- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.601
allah ım yarbbim maşallah süpanallah.
Oyyyyy o nasıl bir güsellik azını burnunu yiyebilirim.
Gözlerim doldu yavrunun güzelliği karşısında.
Tütütütü maşllahh oğluşuna
ne tarz bi isim düşündüğünü bilsem ben eflin diodum anlamı yok kötü dediler beril diorum içim ısınmadı dio ada diyorum ada sahillerinde bekliorum derler dio herşeye bişe dio ay lı bişe olsun dio eski türk isimlerimden aysima dedi ama içime o kadarda sinmedi buğlem dedi buglem derler dediDDofff aynen ne çektim bee
aynısının tıpkısı oluyor cnmmozamanki sancılar deli sancılar oalcak ya ozaman böyle sakin olamıcaz sanırım :)
Diyecek lafım yok insan olan bunu yapmaz. Allah yardımcın olsun. Ama bebeğin ne kadar şanslı senin gibi bi annesi olacak. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil, senin derdinde buymuş. Neyseki geçici bi süreç sen de ona göre gardını alırsın. üzülme lütfen yeğenimi de üzme
OO magvital yine o kdr iyi ki magnesium diasporal kullanmıştım ben bi ay resmen kabustu. Ondan sonra bu bana şerbet gibi geldi :))
Canım doktoruna danışmnadan hiç bir şey kullanma, bünyeden bünyeye doktordan doktora değişiyor bakış açısı. Hele aktardan alacağın şeylerden uzak dur. Geçmiş olsun.
Günaydın kızlaaaarrr ve kelebeklerim.
Dilerim herkes çok iyidir. Benim oğlum dönüyo sanırım başı yukardaydı malum sabah beri hem onla konuşup hem gülüyorum. Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın hep böyle dua ediyorum. Bir kadının hayatı boyunca yaşayacağı en güzel şeylerden biri. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım ve sunabildiğimizin en iyisini sunalım.
Size oğlumun uyurken verdiği pozu yolluyorum :)Eki Görüntüle 734148
ne tarz bi isim düşündüğünü bilsem ben eflin diodum anlamı yok kötü dediler beril diorum içim ısınmadı dio ada diyorum ada sahillerinde bekliorum derler dio herşeye bişe dio ay lı bişe olsun dio eski türk isimlerimden aysima dedi ama içime o kadarda sinmedi buğlem dedi buglem derler dediDDofff aynen ne çektim bee
Aklıma bişey takıldı. benim bebeğim ultrason ölçümlerinde 33 haftalık çıkıyo, doktor bir ay sonra gel doğumu konuşalım dedi. Salak gibi sormadım o ölçüme göre mi doğum yaptıracak ki anlamadım. Eğer öyleyse ben Temmuz sonunda mı doğurcam. Bir bilen varsa anlatsın lütfen.
Maşallah oğluşuna canım o dudağı yerler
Kendisi bişey söylesin o zaman aaa herşeye olmaz demiş. İçimden sizin kız için defne ismi geçti :)
Canım sen normal doğum istiyordun zaten ultrason ölçümleriyle doğum tarihinin bir alakası yok ki :26: Doğumu konuşalım derken çatı muayenesi yapacak bebeğin pozisyonuna bakacaktır.
Aklıma bişey takıldı. benim bebeğim ultrason ölçümlerinde 33 haftalık çıkıyo, doktor bir ay sonra gel doğumu konuşalım dedi. Salak gibi sormadım o ölçüme göre mi doğum yaptıracak ki anlamadım. Eğer öyleyse ben Temmuz sonunda mı doğurcam. Bir bilen varsa anlatsın lütfen.
yaaa offf yaaaa
kızlar gittim hastaneye
devlet hastaneleri neden böyle ya
girdim içeri
girmemle çıkmam 5dk sürmedi
bi baktı kilosu iyi suyu iyi gelişimi iyi dedi bitti
canım sıkıldı göremedim bile yavrumu
oysa ne çok özlemiştim.
sol kasığım çok ağrıyo dedim
orda kafası var baskı yapıyo dedi yani dönmüş.
2 hafta sonra gel dedi
ee şu an ters duruyo ya o zamanda ters olursa ultrason ölçümünü mü baz alacak?
yaaa offf yaaaa
kızlar gittim hastaneye
devlet hastaneleri neden böyle ya
girdim içeri
girmemle çıkmam 5dk sürmedi
bi baktı kilosu iyi suyu iyi gelişimi iyi dedi bitti
canım sıkıldı göremedim bile yavrumu
oysa ne çok özlemiştim.
sol kasığım çok ağrıyo dedim
orda kafası var baskı yapıyo dedi yani dönmüş.
2 hafta sonra gel dedi
Godof benim de 28+3 de 30+6 yani nerdeyse 31 haftalık çıkmıştı. Erken alırım diye bişey söylemedi hiç. Her bebekte olduğu gibi sezeryan isteniyorsa 38 haftalıkken alıyolar. Sat tarihini baz alıyolar. Tabi her doktorun tarzı farklıdır. Belki senin doktor rahim daha fazla genişlemesin diye daha erken de alabilir. Bakalım benim doktor cumartesi ne diycek.
yaaa bendemi kendi doktorum yerine cildiyeye gitsem acaba. hamile oldugumuz için herşeyide kullanamıyoruz. bana uygun bişey verir heralde canım.. çok şükr senn geçmiş inş. benımde geçer..
bence cildiyeye git önce sonra ilaç yada başka bi şey önerirse kadın doğumcuna sor onay verirse kullan.ben öyle yaptım.hem cildiye doktoruda hangi ilacın gebelikte kullanılıp kullanılmayacağını bilir.sen garantiye al ikisi de onay verirse kullan bence
Neden öyle olduğunu söyliyim canım. İnsanlar özel hastanede sırasını paşa paşa beklerken, devlet hastanesinde sabırsız davranıyolar. Bu yüzden doktor diğerlerini bekletmemek için zamanını en iyi şekilde kullanmak zorunda yoksa izdiham oluyor. Ben özel hastaneye gidiyorum ve oldukça bekliyorum sıramı eşimle beraber. Hatta eşim beklerken diyo nasıl da sakin sakin bekliyolar devlet hastanesi olsa çoktan olay çıkmıştı diyor :)
Olsun canım. İnsan hayal kırıklığına uğruyor belki ama bi aksilik çıkmazsa zaten 1,5 - 2 aya kadar mis kokularıyla kollarımızda olacaklar.
1 ay önce falan kendi arabamızla 3 günlüğüne antalya ya gittik bende çok yoruldum. Ama uçak yolculuğu düşünüyorum. Evet ben rahat bi insanım doktorumda rahat. Yola çıkmadan gelin bir bakayım dedi. Zaten rapor lazımmış uçak için. Tatil diye bencillik mi yapıyorum bilemiyorum
Arasta o sağanak bulutlarına söyle buraya gelsinler, çok bunaltıcı bi hava var burada,
Asel:bal ırmağı
Nevcihan:yeni dünya
Dora:doruk(türkçe kökenli)
Neslişah:Şah soyundan gelen
Efil:rüzgar, dalgalanma
Venüs:kadını temsil eden gezegen
Aklıma gelenler bunlar. Yazdıklarından farklı isim bulma isteğinde olduğunu farkettim. Klasik istemiyorsun anladığım kadarıyla. O yüzden bunları yazdım.
Maşallah oğluşuna canım o dudağı yerler
Kendisi bişey söylesin o zaman aaa herşeye olmaz demiş. İçimden sizin kız için defne ismi geçti :)
Canım sen normal doğum istiyordun zaten ultrason ölçümleriyle doğum tarihinin bir alakası yok ki :26: Doğumu konuşalım derken çatı muayenesi yapacak bebeğin pozisyonuna bakacaktır.
Günaydın kızlarBizimde odamız geldi tee geçen hafta ama acayip dağınık şu anda derleyim toplayım hemen çekeceğim fotoğraflarını.
Arasta o sağanak bulutlarına söyle buraya gelsinler, çok bunaltıcı bi hava var burada,
Hayatımsın geçmiş olsun canım bence cildiyeciye git, mutlaka kullanabileceğin bitkisel içerikli zararsız kremler falan vardır.
Duruselcim bizimde henüz ismimiz yok ne yazıkki, çocuuumun adı minnoş kalacak diye korkuyorum( hep öyle seviyoruz biz)
ben rüzgar ismini beğeniyorum ama herkes erkek ismi diyor, bence kızada güzel olur ama mahalle baskısı kurdular üzerimde işte,,
evet cnm değişik bişe arıorum bunları hemen yazıorum akşam sunalım beyzadeye:)teşkür ettim dora yı özellikle beğendim:)
arkadaşım selam..tatil istemek bencillikse bende be bencilim o zamanege veya akdeniz yapamayacağız bu sene ama en azından marmara da idare etçez... ama benim sıkıntım hamile mayosu nette araştırdım biraz bulamadım senin ve bu konuda fikri olan diğer arkadaşların fikrini bekliyorum...bu halde bikini giyemem mayoda bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?