2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kullandım canım çok işe yaradı 13 14 lira gibi bi fiyartı var. ben hep bant kullandım. bazı ciltlerde yarabandıda tahrıs yapabğiiliyor ama bi denersin canım

Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(

çok geçmiş olsun canım dualarımız senınle...

medvecezir ve beklebekle arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun inşallah sorunsuzca sağlıklıca alırsınız bebişlerinizi kucağınıza dualarım sizinle

bende hacı şakirin sabun tozunu kullandım en iyisi oymuş ama deterjan gibi kullanılmıyor çok az koyuyorsun bir makineye bir ölçeğin yarısından bile daha az. çok koyrsan tabi sabun tortusu kalır. üzerinde yazıyor zaten ben öle yaptım mis oldu:) tortu falanda kalmadı

geçmiş olsun canım. nekadar daha geç okadar iyi. bakalım bu topikte ilk doğum haberini kimden alıcaz :)

benim kızımın totosu çok kıpırdak yaaaa
Sağ göğsümün altında topanıyo dolanıp duruyo
Ben hep ayakları tekmeliyo sanırdım doktora gidince sordum neresi var diye totosunu dayamış dedi Herkesin mi öyle acaba.

Saol bitanesi. Bakma herkes kafasına göre konuşuyor işte :) cadaloz olan benim minnak kızçem :) hayırlısı bakalım doğurup çıkcam sanırım :)

çok heyecanlandım yazdıklarını okuyunca, artık tehlikeli zamanları geçtik. doğsa da küvözde kalması gerekirmiymiş ? kaç kilo olmuş minnak kızçen acaba ? inşallah zamanı gelince hayırlısıyla kucağına alırsın çok geçmiş olsun canım benim.

günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün cuma şükür haftasonu kuzenin düğünü var ve benim kınada ne giyeceğim daha belli deil((

Kızlar ilk doğduğunda yanımızda yatıcak bebiş.bebek odasının beşiği yatak odama sığmıyor bende bi kaç model buldumda kararsız kaldım. Eki Görüntüle 734858 mavi olan otomatik sallanıyor elektrik ve pillede çalışıyor

Son düzenleme:
Kızlar şuan iş miş yapmıyorum kızımın hareketlerini izliyorum :)) Yırtcak birazdan göbeğimi sanki ya mıncıklamak istiyorummmm

Kırmızılı çok şirinmiş hasır sepet olanı çok beğendim sanırım altındaki ayaklarından ayrılabiliyor dimi? Başka biyere gezmeye falan gidildiğinde de kullanılabilir. Bebiş nerde yatıcak diye sıkıntı çekilmez.

cnm Allah yardımcın olsun umarım bebişin son dakkaya kadar bekler korktuğun olmaz dualarımız seninle

canım yonca bam bam beşik var ablamın kızına almıştık çok güzel sallanıyor ve sağlam ve çok memnun kalmıştık. bende şimdi onun örtüsünü depiştirdim yatakodama koyucam fiyatıda uygun tavsıye ederim.şimdi yeni modeli çıkmış onun bilmiyorum ama bizin kullandığımız aşağıdakıydi .

Yonca Bambam Beşik

arştırıp daha ucuza bulabilrisin

canım sendemi benim gibi 35 haftada iznle ayrılıcaksın :))

evet
doktorum saolsun 30. haftada vermişti çalışabilir raporunu bebek önde gittiği için usgye göre verdi
35. haftamda da doğum öncesi izne ayrılcam Allah nasip ederse 2 hafta fazla dinlenicem inşallah
1 temmuzda gidicem bakalım izin raporunu almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…