2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım şu mübarek 3 aylarda mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı zekalı vaktinde gelen evlatlar ve kolay doğumlar nasip et,sen şu sıcak günlerde ağırlaşan bizlere kolaylıklar ver,bebeklerimizi hayırla kucağımıza almayı nasip et Ya Rabbim aminnn,(içimden böyle bi dua etmek geldi kızlar inşallah kabul olur)

Aminnn canım. İnşaAllah...

Günaydın kızlar,

Medcezir ve bekle bekle çok gecmis olsun. Stres yapmamaya çalışın tansiyonunuz yükselmesin. Mümkünse uyuyun . Dua ediyorum ikiniz icinde ve iyi haberlerinizi bekliyorum .

hasır sepetlere çok hevesleniyorum.otomatik sallananlarda kolik ağrısı falan olursa eğer inşallah olmazda kolaylık oluyor.

bu arada karnımda garip şeyler oluyor acayip geriliyor bi sağa kayıyor bi sola :))) Yaramaz küçüğüm kahvaltı sonrası sporunu yapıyor sanki :)))

bu arada yarın annemler memlekete geçerken banada uğrayacaklar.15-20gün kalıp benim doğuma dönecekler.babalar günüde yaklaştı babama ve oğluşumun babasına hediye almam lazım.hamile hamile bu sıcakta nasıl çıkcam bilmiyorum.Antalya yanıyo valla buhar olup uçmamak elde değil...

Amiiinnn canım ne güzel dua etmişsin

Günaydın kızlar. Yaşasın cuma
Bu haftayı da bitirdik. Yarın benim de kontrolüm var. 26. haftadan beri görmüyorum bebişimi. Bu akşam annemle kız kardeşim de geliyor . Yarın doktora beraber gideceğiz.

Medvecezir ve beklebekle , canlarım çok geçmiş olsun özellikle. Pozitif düşünün stres yapmayın. Bebeğiniz ne zaman sağlıkla doğacaksa o zaman gelsin. Umarım sağ salim kucaklarınıza alırsınız.

Günaydın kızlar
Beklebekle ve medcezir geçmiş olsun canlar, allahım hakkınızda hayırlısını versin, inşallah minnoşlarınız sağlıkla doğacaklar, kalbinizi ferah tutun ....

Uzun zaman sonra dün gece ilk defa deliksiz uyudum alarmla gözümü açtım, sabah olmuştu
Ne agrılar ne wc nöbetleri, ne susuma krizleri ne de tepikler.... Valla mışıl mışıl uyumuşum. Sabah hiç kalkmak istemedim, kuş gibiydim acayip dinlenmişim...
Sonra bir baktım yüzüstü yatıyorum göbeğim kaybolmuş gibiydi
Aklım çıktı, herzaman taş gibi olan karnım yumuşacık olmuş girmiş içeri, bebeğimi dinledim biraz hareket etmiyordu çok korktum ama biraz yürüyünce evin içinde o da hareketlendi. Ohhh dedim dünya varmış, HAYATIN ANLAMI BU ARTIK

Yavrum oda güzelce uyudu sanırım bu gece, annesini hiç rahatsız etmedi. Neyseki yarın kontrol var. Güzel kızımızı göreceğiz inşallah.Karnım nasıl o kadar dümdüz oldu anlamadım :18:

Canım otomatik sallanan bu beşiği bende araşırdım ama kullanan arkadaşlar hiç tavsiye etmedi, hem alçak olduğu için ilk zamanlar özelliklede sezeryan olursan bebeği alıp yatırmak çok zor oluyormuş, hemde küçük ve sığ olduğu için bebek hareketlenmeye başlayınca bebeğini düşürenler olmuş...Kısa süreli kullanacaksan(ilk 3 ay gibi) olabilir.
Bende hasır olanı beğendim. şık duruyor ama boyutları yeterli mi ne kadar süreyle kullanacaksın bu önemli bence.

Canım 32 den sonr çalışabilir raporu aldıktan sonra erken doğum yapman durumunda kullanamadığın tüm haftalar doğum sonrasına aktarılıyor. İstersen 33. haftada doğur, kullanmadığın 7 hafta doğum sonrasına ilave ediliyor.

Çalışabilir raporu alınca , bu sürede aldığımız istirahat raporları doğum sonrası izinlerden kesiliyor kızlar. Keyfi rapor almayın, Yıllık izin kullanabilirsiniz. Ama raporlar geçmiyor canlr.
Bunların hepsini ALO 170 i arayıp öğrenmiştim...
Aklınıza takılan şeyleri ordan öğrenebilirsiniz daha garanti olur.....

Günaydın kızlar,

Medcezir ve bekle bekle çok gecmis olsun. Stres yapmamaya çalışın tansiyonunuz yükselmesin. Mümkünse uyuyun . Dua ediyorum ikiniz icinde ve iyi haberlerinizi bekliyorum .

Medcezir ve bekle bekle aklıma takıldı sormadan duramiycam. İkinizde de seker vardı. Bu durumunuzun seker ile ilgisi varmıymis? Ne diyo doktorlar

HERKESE HAYIRLI CUMALAR...

kızlar saatte üç kere karnım kasılıyor taş gibi bir dakika sonra yumuşuyor nedir bu ya dikkate alsammı almasammı

benim de 1 haftadır düzenliydi bu şekildeki kasılmalarım dün dra gittim nst ye bağlandım ama sancı çıkmadı inş seninki de önemsizdir.

a.selam aynı sorundan bende muzdaripim ben de de şeker yüklemesinde gebelik şekeri çıktı doktor diyete başlattı diyet işe yaramazssa insüline baslıycaz dedı yaklaşık 1 aydır dıyetteyım beyaz ekmeği tamamıyla kestım pirinç çikolata bunları yemıyorum cayımda kı sekerı bıle kestım değerler düştü bazen canım aşırı sekılde tatlı ıstedıgı zaman yıyorum fakat degerlerım hemen yukselıyo sonrasında 1 saat yuruyus yapıyorum normale donuyo tawsıyem sana bol bol yuruyus yap cok faydasını gorursun bırde doktorum bana stresten uzak durcaksın sekerın yüksek olduğunu bıle dusunursen sekerın yukselır demıstı muhtemelen hamılelıkten sonra geçer dıyorlar fakat benım annemde de babamda bu hastalık olgundan ben de kalma ıhtımalı yüksek olabılırmıs dikkat et gerısını allaha bırak

Sagol canim. Biz de 2gundur hastanedeyiz, kanama her wc gidisimde tekrarliyor kendini, Allah'tan baska kimse yardim edemez sanirim bize

Ne kadar dursalar o kadar iyi.Dualarım sizinle canlarım.

Kızlar şuan iş miş yapmıyorum kızımın hareketlerini izliyorum :)) Yırtcak birazdan göbeğimi sanki ya mıncıklamak istiyorummmm

Ben onun popişini yerim amaaaaaa

Günaydın canlar;

Oğlumla 2 gündür konuşa konuşa döndü galiba. Gece ve sabah hıçkırdığında sadece alt tarafta hissediyorum, önce üstteydi. Hiç bana çekmemiş uslu mu olcak ne

kızlar size birşey soracağım. dün yarım akıllının biri bana bişey dedi öyle birşey olmadıgını biliyorum ama aklım karıştı nette baktım bulamadım..

İşten çıkmıcam doğumdan sonra doğum parası alıcam sadece dedim.. onun bi tanıdıgı varmış. 32. haftaya kadar çalıştıgı için dogumdan sonra analık parası almış. analık parası ne ya dedim dogumdan sonra alınan tek para var oda doğum parası.. o doğum parasıda evde geçirdiğim zamanların parası aslında die izah ettim. oda inatlaştı benimle yok o ayrı bu analık parası ayrı dedi. 6 yıllık çalışmışlıgı vardı 4bine yakın para aldı dedi.. bu nedir şimdi bilen var mı??? ben mi yanılıyorum. 4 bin aldıysa maaşı yüksek görünüyordur doğumdan sonra aldıgına göre dogum parasıdır o ayrı analık parası ne???

Günaydın canlar;

Oğlumla 2 gündür konuşa konuşa döndü galiba. Gece ve sabah hıçkırdığında sadece alt tarafta hissediyorum, önce üstteydi. Hiç bana çekmemiş uslu mu olcak ne

Dönmüştür inşallah canım annesinin sözünü dinliyo demekki akıllı oğlun :) Hem akıllı hem yakışıklı belki kızımla tanışırlar ilerde

dün dr gittik 32+1 kızçem 2.200 kg 43 cm olmus maşallah onaa sizin bebişlerin nasıl kg ve boy bide ben sezeryan istediğim için dr 24 temmuza verdi günümüzü ama zaman geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaa avcılar ve çevresinden varmı hamiş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…