- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.721
:) SSK MAIL ATIYORMUŞ ZATEN İK YA BİZİM İK OYLE DEDİ BANA .. BU ARADA BIZDE KIZ ERKEK ORANI BIRBIRINE YAKINDI IDARI KADRO DA AMA ARTIK HEP ERKEK ALIYORLAR SEBEBİ İSE DOĞURGAN OLMAYIŞI.. NE KADAR APTALCA DEĞİLMİ ? BU İZİN 6 AYA ÇIKINCA SIFIR BAYAN BIRAKIRLAR HERHALDE... OLSUN Bİ ONAYLANSINDA :s
yok canım 6 ay filan yattı, moralinizi bozmak istemem ama içeriğini değiştirmişler , yasa onaylanacak ama süre uzamıyor, 1 hft eklenecek diyor, internetten okudum bende, yarı zamanlı çalışma filan diyor, hiç bi halta yaramadı yani yasa
o kadinla ilgili son sey yaziyorum inanin artik burda bile yazmicam lanet biri cunku. disaridan kendine yemek soyledi kokuta kokuta yedi sende ye demedi. bitti benim icin zaten yoktu ama.hep silfim sabah uyuyorum diye laf soylemisti onu bile takmamistim bu son oldu. esime dedim gelicem diye. ev yerlesene kadar sık disini nolur burda bisey olsa naparim dedi kiyamadim korkutor sonuna geldin azicik dayan diyor :-( inancim bile kalmadi onun okudugu kitapla benim inandigim ayni mi diye. bitmistir kizlar benim icin bu kadin gozum gorsun istemiyorum ama disimi sikicam esim gelene kadar. hepinizi cok seviyorum bebegimle beni ac biraktiya bildigi gibi yapsin Allah onu.hayvan bile bu kadar igrenclesmez
Herkese merhaba güzel annişler , daha önceden konusu geçmiş miydi hatırlamıyorum ama benim ayak parmaklarımın sadece üzerinde çıkdırtacak kadar şiddetli bir kalıntı başladı. Önceden de biraz vardı ama son iki gündür şiddetlendi. Geceleri hiç uyutmuyor ve görünüşte de be kırmızılık ne bişi hiç bişi yok. Doktoruma da daha danışamadım salı gunu gideceğim. Bunu yasayan var mı arkadaslar endişeleniyorum internette de birkaç şey okudum ama çaresi var mıdır ve neden oluyor ki acaba. Ayaklarımda ödem şişlik vs. De yok ama bilmiyorum :)
Erken dogum riski yasayanlar kervanina bende katildim
Pazartesi gece basladi kasilmalarim ve sali gunude devam etti panik telas yapmadim onemli degildir diye aksam artik 2 dkda bir kasilmam kasiklarimda ve asagisina sanci vurmaya basladi. Nobetci dra telefonda bildirdim hemen gelip nstye baglanmami soyledi. Dogum sancilari var yatis yapmamiz gerek dedi. Bizde devlet hastanesine gittik muayene ettiler vajinada ultrason yapip aciklik varmi diye elle muayenede yapildi hamdolsun acilma yoktu sancilar oldugu icin serum takip 20 dk arayla nidilat icirdiler 40 dk sonra tekrar nsteye baglandim agri cikmadi gecmisti eve yolladilar.
Bugun sabahtan itibaren 5 dkda bir kasilmam var doktorumu aradim muayeneye cagirdi. Vajinal usg ile bakti acilma yok ama onlem olarak bebegin cigerleri gelissin diye igne vuruldu gce 12de birdaha vurulucak. Progestan verdi vajinadan koyacakmisim. Sadece tuvalete kalk dedi suan evimde yatistayim.
Arksdaslar benim icinde dua edin. Rabbim hepimize yardimci olsun
gribeyaz geçmiş olsun. dualarımız seninle.
kızlar bebişimin çamaşırları içinnn deterjanla ile yumuşatıcı alacağım ne alayım kararsızımm :44: sıvımı tozmu , toz tortu bırakıo yazılmış hep kımsıı bırakmıo yazmış ıyce şaştım
o kadinla ilgili son sey yaziyorum inanin artik burda bile yazmicam lanet biri cunku. disaridan kendine yemek soyledi kokuta kokuta yedi sende ye demedi. bitti benim icin zaten yoktu ama.hep silfim sabah uyuyorum diye laf soylemisti onu bile takmamistim bu son oldu. esime dedim gelicem diye. ev yerlesene kadar sık disini nolur burda bisey olsa naparim dedi kiyamadim korkutor sonuna geldin azicik dayan diyor :-( inancim bile kalmadi onun okudugu kitapla benim inandigim ayni mi diye. bitmistir kizlar benim icin bu kadin gozum gorsun istemiyorum ama disimi sikicam esim gelene kadar. hepinizi cok seviyorum bebegimle beni ac biraktiya bildigi gibi yapsin Allah onu.hayvan bile bu kadar igrenclesmez
petom bende de var ama bende egzama var ondan da kaynaklanıyor olabılır .. çaresi sera krem diye bi krem verdi dr çinko içeriyor. bilgin olsun
Herkese merhaba güzel annişler , daha önceden konusu geçmiş miydi hatırlamıyorum ama benim ayak parmaklarımın sadece üzerinde çıkdırtacak kadar şiddetli bir kalıntı başladı. Önceden de biraz vardı ama son iki gündür şiddetlendi. Geceleri hiç uyutmuyor ve görünüşte de be kırmızılık ne bişi hiç bişi yok. Doktoruma da daha danışamadım salı gunu gideceğim. Bunu yasayan var mı arkadaslar endişeleniyorum internette de birkaç şey okudum ama çaresi var mıdır ve neden oluyor ki acaba. Ayaklarımda ödem şişlik vs. De yok ama bilmiyorum :)
okurken bayaa bi güldümteşekkür ederim canım.. :))
ayyyyhh çatlak bendede hep popoda karnımda yok diye seviniyordum.bacaklar zaten hep selülit oldu aman yarabbi :)))) aynalar çatlıcak...
bebek ultrasonu paylaşan arkadaşım sayfalar arada kaynadı Allah bebeğini nazarlardan korusun maşallah tombiş tombiş :)))
Canımcım bendede var aynııı durum. Sabah yine konuştuk bunu kızlarlaHerkese merhaba güzel annişler , daha önceden konusu geçmiş miydi hatırlamıyorum ama benim ayak parmaklarımın sadece üzerinde çıkdırtacak kadar şiddetli bir kalıntı başladı. Önceden de biraz vardı ama son iki gündür şiddetlendi. Geceleri hiç uyutmuyor ve görünüşte de be kırmızılık ne bişi hiç bişi yok. Doktoruma da daha danışamadım salı gunu gideceğim. Bunu yasayan var mı arkadaslar endişeleniyorum internette de birkaç şey okudum ama çaresi var mıdır ve neden oluyor ki acaba. Ayaklarımda ödem şişlik vs. De yok ama bilmiyorum :)
Maşallah oğluna! okurken öyle duygulandım kiii. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahmerhaba kızlar...randevum ayın 19undaydı ama bugün daha önceden gittiğim ayrıntılı ultrasonumu çeken doktora gittim arada aldı saolsun beni.yine yüzü yan duruyordu öndende anlaşılmıyor koca bi burun koca bi dudak:) ama esnediğini gördük kocaman açtı ağzını dilini çıkardı benim oğlum esnemeyi öğrenmiş de ağzını toplamaya çalışıyordu bu da bana doğurana kadar yeter artık bi daha renkli göremem.hem tepiniyor hem esniyor ulan dedim hayatından ne kadar memnun çocukuma bak... doğum pozisyonu almış bu arada merak ediyordum 1600 gr dedi nasıl iyi mi? çarşamba günü tekrar gidicez zaten kendi doktoruma rapor almaya
Beşiği çok beğendim canım fiyatı da uygun. Hiç görmedim bu beşikten nerden baktın acaba?
beğenmene sevindim bikaç farklı modeli daha var onlarada bak canım
Bebek Beşikler | Bey Bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?