2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde akrabalarımda bilmio daha gruptaki yazışmaların çıkmıyo canım normal arkadaşlık değil sadece grup

şimdi ben anlayamadım kızlar face de 2013 Ağustos Anneleri adı altında bir grubumuz var mı? varsa akşam gidince evden girip bende katılacagım..

Ben hiç iyi değilim! Hep sinirliyim, hep öfkeliyim! Sizler de böyle misiniz?

bende öyleyim ve bu çok kötü

al benden de o kadar..ve sinirlenince ağlayıp duruyorum..kendimi de bebeğimi de üzüyorum...işyeri dersen ayrı bir stres sanki hamileyim diye daha cok üzerime geliyorlar yada ben hamileyim diye hassas olmalarını bekliyorum..geriliyorum geriliyorum geriliyorummmm

kızlar dayanamayıpp dr u aradım tekrardann....dr gelinnn ogleden sonra bakalımm dedıı...cok heycanlıyımm....ınss bebegımın kalp atıslRINI DUYARIMM AKINTI SIKINTI CIKARMAZZ...DUA EDIN NE OLURRRR

Hayırlu gunler arkadaşlar maşallaahh bayağı yazışmışsınız sabahtan berı bir iş yapıyorum bir sizi okuyorum anca yetiştim son sayfaya
Yeni gelenler hoşgeldiniiizz

Canım ben yeni evlendiğimde acı badem lazere gidiyordum orda beni bilgilendirmek için bir doktor konuştu benımle hamılelıge hıcbır zararı yok vs dıye anlattı bılgılendırdı-guvendım ben sahsen ama sızın doktorlarınız ne der bılmıyorum:26:

Evet, agdaya devam yani . Doğumdan sonra giderim artık.

kızıma hamıleyken bızım grupta agdanın sakıncalı oldugu gecmıstı ıste cektıgın zaman rahmı etkılıyormus mus vs demıslerdı ama ben genede yapmıştım

Kızlar ilginç bir şey yaşadım az önce.Bu benim ikinci hamileliğim ve bebeğimin hareketini hissettim.Ben de şaşırdım.İlkini 4 aylıkken hissetmiştim.Ama eminim insan anlıyor ya.Çok tuhaf oldum..:)

Ikıncı bebeklerden erken hıssedılıyormus hep dıyorlar ve bende aynı sızlerın yasadıgı gıbı yattıgımda gece bır ıkı kez bırseyler hıssettım ılk hamılelıgımden bılıyorum kı onlar gaz sancısı degıll

Bende öleydim ama gecti. Siz niye saskinsiniz? Beklenmeyen gebelik mı?

evet canım benimki beklenmeyen, aslında içten içe istenen ama cesaret edilemeyen ve neticede şemsiyenin delik çıkmasıyla oluşan bir gebelik ama mutluyum şimdi hemde çok inşallah bu seferde kızım olur kız delisiyim çünkü

kızlar dayanamayıpp dr u aradım tekrardann....dr gelinnn ogleden sonra bakalımm dedıı...cok heycanlıyımm....ınss bebegımın kalp atıslRINI DUYARIMM AKINTI SIKINTI CIKARMAZZ...DUA EDIN NE OLURRRR
inşallah miniğinin güzel kalbinin atışını duyarsın içini sıkma Rabbim meleklerimizi korur kollar

Bu arada bırseyler eklemeden gecemıyecegım - AYŞE ARMANIN kurtaj (cınayet) yazısını paylaşmış arkadaşımız.
Hiç ama hiç onun yönünden olumlu yaklaşamayacagım bu duruma!
Allah'ın verdiği bir cana kıyma hakkı kımseye verılmemıs isterse maddi sıkıntısı olsun !
Allah her gelenın rızkını beraberınde getırır... Ve kesinlikle kurtaj yapmak Allah katında buyuk gunah!
Onun ıcın yaşadıklarını birde çıkıp sıkıntı cektım (!) dıye yayması bana cok basit geldi...
Sen Allah'ın verdiği cana kıyarsan Allah'da seni böyle imtihan eder... Bu böyledir...
Umarım bir gun hatasının farkına varır...
O kadar ınsan bebek olsun dıye senelerce ne sıkıntılar cekıyor....
Kimide buluyor ve kıymet bılmıyor.... Evlat bu- nasıl ıkı cocugu onun ıcın evlatsa karnındakide aynen oyle!....
Yazık...

Kabızlığa kefir iyi geliyor canım. hem çok ta faydalı. ben tuvalette ağladığım günleri biliyorum ama şimid iyiyim tavsiye ederim...

Çok sağol canım kefir içmeyi denedim faydalı diye ama midem çok bulandı. Kabızlığa iyi geliyorsa burnumu kapatıp içerim bi şekilde teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…