- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.821
Kızlar günaydın.umarım herşey yolundadır.gözümüz kulağımız sizlerden alacağımız güzel haberlerde.moralinizi lütfen yüksek tutun.göreceksiniz vaktinden azıcık bile erken gelmiş bile olsa minikleriniz alınması gereken tüm tedbirler alındığı için sağlıcakla doğacaklardır.dualarımdasınız,Allaha emanet olun ve habersiz bırakmayın bizi
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
iyi geceler annişler yatmadan bi duş alayım dedim bikaçgündür sürekli yapıyorum bunu inanılmaz rahat uyuyorum.ama duştan çıkınca üstümü giyinmeye bile dermanım kalmıyor dayak yemiş gibi oluyorum...
kendim için olsa uğraşmam belkide bebiş için olduğunu düşününce insan daha da heyecanlanarak yapıyor...kelebekli bişeyler daha yapıyorum bakalım bitsinde paylaşırım :))))
kızlar size acil birşey sormam lazım.
ben 32 .haftamda çalışabilir raporu aldım.37. haftaya kadar çalışıcam Allah nasip ederse.
ama kendimi kötü hissedersem 1-2 gün aile hekiminden rapor alırım diye düşündüm.
çalışabilir raporu alınca izin kullanabiliyormusun acaba?
evet
doktorum saolsun 30. haftada vermişti çalışabilir raporunu bebek önde gittiği için usgye göre verdi
35. haftamda da doğum öncesi izne ayrılcam Allah nasip ederse 2 hafta fazla dinlenicem inşallah
1 temmuzda gidicem bakalım izin raporunu almaya
Verebiliyor canım geçen hafta gittiğimde konuştum. Ama devlet hastanesi sıkıntı yapabilir. Sanırım ultrasona göre geriden diye gösterir.
Teşekkür ederim canım. Başka isim soracağım zaman gitmişti zaten. Dilimin ucuna geldi ama soramadım.
Nehir ismi olabilir canım. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Bi eşimede söyliyim. Çok sağol
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine...
genemi yaaa. Canım benim 1 gün 1 gündür ne kadar geç olursa o kadar iyi. Rabbim yardımcın olsun. Yataktan kalkma sakın. Unarım gene taburcu ederler de evine gidersin haberlerini bekliyoruz canım.
Canım çok üzüldüm yaaa. Bi de o kadar kararsızdın gitsemmi diye. Sen düşünceli olduğunu gösterdin canım. Ayıp etmişler.
Bence de hiç yorum yapma eşin zaten üzülmüştür sen de konuşursan daha kötü olur. Rabbim huzurunu bozmasın canım.
kızlar size acil birşey sormam lazım.
ben 32 .haftamda çalışabilir raporu aldım.37. haftaya kadar çalışıcam Allah nasip ederse.
ama kendimi kötü hissedersem 1-2 gün aile hekiminden rapor alırım diye düşündüm.
çalışabilir raporu alınca izin kullanabiliyormusun acaba?
Geçmiş olsun canım..inşallah gününde doğar bebişin.üzülme hayırlısı belli ki aceleci bir bebişin var:)))
bana raporu aldığım hastanedeki memur, bugünden itibaren paran işlemeye başlar. 4 ay sonra doğum paranı alabilirsin dedi. ama 37 ye kadar çalışcam 4 haftayı doğum sonrasına aktarcam dedim. olsun o başka dedi. sen bu haftaları aktarsan bile yasal olarak 32 .haftadan itibaren başlar doğum izni dedi. mesela 36 haftada doğurdun henüz doğum iznine çıkmamıştın diyelim. bütün iznini doğum sonrası kullanabiliyormuşsun. hiç biri yanmıyormuş. bilgisi olan varmı acaba??????????????
Canım kendini üzme içini ferah tut bol bol dinlen hepiniz için dua ediyorum canım arkadaşlarım
Canım kızçen baya inatçı doğucam diye diretiyo anlaşılan :) Senin pozitifliğinle bence sorunsuz bir şekilde doğacak ve hiçbir sağlık problemi olmayacakGüzel haberlerini bekliyoruz canım benim moralini hiiiç bozma
ben kullandım canım çok işe yaradı 13 14 lira gibi bi fiyartı var. ben hep bant kullandım. bazı ciltlerde yarabandıda tahrıs yapabğiiliyor ama bi denersin canım
çok geçmiş olsun canım dualarımız senınle...
Amin insallah canimmedvecezir ve beklebekle arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun inşallah sorunsuzca sağlıklıca alırsınız bebişlerinizi kucağınıza dualarım sizinle
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
Sagol durucumcnm çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah
ben yatmadan önce duş yapınca melek gibi uyuyorum ama sabah kalkmak ölüm gelioDD
cnm izin kullanırsan fiilen çalışmadığın için bi anlamı olmuo kullandığın izinleri doğum sonrasına aktaramıosun,bi 2.si çalışabilir raporu alırsan ancak çalışamaz raporu alırsın normal rapor alsakta yine günümüzden gidio
Allah razi olsun arkadasim.. Bugun annemler geliyor yanima annem henuz olanlari cok bilmiyor.. Sadece brz kanama diye biliyor. Ah bir bilse doktorun ultrasondan baktiktan sonra cantalarinizi ve herseyinizi alip gelin dedigini.. Odaya yayis yapilirken hemsirelerin siz sezeryan olcaksiniz bu gece dimi dedigini..
kızlar günaydın güzel sağlıklı bir gün olsun inş
QUOTE=lesya_90;30805689]Kızlar ilk doğduğunda yanımızda yatıcak bebiş.bebek odasının beşiği yatak odama sığmıyor bende bi kaç model buldumda kararsız kaldım.Eki Görüntüle 734865 Eki Görüntüle 734858 Eki Görüntüle 734866 sallanıyor elektrik ve pillede çalışıyor
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
senin aceleci minik anneciğini bir an önce görmek istiyo napsın... sen kimsenin dediğine kulak asma her şeyin hayırlısı olsun. sağlıkla kucağına al inşallah...
canımcım vallahi kusura bakma kaçırmışım ben geçmişi sen bugün sezeryana mı giriyorsun şimdi.bak gelecek olaqnlarda var yardıma bozma moralini demek kolay ama ne kadar güçlüymüşsün maşallah inan ki sana herşey güzel olsun hakkında dualarımdasın arkadaşım
herkese günaydın...
bekle bekle canım içini rahat tut. bol bol dinlen. dualarımız seninle..
senin aceleci minik anneciğini bir an önce görmek istiyo napsın... sen kimsenin dediğine kulak asma her şeyin hayırlısı olsun. sağlıkla kucağına al inşallah...
Sagol canim
Allah razi olsun arkadasim.. Bugun annemler geliyor yanima annem henuz olanlari cok bilmiyor.. Sadece brz kanama diye biliyor. Ah bir bilse doktorun ultrasondan baktiktan sonra cantalarinizi ve herseyinizi alip gelin dedigini.. Odaya yayis yapilirken hemsirelerin siz sezeryan olcaksiniz bu gece dimi dedigini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?