2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah ım yarbbim maşallah süpanallah.
Oyyyyy o nasıl bir güsellik azını burnunu yiyebilirim.
Gözlerim doldu yavrunun güzelliği karşısında.

Tütütütü maşllahh oğluşuna

doktor amcamız bile 5 yaşında kızım var çıtır bi oğlan arayışındayız seninkine talibiz dedi :))))
Onu sağsağlim kucağıma almaktan koklamaktan başka hiç bişey düşünemiyorum. Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah.

Asel:bal ırmağı
Nevcihan:yeni dünya
Dora:doruk(türkçe kökenli)
Neslişah:Şah soyundan gelen
Efil:rüzgar, dalgalanma
Venüs:kadını temsil eden gezegen

Aklıma gelenler bunlar. Yazdıklarından farklı isim bulma isteğinde olduğunu farkettim. Klasik istemiyorsun anladığım kadarıyla. O yüzden bunları yazdım.

aynısının tıpkısı oluyor cnmm ozamanki sancılar deli sancılar oalcak ya ozaman böyle sakin olamıcaz sanırım :)

ya bende hiç bişey olmuyor. arada adet sancısı gibi olup geçiyor o mu? kasılma nasıl oluyo belli aralıklarla kasılmaların olursa ara diyo doktor erken doğum belirtisi olabilirmiş. ama o nası bişi ben bilmiyom :S

Maşallah oğluşuna canım o dudağı yerler

Kendisi bişey söylesin o zaman aaa herşeye olmaz demiş. İçimden sizin kız için defne ismi geçti :)

Canım sen normal doğum istiyordun zaten ultrason ölçümleriyle doğum tarihinin bir alakası yok ki :26: Doğumu konuşalım derken çatı muayenesi yapacak bebeğin pozisyonuna bakacaktır.

ee şu an ters duruyo ya o zamanda ters olursa ultrason ölçümünü mü baz alacak?

benimkide 2.5 hafta önden görünüyo ama doktor üstüne basa basa söyledi doğum buna göre değil son adet tarihine göre bakılır dedi. ultrsaonda önde görülmesi bebğin sadce kilolu olduğu anlamına gelir dedi. ben doktorun yalancısıyım :)

yaaa offf yaaaa
kızlar gittim hastaneye
devlet hastaneleri neden böyle ya
girdim içeri
girmemle çıkmam 5dk sürmedi
bi baktı kilosu iyi suyu iyi gelişimi iyi dedi bitti
canım sıkıldı göremedim bile yavrumu
oysa ne çok özlemiştim.
sol kasığım çok ağrıyo dedim
orda kafası var baskı yapıyo dedi yani dönmüş.
2 hafta sonra gel dedi

Neden öyle olduğunu söyliyim canım. İnsanlar özel hastanede sırasını paşa paşa beklerken, devlet hastanesinde sabırsız davranıyolar. Bu yüzden doktor diğerlerini bekletmemek için zamanını en iyi şekilde kullanmak zorunda yoksa izdiham oluyor. Ben özel hastaneye gidiyorum ve oldukça bekliyorum sıramı eşimle beraber. Hatta eşim beklerken diyo nasıl da sakin sakin bekliyolar devlet hastanesi olsa çoktan olay çıkmıştı diyor :)

Son düzenleme:
ee şu an ters duruyo ya o zamanda ters olursa ultrason ölçümünü mü baz alacak?

Tam olarak bilmiyorum canım. Bebek için tehlikeli bi durum yoksa sata göre 38. hafta beklenir diye biliyorum sezeryan için de. Her doktor farklı konuşuyor sanırım daha önce burda muhabbeti olmuştu.

Godof benim de 28+3 de 30+6 yani nerdeyse 31 haftalık çıkmıştı. Erken alırım diye bişey söylemedi hiç. Her bebekte olduğu gibi sezeryan isteniyorsa 38 haftalıkken alıyolar. Sat tarihini baz alıyolar. Tabi her doktorun tarzı farklıdır. Belki senin doktor rahim daha fazla genişlemesin diye daha erken de alabilir. Bakalım benim doktor cumartesi ne diycek.

Olsun canım. İnsan hayal kırıklığına uğruyor belki ama bi aksilik çıkmazsa zaten 1,5 - 2 aya kadar mis kokularıyla kollarımızda olacaklar.

o zaman cumartesi haberlerini bekliyoruz canım :)

Olsun canım. İnsan hayal kırıklığına uğruyor belki ama bi aksilik çıkmazsa zaten 1,5 - 2 aya kadar mis kokularıyla kollarımızda olacaklar.

haklısınız canlarım
Allahın izniyle 45 gün sonra bebişim kucağımda olacak öyle teselli edeyim bari

bu arada 2 haftada 2 kilo almışım nasıl becerdiysem
oysa ekmeğide kesmiştim

Günaydın kızlar Bizimde odamız geldi tee geçen hafta ama acayip dağınık şu anda derleyim toplayım hemen çekeceğim fotoğraflarını.

Arasta o sağanak bulutlarına söyle buraya gelsinler, çok bunaltıcı bi hava var burada,

Hayatımsın geçmiş olsun canım bence cildiyeciye git, mutlaka kullanabileceğin bitkisel içerikli zararsız kremler falan vardır.
Duruselcim bizimde henüz ismimiz yok ne yazıkki, çocuuumun adı minnoş kalacak diye korkuyorum( hep öyle seviyoruz biz)
ben rüzgar ismini beğeniyorum ama herkes erkek ismi diyor, bence kızada güzel olur ama mahalle baskısı kurdular üzerimde işte,,

arkadaşım selam..tatil istemek bencillikse bende be bencilim o zaman ege veya akdeniz yapamayacağız bu sene ama en azından marmara da idare etçez... ama benim sıkıntım hamile mayosu nette araştırdım biraz bulamadım senin ve bu konuda fikri olan diğer arkadaşların fikrini bekliyorum...bu halde bikini giyemem mayoda bulamadım

evet cnm değişik bişe arıorum bunları hemen yazıorum akşam sunalım beyzadeye:)teşkür ettim dora yı özellikle beğendim:)

demi yaa hergün isim bakmaktan gözlerim bozulacak:))

aynen bizimkide bıdılı kalacak:)))))

Bizde 10 gün sonra tatile çıkıyoruz, tabi henüz doktorumuzdan izin almadık, inşallah verir. Hamile mayoları çok gereksiz pahalı geldi bana, bir kere giymelik o kadar para vermek istemedim, bende pentiden bikini aldım alt 42 beden üst 40 beden inidirmde vardı iyi oldu. Bikini çok güzel duruyo ya ben çok sevdim kocaman göbekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…