2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cnm çok etkili hayır olsun bencede koyma hem gözü çapaklı kadın demek deilmiydi rumeysa ?koyma cnm öle rüyalara çok inanırım ben

Evet canım ona rağmen eşimde koyalım biz onu düşünmüyoruz ki demişti. Çok ısınmıştık bu isme.
Ama şimdi isim bulmamız lazım. Buruklaştık bu hafta kızımı severken bile hep aklıma geliyo (
Hiç isim düşünesimiz de gelmiyo ( Ama değiştiricez bakalım.

canım aynı sorun bende 1 ay önce olmuştu.aynı snin bahsettiğin şekilde hemde.cildiyeye muayene oldum.doktor hormonlu şeyler yeme elini ve ayağını çok sık yıkama(özellikle kaşıntıya iyi geldiğini düşünüp yıkamak daha çok cildin kurumasına ve sorunun artamasına yol açarmış)bide krem ve sabun ismi önerdi.sabun 12 krem 37 liraydı onları kullandım.özellikle sabunlara dikkat et başka sabun kullanma dedi.ve 10-15 gün sonra geçti.şimdi hiç bi şey yok allaha şükür

Canım benim de ellerimde ve kulaklarımın içinde var malesef. İnşallah çocuklarımız bizim gibi alerjik olmaz annem ne çekti benden :) Neyse egzama ilaçlarını kullanamazsın kesinlikle yasak. Bitkisel bi çay almış eşim egzama için demiş adam ama içindeki bitkiler hep tehlikeli birçoğunun da adını duymadım güvenemedim. Allah korusun kasılma dönemimiz zaten iyice tetiklerse kötü olur. Ben çareyi suya sabuna dokunmamakta buluyorum :) Daha önce bana dermatoloji doktorum da söylemişti elinden geldiğince yıkama ellerini diye. Saf sabun verdi eczaneden aldım adı aklıma gelmiyor şeffaf bişey fazla köpürmüyor. Ayakların çok kaşındığında yıkayıp kurulamadan yatıyosun dimi o soğukluk gitmesin diye :) Sakın yapma mutlaka kurula yıkayacaksan bile. Sabretmekten başka çare yok ne yazık ki...

Hayatımsın canım birde çinko içerikli nemlendirici kremler var eczanelerde yine. Biraz pahalı ama onlar da iyi geliyor.

canım bence de değiştir kuşku kalmasın içinde geçen hafta ben de rüyamda ömer musab gördüm ben de öyle koyucam. Sonuçta içimize sinmesi de önemli ben bu rüyayı gördükten sonra başka iisim düşünemiyorum ki hiç aklımda olan isimler değildi bunlar. Hele musabı hiç duymamıştım bile. Berke koyacaktım berke nerde ömer musap nerde :) alakası yok. ömeri koyucam ömer musab kulağına okutucam inşallah

çok güzel isim canım. İsimlerin sahipleri ayrı bi güzel.
Eşimde diyo bekle bakalım bi rüya daha görürsün ne koyacağını diyor Sanki göreceğim offff

Diyecek lafım yok insan olan bunu yapmaz. Allah yardımcın olsun. Ama bebeğin ne kadar şanslı senin gibi bi annesi olacak. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil, senin derdinde buymuş. Neyseki geçici bi süreç sen de ona göre gardını alırsın. üzülme lütfen yeğenimi de üzme

bu magnezyum ilacı magvital e yeni başladım ben kızlar yaa bu nee iğrenç bi tadı var bide günde 2 kere dedi doktor nasıl içceksem hayatta suda eriyen ilaçları sevmem dünde zorla içtim:S iyyy

OO magvital yine o kdr iyi ki magnesium diasporal kullanmıştım ben bi ay resmen kabustu. Ondan sonra bu bana şerbet gibi geldi :))

Canım doktoruna danışmnadan hiç bir şey kullanma, bünyeden bünyeye doktordan doktora değişiyor bakış açısı. Hele aktardan alacağın şeylerden uzak dur. Geçmiş olsun.

Günaydın kızlaaaarrr ve kelebeklerim.
Dilerim herkes çok iyidir. Benim oğlum dönüyo sanırım başı yukardaydı malum sabah beri hem onla konuşup hem gülüyorum. Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın hep böyle dua ediyorum. Bir kadının hayatı boyunca yaşayacağı en güzel şeylerden biri. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım ve sunabildiğimizin en iyisini sunalım.
Size oğlumun uyurken verdiği pozu yolluyorum :)

Kızlar sizinde minnik minik sancılarınız başladı mı? Benim böle adet sancısı gibi değilde genişçe bir alana iğne batar gibi değişik bişi oluo alt karnımda kasıklarımda.
Vavvv çok heyecanlandırıyor beni bu şeyler doğum zamanımı düşünemiyorum :)

Ne çektin be durusel şu isim mevzusundan. Ne tarz bi isim istiyodunuz siz biz de yardımcı olalım kızlarla?

yağmur ela,rana,tuğsem,buğlem,duru,zeynep,zehra,beril,beren benim sevdiğim isimler arasında bi de bunları düşün

ne tarz bi isim düşündüğünü bilsem ben eflin diodum anlamı yok kötü dediler beril diorum içim ısınmadı dio ada diyorum ada sahillerinde bekliorum derler dio herşeye bişe dio ay lı bişe olsun dio eski türk isimlerimden aysima dedi ama içime o kadarda sinmedi buğlem dedi buglem derler dediDDofff aynen ne çektim bee

yaaa bendemi kendi doktorum yerine cildiyeye gitsem acaba. hamile oldugumuz için herşeyide kullanamıyoruz. bana uygun bişey verir heralde canım.. çok şükr senn geçmiş inş. benımde geçer..

inş.. cnm yaaa valla hapşuruk tıksırık egzema hep alerjik. hapşurdukça içim gidio kızımda benim gibi olmasın die dua ediyorum.benimkide çok çekio valla yazık kızıma :) ayy allah korusun cnm içme boşver ne yediği belirsiz çayları dediğin gibi kasılma dönemlerimiz. bitki çayları çok tetikliyormuş zaten.. yıkama mı demişti ben gece kalkıp kaşıntısı hafiflesin diye yıkadım hiç silmeden yattım bidaha yapmıcam emin ol cnm cok saoll dün gece uyku sersemi buz gibi kolonyayı döktüm. aslında kolonya tehlikeli daha çok yarayı açıyor ama napcamı şaşırdım ama nasıl yandııı gözlerim yaşardı.. sonra gittim suya soktum :)

Hayatımsın canım birde çinko içerikli nemlendirici kremler var eczanelerde yine. Biraz pahalı ama onlar da iyi geliyor.

görümcem eczacı ona bi danışayım cnm saolll

Aklıma bişey takıldı. benim bebeğim ultrason ölçümlerinde 33 haftalık çıkıyo, doktor bir ay sonra gel doğumu konuşalım dedi. Salak gibi sormadım o ölçüme göre mi doğum yaptıracak ki anlamadım. Eğer öyleyse ben Temmuz sonunda mı doğurcam. Bir bilen varsa anlatsın lütfen.

Canım doktoruna danışmnadan hiç bir şey kullanma, bünyeden bünyeye doktordan doktora değişiyor bakış açısı. Hele aktardan alacağın şeylerden uzak dur. Geçmiş olsun.
]

evet cnm cumartesiye ne kaldı dimi doktoruma sorayım bari. çok saoll

oyyyy oğluna nazar değmesin tontiş yanakları sıkmalık olmuş maşallahhhh

Son düzenleme:

allah ım yarbbim maşallah süpanallah.
Oyyyyy o nasıl bir güsellik azını burnunu yiyebilirim.
Gözlerim doldu yavrunun güzelliği karşısında.

Tütütütü maşllahh oğluşuna

aynısının tıpkısı oluyor cnmm ozamanki sancılar deli sancılar oalcak ya ozaman böyle sakin olamıcaz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…