2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de olusmaya basladı

Canım ellerine sağlık. Tırtılı da varmış Sarı laci olması ayrıyetten hoşuma gitti. Güle güle kullanın. Bi ben beceremedim şu keçe işini topiğin en beceriksiz annesi benim

teşekkür ederim canım...aslında babamız GS lı kırmızı olsun dedide mavi daha güzel yakıştı bence :)))

teşekkür ederim canım.. :))

ayyyyhh çatlak bendede hep popoda karnımda yok diye seviniyordum.bacaklar zaten hep selülit oldu aman yarabbi :)))) aynalar çatlıcak...

bebek ultrasonu paylaşan arkadaşım sayfalar arada kaynadı Allah bebeğini nazarlardan korusun maşallah tombiş tombiş :)))

Merhaba kızlar,
Benim bebeğimin kilosu takviminde yazandan 400 gr fazla... Bu durumda olan başka annelerde var mı acaba? Sizce bir sorun teşkil eder mi?

Burdaki takvime çok itibar etme canım. Çok çelişkili şeyler yazıyo bazen. Ben çoğu zaman okumuyorum bile. Kaan Kocatepe'nin sayfasını okuyorum. Şurda verilen ebatlarla hiç bir zaman uyuşmadı benimki de. Sana da uzman doktorların sitelerini öneririm. Nerdeyse her sorumuzun cevabı orda var

canım ya Allah yardımcın olsun, en azından herşeyi net konuşmuşsunuz kafan rahat olur bundan sonra..
İnşallah kendi çekirdek ailende eşin ve bebişinle beraber çok mutlu olursun, Allah anneni de ıslah etsin

Kzılar arkadaşım ızıne çıktı iş yerınde yalnızım ama okumaya çalışıyorum geçmişi. Anca bitti :) sabah dr a gittim çalışabılır raporu aldım. Aldım derken elıme bır belge vermedıler. Sisteme giriş yaptıklarında şirket ik görecekmiş. Hadi bakalım ne kadar çalışırsak o kadar iyidir...

Geçmiş olsun canım,inşallah devam etmez sancılar, Allah hepimize bebişlerimizi vaktinde sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

tam bir bilgim yok ama bana kağıt verdiler üstünde 37. Haftaya kadar çalışabilir diyordu. Ben de aldım i.kayn. Verdim.
Ins. Kaynaklrının da benden başka hamile olan olmadığı ve erkek egemen şirket olduğuımuz için bişeyden haberi yoktu . Bu evrak mı alınıyor dıye bana sordu :)
aslında benım sormam gerekir

canım bize50 gün termin süresi vermişlerdi 30 gün gibi bitmişti. biz biraz daha geç istedik oda boyanamdı die. 1 hafta sonra çağırdıgımz gün geldiler

Sözünün eri insanlarmış. Bursa gibi büyük bir şehirde dedikleri gün getirmişler bravo. Ben kıç kadar yerde bu kadar bekliyorum.

ya benim daha hiç biyerimde çatlak yok olmasında inşallah.. ama kalçamda acayip selülit olduu ilk kez buna şahit oluyorum çok kötü duruyor

Son düzenleme:

:) SSK MAIL ATIYORMUŞ ZATEN İK YA BİZİM İK OYLE DEDİ BANA .. BU ARADA BIZDE KIZ ERKEK ORANI BIRBIRINE YAKINDI IDARI KADRO DA AMA ARTIK HEP ERKEK ALIYORLAR SEBEBİ İSE DOĞURGAN OLMAYIŞI.. NE KADAR APTALCA DEĞİLMİ ? BU İZİN 6 AYA ÇIKINCA SIFIR BAYAN BIRAKIRLAR HERHALDE... OLSUN Bİ ONAYLANSINDA :s

KIZLAR TEMMUZ ANNELERİNDEN BİŞEY ÇALDIM :) O KAVANOZUN İÇİNDEKİ NE ANLAMADIM AMA SABUNMU ŞEKERMI :)
BELKİ İŞİMİZE YARAR
DG-250 (50'li)

Sözünün eri insanlarmış. Bursa gibi büyük bir şehirde dedikleri gün getirmişler bravo. Ben kıç kadar yerde bu kadar bekliyorum.

evet ya dedikleri zamandan önce eşimi aramıslardı ben şok olmustum, geneldeee geçikir daha cokk.. ordan bi arkadaşlarda aldı haziranın ilk haftası istemiş mobilyaları geçen cumartesi gelmiş mobilyaları. gerçekten sözünün eriymiş..

Canım hoşgeldin. Nerelerdesin sen yaa? Geçen aklıma geldin hatta canımı kahve çektiren bir arkadaş vardı girmiyor artık dedim içimden :)

evet canım bizde de öyle hepi topu 4-5 bayan şimdi hiç almıyorlar.sırayla doğururuz diye:)
hıh almıyorlar ama bizi de hamile bırakan o erkekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…