2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence en sağlıklısı bikini göbeğin ıslak kalmaz diye düşünüyorum ama senin tercihin tabi. Bikiniyle rahat edemem diyorsan tankinilere de bak güzel modelleri var hamileler için.

Klibini sevsinler süslü cadı çok tatlı ya

nasıl yani yaaa???? bunu yapan öz annen mi?*?

İlk başka anlamıyordum..sonradan kendi kendime sanırım çiş kaçırdım ohaa buda mı başıma gelecekti diye kendi kendime dalga bile geçtim Hayırlısıyla kucağımıza alalımda çiş kaçağına falan razıyım Kurban olurum ben o minnoşu vereneee!!!
İnşallah ordakinden daha güzel ve bal küpü bi kızın olur

arkadaşımm bende aynıyım ya 7.ayım bitmek üzere 10 kilo aldım.arkadan normal önden koca bi göbek.benimde en sevdiğim hamile tipi buydu çok şükür bende öyle oldum... hatta kendimi hiç 60 kilo hissetmiyorum diyorum kocişime ama baskül öyle demiyo[/QUOTE]

Bende bugün sağlık ocağına gittim. İçeri girer girmez odadaki kadın oğlun olacak değil mi diye sorunca bi şaşırdım..nasıl anladınız dedim. Böyle sivri bi karından kız olmazda ondan dedi..gülüştük. Ebe ablamız 10 kilonu tamamladın ama nerene almışsın bilmiyorum önündeki top büyüyor sanki sadece dedi. Halimden çoook memnunum aslında. Birileri hiç kilo almamış gibisin deyince nasıl mutlu oluyorum anlatamam
Bu sırada isim olayı bizdede içinden çıkılmaz bi hal aldı! Kocişim hiç bir ismi beğenmiyor. Adsız kalacak uşağum

Sorma gizli güçlerim olsa ekrandan girip ısırıcam heryerini. Ama burnumu kıpırdatıyorum ve gizli gücüm olmadığını görüyorum. Çok ısırganım bugünlerde

Ben de ısırarak sevenlerdenim Kendi kızımı da ısırırmıyım acaba tombik olursa kollarını falan ısırırım dayanamam

ben onun ağzını burnunu yerım maşşallah canım cokkk güzel görnüyorr allahımsağlıkla aldırsın kucağına cnmmm oyyy bende ozledım oglusuuumuu cumartesını iple çekıyorummm

Herhangi bir eczane yapabilir.

cold crem 10 gr
vazelin 10 gr
lanolin 40 gr
fito krem 40 gr

küçücük lansinoha 19 verene kadar buna 25 tl verip bol bol sürebilirsin. Ama kokusu kötüdür...

selam canım.geçenlerde tv de seyretmiştim bi doktor göğüs ucu kremlerinin ikinci bebekte otizm olma olasılığını arttırdığını söylemişti.tabi tarım ve köyişleri bakanlığı onaylı olanlar dışındakilerin. ben LANSİNOH marka almayı düşündüğüm için hemen netten girip baktım içeriği %100 lanonin di.. laloninde koyun yününün yağından elde edilen bir yağ imiş. güvenle kullanabilir miyiz acaba senin bu konuda fikrin var mı?

Ben de ısırarak sevenlerdenim Kendi kızımı da ısırırmıyım acaba tombik olursa kollarını falan ısırırım dayanamam

Bende hiç cici cici seevemem. yoğura yoğura mıncıklaya mıncıklaya severim. Bana göre tadı öyle çıkıyor Bi gece rüyamda kucağımda bebeğim var,tombul beyaz pamuk gibi kolları...nasıl öpüp seviyorum..nasıl bi sevgi nasıl bi aşk..yazarken bile gözlerim doluyor yaa ben böyle bir duygu hayatımda yaşamadım. Öyle bir heyecanki kalbim ağzımda atıyordu sanki. Oyy!!Allahım o günleri hepimize gösterir inşallaaaah! Sonra sabah uyandımkiii bebek falan yooook

Erken dogum riski yasayanlar kervanina bende katildim
Pazartesi gece basladi kasilmalarim ve sali gunude devam etti panik telas yapmadim onemli degildir diye aksam artik 2 dkda bir kasilmam kasiklarimda ve asagisina sanci vurmaya basladi. Nobetci dra telefonda bildirdim hemen gelip nstye baglanmami soyledi. Dogum sancilari var yatis yapmamiz gerek dedi. Bizde devlet hastanesine gittik muayene ettiler vajinada ultrason yapip aciklik varmi diye elle muayenede yapildi hamdolsun acilma yoktu sancilar oldugu icin serum takip 20 dk arayla nidilat icirdiler 40 dk sonra tekrar nsteye baglandim agri cikmadi gecmisti eve yolladilar.
Bugun sabahtan itibaren 5 dkda bir kasilmam var doktorumu aradim muayeneye cagirdi. Vajinal usg ile bakti acilma yok ama onlem olarak bebegin cigerleri gelissin diye igne vuruldu gce 12de birdaha vurulucak. Progestan verdi vajinadan koyacakmisim. Sadece tuvalete kalk dedi suan evimde yatistayim.
Arksdaslar benim icinde dua edin. Rabbim hepimize yardimci olsun

Canım bende yataktan ilk kalktığımda ayağımın üzerine basamıyorum.Düşecek gibi oluyorum.Ayaklarımın altı ve bacaklarım ağrtıyor.

Canım bence biran önce cildiyeye ve kendi doktoruna danış.

Canım komda hamile mayoları var.

Kızlar bugün hiç halim yoK.tozları almam lazım, evi süpürüp silmem lazım ama canım hiç istemiyor.Yapmadamda rahat edemiyorum.Uffffff keşke haftada 1 eve kadın gelse.

Canım tabiki dua ederiz. Ne oluyor bu Ağustos bebişlerine çok aceleci davranıyorlar. Bir an önce annelerine kavuşmak istoyorlar sanırım. Oturun oturduğunuz yerde kızarım bak ama hee Annecikleri üzmek yok

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bebişin aceleci davranmaz.Zamanında gelir.Kendine dikkat et.

Canım tabiki dua ederiz. Ne oluyor bu Ağustos bebişlerine çok aceleci davranıyorlar. Bir an önce annelerine kavuşmak istoyorlar sanırım. Oturun oturduğunuz yerde kızarım bak ama hee Annecikleri üzmek yok

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bebişin aceleci davranmaz.Zamanında gelir.Kendine dikkat et.

Cok tesekkur ederim kizlar.. esime diyorum bu kiz sana cekmis cok aceleci sanirim

ya kızlar sizebişi sorucam benim sağ göğüs altımdaki kaburgam fena ağrıyor. etraftakiler çocuk baskı yaptığı için diyor ama dayanamıyorum. sizde de oluyormu?

canım ben de bir ara olmuştu tam sol göğüs altı kaburgam cok acıyordu. bazen olabiliyormuş. çok şükür ki benımki 1 haftada geçmişti.
kiminin doğuma kadar sürdüğü de oluyormuş.hamilelik boyunca canımı en çok acıtan şey o kaburga acımasıydı.

kanımca bebeğin duruşyla alakalı.
şu an benım oğlum baş aşağı duruyor. salyangoz giib kıvrılmış bir şekilde .
SAYESİN DE rahatım ne ayklarıyla vuruyor ne başka bişey.kıpır kıpır ama acıtmıyor.
sadece ayağa kalkınca hemen çişim geliyor .bir de totosunu hep avuçlarımın içine alıyorum yavruuumun..

kızlar bu şarkı oğluşumla benim şarkım ne zaman radyoda dinlesem oglumda bende kıpır kıpır oluyoruz sonra netten klibini izledim oradaki şaşkın aşık ergen çocugu görünce oglumun o hallerini görmüş gibi heyecanlandım duygulandım nasıl anlatsam benim şarkıyı dinlerken hissettiklerimle klibte erkek çocugunun oynaması değişik hoş bi tevafuk oldu

http://www.youtube.com/watch?v=xEb87JQ9CKQ

Son düzenleme:
çok teşekkürler dün sana mesaj attıktan sonra ben de biraz araştırıp linki buldum, gerçekten güzel ve çeşitli modeller varmış, hatta fiyat listesi için de mail attım akşam ama görmediler sanırım. birazdan arayıp görüşcem ben de, bakalım nasıl sonuçlanacak

Bütün pantolonlarım geçiyor kalçamdan düşün yani. Sadece göbiş yüzünden kapanmıyorlar o kadar. Basküller mi hileli nedir ben bu işten bişey anlamadım [/QUOTE]

ben de 7ye yeni girdim bu sabah itibariyle +8 kg görmüş bulunuyorum. aynen tarif ettiğin gibi bütün pantolonlarım oluo hepsini rahatlıkla kullanabiliom düğmelerini ve fermuarını açık bırakıp düğme kısmından lastikleyerek tabihamile pantolonu da denedim ama o üst kısımdaki penye beni bunaltıo lastiği rahatsız edio gibi, e büyük beden deneyince de bacaklar falan bol gelio:26:

bugün kontrol günü heraldeben de gidicem birazdan, gelirlerse annemle kv'yi de alıcaz ilk defa onlar da görsünler die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…