- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.621
Çekirgecim sen çok makul ve mantıklı birisin. Her iki tarafı da iyi idare edeceğine inanıyorum. Kalabalık biraz bunaltabilir. Onda da biraz toparlanınca bebeği onlara bırakıp bi yarım saatliğine yürüyüşe çıkar hava alır rahatlarsın. Yoksa balkona çıkmak bile kesmez insanı. Ama en zor idare etmek biliyor musun? Her iki taraf da kırılmasın diye uğraşırken insan öyle bir geriliyor ki anlatamam. Bir sefer annen altını değiştirirse diğerinde kayınvalidene verirsen böyle böyle çözer gidersiniz. Umarım her şey yolunda gider.Valla bende bilmiyorum beni neler bekliyor acaba :18:
Bizde günübirlik gelip gitmekte mümkün değil iki ailede 12 saatlik yoldan gelecekgeleceğe gelme diyemem, gelene git diyemem...
Gelen kalacak yani.... Sırf bunlar gelecek diye bebeğime oda da yapamadım, eve sığamayız, gelen rahat etsin, herkese bir oda veririm dedim...
Eğer sorun çıkacak olursa en çokta ona üzülürüm valla....
Aynı durum bende de vardı. Sanki biri oraya diz atmış da ondan zonkluyormuş gibi. Normal mi anormal mi ben de bilmiyorum malesef....Kızlar,4-5 gündür rahim ağzında yani genital bölgemde çok zonklama oluyor,ilk aylarda rahim büyürken yaşıyordum bu zonklamayı.son iki aydır yoktu ama yine başladı .acaba yine rahim büyümesinden mi kaynaklanıyor yoksa plasentamız aşağıda bizim bebeğim de büyüdükçe ikisi birden baskı mı yapıyor diyorum,bilemedim .bugün dr a gidecektim sezeryandaymış okul çıkışında da ben yetişemedim yarına kaldı ama bu bana sıkıntı veriyor canlar,aranızda böyle bir durum yaşayan var mı???normal mi anormal bir durum mu acaba?
kızlar gebelik öncesinde de olan bişey var bende.. bu aylarda ayak parmaklarımda egzema çıkar ve o kaşıntı beni çıldırtıyorr.. 1 - 2 haftadır kendini göstermeye başladı ve geceleri tuvalete kalktıgımda o kaşıntı beni mahfedioooo uykumdan bile uyandırıyor o kaşıntı kaşımaktan uykum bölünüoo okadar kötü durumdayım ki tarif edememm.. ilaç kullanamam bebeğime zararı varr ama bununla böyle bişey yapmadan baş edememm öyle böyle deil çok kötüyüm. bu derdime bi çare bilen varmı((( raporumu yazdıracagım zaman doktorumada soracagım mutlaka
(((((( bende öyleyim cnmm dün eşime diorum bana bişey sorma konusturma agzımı acmaya bile halim yok.. gözlerim baygın baygın etrafıma bakınıyorum. omuzlarımı saldım hiç dik durasım yokk. kimseyle muhattap olmak istemiyorum bende tek başına yaşa deseler şuan hayır dememm
Evet, Medipol Hande Akbaş Güleç'e devam ediyorum.
Canımcım şuanda o iğrenç şeyi içmekteyim..yani rahat yarım saattir uğraş veriyorumbu magnezyum ilacı magvital e yeni başladım ben kızlar yaa bu nee iğrenç bi tadı var bide günde 2 kere dedi doktor nasıl içceksem hayatta suda eriyen ilaçları sevmem dünde zorla içtim:S iyyy
tatlım bende hamilelik döneminde çıktı öyle kaşıntılar. Felaket bir şey yaa..resmen kanatana kadar kaşıyorum. İlaçda kullanamıyorum. Ne olacak bu böyle hiç bilmiyorum..inşallah doğumdan sonra kaybolur. Benim sağ elimin üstünde ayak parmaklarımın bir kaçında ve en berbatı ensemde saçların içinde! Bazen kendimi bitlenmiş gibi hissediyorum :18:kızlar gebelik öncesinde de olan bişey var bende.. bu aylarda ayak parmaklarımda egzema çıkar ve o kaşıntı beni çıldırtıyorr.. 1 - 2 haftadır kendini göstermeye başladı ve geceleri tuvalete kalktıgımda o kaşıntı beni mahfedioooo uykumdan bile uyandırıyor o kaşıntı kaşımaktan uykum bölünüoo okadar kötü durumdayım ki tarif edememm.. ilaç kullanamam bebeğime zararı varr ama bununla böyle bişey yapmadan baş edememm öyle böyle deil çok kötüyüm. bu derdime bi çare bilen varmı((( raporumu yazdıracagım zaman doktorumada soracagım mutlaka
Bende özele gidiyorum ama pek memnun değilim! Randevulu gidiyorum ama en az yarım saat rötarlı giriyorum içeriye bu da beni çıldırtıyor!Devlet hastanesi gibi tıklım tıklım..ilgi yok..dr tanımıyor falan fistan...Neden öyle olduğunu söyliyim canım. İnsanlar özel hastanede sırasını paşa paşa beklerken, devlet hastanesinde sabırsız davranıyolar. Bu yüzden doktor diğerlerini bekletmemek için zamanını en iyi şekilde kullanmak zorunda yoksa izdiham oluyor. Ben özel hastaneye gidiyorum ve oldukça bekliyorum sıramı eşimle beraber. Hatta eşim beklerken diyo nasıl da sakin sakin bekliyolar devlet hastanesi olsa çoktan olay çıkmıştı diyor :)
selam canım..bende 166.haftama kadar hande hanımın hastasıydım sonra doktor değiştirdim.
Diyecek lafım yok insan olan bunu yapmaz. Allah yardımcın olsun. Ama bebeğin ne kadar şanslı senin gibi bi annesi olacak. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil, senin derdinde buymuş. Neyseki geçici bi süreç sen de ona göre gardını alırsın. üzülme lütfen yeğenimi de üzme
OO magvital yine o kdr iyi ki magnesium diasporal kullanmıştım ben bi ay resmen kabustu. Ondan sonra bu bana şerbet gibi geldi :))
Canım doktoruna danışmnadan hiç bir şey kullanma, bünyeden bünyeye doktordan doktora değişiyor bakış açısı. Hele aktardan alacağın şeylerden uzak dur. Geçmiş olsun.
Günaydın kızlaaaarrr ve kelebeklerim.
Dilerim herkes çok iyidir. Benim oğlum dönüyo sanırım başı yukardaydı malum sabah beri hem onla konuşup hem gülüyorum. Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın hep böyle dua ediyorum. Bir kadının hayatı boyunca yaşayacağı en güzel şeylerden biri. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım ve sunabildiğimizin en iyisini sunalım.
Size oğlumun uyurken verdiği pozu yolluyorum :)Eki Görüntüle 734148
Hmm bende oraya gidiyorum belgin harzadina
evet cnm oturmaktan oluo sanırım belimde bel yastığım var ama simidim yok malesef 1 hafta daha idare edeyim sonra evimde yatarım inşallah teşekkür ederim önerin içinGünaydın hanımlar;
Geçmişten bugüne yapıp anca okumayı bitirebildim. İş güç arasında okuyunca böyle oluyor.
Kaynanalardan konuşulmuş. Bizim resmi bi diyaloğumuz var. Hamile kaldığımdan beri bir kere bile beni aramamıştır. Ama ben yine de 10-15 günde bir arıyorum. Kocamın hatrına. Görevimi yerine getiriyorum. Doğum zamanı 40'ın çıksın toparlan öyle geliriz dediler. Sağolsunlar. Buna sevindim işte. Gerçi 2 kere annem doğumda anımda olacak kırkım çıkana kadar da kalır dememin etkisi vardır.
Çekirgecim sen çok makul ve mantıklı birisin. Her iki tarafı da iyi idare edeceğine inanıyorum. Kalabalık biraz bunaltabilir. Onda da biraz toparlanınca bebeği onlara bırakıp bi yarım saatliğine yürüyüşe çıkar hava alır rahatlarsın. Yoksa balkona çıkmak bile kesmez insanı. Ama en zor idare etmek biliyor musun? Her iki taraf da kırılmasın diye uğraşırken insan öyle bir geriliyor ki anlatamam. Bir sefer annen altını değiştirirse diğerinde kayınvalidene verirsen böyle böyle çözer gidersiniz. Umarım her şey yolunda gider.
Aynı durum bende de vardı. Sanki biri oraya diz atmış da ondan zonkluyormuş gibi. Normal mi anormal mi ben de bilmiyorum malesef....
Canım 2 sene önce babamın vücudunda 3 farklı egzama çeşidinden çıktı ve tüm vücudunu sardı. 60 gün hastanede kaldı. 2 senede zor düzeldi. Bizimkine ilaç tedavisinin yanında sarı kantaron yağı iyi gelmişti. Bi de normal sabun şampuan kullanmamak. Aklıma gelen bunlar canım. Sen yine de doktoruna danış tabii
DURUSEL canım alıntı yapmıştım ama gitmiş. Umarım görürsün bunu. Çatı ağrım var diyordun ya hani. Ben de çok olmuştu. Ayağa kalktığımda giren ağrı kilityordu benim yerimde. Doktora sorduğumda bana sürekli oturmaktan dedi. Sen de bankacısın ya seninki de ondan. Oturma simidi al demişti. Vallahi çok rahat ettim. Artık hiç ağrım yok. popomda oturma simidi belimde bel yastığı koltuğum görünmüyor bile:)))))
Canımcım şuanda o iğrenç şeyi içmekteyim..yani rahat yarım saattir uğraş veriyorumEkşii şekerlii..öff berbat bi tat yaa! Bana da günde 2 kez iç dedi ama içmiyorum çünkü bağırsaklarımı çok fazla çalıştırıyor
tatlım bende hamilelik döneminde çıktı öyle kaşıntılar. Felaket bir şey yaa..resmen kanatana kadar kaşıyorum. İlaçda kullanamıyorum. Ne olacak bu böyle hiç bilmiyorum..inşallah doğumdan sonra kaybolur. Benim sağ elimin üstünde ayak parmaklarımın bir kaçında ve en berbatı ensemde saçların içinde! Bazen kendimi bitlenmiş gibi hissediyorum :18:
Bende özele gidiyorum ama pek memnun değilim! Randevulu gidiyorum ama en az yarım saat rötarlı giriyorum içeriye bu da beni çıldırtıyor!Devlet hastanesi gibi tıklım tıklım..ilgi yok..dr tanımıyor falan fistan...
merhabalar herkeseee
o renk koruyucu mendiller bunlar olmalı
Dr. Beckmann | Renk Koruyucu Mendil | renk koruyucu, renk koruyucu mendil
bi ara reklamlarda da çıkıodu ben kullanmadım kullananı da duymamıştım demek ki işe yarıomuş gerçekten
ewet kızlar bahsedilen mendiller bunlar.. bu marka biraz pahalı genelde migrosta bulunuyor.bi de keep color diye bi markanın var o biraz daha uygun.. işe yaradığı kesin ben uzun zamandır kullanıyorum
Kızlar bu gece sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım. Karnım mı ağırıyor gaz sıkışması mı yoksa kasılma mı anlayamadım ama bir yerlerim çok fena ağırdı! Tam dalıyorum bi ağrıBel ağrımda gün geçtikçe katlanarak artıyor...Yinede şükürler olsun bu günleride gördük.İsteyen herkese nasip olsun inşallaah Bu aralar bi sakarlıktır bi unutkanlıktır..aldı başını gidiyor. Dengemde ciddi problemler var.Dikkat etmesem düşe kalka yürüyecem nerdeyse
Bebişi yan duran bir kaç arkadaş vardı..benimkide öyle duruyordu sonra aşaa döneceğine yukarı döndü. Dr sıkıntı olmayacağını doğuma kadar türlü şekillere girecek,şimdiden bir şey söylemk doğru olmaz demişti. Sabırsızlıkla dönmesini bekliyorum.Sizdeki durumu bilmiyorum ama ben çok fena durumdayım. Aşaayı o kadar çok tekmeliyor ki sanki ordan çıkacak :18: Aşırı bi rahatsızlık veriyor..tam üzerine oturmuş durumda..bazen çiş kaçağıda olabiliyor
Arasta'cım şarkıya bayıldııım! Teşekkürler.
ya kızlar sizebişi sorucam benim sağ göğüs altımdaki kaburgam fena ağrıyor. etraftakiler çocuk baskı yaptığı için diyor ama dayanamıyorum. sizde de oluyormu?
ne tarz bi isim düşündüğünü bilsem ben eflin diodum anlamı yok kötü dediler beril diorum içim ısınmadı dio ada diyorum ada sahillerinde bekliorum derler dio herşeye bişe dio ay lı bişe olsun dio eski türk isimlerimden aysima dedi ama içime o kadarda sinmedi buğlem dedi buglem derler dediDDofff aynen ne çektim bee
Yav aslında görünürde kilo yok ama tartı öyle demiyor. Bir göbeğim çıktı heryerim zayıf. Nereme aldım bu kiloyu bilmiyorum. Geçen gün anestezi uzmanı arkadaşım en sevdiğim hamile tipisin dedi. Epidural iğne en kolay senin tipindekilere oluyor dedi. Sevindirik oldum tabi
Canımcım şuanda o iğrenç şeyi içmekteyim..yani rahat yarım saattir uğraş veriyorumEkşii şekerlii..öff berbat bi tat yaa! Bana da günde 2 kez iç dedi ama içmiyorum çünkü bağırsaklarımı çok fazla çalıştırıyor
tatlım bende hamilelik döneminde çıktı öyle kaşıntılar. Felaket bir şey yaa..resmen kanatana kadar kaşıyorum. İlaçda kullanamıyorum. Ne olacak bu böyle hiç bilmiyorum..inşallah doğumdan sonra kaybolur. Benim sağ elimin üstünde ayak parmaklarımın bir kaçında ve en berbatı ensemde saçların içinde! Bazen kendimi bitlenmiş gibi hissediyorum :18:
Bende özele gidiyorum ama pek memnun değilim! Randevulu gidiyorum ama en az yarım saat rötarlı giriyorum içeriye bu da beni çıldırtıyor!Devlet hastanesi gibi tıklım tıklım..ilgi yok..dr tanımıyor falan fistan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?