- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.581
canım çokkkkkk çokkk saol. mutlaka birtanesini denicem mutlakaa hemdeeee
benim bu kızımın adı ne olacak az kaldı ama hala adı yok yaa( eşime beğendiremiorum bişeyi (
ayy cnm çok etkili hayır olsun bencede koyma hem gözü çapaklı kadın demek deilmiydi rumeysa ?koyma cnm öle rüyalara çok inanırım ben
kızlar gebelik öncesinde de olan bişey var bende.. bu aylarda ayak parmaklarımda egzema çıkar ve o kaşıntı beni çıldırtıyorr.. 1 - 2 haftadır kendini göstermeye başladı ve geceleri tuvalete kalktıgımda o kaşıntı beni mahfedioooo uykumdan bile uyandırıyor o kaşıntı kaşımaktan uykum bölünüoo okadar kötü durumdayım ki tarif edememm.. ilaç kullanamam bebeğime zararı varr ama bununla böyle bişey yapmadan baş edememm öyle böyle deil çok kötüyüm. bu derdime bi çare bilen varmı((( raporumu yazdıracagım zaman doktorumada soracagım mutlaka
kızlar gebelik öncesinde de olan bişey var bende.. bu aylarda ayak parmaklarımda egzema çıkar ve o kaşıntı beni çıldırtıyorr.. 1 - 2 haftadır kendini göstermeye başladı ve geceleri tuvalete kalktıgımda o kaşıntı beni mahfedioooo uykumdan bile uyandırıyor o kaşıntı kaşımaktan uykum bölünüoo okadar kötü durumdayım ki tarif edememm.. ilaç kullanamam bebeğime zararı varr ama bununla böyle bişey yapmadan baş edememm öyle böyle deil çok kötüyüm. bu derdime bi çare bilen varmı((( raporumu yazdıracagım zaman doktorumada soracagım mutlaka
benim bu kızımın adı ne olacak az kaldı ama hala adı yok yaa( eşime beğendiremiorum bişeyi (
kızlarrr doğuma çok az kaldı ve ben kızmın ismini değiştireceğim sanırım.
Ilk günden beri rumeysam diye sevdim meleğimi... çok zor geliyo ismini değiştirmek.
Geçen hafta rüyamda mübarek bi zat gördüm. Nehir kenarında diz çökmüş kitap okuyordu. Kitabın son sayfasındaydı ve sürekli rumeysasu diye bölüm vardı. Yanımdaki arkadaşımla yanına gittim benim de 1 ay sonra kızım olacak ismini rumeysa koyacağım kitapta ne anlamda geçiyor diye sordum.
Bana kesinlikle koyma bu ismi dedi. ısrarla belirttim sahabelerden birinin ismi olduğunu ve onun karakterini çok beğendiğim için koymak istediğimi o biliyorum ama koyma o ismi dedi.
Kaç kez ısrarla sordum o da ısrarla koyma dedi sonrada nehrin üzerinde uzaklaşıp gitti...
Hala etkisindeyim rüyanın...
canım bence de değiştir kuşku kalmasın içinde geçen hafta ben de rüyamda ömer musab gördüm ben de öyle koyucam. Sonuçta içimize sinmesi de önemli ben bu rüyayı gördükten sonra başka iisim düşünemiyorum ki hiç aklımda olan isimler değildi bunlar. Hele musabı hiç duymamıştım bile. Berke koyacaktım berke nerde ömer musap nerde :) alakası yok. ömeri koyucam ömer musab kulağına okutucam inşallah
o kadinla ilgili son sey yaziyorum inanin artik burda bile yazmicam lanet biri cunku. disaridan kendine yemek soyledi kokuta kokuta yedi sende ye demedi. bitti benim icin zaten yoktu ama.hep silfim sabah uyuyorum diye laf soylemisti onu bile takmamistim bu son oldu. esime dedim gelicem diye. ev yerlesene kadar sık disini nolur burda bisey olsa naparim dedi kiyamadim korkutor sonuna geldin azicik dayan diyor :-( inancim bile kalmadi onun okudugu kitapla benim inandigim ayni mi diye. bitmistir kizlar benim icin bu kadin gozum gorsun istemiyorum ama disimi sikicam esim gelene kadar. hepinizi cok seviyorum bebegimle beni ac biraktiya bildigi gibi yapsin Allah onu.hayvan bile bu kadar igrenclesmez
bu magnezyum ilacı magvital e yeni başladım ben kızlar yaa bu nee iğrenç bi tadı var bide günde 2 kere dedi doktor nasıl içceksem hayatta suda eriyen ilaçları sevmem dünde zorla içtim:S iyyy
Ne çektin be durusel şu isim mevzusundan. Ne tarz bi isim istiyodunuz siz biz de yardımcı olalım kızlarla?
yağmur ela,rana,tuğsem,buğlem,duru,zeynep,zehra,beril,beren benim sevdiğim isimler arasında bi de bunları düşün
canım aynı sorun bende 1 ay önce olmuştu.aynı snin bahsettiğin şekilde hemde.cildiyeye muayene oldum.doktor hormonlu şeyler yeme elini ve ayağını çok sık yıkama(özellikle kaşıntıya iyi geldiğini düşünüp yıkamak daha çok cildin kurumasına ve sorunun artamasına yol açarmış)bide krem ve sabun ismi önerdi.sabun 12 krem 37 liraydı onları kullandım.özellikle sabunlara dikkat et başka sabun kullanma dedi.ve 10-15 gün sonra geçti.şimdi hiç bi şey yok allaha şükür
Canım benim de ellerimde ve kulaklarımın içinde var malesef. İnşallah çocuklarımız bizim gibi alerjik olmaz annem ne çekti benden :) Neyse egzama ilaçlarını kullanamazsın kesinlikle yasak. Bitkisel bi çay almış eşim egzama için demiş adam ama içindeki bitkiler hep tehlikeli birçoğunun da adını duymadım güvenemedim. Allah korusun kasılma dönemimiz zaten iyice tetiklerse kötü olur. Ben çareyi suya sabuna dokunmamakta buluyorum :) Daha önce bana dermatoloji doktorum da söylemişti elinden geldiğince yıkama ellerini diye. Saf sabun verdi eczaneden aldım adı aklıma gelmiyor şeffaf bişey fazla köpürmüyor. Ayakların çok kaşındığında yıkayıp kurulamadan yatıyosun dimi o soğukluk gitmesin diye :) Sakın yapma mutlaka kurula yıkayacaksan bile. Sabretmekten başka çare yok ne yazık ki...
Hayatımsın canım birde çinko içerikli nemlendirici kremler var eczanelerde yine. Biraz pahalı ama onlar da iyi geliyor.
Canım doktoruna danışmnadan hiç bir şey kullanma, bünyeden bünyeye doktordan doktora değişiyor bakış açısı. Hele aktardan alacağın şeylerden uzak dur. Geçmiş olsun.
]
diyecek lafım yok insan olan bunu yapmaz. Allah yardımcın olsun. Ama bebeğin ne kadar şanslı senin gibi bi annesi olacak. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil, senin derdinde buymuş. Neyseki geçici bi süreç sen de ona göre gardını alırsın. üzülme lütfen yeğenimi de üzme
oo magvital yine o kdr iyi ki magnesium diasporal kullanmıştım ben bi ay resmen kabustu. Ondan sonra bu bana şerbet gibi geldi :))
canım doktoruna danışmnadan hiç bir şey kullanma, bünyeden bünyeye doktordan doktora değişiyor bakış açısı. Hele aktardan alacağın şeylerden uzak dur. Geçmiş olsun.
Günaydın kızlaaaarrr ve kelebeklerim.
Dilerim herkes çok iyidir. Benim oğlum dönüyo sanırım başı yukardaydı malum sabah beri hem onla konuşup hem gülüyorum. Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın hep böyle dua ediyorum. Bir kadının hayatı boyunca yaşayacağı en güzel şeylerden biri. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım ve sunabildiğimizin en iyisini sunalım.
Size oğlumun uyurken verdiği pozu yolluyorum :)Eki Görüntüle 734148
Kızlar sizinde minnik minik sancılarınız başladı mı? Benim böle adet sancısı gibi değilde genişçe bir alana iğne batar gibi değişik bişi oluo alt karnımda kasıklarımda.
Vavvv çok heyecanlandırıyor beni bu şeyler doğum zamanımı düşünemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?