- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.641
arkadaşım selam..tatil istemek bencillikse bende be bencilim o zamanege veya akdeniz yapamayacağız bu sene ama en azından marmara da idare etçez... ama benim sıkıntım hamile mayosu nette araştırdım biraz bulamadım senin ve bu konuda fikri olan diğer arkadaşların fikrini bekliyorum...bu halde bikini giyemem mayoda bulamadım
Kızlar size şarkı hediye ediyorum :))
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...WmgdgD&usg=AFQjCNEDF81NKZQ1-gjK8WNrwbpP4Jk0vw
o kadinla ilgili son sey yaziyorum inanin artik burda bile yazmicam lanet biri cunku. disaridan kendine yemek soyledi kokuta kokuta yedi sende ye demedi. bitti benim icin zaten yoktu ama.hep silfim sabah uyuyorum diye laf soylemisti onu bile takmamistim bu son oldu. esime dedim gelicem diye. ev yerlesene kadar sık disini nolur burda bisey olsa naparim dedi kiyamadim korkutor sonuna geldin azicik dayan diyor :-( inancim bile kalmadi onun okudugu kitapla benim inandigim ayni mi diye. bitmistir kizlar benim icin bu kadin gozum gorsun istemiyorum ama disimi sikicam esim gelene kadar. hepinizi cok seviyorum bebegimle beni ac biraktiya bildigi gibi yapsin Allah onu.hayvan bile bu kadar igrenclesmez
Klibini sevsinler süslü cadı çok tatlı ya
İlk başka anlamıyordum..sonradan kendi kendime sanırım çiş kaçırdım ohaa buda mı başıma gelecekti diye kendi kendime dalga bile geçtimCanım idrar kaçağı bir çoğumuzda oluyor. Hele hapşurunca kaçınılmaz sonGünde kaç kez çamaşır değişitiriyorum. Adımız sidikliye çıkıcak bu minnoşlar yüzünden
Şarkı için de rica ederim canım. Ordaki kıza hastayım ben umarım benim İdoşum da o kadar tatlı olur ve bu kadar idrar kaçağına değer
Yav aslında görünürde kilo yok ama tartı öyle demiyor. Bir göbeğim çıktı heryerim zayıf. Nereme aldım bu kiloyu bilmiyorum. Geçen gün anestezi uzmanı arkadaşım en sevdiğim hamile tipisin dedi. Epidural iğne en kolay senin tipindekilere oluyor dedi. Sevindirik oldum tabi
Sorma gizli güçlerim olsa ekrandan girip ısırıcam heryerini. Ama burnumu kıpırdatıyorum ve gizli gücüm olmadığını görüyorum.Çok ısırganım bugünlerde
Diyecek lafım yok insan olan bunu yapmaz. Allah yardımcın olsun. Ama bebeğin ne kadar şanslı senin gibi bi annesi olacak. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil, senin derdinde buymuş. Neyseki geçici bi süreç sen de ona göre gardını alırsın. üzülme lütfen yeğenimi de üzme
OO magvital yine o kdr iyi ki magnesium diasporal kullanmıştım ben bi ay resmen kabustu. Ondan sonra bu bana şerbet gibi geldi :))
Canım doktoruna danışmnadan hiç bir şey kullanma, bünyeden bünyeye doktordan doktora değişiyor bakış açısı. Hele aktardan alacağın şeylerden uzak dur. Geçmiş olsun.
Günaydın kızlaaaarrr ve kelebeklerim.
Dilerim herkes çok iyidir. Benim oğlum dönüyo sanırım başı yukardaydı malum sabah beri hem onla konuşup hem gülüyorum. Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın hep böyle dua ediyorum. Bir kadının hayatı boyunca yaşayacağı en güzel şeylerden biri. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım ve sunabildiğimizin en iyisini sunalım.
Size oğlumun uyurken verdiği pozu yolluyorum :)Eki Görüntüle 734148
Herhangi bir eczane yapabilir.
cold crem 10 gr
vazelin 10 gr
lanolin 40 gr
fito krem 40 gr
küçücük lansinoha 19 verene kadar buna 25 tl verip bol bol sürebilirsin. Ama kokusu kötüdür...
Ben de ısırarak sevenlerdenimKendi kızımı da ısırırmıyım acaba tombik olursa kollarını falan ısırırım dayanamam
Ben de ısırarak sevenlerdenimKendi kızımı da ısırırmıyım acaba tombik olursa kollarını falan ısırırım dayanamam
günaydın herkese.ya hiç işe gelmek istemiyorum.çok zor gerçekten sabahları yataktan kalkmak.sizde de oluyor mu kemik ağrısı özellikle bacaklarımı açamıyorum ben.ilk ayağa kalktığımda çok felaket bacaklarım ve topuklarım ağrıyor.merak ettim sadece bende mi oluyor?
kızlar gebelik öncesinde de olan bişey var bende.. bu aylarda ayak parmaklarımda egzema çıkar ve o kaşıntı beni çıldırtıyorr.. 1 - 2 haftadır kendini göstermeye başladı ve geceleri tuvalete kalktıgımda o kaşıntı beni mahfedioooo uykumdan bile uyandırıyor o kaşıntı kaşımaktan uykum bölünüoo okadar kötü durumdayım ki tarif edememm.. ilaç kullanamam bebeğime zararı varr ama bununla böyle bişey yapmadan baş edememm öyle böyle deil çok kötüyüm. bu derdime bi çare bilen varmı((( raporumu yazdıracagım zaman doktorumada soracagım mutlaka
arkadaşım selam..tatil istemek bencillikse bende be bencilim o zamanege veya akdeniz yapamayacağız bu sene ama en azından marmara da idare etçez... ama benim sıkıntım hamile mayosu nette araştırdım biraz bulamadım senin ve bu konuda fikri olan diğer arkadaşların fikrini bekliyorum...bu halde bikini giyemem mayoda bulamadım
Hala yiyemedmm cucu..bu konuda kavga ediyrz vla ama faydaszkoliyle alicm zaten canm istedgi kdr yicem..bi tarafm sisti artk ya
Erken dogum riski yasayanlar kervanina bende katildim
Pazartesi gece basladi kasilmalarim ve sali gunude devam etti panik telas yapmadim onemli degildir diye aksam artik 2 dkda bir kasilmam kasiklarimda ve asagisina sanci vurmaya basladi. Nobetci dra telefonda bildirdim hemen gelip nstye baglanmami soyledi. Dogum sancilari var yatis yapmamiz gerek dedi. Bizde devlet hastanesine gittik muayene ettiler vajinada ultrason yapip aciklik varmi diye elle muayenede yapildi hamdolsun acilma yoktu sancilar oldugu icin serum takip 20 dk arayla nidilat icirdiler 40 dk sonra tekrar nsteye baglandim agri cikmadi gecmisti eve yolladilar.
Bugun sabahtan itibaren 5 dkda bir kasilmam var doktorumu aradim muayeneye cagirdi. Vajinal usg ile bakti acilma yok ama onlem olarak bebegin cigerleri gelissin diye igne vuruldu gce 12de birdaha vurulucak. Progestan verdi vajinadan koyacakmisim. Sadece tuvalete kalk dedi suan evimde yatistayim.
Arksdaslar benim icinde dua edin. Rabbim hepimize yardimci olsun
Erken dogum riski yasayanlar kervanina bende katildim
Pazartesi gece basladi kasilmalarim ve sali gunude devam etti panik telas yapmadim onemli degildir diye aksam artik 2 dkda bir kasilmam kasiklarimda ve asagisina sanci vurmaya basladi. Nobetci dra telefonda bildirdim hemen gelip nstye baglanmami soyledi. Dogum sancilari var yatis yapmamiz gerek dedi. Bizde devlet hastanesine gittik muayene ettiler vajinada ultrason yapip aciklik varmi diye elle muayenede yapildi hamdolsun acilma yoktu sancilar oldugu icin serum takip 20 dk arayla nidilat icirdiler 40 dk sonra tekrar nsteye baglandim agri cikmadi gecmisti eve yolladilar.
Bugun sabahtan itibaren 5 dkda bir kasilmam var doktorumu aradim muayeneye cagirdi. Vajinal usg ile bakti acilma yok ama onlem olarak bebegin cigerleri gelissin diye igne vuruldu gce 12de birdaha vurulucak. Progestan verdi vajinadan koyacakmisim. Sadece tuvalete kalk dedi suan evimde yatistayim.
Arksdaslar benim icinde dua edin. Rabbim hepimize yardimci olsun
Canım tabiki dua ederiz. Ne oluyor bu Ağustos bebişlerine çok aceleci davranıyorlar. Bir an önce annelerine kavuşmak istoyorlar sanırım. Oturun oturduğunuz yerde kızarım bak ama heeAnnecikleri üzmek yok
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bebişin aceleci davranmaz.Zamanında gelir.Kendine dikkat et.
ya kızlar sizebişi sorucam benim sağ göğüs altımdaki kaburgam fena ağrıyor. etraftakiler çocuk baskı yaptığı için diyor ama dayanamıyorum. sizde de oluyormu?
çok teşekkürler dün sana mesaj attıktan sonra ben de biraz araştırıp linki buldum, gerçekten güzel ve çeşitli modeller varmış, hatta fiyat listesi için de mail attım akşam ama görmediler sanırım. birazdan arayıp görüşcem ben de, bakalım nasıl sonuçlanacakmerhaba canım..100 adet mesaj yazamadığım için özel mesajını cevaplayamadım.oyüzden burdan yazıyorum.
akdeniz sanayi sitesinin içinde Favori bebek var ben internetten buldum kendilerini.telefonla arayıp görüştüm internetten mail attığında da geri dönüp bilgi veriyorlar.sanayi sitesinin içinde imalatçı dükkanlarıda var showrumlarıda.
Bebek Odası :: Favori Bebek
linkini kopyaladım adres bilgileride sitede var zaten.ben samanyolu bebek odasını aldım.normalde 2100 idi pazarlıkta 1600 e bıraktı.bunlar imalatçı olduğu için fiyatlarda kolaylık sağlıyorlar.yoksa bu fiyata mümkün değil bebek odası alamazdım okadar mağaza gezdim en kötüsü 2500 dü.araştırdım bayağı ben :)))
3kapılı dolabı büyüyebilen beşiği ve şifonyeri vardı içinde işçilikleride çok güzel hepsi lake yapılmış...bi git eşinle görüş bence.mağazaya çok paralar dökmeye gerek yok.başka ihtiyaçlarını alırsın..
arkadaşımm bende aynıyım ya 7.ayım bitmek üzere 10 kilo aldım.arkadan normal önden koca bi göbek.benimde en sevdiğim hamile tipi buydu çok şükür bende öyle oldum... hatta kendimi hiç 60 kilo hissetmiyorum diyorum kocişime ama baskül öyle demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?