2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar sevgili göbekdaşlarım,
ben de nasipse ağustos annesiyim ve sıkı bir takipçinizim.Uzaktan da olsa hemen hemen hergün paylaşımlarınızı okuyorum, sizlerden ilham alıyorum, hazırlıklarınızı hayranlıkla izliyorum.Herbirinize ayrı ayrı hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.Sizlerin paylaşımlarından çok şey öğrendim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sıkıntılarınıza sessiz de olsa dualarımla ortak oluyorum özellikle kayınvalide konusunda ki endişelerinizde hemfikirim Allah yardımcımız olsun inşallah...

Fazla uzatmadan sadete geleyim, takip ettiğim kadarıyla henüz alışverişe hiç başlamamış arkadaşlarım var.eğer isteyen olursa elimde 16 hazirana kadar geçerli e-bebek mağazında kullanabileceğiniz 1500 liralık alışverişe 500 lira hediye çekim var.Kullanmak isteyen olursa özelden mesaj atsın kodu göndereyim.biz herşeyimizi tamamladığımız için kendim kullanamadım fakat e-bebek mağazasından sıkça alışveriş yaptım memnun kaldım.umarım ihtiyacı olan bir arkadaşın işine yarar.kendinize ve meleklerinize iyi bakın

Merhaba kızlar biz geldik yaramaz oğlumla, nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bugünlerde grubu çok ihmal ettim ama halen istirahat halindeyim sadece bugün birazcık dışarı çıktım alışveriş yaptım kardeşimle ... Hepinizi çok merak ediyorum geçmişe şöyle bir göz atayım :)

Selammm
Teyzoşlar oğluşumdan selamlar getirdim size ve minik arkadaşlarına.

Herşey yolunda çok şükür.1 hafta önden gidiyoruz.2.185 kg. maşallah
Kafası aşağıda normal doğum pozisyonda suyu vs.iyimiş.
Birara ağzını açıp kapadı ayy Allahım görmeliydiniz nasıl tatlı birşey yaa 41 kere maşallah.
Artık iki haftada bir görüşeceğiz dedi.
Ben 12 kg almışım ;D tatlı yeme dedi zaten hiç yemiyorum ki ekmek çok yiyorum dedim. ;D Azalt dedi yoksa sende oğlun gibi tombiş olacaksın dedi.
Sanırım ben 15-16 kg ile tamamlarım.

Sonrasında alışverişe çıktık.Lohusa pijamaları ne kadar pahallı 150tl ye kadar vardı.
Bir tane görümcem hediye almıştı bana bende şimdi nbb den normal bir gecelik aldım birde emzirme sütyeni aldım.
Oğluşa prima bez aldım,canbebe altaçmasını aldım.Hacışakir granül toz sabun aldım.Dalini tekrar bir kokladım yokk hiç beğenmedim.Hacışakir hiç olmazsa lavanta kokuyor. :)
Benden haberler böyle,geçmişe henüz bakamadım inş.bir sıkıntı yoktur.

Son düzenleme:
merhaba herkese
canım ADA köken olarak erkek ismi ama kızlara da koyuluyor. ben çok beğeniyorum işin gerçeği bebeğime başka bi ismi yakıştıramadım

Herkese selammmmm
Yarın karne günüüüüüüüü :)))))))))))))
Pazartesiden sonra seminer haftası, müdürden izin almaya çalışıcam inşallah anlayış gösterir de okula fazla gitmeme gerek kalmaz...

Cumartesi günü de görüş günü olleyyyyy

Ben de öyle yapıcam şşşşşşşt duyulmasın

dualarımız seninle canım, aceleci olmasın vaktinde gelsin inşallah bebişin...

Hayatimsin çok geçmiş olsun, aynı dertten bende ellerimden muzariptim aylarca dayandım ama öyle yayıldı ki diğer elime geçti acı bir yandan, sulanması bir yandan, kaşıntı bir yandan gece uykudan uyanıp kaşıma derdi bir yandan sonunda soluğu doktorda aldım, kadın doğum doktorum mutlaka kremini kullan lokal ve kısa süreli kullanıldığından bebeğe zararı olmaz demişti... Cildiyeye gidip gösterdim ve alerjik egzama olduğunu söyledi ve krem verdi... 10 gün kullandım çok çok az elime alıp iyice yedirerek 10 gün sürdüm ve tamamen geçti... Kremim Momecon idi... Bence kremle kökten çöz derim yoksa bu sıcakta o kaşıntı dayanılmaz.

,

Yüzleşmiş ve ferahlamışsın canım, senin adına sevindim.
Sen yavruna çoooook iyi bir anne olacaksın bundan eminim... Babanneciğine de allahtan uzuuuun ömürler diliyorum eli öpülesi kadınmış...

Sağol canım ya cumartesı gunu gıdınce bıze de yazsana doktor ne dedı dıye belkı bısey onerir. Ben de salı gunu gıdınce yazarım :)

Canm rüyanı eşimede anlattım. O da merak edip peki rümeysa yerine başka isim şölemismi dedi, ben de hayır dedim eşimde bence ismi belli etmiş NEHİR kenarında ve nehirden yürüyüp gidiyor bence NEHİR ismi konabilir dedi. Hiç böyle düşünmemiştim. İstersen bu da aklının bir köşesinde Dursun

Yaa demek iltihap çıktı, geçmiş olsun canım, aynen bendede hiç yanma falan olmadığı için onu düşünmemiştim. Bakalım bizimki ne diyecek.

canlarım sağolun destek için ayrı ayrı tekrardan teşekkürler şükür ki bugün mutluyuz minnoşumla canınız çekmesin diye yazmıyorum bişeyler yaptık kendimize babaannemle oturduk balkonumuzda güle güle yedik miniğim içeride nasıl tepiniyor ama 3 gündür ben kendimi sıktıkça o da az hareket ediyordu şükür zilli kızımın keyfi yerinde bugün.babasıda sorup duruyor kızını zaten şımardı bugün :) huzur kadar güzel bişey yok Allah eksik etmesin kimsenin evinden

slm bayanlar doğum iznime ayrılmama 3 hafta var bende rapor almak istiyorum bütün gün ayakta çalışması zor geliyo sağlık ocakları rapor vermiyor diye duydum acaba içinizde heyet raporu alan varmı

Tam bilmiyorum ama 10 günden fazlası için heyet gerekiyor diye kalmış aklımda.
Aile hekimin 2 gün falan veriyor başı yanmasın diye. Normalde 5 gün verebilirlermiş ama bu sefer çok verirlerse göze batıyorlarmış soruşturuluyormuş.
Hastanelerden 5er günlük alabiliyoruz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…