2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar;
Geçmişten bugüne yapıp anca okumayı bitirebildim. İş güç arasında okuyunca böyle oluyor.
Kaynanalardan konuşulmuş. Bizim resmi bi diyaloğumuz var. Hamile kaldığımdan beri bir kere bile beni aramamıştır. Ama ben yine de 10-15 günde bir arıyorum. Kocamın hatrına. Görevimi yerine getiriyorum. Doğum zamanı 40'ın çıksın toparlan öyle geliriz dediler. Sağolsunlar. Buna sevindim işte. Gerçi 2 kere annem doğumda anımda olacak kırkım çıkana kadar da kalır dememin etkisi vardır.

Çekirgecim sen çok makul ve mantıklı birisin. Her iki tarafı da iyi idare edeceğine inanıyorum. Kalabalık biraz bunaltabilir. Onda da biraz toparlanınca bebeği onlara bırakıp bi yarım saatliğine yürüyüşe çıkar hava alır rahatlarsın. Yoksa balkona çıkmak bile kesmez insanı. Ama en zor idare etmek biliyor musun? Her iki taraf da kırılmasın diye uğraşırken insan öyle bir geriliyor ki anlatamam. Bir sefer annen altını değiştirirse diğerinde kayınvalidene verirsen böyle böyle çözer gidersiniz. Umarım her şey yolunda gider.

Aynı durum bende de vardı. Sanki biri oraya diz atmış da ondan zonkluyormuş gibi. Normal mi anormal mi ben de bilmiyorum malesef....

Canım 2 sene önce babamın vücudunda 3 farklı egzama çeşidinden çıktı ve tüm vücudunu sardı. 60 gün hastanede kaldı. 2 senede zor düzeldi. Bizimkine ilaç tedavisinin yanında sarı kantaron yağı iyi gelmişti. Bi de normal sabun şampuan kullanmamak. Aklıma gelen bunlar canım. Sen yine de doktoruna danış tabii

DURUSEL canım alıntı yapmıştım ama gitmiş. Umarım görürsün bunu. Çatı ağrım var diyordun ya hani. Ben de çok olmuştu. Ayağa kalktığımda giren ağrı kilityordu benim yerimde. Doktora sorduğumda bana sürekli oturmaktan dedi. Sen de bankacısın ya seninki de ondan. Oturma simidi al demişti. Vallahi çok rahat ettim. Artık hiç ağrım yok. popomda oturma simidi belimde bel yastığı koltuğum görünmüyor bile:)))))

bende öyleyim,sabah iyiyim, akşam işten dönünce yerimden kalkamıyorum, sağdan sola dönmek eziyet
yarın 32 hft raporu alacam ama 5 hft daha nasıl çalışacağım hiç bilmiyorum , Allah yardım etsin valla hepimize
doğum iznini arttırsalardı gelmezdimde onunda içi boş çıktı

bu magnezyum ilacı magvital e yeni başladım ben kızlar yaa bu nee iğrenç bi tadı var bide günde 2 kere dedi doktor nasıl içceksem hayatta suda eriyen ilaçları sevmem dünde zorla içtim:S iyyy
Canımcım şuanda o iğrenç şeyi içmekteyim..yani rahat yarım saattir uğraş veriyorum Ekşii şekerlii..öff berbat bi tat yaa! Bana da günde 2 kez iç dedi ama içmiyorum çünkü bağırsaklarımı çok fazla çalıştırıyor

tatlım bende hamilelik döneminde çıktı öyle kaşıntılar. Felaket bir şey yaa..resmen kanatana kadar kaşıyorum. İlaçda kullanamıyorum. Ne olacak bu böyle hiç bilmiyorum..inşallah doğumdan sonra kaybolur. Benim sağ elimin üstünde ayak parmaklarımın bir kaçında ve en berbatı ensemde saçların içinde! Bazen kendimi bitlenmiş gibi hissediyorum :18:

Bende özele gidiyorum ama pek memnun değilim! Randevulu gidiyorum ama en az yarım saat rötarlı giriyorum içeriye bu da beni çıldırtıyor!Devlet hastanesi gibi tıklım tıklım..ilgi yok..dr tanımıyor falan fistan...

maşallah oğluşuna
ama yukardan aşağı inen şey ne çocuğun yüzüne doğru anlayamadım

evet cnm oturmaktan oluo sanırım belimde bel yastığım var ama simidim yok malesef 1 hafta daha idare edeyim sonra evimde yatarım inşallah teşekkür ederim önerin için

bende içtim cnm ama nasıl bi elimde normal su hımm bende ishal olmuşum bugün ondan mı acabaD

ya yine durusel yazmıştı sanırım. Bi iş arkadaşı bebeğine eziyet ediyorsun demiş. Böyle konuşan insanlara deli oluyorum. Kimse bebeklerimizi bizden daha fazla düşünemez. Bu halde gelip çalışıyorsam vardır bi sebebi değil mi. Lafa bak yaaaaa!!!!! Çok sinirleniyorum çünkü arada bana da böyle densizce konuşanlar oluyor. Keyfimden gelmiyorum heralde. Bu da bebeğimin iyiliği için. İşe erken dönmek zorunda kalmayalım diye. Hem sağlığı kötü durumda olan , bebeğin erken doğum riski olan bi anne sırf iş, para için ya da işe erken dönmek için için gelip çalışmaz heralde dimi. Hem kendi sağlığı hem bebeğinin sağlığı her şeyden önce gelir. Para daha önemli değil sonuçta. Ama böyle bi sıkıntısı yoksa da tekrar ediyorum böyle bi sıkıntısı yoksa da çalışıp çalışamayacağına dair buna sen karar verme bi zahmet.

Ya da kilo konusunda karışanlara deli oluyorum. Kayınvalidem telefonda laf bile etti. yemezsen bebek gelişmez sonra Heyyyy allahım yaaaa. Ben zaten yemem gereken leri yiyorum. Aksine yememem bebeğe hiç faydası olmayan hamur işlerini de yiyorum ve ondan şikayet ediyorum boğazımı tutamıyorum diye. Kadın böyle diyor. Bi iş arkadaşımda aynı lafı etti deli oldum.

Çok deliyim bugün çookkkkkk

Kızlar bu gece sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım. Karnım mı ağırıyor gaz sıkışması mı yoksa kasılma mı anlayamadım ama bir yerlerim çok fena ağırdı! Tam dalıyorum bi ağrı Bel ağrımda gün geçtikçe katlanarak artıyor...Yinede şükürler olsun bu günleride gördük.İsteyen herkese nasip olsun inşallaah Bu aralar bi sakarlıktır bi unutkanlıktır..aldı başını gidiyor. Dengemde ciddi problemler var.Dikkat etmesem düşe kalka yürüyecem nerdeyse
Bebişi yan duran bir kaç arkadaş vardı..benimkide öyle duruyordu sonra aşaa döneceğine yukarı döndü. Dr sıkıntı olmayacağını doğuma kadar türlü şekillere girecek,şimdiden bir şey söylemk doğru olmaz demişti. Sabırsızlıkla dönmesini bekliyorum.Sizdeki durumu bilmiyorum ama ben çok fena durumdayım. Aşaayı o kadar çok tekmeliyor ki sanki ordan çıkacak :18: Aşırı bi rahatsızlık veriyor..tam üzerine oturmuş durumda..bazen çiş kaçağıda olabiliyor
Arasta'cım şarkıya bayıldııım! Teşekkürler.

Yav aslında görünürde kilo yok ama tartı öyle demiyor. Bir göbeğim çıktı heryerim zayıf. Nereme aldım bu kiloyu bilmiyorum. Geçen gün anestezi uzmanı arkadaşım en sevdiğim hamile tipisin dedi. Epidural iğne en kolay senin tipindekilere oluyor dedi. Sevindirik oldum tabi [/QUOTE]

arkadaşımm bende aynıyım ya 7.ayım bitmek üzere 10 kilo aldım.arkadan normal önden koca bi göbek.benimde en sevdiğim hamile tipi buydu çok şükür bende öyle oldum... hatta kendimi hiç 60 kilo hissetmiyorum diyorum kocişime ama baskül öyle demiyo

Canım idrar kaçağı bir çoğumuzda oluyor. Hele hapşurunca kaçınılmaz son Günde kaç kez çamaşır değişitiriyorum. Adımız sidikliye çıkıcak bu minnoşlar yüzünden
Şarkı için de rica ederim canım. Ordaki kıza hastayım ben umarım benim İdoşum da o kadar tatlı olur ve bu kadar idrar kaçağına değer

Son düzenleme:
ya kızlar sizebişi sorucam benim sağ göğüs altımdaki kaburgam fena ağrıyor. etraftakiler çocuk baskı yaptığı için diyor ama dayanamıyorum. sizde de oluyormu?

bende aynı durumdayım canım ve daha 20.haftada başladı nerdeyse o ağrıyı ilk hissettiğimde gebeliğe 40.haftaya kadar nasıl katlanırım demiştim.şu an 29+2 yim bi şekilde idare ediyoruz yani.. doktorum sağ tarafta karaciğer olduğu için sert rahim baskı uygulayamıyo o yüzden ağrın oluyo dedi sol tarafta bağırsaklar olduğu için yumuşak onu istediği gibi bastırıyo dedi. tabi bi de böbrek büyümeside ağrı yapabiliyomus. ultrasonla baktı ama çok şükür büyüme görmedi.tamamen bebeğin büyümesi ve kendine yer açması ile ilgili yani.. ben sağ tarafıma çok nadir yatabiliyorum.uzun süre dolaşamıyorum mutfakta uzun süre tezgah başında kalamıyorum vs. ağrım başlayınca sol tarafıma yüksek bi şekilde uzanmadan da geçmiyor....

Aynı Benim Eşim, Bizde Çok Zor Seçmiştik İsmimizi. Deniz İsmini Çok Seviyordum Deniz Koyacaktım Deniz Anası Derler Sana Dedi
Kızım Olsaydı Sedef Koyacaktım, Oğlumun İsmini Selim Koyacağız Nasipse

arkadaşımm bende aynıyım ya 7.ayım bitmek üzere 10 kilo aldım.arkadan normal önden koca bi göbek.benimde en sevdiğim hamile tipi buydu çok şükür bende öyle oldum... hatta kendimi hiç 60 kilo hissetmiyorum diyorum kocişime ama baskül öyle demiyo[/QUOTE]

Bütün pantolonlarım geçiyor kalçamdan düşün yani. Sadece göbiş yüzünden kapanmıyorlar o kadar. Basküller mi hileli nedir ben bu işten bişey anlamadım

canım benimde ayak parmakalrımın bi kaçında ama harbiden kanatacak kadar kaşınıyor. şimdi ufaktan sağ eli parmagımda kasınıo ordada cıkarsa neremi kaşıcagımı sasırırım heralde :))) illet şey gece uykuda daha bi tatlı kaşınıo zaten zor yatıyoruz bide bu pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…