- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.701
kızlar benim de göbeğim de çatlak yok.. geçen gün duştan çıkınca boy aynasında şöyle önüme arkamı bir baktım ki şok geçirdim.. demekki uzun zamandır arkama hiç bakmamışım.. popom çatlak içinde. iri iri kırmızı çizgiler... sanki bebek karnımda değil orda büyüyor.. yani karnı büyüyüp poposu çatlayan nadir insanlardanımdır..
Canım ellerine sağlık. Tırtılı da varmışSarı laci olması ayrıyetten hoşuma gitti. Güle güle kullanın. Bi ben beceremedim şu keçe işini topiğin en beceriksiz annesi benim
Çok güzel olmuşşş ellerine sağlık canım
Çatlaklar başladımıııııı :18: Tahmin ediyordum 7. aydan itibaren başlayacağını akşam ben de popoyu bi kontrol edeyim hiç oraya göz gezdirmedim.
Merhaba kızlar,
Benim bebeğimin kilosu takviminde yazandan 400 gr fazla... Bu durumda olan başka annelerde var mı acaba? Sizce bir sorun teşkil eder mi?
kızlaaaar nasılsınız kontrolü olanlar hasta olanlar hepiniz dualarımdasınız inş güzel olacak herşey.
desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize her biriniz kardeşim oldunuz evinizi açandan yardım ederim diyene kadar her birinizden Allah razı olsun.
sabah kalktığımda konuştum merak etmeyin yaşadığım onca yıldaki tüm sorunları koca ömrü kısacık saatlere sığdırarak konuştum ve kuş gibiyim şu anda sebebini sordum tek sebep"sevmiyor ve sevemiyormuş" hepsi bu benim değilsin gibi hissediyorum dedi.
bende rahatladım sanırım yıllarca duymayı beklemişim gerçeğide cesaret edememişim. yaptığım bir yanlış var mı dedim sadece yok dedi bir evlat olarak herkes ister senin gibi olsun ama ben istemiyorum. istediğin kadar kal gidecek durumunda yok ordu evinde kalma dedi. eşinde gelecek zaten babaannen bakar gelip gidip seni dedi.
tek üzüldüğüm babaannemin gözlerinden o bana bunları söylerken yaşlar süzüldü.o büyüttü çünkü beni. özeti bu olanların eşimde rahat bende babaannemleyiz şimdi.kafam rahat huzurluyum. tek farkettiğim şu o beni ne kadar sevmediyse bende onu o kadar sevmemiş sevememişim. artıkbebeğimle rahatız mühim olan buydu zaten eşiminde kafası rahat şu anda.
çok şükür bugünde eşimle hayatta beraberim ya onun mutluluğu bile yetiyor bana bu hayatta gerisi mühim değil. artık anne diye birini anmayacağım için hiç rahatlayacağımı bilmezdim. bebeğim şansıyla gelsin yeter ki.
öpüyorum hepinizi dünya güzelleri
Senin mobilyalar ne kadar zamanda gelmişti :26:
Erken dogum riski yasayanlar kervanina bende katildim
Pazartesi gece basladi kasilmalarim ve sali gunude devam etti panik telas yapmadim onemli degildir diye aksam artik 2 dkda bir kasilmam kasiklarimda ve asagisina sanci vurmaya basladi. Nobetci dra telefonda bildirdim hemen gelip nstye baglanmami soyledi. Dogum sancilari var yatis yapmamiz gerek dedi. Bizde devlet hastanesine gittik muayene ettiler vajinada ultrason yapip aciklik varmi diye elle muayenede yapildi hamdolsun acilma yoktu sancilar oldugu icin serum takip 20 dk arayla nidilat icirdiler 40 dk sonra tekrar nsteye baglandim agri cikmadi gecmisti eve yolladilar.
Bugun sabahtan itibaren 5 dkda bir kasilmam var doktorumu aradim muayeneye cagirdi. Vajinal usg ile bakti acilma yok ama onlem olarak bebegin cigerleri gelissin diye igne vuruldu gce 12de birdaha vurulucak. Progestan verdi vajinadan koyacakmisim. Sadece tuvalete kalk dedi suan evimde yatistayim.
Arksdaslar benim icinde dua edin. Rabbim hepimize yardimci olsun
kzılar arkadaşım ızıne çıktı iş yerınde yalnızım ama okumaya çalışıyorum geçmişi. Anca bitti :) sabah dr a gittim çalışabılır raporu aldım. Aldım derken elıme bır belge vermedıler. Sisteme giriş yaptıklarında şirket ik görecekmiş. Hadi bakalım ne kadar çalışırsak o kadar iyidir...
canım bize50 gün termin süresi vermişlerdi 30 gün gibi bitmişti. biz biraz daha geç istedik oda boyanamdı die. 1 hafta sonra çağırdıgımz gün geldiler
Dün akşamdan beri uğraşıyordum keçeden ilk kapı süsümüzü yaptık oğluşuma :)))) minik minik dikmek ne zor ya..ama keyifle yaptım..hemen resmini paylaşayım :))
Eki Görüntüle 734423
Çok güzel olmuş canım kapı süsü. Tırtıl çok şekerrr ama minicik iyi uğraştırmıştır seni
Dün akşamdan beri uğraşıyordum keçeden ilk kapı süsümüzü yaptık oğluşuma :)))) minik minik dikmek ne zor ya..ama keyifle yaptım..hemen resmini paylaşayım :))
Eki Görüntüle 734423
teşekkür ederim canım.. :))
ayyyyhh çatlak bendede hep popoda karnımda yok diye seviniyordum.bacaklar zaten hep selülit oldu aman yarabbi :)))) aynalar çatlıcak...
bebek ultrasonu paylaşan arkadaşım sayfalar arada kaynadı Allah bebeğini nazarlardan korusun maşallah tombiş tombiş :)))
tam bir bilgim yok ama bana kağıt verdiler üstünde 37. Haftaya kadar çalışabilir diyordu. Ben de aldım i.kayn. Verdim.
Ins. Kaynaklrının da benden başka hamile olan olmadığı ve erkek egemen şirket olduğuımuz için bişeyden haberi yoktu . Bu evrak mı alınıyor dıye bana sordu :)
aslında benım sormam gerekir
Sözünün eri insanlarmış. Bursa gibi büyük bir şehirde dedikleri gün getirmişler bravo. Ben kıç kadar yerde bu kadar bekliyorum.
KIZLAR TEMMUZ ANNELERİNDEN BİŞEY ÇALDIM :) O KAVANOZUN İÇİNDEKİ NE ANLAMADIM AMA SABUNMU ŞEKERMI :)
BELKİ İŞİMİZE YARAR
DG-250 (50'li)
:) ssk maıl atıyormuş zaten ik ya bizim ik oyle dedi bana .. Bu arada bızde kız erkek oranı bırbırıne yakındı ıdarı kadro da ama artık hep erkek alıyorlar sebebi ise doğurgan olmayışı.. Ne kadar aptalca değilmi ? Bu izin 6 aya çıkınca sıfır bayan bırakırlar herhalde... Olsun bi onaylansında :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?