- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.361
çok sevinirim canım o zaman ben bugün kendime bu isim ile bir sayfa açıyım:)
Bende ağustos annesiyim ve çok şaşkınım
merhaba iki canlılar nasılsınız bakalım
şimdi ben anlayamadım kızlar face de 2013 Ağustos Anneleri adı altında bir grubumuz var mı? varsa akşam gidince evden girip bende katılacagım..
Ben hiç iyi değilim! Hep sinirliyim, hep öfkeliyim! Sizler de böyle misiniz?
bende öyleyim ve bu çok kötü
Ben hiç iyi değilim! Hep sinirliyim, hep öfkeliyim! Sizler de böyle misiniz?
bende öyleyim ve bu çok kötü
şimdi ben anlayamadım kızlar face de 2013 Ağustos Anneleri adı altında bir grubumuz var mı? varsa akşam gidince evden girip bende katılacagım..
şaşkın anneler kulubune hoş geldin :) sen de bendensin canım
Kızlar benimde bir sorum var: lazer epilasyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hamile kalmadan önce başlamıştım 3. seansa girecektim ki hamileymisim ( ben korunuyordum aslında henüz yeni bir bebege hazır değildim) neyse benim lazer epilasyon yarım kaldı . Seanslarım bitseydi hamileyken rahat ederdim ama maalesef. Bazı kaynaklar bebege zararı olmadıgını söylüyor. Ne yapsam bilemedim. Tüm vücut girmiştim ben eğer devam etmezsem önceki seanslarimda bosa gidecek ayrıca 5 seansı peşin ödemiştimtabi bebeğim önemli ama internette yazdığı gibi zararsız mı acaba?
Evet, agdaya devam yani . Doğumdan sonra giderim artık.
Kızlar ilginç bir şey yaşadım az önce.Bu benim ikinci hamileliğim ve bebeğimin hareketini hissettim.Ben de şaşırdım.İlkini 4 aylıkken hissetmiştim.Ama eminim insan anlıyor ya.Çok tuhaf oldum..:)
Bende öleydim ama gecti. Siz niye saskinsiniz? Beklenmeyen gebelik mı?
inşallah miniğinin güzel kalbinin atışını duyarsın içini sıkma Rabbim meleklerimizi korur kollarkızlar dayanamayıpp dr u aradım tekrardann....dr gelinnn ogleden sonra bakalımm dedıı...cok heycanlıyımm....ınss bebegımın kalp atıslRINI DUYARIMM AKINTI SIKINTI CIKARMAZZ...DUA EDIN NE OLURRRR
Kabızlığa kefir iyi geliyor canım. hem çok ta faydalı. ben tuvalette ağladığım günleri biliyorum ama şimid iyiyim tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?