- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.841
Yok yanlis anlattim sanirim canim. Bunu 2gun once dedi hemsireler artik doktorum riskin nekadar buyuk oldugunu nasil anlattiysa.. Onlar da o gece ameliyata giricem sanmislar. Zaten kanamam artsa girecektim. Damar yolum filan acildi o gece serum baglandi. Neyse ki cok cok artmadi kanamam. Ama yatisa devam durumdayiz
şükür ki gözetim altındasın canım benim ben evet yanlış anlamışım yaaa habersiz bırakma bizi yeğenimiz uslu çıkacaksen hiç merak etme sözünü dinler annesinin o biraz erken gelme konusunda yanlış anlamış ama olsun datlum benim duracak içeride öyle doğuyor içime benim
Allahım şu mübarek 3 aylarda mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı zekalı vaktinde gelen evlatlar ve kolay doğumlar nasip et,sen şu sıcak günlerde ağırlaşan bizlere kolaylıklar ver,bebeklerimizi hayırla kucağımıza almayı nasip et Ya Rabbim aminnn,(içimden böyle bi dua etmek geldi kızlar inşallah kabul olur)
Kırmızılı çok şirinmiş hasır sepet olanı çok beğendim sanırım altındaki ayaklarından ayrılabiliyor dimi? Başka biyere gezmeye falan gidildiğinde de kullanılabilir. Bebiş nerde yatıcak diye sıkıntı çekilmez.
canım yonca bam bam beşik var ablamın kızına almıştık çok güzel sallanıyor ve sağlam ve çok memnun kalmıştık. bende şimdi onun örtüsünü depiştirdim yatakodama koyucam fiyatıda uygun tavsıye ederim.şimdi yeni modeli çıkmış onun bilmiyorum ama bizin kullandığımız aşağıdakıydi .
Yonca Bambam Beşik
arştırıp daha ucuza bulabilrisin
Allahım şu mübarek 3 aylarda mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı zekalı vaktinde gelen evlatlar ve kolay doğumlar nasip et,sen şu sıcak günlerde ağırlaşan bizlere kolaylıklar ver,bebeklerimizi hayırla kucağımıza almayı nasip et Ya Rabbim aminnn,(içimden böyle bi dua etmek geldi kızlar inşallah kabul olur)
Canım otomatik sallanan bu beşiği bende araşırdım ama kullanan arkadaşlar hiç tavsiye etmedi, hem alçak olduğu için ilk zamanlar özelliklede sezeryan olursan bebeği alıp yatırmak çok zor oluyormuş, hemde küçük ve sığ olduğu için bebek hareketlenmeye başlayınca bebeğini düşürenler olmuş...Kısa süreli kullanacaksan(ilk 3 ay gibi) olabilir.Kızlar ilk doğduğunda yanımızda yatıcak bebiş.bebek odasının beşiği yatak odama sığmıyor bende bi kaç model buldumda kararsız kaldım.Eki Görüntüle 734865 Eki Görüntüle 734858 Eki Görüntüle 734866 mavi olan otomatik sallanıyor elektrik ve pillede çalışıyor
bana raporu aldığım hastanedeki memur, bugünden itibaren paran işlemeye başlar. 4 ay sonra doğum paranı alabilirsin dedi. ama 37 ye kadar çalışcam 4 haftayı doğum sonrasına aktarcam dedim. olsun o başka dedi. sen bu haftaları aktarsan bile yasal olarak 32 .haftadan itibaren başlar doğum izni dedi. mesela 36 haftada doğurdun henüz doğum iznine çıkmamıştın diyelim. bütün iznini doğum sonrası kullanabiliyormuşsun. hiç biri yanmıyormuş. bilgisi olan varmı acaba??????????????
Günaydın kızlar,
Medcezir ve bekle bekle çok gecmis olsun. Stres yapmamaya çalışın tansiyonunuz yükselmesin. Mümkünse uyuyun . Dua ediyorum ikiniz icinde ve iyi haberlerinizi bekliyorum .
kızlar saatte üç kere karnım kasılıyor taş gibi bir dakika sonra yumuşuyor nedir bu ya dikkate alsammı almasammı
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
herşeyin Allahtan hayırlısı inş arkadaşım inş az daha bekler miniğin beklemezse de sağ salim gelir inş.
Kızlar ilk doğduğunda yanımızda yatıcak bebiş.bebek odasının beşiği yatak odama sığmıyor bende bi kaç model buldumda kararsız kaldım.Eki Görüntüle 734865 Eki Görüntüle 734858 Eki Görüntüle 734866 mavi olan otomatik sallanıyor elektrik ve pillede çalışıyor
ben ortadaki sepeti çok beğendim canım ama kullanışlı olması da önemli tabi,tercih senin arkadaşım.
Sagol canim. Biz de 2gundur hastanedeyiz, kanama her wc gidisimde tekrarliyor kendini, Allah'tan baska kimse yardim edemez sanirim bize
canım gerçekten de Allah yardımcın olsun dualarım sizinle cuma vaktinin hayrına rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.
kızlarrr haziran annelerinin topiğine bakıyorum 1 ay sonra nedeyse aynı telaşlar başlıcakkkkk
Butunduamvesenam doğum hikayesini okusanıza biiii
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-5279.html
slm agustos anneleri ben gibi gebelik şekeri olan varmı ac gezıyorum yakında aclıktan yataktan kalkamaz hale gelicem 75 lik şeker yüklemesinde 1 saat tokluk 183 cıktı ne dogru dürüst birsey yemedigim halde sekerim 143 den aşagıya düşmüyo tedavi gören arkadaşlar varmı aranızda neler yapıyorsunuz bununla ilgili
Çok güzel bi doğum olmuş bence
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
Sagol canim. Biz de 2gundur hastanedeyiz, kanama her wc gidisimde tekrarliyor kendini, Allah'tan baska kimse yardim edemez sanirim bize
Kızlar şuan iş miş yapmıyorum kızımın hareketlerini izliyorum :)) Yırtcak birazdan göbeğimi sanki ya mıncıklamak istiyorummmm
Günaydın canlar;
Oğlumla 2 gündür konuşa konuşa döndü galiba. Gece ve sabah hıçkırdığında sadece alt tarafta hissediyorum, önce üstteydi. Hiç bana çekmemiş uslu mu olcak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?