2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Bugünden İtibaren Göğüs Ucu Kremi Kullanmaya Başlıyorum. 2 Hafta Önce Arkadaşım Doğum Yaptı, Dün Bebek Mevlüdüne Gittim Göğüsleri Berbat Durumda, Bebeği Emzirmek Bile İstemiyorum Acıdan Diyor. Önceden Başla Bence Kullanmaya Faydası Olur Dedi. Bende Aldım Kullanmaya Başlayacağım, İnşallah İşe Yarar

hehehe. eşlerin hamileliğe katkısı 90 tl, annelerin katkısı paha biçilemez...

Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(

Kızlar geçmiş olsun. Umarım herşey yolunda gider. Zaten bebeklerinizle ilgili gereken tedbirler alındı. Doğacaklarsa sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah. Artık riskli dönemi de atlattık. Biraz kuvezde kalırlar sadece o kadar. İyi haberlerinizi bekliyoruz canlar.

Canım ben en çok ortadakini beğendim ama kullanış açısından da kırmızıyı beğendim. Görsellik mi konfor mu diye sorsalar kırmızıyı yani konforu seçerdim. Matrix gibi oldu kırmızı mı mavi mi

Canım plasentadan ayrılma mı var? Neden sezaryenle almayı düşünüyorlar bebişini erkenden :26: Allah yardımcınız olsun gerçekten stres yapma yine de tansiyonun falan yükselmesin.

Yok canim benim plesentam ondeymis ve bu durumda normal dogum yapamazsin diyor doktorum. Plesenta onde oldugunda normal dogumda anne kan kaybindan olebiliyormus(

Bu sabah ablam aramasa uyanacağım yokmuş. Sabah kalkıp kahvaltı da edemedim. Şimdi edicem hazırladım bişeyler :) Ya psikolojik mi bilmiyorum ama hafiften belime vuran sancı var bende de burda yazılanları okuduğumdan beri. Psikolojik olmasını ümid ediyorum. Yarın bakalım randevuda doktor amcamız ne diycek. Sanırım sözleşmiş gibi yarın topiğin yarısının doktor randevusu nerdeyse İlginç bir tesadüf oldu:)) Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar

Aminnn(( allah kimseye yasatmasin.. Evladiyla sinamasin...

Sagol cekirgecim.. Evet hayatin anlami bu artik hepimize!

medcezir, beklebekle ve erken doğum riski olup da görmediğim atladığım arkadaşlarım varsa çok geçmiş olsun. emin olun dualarımız sizinle. çok zor olmalı, ben de 20 gün öncesinde böyle risk yaşadım ve ne kadar kaygı verici olduğunu tahmin edebiliyorum. ancak bütün müdahaleler yapılmış, gönlünüzü ferah tutun. inşallah hepimiz er ya da geç sağlıcakla kucağımıza alacağız yavrucaklarımızı. erken doğum yapan annelerin sütü, bebeğin o haftadaki ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte oluyormuş ve bu nedenle sabırsız bebişler doğduktan sonra normal zamanında doğan bebişlerden daha hızlı kilo alıp toparlanıyorlarmış. Allah'a emanet olun..

Bi 34u gorebilsek cok daha rahat oluruz sanirim(

canım cok sevindim senin adına ohh konusup rahatlamışsında ...babaannenden Allah razı olsun ne mübarek kadınmışş ...huzurlu mutlu olmana cok sevindim miniğinde seninle huzur buldu demek annesiii üzülme artık minişinide üzme sen cok cok ii bir anne olucaksın bundan eminim canımmmm

medvecezir ve erken doğum riski olan hamiş dostlarım hepinize gecmiş olsun canlarım ...
inşallah melekleriniz durabildiği kadar dururlar bigün bigündür sağlıkla sıhhatle zamanında gelsinler inş...dualarımız sizinle

Yok canim benim plesentam ondeymis ve bu durumda normal dogum yapamazsin diyor doktorum. Plesenta onde oldugunda normal dogumda anne kan kaybindan olebiliyormus(

Aaaaaa :18::18:
Benimde plesanta önde ama doktorum şu güne kadar hiç böyle birşey söylemedi bana...
Normal olduğunu ve de birçok kişide olduğunu söyledi.
Hatta bir arkadaşımında öndeydi plesanta, o normal doğum yaptı bir ay oldu.
Tek sorun çok yırtılması oldu tam 37 tane dikiş atmışlar alttan :18::18::18:

Kızlar bulunduğunuz hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi olup olmadığından emin olun. Onca panik esnasında bunu gözden kaçırmış olabilirsiniz diye hatırlatma yapayım dedim. Eğer yoksa bebeğinizi başka hastaneye gönderirler ve siz ayrı o ayrı bi yerde olur. Bu da size sıkıntı yapar.

Ben 1ay once de yatmistim hastanede ama yine tekrarladi/( is ciddiye biniyor iyice(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…