- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.781
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
canım çok geçmiş olsun yaaaa.. inş kızın biraz daha sabreder, gelmek için çok sabırsız anlaşılan..sana moral verecekelrine eline kulagında da nedemek yaaa... durabildiği kadar dursun inşallahhhhhhhh
canım benim 1 aydır var neredeyse bu şikayet sağ ğöğsümün altı ağrı sancı ve yanma şeklinde oluyor dayanılmaz bişey. doktora göstermıstım ultrasondaykende aynı acım olmustu suan kafası tam orda goruyorsun ve baskı yapıyor dedi... minik kafalı kızımn
Verebiliyor canım geçen hafta gittiğimde konuştum. Ama devlet hastanesi sıkıntı yapabilir. Sanırım ultrasona göre geriden diye gösterir.Canım merhaba bende raporumu geç isteyeceğim doktorum şuan izindeymiş pazartesi gidicem. geç verebilir dimi.
Teşekkür ederim canım. Başka isim soracağım zaman gitmişti zaten. Dilimin ucuna geldi ama soramadım.Canm rüyanı eşimede anlattım. O da merak edip peki rümeysa yerine başka isim şölemismi dedi, ben de hayır dedim eşimde bence ismi belli etmiş NEHİR kenarında ve nehirden yürüyüp gidiyor bence NEHİR ismi konabilir dedi. Hiç böyle düşünmemiştim. İstersen bu da aklının bir köşesinde Dursun
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine...Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
İYi geceler kızlar canım çok sıkkın bu hafta sonu kaynanalara gidicektik eşimle bu yüzden eşimle birlikte geldim ben otedeyim Pazartesi den beri düğünden beri hiç görüşmüyorum konuşmuyorum ama eşime kıyamadığım için bı halimle kalktım onca yolu geldim bi aksilik çıkarsa die haber vermemişti eşim geleceğimizi bugün aradı annesini daha o biz gelicez demeden kadın kaynımın kız arkasaşının ailesi ile tanışmaya gidicez dedi be başka bir şehire tabi kaybım da başka şehirde bide yoldan onu alacaklar eşim dedi böle böle biz gelecektik kızıda aldım kaç saat yolda getirdim kadın konuyu değiştirdi sağlığın sıhhatın nasıl falan dedi sonra sizde gelin isterseniz bizle dedi ağız ucuyla ya sinirlerim tepeme zıpladı ama eşime bişey demedim üzülmesin die zaten dumur oldu evimize dönelim biz dedi çocuk doğurmak ile anne baba olunmuyor gerçekten bunu bir kez daha anladım ama Rabbim büyük annemi babamı beni kötü bildilerya ki oğullarını onlardan çok bizimkiler sahiplendi Allah onlara annemle babam gibi dünürü benim gibi gelini aratsın diorum tek dileğim bu benimde oğlum olucak ama ben oğlumu böle gözden çıkaramam
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
slm arkadaşım valla ben bu diyetten bir şey anlamadım akşam bir kaseden az tarhana corbası 1 dilimden fazla ekmek 7-8 kaşık sebze yemegi yedim püffffff 153 anlamadım gitti gerci ben pek diyete de uymuyorum uymuyorum derken sabah 8 yada 8,30 da kahvaltı yapamıyorum ögün saatleri biraz degişiyo ama anlamadım yarında ölçücem böle devam ederse sanırım ünsilün ama gercekten böle tatlı tatlı şeyler yemek istiyorum gebelik olmadan deger 140 olunca budamı sorun teşkil ediyor anlamadım eşim acaba makşnada bir sorunmu var dedi erkekler malum maşallah okadar yedi onunkide 143 cıktı ben şimdi bundan birşey anlamadım.............
Rahim agzi acilmamis kapali bu guzel dedi sanirim acilmasin diye verdi dra sormak aklima gelmedi sanada igne yaptilar mi kac haftalikken basladi sendebu durum
Canm rüyanı eşimede anlattım. O da merak edip peki rümeysa yerine başka isim şölemismi dedi, ben de hayır dedim eşimde bence ismi belli etmiş NEHİR kenarında ve nehirden yürüyüp gidiyor bence NEHİR ismi konabilir dedi. Hiç böyle düşünmemiştim. İstersen bu da aklının bir köşesinde Dursun[
selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. Bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa affola alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
Canm rüyanı eşimede anlattım. O da merak edip peki rümeysa yerine başka isim şölemismi dedi, ben de hayır dedim eşimde bence ismi belli etmiş NEHİR kenarında ve nehirden yürüyüp gidiyor bence NEHİR ismi konabilir dedi. Hiç böyle düşünmemiştim. İstersen bu da aklının bir köşesinde Dursun[
kız olsa bende nehir çok istiyordum.bencede nehirden yürüyüp gitmesini NEHİR ya da IRMAK ismiyle bağdaştırabilirsiniz.
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?