2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım 6 ay filan yattı, moralinizi bozmak istemem ama içeriğini değiştirmişler , yasa onaylanacak ama süre uzamıyor, 1 hft eklenecek diyor, internetten okudum bende, yarı zamanlı çalışma filan diyor, hiç bi halta yaramadı yani yasa

VALLA EVET BENDE OKUDUR MEMURLAR.NET DE ama bilmiyorum ya 1 hafta uzayacakmış yarım gün açlışcakmışız yarı maaş şirket yarısını devlet verecekmiş..

Eylem araya girdi bizim mevzu yıne araya karıştı...

bende okudum cnm zaten başbakanda 18 hafta falan geveliodu bu kadar beklettiler haram olsun hakkım onlara Allah sorsun yattı benim hiç ümidim yok zaten,yarım günmüş napım öğlene kadar 2 aylık bebeği kime atalımda gelelim Allahhh bildiği gibi yapsın bide çıkıp 3 çocuktan bahsedio

2 gündür girmiyorum ve ilk okuduğum şey senin yazdıkların oldu. resmen şoktayım. allah sana kuvvet versin canım. sen bebeğinle kurarsın zaten annele kuramadığın o bağı. hatta hepimizden daha iyi kurarsın belki. miniğin senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı.

Herkese merhaba güzel annişler , daha önceden konusu geçmiş miydi hatırlamıyorum ama benim ayak parmaklarımın sadece üzerinde çıkdırtacak kadar şiddetli bir kalıntı başladı. Önceden de biraz vardı ama son iki gündür şiddetlendi. Geceleri hiç uyutmuyor ve görünüşte de be kırmızılık ne bişi hiç bişi yok. Doktoruma da daha danışamadım salı gunu gideceğim. Bunu yasayan var mı arkadaslar endişeleniyorum internette de birkaç şey okudum ama çaresi var mıdır ve neden oluyor ki acaba. Ayaklarımda ödem şişlik vs. De yok ama bilmiyorum :)

petom bende de var ama bende egzama var ondan da kaynaklanıyor olabılır .. çaresi sera krem diye bi krem verdi dr çinko içeriyor. bilgin olsun

kızlar bebişimin çamaşırları içinnn deterjanla ile yumuşatıcı alacağım ne alayım kararsızımm :44: sıvımı tozmu , toz tortu bırakıo yazılmış hep kımsıı bırakmıo yazmış ıyce şaştım

gribeyaz geçmiş olsun. dualarımız seninle.

BLACKR

canım doktora gidersen yaz demiştin. sabah gittim ,şikayetlerimi söyleyince direk iltihap vardır dedi hiç ihtimal vermemiştim çünkü yanma yok akıntı yok vs ama kan,idrar tahlili sonucu idrar yollarımda iltihap çıktı nst çekildi sancım çıkmadı, iltihap için antibiyotik ve vajinal krem verdi. o zonklama ve baskı hissi için iltihaptan kaynaklanıyor açıklamasını yaptı.

Ben hacışakirin toz sabunu ile yıkadım canım, en çok o tavsiye edilmiş diye ama sabun parçaları kaldı hep...
Önce 30 derecede kısa proğramda yıkamıştım ama sabun düşük ısıda tam çözünmedi ve kısa proğramda iyi durulanmadı veya ben çok koydum belki...
Sonra hepsini 40 derecede tekrar attım ve ardından 30dk ilave durulama yaptırdım anca içim rahat etti.
Offf 4 makine falan doldu tekrar tekrar yıkama tüm günümü aldı...
Ben sürekli bu toz sabunu kullanmayı düşünmüyorum canım.
İstersen önce sıvı ile başla....

Son düzenleme:

petom bende de var ama bende egzama var ondan da kaynaklanıyor olabılır .. çaresi sera krem diye bi krem verdi dr çinko içeriyor. bilgin olsun

Ade cimm hadi bakalım inşallah sen kullandın mı peki işe yaradımı salı gune kadar nasıl sabredicem bilmiyorum. Kızarıklık falan var mı sende peki, çaresi olabilir diye biraz moralim dğzeldi şimdi.. Bu arada ben bunu geçmişi okumadan yazmıştım ama bi baktım bugun biçok kişi yazmış şokk oldum..

canım bugün aynı sorunu burda dile getirdim. egzemam var ve kaşıdıkçaaa artıyor kabuk soyuluyor.. benim yazılarımı bulabılırsen bak bı .. bu cumartesi doktoruma sorucam arkadaslarımda cildiyeye gıtmemı onerdı bakalım bı caresı bulunur inş.. yoksa dediğin gibi çıldırtıyorrr

merhaba kızlar...randevum ayın 19undaydı ama bugün daha önceden gittiğim ayrıntılı ultrasonumu çeken doktora gittim arada aldı saolsun beni.yine yüzü yan duruyordu öndende anlaşılmıyor koca bi burun koca bi dudak:) ama esnediğini gördük kocaman açtı ağzını dilini çıkardı benim oğlum esnemeyi öğrenmiş de ağzını toplamaya çalışıyordu bu da bana doğurana kadar yeter artık bi daha renkli göremem.hem tepiniyor hem esniyor ulan dedim hayatından ne kadar memnun çocukuma bak... doğum pozisyonu almış bu arada merak ediyordum 1600 gr dedi nasıl iyi mi? çarşamba günü tekrar gidicez zaten kendi doktoruma rapor almaya

okurken bayaa bi güldüm Bende hiç çatlak yok şükürler olsun. Olacak diyede ödüm kopuyor. Güreşe çıkacakmışcasına yağlanıyorum sabah akşam Çatlak yok ama bacaklarım portakal kabuğundan hallice selülite doydu yanii..doğurana kadar ne olur sonrasında nasıl geçer hiiiç bilmiyorum

Canımcım bendede var aynııı durum. Sabah yine konuştuk bunu kızlarla önceden böyle sorunlarım hiç yoktu. Hamilelikte neler geliyormuş insanın başına böyle tek temennim doğumdan sonra geçmesi..Dr sorunca muhakkak yaz canım..bakalım ne diicek.

Maşallah oğluna! okurken öyle duygulandım kiii. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah

slm kızlarr bugünn neler kaynattınız die bir bakayım dedim ama YAŞAMCIMIN YAZDIKLARI kanımı dondurdu geçmişi okuyasım gelmedi bir annenin hamile kızına bunları yapmış ve söylemiş olması akıl alacak bişi değil. çok ciddi psiko sorunlar içeren bir bilinçaltı var bence tavuk bile yavrusunu almaya kalksan üstüne atlıyor ki burda rabbimin akıl fikir vicdan merhamet verdiği ve en değerli kulum dediği insan dan bahsedioruz cennet bile annelerin ayaklarının altına vaat edilmişken bir anne nasıl bu kadar acımasız olabiliyor. burda gerçekten kelimelerin tükendiği an diebileceğim tek şey yaşamcım annen yolunu kaybetmiş rabbim ona doğru yolu göstersin inşallah. sende bebeğin ve eşin ile çok mutlu hayırlı bereketli bir hayat yaşarsın inşallah

kızlar ben süt sağma şeysinden almadım her durumda lazım olur dimi hastaneye giderken götürmeli miyim yoksa duruma göre mi alayım? bide bebeğin arabasını çok iyi birşey almadım şimdi hastaneden çıkarmak için bişey daha alıcam şu travel setlerde olan şeyden mi alayım yoksa 5li setler varya puseti kangurusu falan onlardan mı alayım? bi fikir verin hep ucuzuna kaçıyorum sonrada pişman oluyorum. fakir ruhlu muyum neyim ben anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…