2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İYi geceler kızlar canım çok sıkkın bu hafta sonu kaynanalara gidicektik eşimle bu yüzden eşimle birlikte geldim ben otedeyim Pazartesi den beri düğünden beri hiç görüşmüyorum konuşmuyorum ama eşime kıyamadığım için bı halimle kalktım onca yolu geldim bi aksilik çıkarsa die haber vermemişti eşim geleceğimizi bugün aradı annesini daha o biz gelicez demeden kadın kaynımın kız arkasaşının ailesi ile tanışmaya gidicez dedi be başka bir şehire tabi kaybım da başka şehirde bide yoldan onu alacaklar eşim dedi böle böle biz gelecektik kızıda aldım kaç saat yolda getirdim kadın konuyu değiştirdi sağlığın sıhhatın nasıl falan dedi sonra sizde gelin isterseniz bizle dedi ağız ucuyla ya sinirlerim tepeme zıpladı ama eşime bişey demedim üzülmesin die zaten dumur oldu evimize dönelim biz dedi çocuk doğurmak ile anne baba olunmuyor gerçekten bunu bir kez daha anladım ama Rabbim büyük annemi babamı beni kötü bildilerya ki oğullarını onlardan çok bizimkiler sahiplendi Allah onlara annemle babam gibi dünürü benim gibi gelini aratsın diorum tek dileğim bu benimde oğlum olucak ama ben oğlumu böle gözden çıkaramam

Günaydın canlar.güzel Birgün hepimizin olsun inşallah.medvecezir,A llah senin ve evladın için ne hayırlında onu nasip etsin inşallah ve biraz erken diye lütfen çok üzülme.senin yaramaz inat biraz o kadar.Allah ikinizinde yardımcısı olsun ve çoooook geçmiş olsun sana.dualarımız seninle,bizi haberdar et lütfen

Kızlar günaydın.umarım herşey yolundadır.gözümüz kulağımız sizlerden alacağımız güzel haberlerde.moralinizi lütfen yüksek tutun.göreceksiniz vaktinden azıcık bile erken gelmiş bile olsa minikleriniz alınması gereken tüm tedbirler alındığı için sağlıcakla doğacaklardır.dualarımdasınız,Allaha emanet olun ve habersiz bırakmayın bizi

Günaydınnnnnnn sevgi pıtırcıklarımmm çarşamba günü İst.dayız Allah ın izniyleee gurbetlik, hasretlik bitiyorrr... Anacugumun evinde şöyyylee bir yayılma, nadasa çekilme vakti gelmişti artıkın bir yandan da üzgünüm ağlayıp duruyorumm çünkü eşime sadece 5 günlük yıllık izin verdilerr insafsızlarrrr yaptığımız otellerin açılışı varr bizimki de şantiye şefi + ofis koşturup duruyorrr...
Annemleri geldiğimiz gün görüp kendimizi yazlığa (kaynanamın) Çınarcık'a atıcazz biraz stres atalımm tabi kaynana yüzünden stres olmazsamm:2: o melum suratını görmek istmiyorum ama iştee o da özlemiştir oglunu her dak. ağlar şimdi yapmacık yapmacık pöfffff

günaydınlaar bgn cumaaa karneleri weriyoruss okulu kilitliyorusss :)))

tabi seminer war ama olsun 9-12 idare etces..

erken doğum riskli arkadaşlar üzülmeyinnn hayırlısını dileyinn bebişlerinizz sağasağlimm sağlıkla doğsun inş. waktinde doğsun..

benm oğluşta tepiklio değilde yer değiştriio sürekli yada bacaklarını kollarını oynatıo karnım yamulup duruo

canım çok geçmiş olsun yaaaa.. inş kızın biraz daha sabreder, gelmek için çok sabırsız anlaşılan..sana moral vereceklerine eli kulagında da nedemek yaaa... durabildiği kadar dursun inşallahhhhhhhh

Son düzenleme:
Günaydın annişler geçmişi okumadım ama son sayfadaki alıntılardan gördüm yerinde duramayan bebişler var galiba,hepinize geçmiş olsun moralinizi bozmayın medcezir morelini yüksek tutu arkadaşım doğum saati nikah saati ölüm saati neyse o derler yaa bizimde anlımıza yavrularımızı ne zaman doğurmak yazılmışsa o zaman gelecekler ve bu hem onlar için hem bizim için hayırlısıdır Rabbim kararlamıştır,dualarımız sizinle

Günaydın canlarımmmm ve mis kokulu melekleri...

Doktorum beni sık çağırmadı die kendi kendime söyleniyordum.. kocamla dün akşam yemekten dönerken yarın için randevu aldınmı dedi evet rapor yazdırıcaz ya aldım dedim.. raporu boşver adam her hafta seni görmek istiyor o daha önemlı dedii.. aaaaaaaaa dedim onu nezaman dedi. geçen gittiğimizde demiş her hafta görmek istiyorum bidahaki hafta bağırsak gelişimine bakıcam falan demiş. kocam olmasa yanımda bundan haberim olmucak yani doktoru nasıl ve neremle dinliyorsam artıkk.. kızımı her hafta görücem yani bu çokkk güzelll.. görsemde anlamıyorum gerçi 2 boyutlu ama olsunnnn..

canım çok geçmiş olsun yaaaa.. inş kızın biraz daha sabreder, gelmek için çok sabırsız anlaşılan..sana moral verecekelrine eline kulagında da nedemek yaaa... durabildiği kadar dursun inşallahhhhhhhh

Saol bitanesi. Bakma herkes kafasına göre konuşuyor işte :) cadaloz olan benim minnak kızçem :) hayırlısı bakalım doğurup çıkcam sanırım :)

benim oğlum normal doğum pozisyonunda kafa aşağıda ayak yukarıda. ama sanırım ayakları çok yukarda:) boyumu uzun ne :) dün yine yatamadım kaburga ağrısından ama dayanıcaz herşey bebişler için ne yapalım:)

Canım merhaba bende raporumu geç isteyeceğim doktorum şuan izindeymiş pazartesi gidicem. geç verebilir dimi.
Verebiliyor canım geçen hafta gittiğimde konuştum. Ama devlet hastanesi sıkıntı yapabilir. Sanırım ultrasona göre geriden diye gösterir.

Teşekkür ederim canım. Başka isim soracağım zaman gitmişti zaten. Dilimin ucuna geldi ama soramadım.
Nehir ismi olabilir canım. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Bi eşimede söyliyim. Çok sağol
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine...
genemi yaaa. Canım benim 1 gün 1 gündür ne kadar geç olursa o kadar iyi. Rabbim yardımcın olsun. Yataktan kalkma sakın. Unarım gene taburcu ederler de evine gidersin haberlerini bekliyoruz canım.

Canım çok üzüldüm yaaa. Bi de o kadar kararsızdın gitsemmi diye. Sen düşünceli olduğunu gösterdin canım. Ayıp etmişler.
Bence de hiç yorum yapma eşin zaten üzülmüştür sen de konuşursan daha kötü olur. Rabbim huzurunu bozmasın canım.

günaydın güzel anneler ve sevgili minik yeğenlerim... benim 11:30 da kızımla randevum var.. çoooook heyecanlıyımmmmmm..

Nurancım ben de gebelik şekeri uzmanı oldum sayılır çok güzel dengede tutuyorum . Ama en ufak bir kaytarışta fırlamaya çok müsait mlsf. Öncelikle tarhana çorbası demişsin tarhana bildiğimiz beyaz undan yapılır yasak listesinin ilk sırasında beyaz un var :) yediğin ekmekte çok önemli tam buğday olması lazım ama her tam buğday da aynı değil birçok çeşit denedim hepsi şekerimi fırlattı. Uno sofra tam buğday ekmeği tüketiyorum o bana iyi geldi. Şimdilik bu kadar sorun olursa doğurmazsam cevaplamaya çalışırım :)))

Rahim agzi acilmamis kapali bu guzel dedi sanirim acilmasin diye verdi dra sormak aklima gelmedi sanada igne yaptilar mi kac haftalikken basladi sendebu durum

ben tam 32 haftalıkken oldu. kontrole gittiğimde kasılmam var dedim sadedece nst de sancımda çıktı. iğneverdiler evet. aynı gün iki tane ertesi gün iki tane. olsaı bir erken doğuma karşı ciğerlerini geliştirmek için. yarın birdaha nst ye bağlıcaklar . bakalım sancılarım durmuş mu ? nidilatı 1 haftadır günde 3 tane kullanıyorum ama kalp çarpıntıısı yapıyo sende de yaptımı? yarın kendi doktoruma sorarım progestanı bakalım o ne dicek?

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.herşey gönlünüze göre olsun .
Sen söyledin ben heyecanlandım

GÜNAYDIN KOCA GÖBEKLİ TOMBİŞ ANNELER ve ONLARIN TOMBİŞ BEBİŞLERİ

hayırlısı canım inşallah sağlıklı sihatli alırsın kucağına yavrunu....

Son düzenleme:
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(

Canım kendini üzme içini ferah tut bol bol dinlen hepiniz için dua ediyorum canım arkadaşlarım

Canım kızçen baya inatçı doğucam diye diretiyo anlaşılan :) Senin pozitifliğinle bence sorunsuz bir şekilde doğacak ve hiçbir sağlık problemi olmayacak Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim moralini hiiiç bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…