2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size acil birşey sormam lazım.
ben 32 .haftamda çalışabilir raporu aldım.37. haftaya kadar çalışıcam Allah nasip ederse.
ama kendimi kötü hissedersem 1-2 gün aile hekiminden rapor alırım diye düşündüm.
çalışabilir raporu alınca izin kullanabiliyormusun acaba?

Sagol canim. Biz de 2gundur hastanedeyiz, kanama her wc gidisimde tekrarliyor kendini, Allah'tan baska kimse yardim edemez sanirim bize

Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(

cnm çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah

ben yatmadan önce duş yapınca melek gibi uyuyorum ama sabah kalkmak ölüm gelioDD

cnm izin kullanırsan fiilen çalışmadığın için bi anlamı olmuo kullandığın izinleri doğum sonrasına aktaramıosun,bi 2.si çalışabilir raporu alırsan ancak çalışamaz raporu alırsın normal rapor alsakta yine günümüzden gidio

bana raporu aldığım hastanedeki memur, bugünden itibaren paran işlemeye başlar. 4 ay sonra doğum paranı alabilirsin dedi. ama 37 ye kadar çalışcam 4 haftayı doğum sonrasına aktarcam dedim. olsun o başka dedi. sen bu haftaları aktarsan bile yasal olarak 32 .haftadan itibaren başlar doğum izni dedi. mesela 36 haftada doğurdun henüz doğum iznine çıkmamıştın diyelim. bütün iznini doğum sonrası kullanabiliyormuşsun. hiç biri yanmıyormuş. bilgisi olan varmı acaba??????????????

Sagol Acelyacim

diğer kurumları bilmiyorum ama mebde olmuyo
ne yıllık izin kullanabiliyoruz nede rapor malesef

canım ben memurum ücretsiz izin alana kadar her ay normal maaşımı alabiliyorum
ama sanırım memurun dediği doğru yanmıyor izinlerin

Allah razi olsun arkadasim.. Bugun annemler geliyor yanima annem henuz olanlari cok bilmiyor.. Sadece brz kanama diye biliyor. Ah bir bilse doktorun ultrasondan baktiktan sonra cantalarinizi ve herseyinizi alip gelin dedigini.. Odaya yayis yapilirken hemsirelerin siz sezeryan olcaksiniz bu gece dimi dedigini..

kızlar günaydın güzel sağlıklı bir gün olsun inş
QUOTE=lesya_90;30805689]Kızlar ilk doğduğunda yanımızda yatıcak bebiş.bebek odasının beşiği yatak odama sığmıyor bende bi kaç model buldumda kararsız kaldım.Eki Görüntüle 734865 Eki Görüntüle 734858 Eki Görüntüle 734866 sallanıyor elektrik ve pillede çalışıyor[/QUOTE]

ben ortadakini çok beğendim yatak odana koyacaksan canım çok sevimli duruyor ama sen yinede kullanışlı olmasınada bak güle güle kullansın miniğin

Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(

kızlar çok geçmiş olsun çok.Allah zamanında gelmeyi kısmet etsin haberlerinizi bekliyoruz sağ salim gelsinler aceleciler geleceksede inş.Allah yardımcınız olsun inş ikinizindebizim bu şımarık beebişlerimiz çok sevdi bizi erken gelip sarılalım istiyorlar onlara

Sagol durucum ((

canımcım vallahi kusura bakma kaçırmışım ben geçmişi sen bugün sezeryana mı giriyorsun şimdi.bak gelecek olaqnlarda var yardıma bozma moralini demek kolay ama ne kadar güçlüymüşsün maşallah inan ki sana herşey güzel olsun hakkında dualarımdasın arkadaşım

ben ortadakini çok beğendim yatak odana koyacaksan canım çok sevimli duruyor ama sen yinede kullanışlı olmasınada bak güle güle kullansın miniğin

kızlar çok geçmiş olsun çok.Allah zamanında gelmeyi kısmet etsin haberlerinizi bekliyoruz sağ salim gelsinler aceleciler geleceksede inş.Allah yardımcınız olsun inş ikinizindebizim bu şımarık beebişlerimiz çok sevdi bizi erken gelip sarılalım istiyorlar onlara
[/QUOTE]

Ya sorma yasamcim.. Ben hep bir an once agustos gelsin diyordum benim anasindan aceleci kizim yanlis anladi bi an once gelesi tuttu.. Simdi hastanede babasiyla anlatiyoruz kizim daha 1.5ay var yanlis anladin sen bizi diye...

herkese günaydın...

bekle bekle canım içini rahat tut. bol bol dinlen. dualarımız seninle..

Yok yanlis anlattim sanirim canim. Bunu 2gun once dedi hemsireler artik doktorum riskin nekadar buyuk oldugunu nasil anlattiysa.. Onlar da o gece ameliyata giricem sanmislar. Zaten kanamam artsa girecektim. Damar yolum filan acildi o gece serum baglandi. Neyse ki cok cok artmadi kanamam. Ama yatisa devam durumdayiz(

kızlar dün biraz çantaları hazırladımda bana 1 gecelik bi gecelik sabahlık takımı 2 atlet 4-5 külot 2 çorap 2 havlu göğüs ucu kremi koydum bebişe 1 tane 10lu 1 tane 5li hastane çıkışı ayrıca 2 iç zıbın 2külot bi ayaklı alt pijama koydum,ağız bezi koydum,pişik kremi emzik biberon ıslak mendilini koydum annem mermerşahi bezini yaptı onuda bu alıp koyacam bugünde kendime pedle bebişe bez alacam onlarıda koyacam kendime bi terlik 2de pijama alsam,ha bebişe çok kalın battanşye deilde tomurcuklu battaniyelerden koydum bi tane gerek olmaz çok kalına herhalde demi?alt açması geldi aklıma onuda koyarım aklınıza gelen varmı başka kızlar?

Canım plasentadan ayrılma mı var? Neden sezaryenle almayı düşünüyorlar bebişini erkenden :26: Allah yardımcınız olsun gerçekten stres yapma yine de tansiyonun falan yükselmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…