- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.741
poliiii ne güzel haberrrr. Hadi tadını çıkar son zamanlarının
Ben de haftaya cuma ayrılcam. 1 hafta geç vermesini istedim raporumu. Benim için daha iyi olacak
ya kızlar sizebişi sorucam benim sağ göğüs altımdaki kaburgam fena ağrıyor. etraftakiler çocuk baskı yaptığı için diyor ama dayanamıyorum. sizde de oluyormu?
merhaba herkesered canım sen kızının adını ADA koyacaksın sanırım bende çoook beğenıyorum bu ismi gönlümde yatan tek isim bu herkes özellikle eşimin tarafı ela olsun dıye dıretıyor ama ben pek kabullenemedım eşimde emın değilsen değiştirelim ne istersen o olsun dedi ada erkeklerede konuyormu duydunmu hiç bence tam bır kız ismi ada çok güzel ya
canım bende 2-3 aydır içiyorum magvital'i .rahim kasılmalarını önlediği için ,erken doğum riskini ve ağrıları azaltıyor. aynı zamanda krampları önlüyor dedi doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi.
Ama ben internetten araştırdım genelde 33 .haftaya kadar kullanılmasını öngörüyorlar. çünkü ilaç kasılmaları önlediği için rahim kendini doğuma hazırlayamıyormuş.buda geç doğuma sebep oluyormuş.yani 40 haftan dolsa bile bebek gelmiyor. bu sefer doğum başlamıyor diye haydi sezeryana alıyorlar. o yüzden bu hafta bırakıcam ama doktora söylemicemçünkü doğal olarak gerçekleşmesini istiyorum.oluruna bırakıcam
Kizlar ooooof ooooof oyle dertliyim ki... Bi anlatsam surer de surer.... Oooof ooof
Erken dogum riski yasayanlar kervanina bende katildim
Pazartesi gece basladi kasilmalarim ve sali gunude devam etti panik telas yapmadim onemli degildir diye aksam artik 2 dkda bir kasilmam kasiklarimda ve asagisina sanci vurmaya basladi. Nobetci dra telefonda bildirdim hemen gelip nstye baglanmami soyledi. Dogum sancilari var yatis yapmamiz gerek dedi. Bizde devlet hastanesine gittik muayene ettiler vajinada ultrason yapip aciklik varmi diye elle muayenede yapildi hamdolsun acilma yoktu sancilar oldugu icin serum takip 20 dk arayla nidilat icirdiler 40 dk sonra tekrar nsteye baglandim agri cikmadi gecmisti eve yolladilar.
Bugun sabahtan itibaren 5 dkda bir kasilmam var doktorumu aradim muayeneye cagirdi. Vajinal usg ile bakti acilma yok ama onlem olarak bebegin cigerleri gelissin diye igne vuruldu gce 12de birdaha vurulucak. Progestan verdi vajinadan koyacakmisim. Sadece tuvalete kalk dedi suan evimde yatistayim.
Arksdaslar benim icinde dua edin. Rabbim hepimize yardimci olsun
kızlar gebelik öncesinde de olan bişey var bende.. bu aylarda ayak parmaklarımda egzema çıkar ve o kaşıntı beni çıldırtıyorr.. 1 - 2 haftadır kendini göstermeye başladı ve geceleri tuvalete kalktıgımda o kaşıntı beni mahfedioooo uykumdan bile uyandırıyor o kaşıntı kaşımaktan uykum bölünüoo okadar kötü durumdayım ki tarif edememm.. ilaç kullanamam bebeğime zararı varr ama bununla böyle bişey yapmadan baş edememm öyle böyle deil çok kötüyüm. bu derdime bi çare bilen varmı((( raporumu yazdıracagım zaman doktorumada soracagım mutlaka
,kızlaaaar nasılsınız kontrolü olanlar hasta olanlar hepiniz dualarımdasınız inş güzel olacak herşey.
desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize her biriniz kardeşim oldunuz evinizi açandan yardım ederim diyene kadar her birinizden Allah razı olsun.
sabah kalktığımda konuştum merak etmeyin yaşadığım onca yıldaki tüm sorunları koca ömrü kısacık saatlere sığdırarak konuştum ve kuş gibiyim şu anda sebebini sordum tek sebep"sevmiyor ve sevemiyormuş" hepsi bu benim değilsin gibi hissediyorum dedi.
bende rahatladım sanırım yıllarca duymayı beklemişim gerçeğide cesaret edememişim. yaptığım bir yanlış var mı dedim sadece yok dedi bir evlat olarak herkes ister senin gibi olsun ama ben istemiyorum. istediğin kadar kal gidecek durumunda yok ordu evinde kalma dedi. eşinde gelecek zaten babaannen bakar gelip gidip seni dedi.
tek üzüldüğüm babaannemin gözlerinden o bana bunları söylerken yaşlar süzüldü.o büyüttü çünkü beni. özeti bu olanların eşimde rahat bende babaannemleyiz şimdi.kafam rahat huzurluyum. tek farkettiğim şu o beni ne kadar sevmediyse bende onu o kadar sevmemiş sevememişim. artıkbebeğimle rahatız mühim olan buydu zaten eşiminde kafası rahat şu anda.
çok şükür bugünde eşimle hayatta beraberim ya onun mutluluğu bile yetiyor bana bu hayatta gerisi mühim değil. artık anne diye birini anmayacağım için hiç rahatlayacağımı bilmezdim. bebeğim şansıyla gelsin yeter ki.
öpüyorum hepinizi dünya güzelleri
canım bugün aynı sorunu burda dile getirdim. egzemam var ve kaşıdıkçaaa artıyor kabuk soyuluyor.. benim yazılarımı bulabılırsen bak bı .. bu cumartesi doktoruma sorucam arkadaslarımda cildiyeye gıtmemı onerdı bakalım bı caresı bulunur inş.. yoksa dediğin gibi çıldırtıyorrr
Dün akşamdan beri uğraşıyordum keçeden ilk kapı süsümüzü yaptık oğluşuma :)))) minik minik dikmek ne zor ya..ama keyifle yaptım..hemen resmini paylaşayım :))
Eki Görüntüle 734423
Evet canım ona rağmen eşimde koyalım biz onu düşünmüyoruz ki demişti. Çok ısınmıştık bu isme.
Ama şimdi isim bulmamız lazım. Buruklaştık bu hafta kızımı severken bile hep aklıma geliyo(
Hiç isim düşünesimiz de gelmiyo( Ama değiştiricez bakalım.
BLACKR
canım doktora gidersen yaz demiştin. sabah gittim ,şikayetlerimi söyleyince direk iltihap vardır dedi hiç ihtimal vermemiştim çünkü yanma yok akıntı yok vs ama kan,idrar tahlili sonucu idrar yollarımda iltihap çıktı nst çekildi sancım çıkmadı, iltihap için antibiyotik ve vajinal krem verdi. o zonklama ve baskı hissi için iltihaptan kaynaklanıyor açıklamasını yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?