- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.801
Ade cimm hadi bakalım inşallah sen kullandın mı peki işe yaradımı salı gune kadar nasıl sabredicem bilmiyorum. Kızarıklık falan var mı sende peki, çaresi olabilir diye biraz moralim dğzeldi şimdi.. Bu arada ben bunu geçmişi okumadan yazmıştım ama bi baktım bugun biçok kişi yazmış şokk oldum..
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
günaydınnnn
bugün cuma ohhh 2 hafta kaldı izne ayrılmama
Canm rüyanı eşimede anlattım. O da merak edip peki rümeysa yerine başka isim şölemismi dedi, ben de hayır dedim eşimde bence ismi belli etmiş NEHİR kenarında ve nehirden yürüyüp gidiyor bence NEHİR ismi konabilir dedi. Hiç böyle düşünmemiştim. İstersen bu da aklının bir köşesinde Dursun[
Canım gördüm cevaplamıştım.
Başka isim soracağım zaman gitmişti zaten. Dilimin ucuna geldi ama soramadım.
Nehir ismi olabilir canım. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Bi eşimede söyliyim. Çok sağol
kızlar bebişimin çamaşırları içinnn deterjanla ile yumuşatıcı alacağım ne alayım kararsızımm :44: sıvımı tozmu , toz tortu bırakıo yazılmış hep kımsıı bırakmıo yazmış ıyce şaştım
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
Saol bitanesi. Bakma herkes kafasına göre konuşuyor işte :) cadaloz olan benim minnak kızçem :) hayırlısı bakalım doğurup çıkcam sanırım :)
Kızlar ilk doğduğunda yanımızda yatıcak bebiş.bebek odasının beşiği yatak odama sığmıyor bende bi kaç model buldumda kararsız kaldım.Eki Görüntüle 734865 Eki Görüntüle 734858 Eki Görüntüle 734866 mavi olan otomatik sallanıyor elektrik ve pillede çalışıyor
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
Kızlar ilk doğduğunda yanımızda yatıcak bebiş.bebek odasının beşiği yatak odama sığmıyor bende bi kaç model buldumda kararsız kaldım.Eki Görüntüle 734865 Eki Görüntüle 734858 Eki Görüntüle 734866 mavi olan otomatik sallanıyor elektrik ve pillede çalışıyor
günaydınnnn
bugün cuma ohhh 2 hafta kaldı izne ayrılmama
çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.Allah yardımcımız olsun hepimizinde inşallah..
canım sendemi benim gibi 35 haftada iznle ayrılıcaksın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?