2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar sizebişi sorucam benim sağ göğüs altımdaki kaburgam fena ağrıyor. etraftakiler çocuk baskı yaptığı için diyor ama dayanamıyorum. sizde de oluyormu?

bende de var canım aynı bebiş iç organlara baskı yapıyor ondan oluyor elim sürekli orda habire ovup duruyorum (

Son düzenleme:
ARASTACIM ne çektin be bu mobilyacılardan yazıkk

valla allah sabır versin cnm şaka bi yanaaa insanla dalga geçiyorlar resmen o yarınları hiç bitmiyor maşallah.

Gerçekten ne çektim valla yaa. Şu mobilya da gelsin 10 sene içinde mobilyacı kapısından girersem namert olayım.

canım çok geçmiş olsun.. dikkat et kendinle bebeğe.. Allah zamanında ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş.. Allah bir daha göstermesin...

canım nutkum tutuldu. ne diyeceğimi bilemedim.. hep söylerlerdi doğurmakla analık olmaz köpeklerde doğurur diye.. bu lafı şimdi daha iyi anlıyorum.. ama bi anne evladını nasıl sevemez onu anlayamıyorum.. sırf ağustos anneleri olarak ne kadar çok kişiyiz hepimizin ayrı ayrı heyecanları hayalleri var. hepimiz dört gözle doğacağı günü bekliyoruz.. ne diyeceğimi bilemedim.. rahatlamana sevindim.. ama içinde annene karşı ayrı bi ateş yanmıştır.. umarım içinden herşeyi söküp atmayı başarabilirsin.. tek temennim kendini üzmeyip eşinle yavrunla mutlu sağlıklı bi hayatının olması.. bunları yaşamışsın eminim sen çok iyi bi anne olacaksın annenden alamadığın tüm güzel şeyleri yavruna vericeksin.. sorunun çözülmüş ne kadar güzel.. hiç bi şey için üzme kendini.. bebeğimle öpüyoruz senii

benim ağrı oldumu öle pozisyon değiştirincefalanda geçmiyor.özellikle akşamları daha çok oluyor. uyuyamıyorum o yüzden. bende seninle aynı şeyidüşünüyorum 40. haftaya kadar nasıl dayanıcam

benimle aynı şeyşeri yaşamışsın ama seumdan sonra tekrar nst yaptıklrında benim sancım devam ediyordu. nidilatı halen kullnıyorum. cumartesibidaha gidicem. evde bol bol dinleniyorum. ancak progestan benim doktorum vermedi. onu neden evrdi acaba onu genelde gebeliğin başlrında düşük tehlikesi olanlarda veriyolardı benim bilidğim

Yaşamcım ben de diğer yazılarını alıntılama çalışıyordum şimdi. Ama bu yazını görünce şok oldum. Annen senin doğumunla birlikte büyük bir lohusa depresyonu geçirmiş anladığım kadarıyla. O dönem farkedilip tedavi edilmediği için psikolojik rahatsızlığı daha da büyümüş. Lohusa depresyonunda insanlar ellerinde olmadan bebeği kabullenemezmiş. Nerden doğurdum der, sevemesmiş bi türlü. Yorgunluğunun mutsuzluğunun sebebini bebeğinde bulurmuş. Bazı anneler bebeklerini kendileri bilerek boğuyorlarmış. Lohusalıkta annenin ezelden beridir yalnız bırakılmamasının sebebi buymuş. Annenin de böyle bir rahatsızlık geçirdiğini düşünüyorum. Umarım babannene geçmişsindir. Orda daha rahat edersin. Bişeyleri konuşmuş olmak da rahatlatmıştır seni.

Umarım bundan sonra eşinle ve bebeğinle çok mutlu çok huzurlu bir hayatın olur. Bebeğine harika bir anne olacağından eminim. Öpüyorum.

bende sabahları ılk uyandığımda ayağımın ustune zor basıorum duvarlara tutunarak ama yürüdükçe gecıyor sızlamalarr off ne zormuş hamılelık yaa kasılmalar ztn bi tuhaf ınsan donuo kalıo yürürken bıle yolda yürürken bıle eşime hiiiiiiii çekıorumolece beklıorum kalıorum gecene kadarr oyun oynuo bızle böcüklerr

Dün akşamdan beri uğraşıyordum keçeden ilk kapı süsümüzü yaptık oğluşuma :)))) minik minik dikmek ne zor ya..ama keyifle yaptım..hemen resmini paylaşayım :))

İsim arayan güzel anneler, aklıma gelen ve hoşuma gidenler şöyle :
Duruselcim sen DURU koysana kızının adını ben çok istemiştim ama babamız ısınamadı

Yağmur (benim kızımın adı) Rüya, Zühre , Renan , Zülal , Işıl , Ahu yada Ahunur , Açelya, Begüm,

Erkek için , Barış, Onur , Utku , Kürşat , Alp, Cihan , Yasin , Mert , ATA , Kerem, Toprak, Mete , Buğra, Tolga,

Bende tatil istiyorum yaaa... Kontrollere Antalya ya gittiğimiz için Doktorumuz her kontrolden sonra şimdi denize girebilirsiniz diyor kızında eğlensin biraz diyor. Sadece sudan çıkınca hemen mayonu bikini çıkar sakın ıslak kalma ve güneş kremini sürüp gölgede kal diyor....

Canım teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için.
Umarım sorunsuz atlatırız o günleri, zaten bayramda yakın oluyor, muhtemelen evlerine dönmek isteyecekler bayramda.
Ama eminim ikiside beni yanında götürmek isteyecek işte o zaman ne yapacağım asıl işim zor....
Paylaşılamayan kadın, paylaşılamayan torun olacağız belkim :18::18::18:

kucuk melegime en guzel ismi koymak istiyorum ama yokkkkkk

Melek koy canım o zaman.... Meleğim diye sevmeye devam edersin

Delirmek yok canım relaxxxxxx.... Derin nefes allll hadi 1 , 2, 3 ....

ya kızlar sizebişi sorucam benim sağ göğüs altımdaki kaburgam fena ağrıyor. etraftakiler çocuk baskı yaptığı için diyor ama dayanamıyorum. sizde de oluyormu?

Offf aynı ben yaaa, epeydir var bende. kafası tam ordaymış dr. öyle dedi. Oda yetmez gibi eli ve ayağının biride orda akrobat gibi benim minnoş ama çok canım acıyor bazen yırtılacakta kafası ordan çıkacak diye korkuyorum o kadar yani
Ama dr. normal dedi. pozisyon değiştirince rahatlarsın oda kenidne yer beğeniyor dolaşıyor keşfediyor dedi....
Çok dolaşma kızım dur bir yerde kız kısmı o kadar gezmez diyesim geldi ya laaaaa

Geçmiş olsun canım dualarımız seninle, zamanında gelsin bebişin inşallah.

Valla PESSS .....
Neyse en azından rahatlamana ve içini boşaltmana sevindim. O da bir yük sonuçta, ne kadar konduramasanda, ne kadar kaçmak istesende gerçeklerle yüzleşmek ve hayata kaldıpın yerden devam etmekte önemli canım.
Acaba deyip ümit beslemektense artık yok dersin olur biter. Zor tabi yaşadıkların ama birçok arkadaşın dediği gibi bence hasta o kadın !!!!!!

Eminim sen mükemmel bir anne olacaksın, Allahım eşinle sana güzel yuvanızda huzur mutluluk sağlık versin inşallah.....

arkadaşımm bende aynıyım ya 7.ayım bitmek üzere 10 kilo aldım.arkadan normal önden koca bi göbek.benimde en sevdiğim hamile tipi buydu çok şükür bende öyle oldum... hatta kendimi hiç 60 kilo hissetmiyorum diyorum kocişime ama baskül öyle demiyo[/QUOTE]

herkes kilo almaktan şikayetçi ben alamamaktan top gibi karnım şişti gerildi. dün akşam bir baktım bir sürü çatlak olmuş karnımın alt kısmında.
dediğiniz gibi arkadan bakan anlamaz hamile olduğumu hiç kilo almadım. ama karnım çok dik ve gergin patlayacak gibi

Dün akşamdan beri uğraşıyordum keçeden ilk kapı süsümüzü yaptık oğluşuma :)))) minik minik dikmek ne zor ya..ama keyifle yaptım..hemen resmini paylaşayım :))

Eki Görüntüle 734423

Canım ellerine sağlık. Tırtılı da varmış Sarı laci olması ayrıyetten hoşuma gitti. Güle güle kullanın. Bi ben beceremedim şu keçe işini topiğin en beceriksiz annesi benim

kızlar benim de göbeğim de çatlak yok.. geçen gün duştan çıkınca boy aynasında şöyle önüme arkamı bir baktım ki şok geçirdim.. demekki uzun zamandır arkama hiç bakmamışım.. popom çatlak içinde. iri iri kırmızı çizgiler... sanki bebek karnımda değil orda büyüyor.. yani karnı büyüyüp poposu çatlayan nadir insanlardanımdır..

Eki Görüntüle 734423

Çok güzel olmuşşş ellerine sağlık canım

Çatlaklar başladımıııııı :18: Tahmin ediyordum 7. aydan itibaren başlayacağını akşam ben de popoyu bi kontrol edeyim hiç oraya göz gezdirmedim.

Rahim agzi acilmamis kapali bu guzel dedi sanirim acilmasin diye verdi dra sormak aklima gelmedi sanada igne yaptilar mi kac haftalikken basladi sendebu durum

canm melek isminide dusundum ama cok klasik gibi geldi yauvvvvvvvvvvv hiç bi ismi begenmiyorum yaaaaaa ne zormus bide herkes bu zamana kadar karar vermiş olman lazımdı diyo esimde karışmıyo isim buyuk sorumluluk deyip cekilyo bende tek karar veremiyommmmmm

Merhaba kızlar,

Benim bebeğimin kilosu takviminde yazandan 400 gr fazla... Bu durumda olan başka annelerde var mı acaba? Sizce bir sorun teşkil eder mi?

yasamayiseviyorum; Canım bu saatten sonra aklına bile getirme, sende bir anne olarak şimdi bebeğini düşün sadece, seni doğurmuş olan kadında kendi vicdanıyla baş başa kalsın. Allah sana sabır versin, bebeğinle uzuuun sağlıklı huzurlu bir hayat sür canım inşallah.

Çok sevindim, Allah bebeğini sana bağışlasın ve göz açıp kapayıncaya kadar kollarına al inşallah...

Doktorun eğer seni bir başka doktora yönlendirmişse mutlaka gitmelisin canım bence, bebeğimiz sağlıklı olunca şu dönemlerde kendimizi ihmal ediyoruz ama kendinide ihmal etme. Gaz sıkıntın varsa, yediklerindendir birde canım, doktoruna sor rahatlatıcı önerileri vardır mutlaka. Benim ilk aylarda çok vardı ama artık geçti çok şükür. Havaların bir sıcak bir soğuk olmasıda karın ağrısı yapıyor bende, çok basık oluyor hava hafif terliyorum hemen karnım ağrıyor. Onada dikkat et cnm. Geçmiş olsun.

Ay bu haddi olmadan herşeye burnunu sokan insanlara sinir oluyorum, ağız ishali resmen bunlar. Uzaktan konuşması çok kolay... Hem niy eeiyet oluyor ki? Anne stressizse, kendini meşgul tutabiliyorsa çalışmanın ne zararı var.

Ben bu kozmetik ve ilaç sektörüne oldum olası güvenememişimdir nedense, çok büyük pazarlar beni hep korkutur. Ben kendim ve bebeğim için saf zeytinyağı kullanmaya karar verdim cnm, banyo malzemelerinide (sampuan sadece) sebamed den alacağım inşallah iyi gelir bebeğime. Burada sular çok kireçli, şimdi tek derdim o, sanırım arıtılmış suyla banyo yaptıracağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…