- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.881
kamuda çalışalanlar öle bir para alamıyor ama özel söktörde çalışanlar izinli oldukları zaman alamadıkları maaşın bir kısmını devlet ediyor.. çalıştığınız yerin maaşınızı nekadar gösterdiği önemli asgari ücret gösteriyorsa 2500 civarı alınıyor. tabi ikinci çocukat bu daha fazla oluyor. onun dışında eşelrin aldığı bir para var 90 lira vivarıydı yanlış hatırlamıyosam. ama ekstra analık parası yok diye biliyorum bende aynı şey olması lazım
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
Kızlar ilk doğduğunda yanımızda yatıcak bebiş.bebek odasının beşiği yatak odama sığmıyor bende bi kaç model buldumda kararsız kaldım.Eki Görüntüle 734865 Eki Görüntüle 734858 Eki Görüntüle 734866 mavi olan otomatik sallanıyor elektrik ve pillede çalışıyor
Canım plasentadan ayrılma mı var? Neden sezaryenle almayı düşünüyorlar bebişini erkenden :26: Allah yardımcınız olsun gerçekten stres yapma yine de tansiyonun falan yükselmesin.
Bence Necati Şaşmaz'a söyleyelim :)))
Yok yanlis anlattim sanirim canim. Bunu 2gun once dedi hemsireler artik doktorum riskin nekadar buyuk oldugunu nasil anlattiysa.. Onlar da o gece ameliyata giricem sanmislar. Zaten kanamam artsa girecektim. Damar yolum filan acildi o gece serum baglandi. Neyse ki cok cok artmadi kanamam. Ama yatisa devam durumdayiz
şükür ki gözetim altındasın canım benim ben evet yanlış anlamışım yaaa habersiz bırakma bizi yeğenimiz uslu çıkacaksen hiç merak etme sözünü dinler annesinin o biraz erken gelme konusunda yanlış anlamış ama olsun datlum benim duracak içeride öyle doğuyor içime benim
Aminnn insallahaglamaktan gozlerim kipkirmizi oldu
Günaydın kızlar,
Medcezir ve bekle bekle çok gecmis olsun. Stres yapmamaya çalışın tansiyonunuz yükselmesin. Mümkünse uyuyun . Dua ediyorum ikiniz icinde ve iyi haberlerinizi bekliyorum .
Günaydın kızlar. Yaşasın cuma
Bu haftayı da bitirdik. Yarın benim de kontrolüm var. 26. haftadan beri görmüyorum bebişimi. Bu akşam annemle kız kardeşim de geliyor . Yarın doktora beraber gideceğiz.
Medvecezir ve beklebekle , canlarım çok geçmiş olsun özellikle. Pozitif düşünün stres yapmayın. Bebeğiniz ne zaman sağlıkla doğacaksa o zaman gelsin. Umarım sağ salim kucaklarınıza alırsınız.
Günaydın kızlar
Beklebekle ve medcezir geçmiş olsun canlar, allahım hakkınızda hayırlısını versin, inşallah minnoşlarınız sağlıkla doğacaklar, kalbinizi ferah tutun ....
Uzun zaman sonra dün gece ilk defa deliksiz uyudumalarmla gözümü açtım, sabah olmuştu
Ne agrılar ne wc nöbetleri, ne susuma krizleri ne de tepikler.... Valla mışıl mışıl uyumuşum. Sabah hiç kalkmak istemedim, kuş gibiydim acayip dinlenmişim...
Sonra bir baktım yüzüstü yatıyorum göbeğim kaybolmuş gibiydi
Aklım çıktı, herzaman taş gibi olan karnım yumuşacık olmuş girmiş içeri, bebeğimi dinledim biraz hareket etmiyordu çok korktum ama biraz yürüyünce evin içinde o da hareketlendi. Ohhh dedim dünya varmış, HAYATIN ANLAMI BU ARTIK
Yavrumoda güzelce uyudu sanırım bu gece, annesini hiç rahatsız etmedi. Neyseki yarın kontrol var. Güzel kızımızı göreceğiz inşallah.Karnım nasıl o kadar dümdüz oldu anlamadım :18:
Canım otomatik sallanan bu beşiği bende araşırdım ama kullanan arkadaşlar hiç tavsiye etmedi, hem alçak olduğu için ilk zamanlar özelliklede sezeryan olursan bebeği alıp yatırmak çok zor oluyormuş, hemde küçük ve sığ olduğu için bebek hareketlenmeye başlayınca bebeğini düşürenler olmuş...Kısa süreli kullanacaksan(ilk 3 ay gibi) olabilir.
Bende hasır olanı beğendim. şık duruyor ama boyutları yeterli mi ne kadar süreyle kullanacaksın bu önemli bence.
Canım 32 den sonr çalışabilir raporu aldıktan sonra erken doğum yapman durumunda kullanamadığın tüm haftalar doğum sonrasına aktarılıyor. İstersen 33. haftada doğur, kullanmadığın 7 hafta doğum sonrasına ilave ediliyor.
Çalışabilir raporu alınca , bu sürede aldığımız istirahat raporları doğum sonrası izinlerden kesiliyor kızlar. Keyfi rapor almayın, Yıllık izin kullanabilirsiniz. Ama raporlar geçmiyor canlr.
Bunların hepsini ALO 170 i arayıp öğrenmiştim...
Aklınıza takılan şeyleri ordan öğrenebilirsiniz daha garanti olur.....
HERKESE HAYIRLI CUMALAR...
benim de 1 haftadır düzenliydi bu şekildeki kasılmalarım dün dra gittim nst ye bağlandım ama sancı çıkmadı inş seninki de önemsizdir.
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
herşeyin Allahtan hayırlısı inş arkadaşım inş az daha bekler miniğin beklemezse de sağ salim gelir inş.
ben ortadaki sepeti çok beğendim canım ama kullanışlı olması da önemli tabi,tercih senin arkadaşım.
canım gerçekten de Allah yardımcın olsun dualarım sizinle cuma vaktinin hayrına rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.
İnsallah dualar kabul olur bu cuma gununde, sagol canim
Ne kadar dursalar o kadar iyi.Dualarım sizinle canlarım.
Ben onun popişini yerim amaaaaaa
Günaydın canlar;
Oğlumla 2 gündür konuşa konuşa döndü galiba. Gece ve sabah hıçkırdığında sadece alt tarafta hissediyorum, önce üstteydi. Hiç bana çekmemiş uslu mu olcak ne
Benim zaten dusukti tansiyonum ama moral bozuklugu kizimi da etkiliyorof Allahim...
günaydın annecikler bekle bekle ve medvecezir çok geçmiş olsun rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kızlar geçmiş olsun. Umarım herşey yolunda gider. Zaten bebeklerinizle ilgili gereken tedbirler alındı. Doğacaklarsa sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah. Artık riskli dönemi de atlattık. Biraz kuvezde kalırlar sadece o kadar. İyi haberlerinizi bekliyoruz canlar.
Canım ben en çok ortadakini beğendim ama kullanış açısından da kırmızıyı beğendim. Görsellik mi konfor mu diye sorsalar kırmızıyı yani konforu seçerdim. Matrix gibi oldu kırmızı mı mavi mi
canlarım sağolun destek için ayrı ayrı tekrardan teşekkürler şükür ki bugün mutluyuz minnoşumla canınız çekmesin diye yazmıyorum bişeyler yaptık kendimize babaannemle oturduk balkonumuzda güle güle yedik miniğim içeride nasıl tepiniyor ama 3 gündür ben kendimi sıktıkça o da az hareket ediyordu şükür zilli kızımın keyfi yerinde bugün.babasıda sorup duruyor kızını zaten şımardı bugün :) huzur kadar güzel bişey yok Allah eksik etmesin kimsenin evinden
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
Yok canim benim plesentam ondeymis ve bu durumda normal dogum yapamazsin diyor doktorum. Plesenta onde oldugunda normal dogumda anne kan kaybindan olebiliyormus(
medcezir, beklebekle ve erken doğum riski olup da görmediğim atladığım arkadaşlarım varsa çok geçmiş olsun. emin olun dualarımız sizinle. çok zor olmalı, ben de 20 gün öncesinde böyle risk yaşadım ve ne kadar kaygı verici olduğunu tahmin edebiliyorum. ancak bütün müdahaleler yapılmış, gönlünüzü ferah tutun. inşallah hepimiz er ya da geç sağlıcakla kucağımıza alacağız yavrucaklarımızı. erken doğum yapan annelerin sütü, bebeğin o haftadaki ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte oluyormuş ve bu nedenle sabırsız bebişler doğduktan sonra normal zamanında doğan bebişlerden daha hızlı kilo alıp toparlanıyorlarmış. Allah'a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?