAM diye sevdim meleğimi... Çok zor geliyo ismini değiştirmek.
Geçen hafta rüyamda mübarek bi zat gördüm. Nehir kenarında diz çökmüş kitap okuyordu. kitabın son sayfasındaydı ve sürekli RUMEYSASU diye bölüm vardı. Yanımdaki arkadaşımla yanına gittim benim de 1 ay sonra kızım olacak ismini RUMEYSA koyacağım kitapta ne anlamda geçiyor diye sordum.
Bana kesinlikle koyma bu ismi dedi. ısrarla belirttim sahabelerden birinin ismi olduğunu ve onun karakterini çok beğendiğim için koymak istediğimi o biliyorum ama koyma o ismi dedi.
kaç kez ısrarla sordum o da ısrarla koyma dedi sonrada nehrin üzerinde uzaklaşıp gitti...
Hala etkisindeyim rüyanın...

çok iğrenç yaa 2 gündür kasılmam artmıştı sırf korkumdan içiorum yoksa içemem ama doktora hapını yazdırtacam yaa varsa

ayy cnm çok etkili hayır olsun bencede koyma hem gözü çapaklı kadın demek deilmiydi rumeysa ?koyma cnm öle rüyalara çok inanırım ben

canım çokkkkkk çokkk saol. mutlaka birtanesini denicem mutlakaa hemdeeee

Burada harika bir sağanak var. Camları açtım muhteşem bir serinlik ve toprak kokusu giriyor içeri. Keşke hergün böyle olsa

Dün mobilyamız gelecekti ama gelmedi, bakalım bugün getirecekler mi:44:

Cumartesi gününe randevu aldım bu arada. İlk kez babamız görmiycek kızını, neyse güzel pozlar verir belki, ben de resimlerini gösteririm.

Yaşamayıseviyorum; canım üvey anneyi geçtim insan olan insan yapmaz annenin yaptığını. Nasıl bir vicdan var, 40 kat elin bile yapmayacağı şeyleri yapıyor Sanki içine şeytan kaçmış Vericen kutsalı ona vericen kutsalı(biraz tebessüm edersin belki :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…