2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim zaten dusukti tansiyonum ama moral bozuklugu kizimi da etkiliyor of Allahim...

Moralini yüksek tut canım , Allah'ın izniyle sagsalim doğacak bebegin , insallah durabildigi kadar durur , doğarsa da riskli haftaları atlattık artık , insallah hersey yoluna girecek , hepimiz dua ediyoruz Allah büyük , yardım eder insallah

Benim doktor perinataloji uzmani yani hic risk almiyor ama baska bi doktora daha gittim o da normal doguramazsin dedi bana. Ben plesenta onde olup normal doguranlari duydum ama riskmis iste o. Bi de bunun cesitleri varmis plesentanin dogum kanalini yari kapattigi marjinalus, tam kapattigi da bisi deniyordu ama hatirlayamadim. Benimki marjinalusmus, sezeryan olacak dedi ki bu adam normal dogumcu bir adam normalde. Bi sor istersen canim sen de..

Allah bilecek iste... Moralimi kendi kendime bozmuyorum ki cevreden insanlar bozuyor

Canım kulaklarını tıka o insanlara. Böyle durumlarda morali hep yüksek tutmak lazım. Psikoloji çok önemli. Lütfen sakin olmaya çalış ve bebeğine hiç bişey olmayacağını düşün. Bu mübarek cuma günü Allah yardımcınız olacak ben eminim buna. Erken doğum yapan ve sapasağlam çocukları olan insanlarla dolu etrafım. Maşallah yaşıtlarıyla hiç bir farkları yok. Sizin de böyle olacak. Bak bunca hamilenin duası sizinle.

bende böyle biliyorum canım kız öyle değince şaşırdım emin olmak için sordum..

Canım belki tedbir icin istemistir , herhangi bisey atlamasın diye , ben yaptırdım benim kalbimde küçük delik var onun icin emin olayım dedim Dr istememişti , sende icini ferah tut bisey olsa Dr söylerdi

canım sağol yaa inşallah öyledir...gerçi dediğin gibi bişey olsa söylerdi...

netten baktım da fetal eko neden istenir diye,riskli durumlarda,anne de senin gibi bi durum olması durumunda fln,normal ultrasonda şüpheli durum görüldüğünde vs şeklinde şeyler yzıyor korktum ister istemez :/ dr.a da sormadık hiç neden istiyorsunuz diye,o yaptırın diyince biz de rutin bişey diye tamam dedik...herhalde dediğin gibidir...

neyse yaptıralım bakalım Allahım bişey çıkmasın inşallahhh yavrumda :/ düşünmesi bile korkunç !

Allah bilecek iste... Moralimi kendi kendime bozmuyorum ki cevreden insanlar bozuyor

Tamam o zaman su an itibari ile kulaklarını Tıka kulaklık varsa tak doktorun dısında kimse ile konuşma sadece bebeginde icinden konus o sana güç verecek bulunduğun hastane hangi semtte ? Esın yanında dımı. Elini tut onun gercekten kötü birşey olmayacak İnan bana

dur şimdi şekerim anlamadım.. bana şirket maaş falan vermicek. doğum iznim bitince sgkdan alıcamm doğum paramı işe başladıgımda oda öyle değilmi??

Kizlar deliricem. Neymis bu kanamamin sebebi benmisim! Benim riskli gebelik uzmani doktorum bile artik bebek buyudu plesenta onda oldugu icin kanama her durumda olabilir merak etme ama tedbirli olmak zorundayiz diyor.. Baskasi aradiginda esim hala belki evde is yapmistir bilmiyorum diyor! Ayni anda kayinvalidem beni ariyor ben biliyorum sen kendini yordun oyuzden oyle oldu diyor! Ya insanlar suclamaya nekadar merakli ulan bu cocukla 24 saat gecireb benim annesi benim, onu benden cok kimse dusunemez ama esimin ailesine gore ben dikkat etmedim kendime oyuzden kanamam oldu!!! Hastane odasinda esimle de kavga ettim kendine gel bu cocugu en cok ben dusurnurum kendi dusuncelerini duzelt annene de bunu anlat bir daha bana kendini yordun diyen olursa cok daha sertt olur tepkim dedim. Manyak midir nedir bu insanlar anlamiyorum ki yaa... Doktor bile olabilir diyor, bi bunlar dogruyu biliyor! Kavga ettim sonra da dondum ona arkami agladim( bi moralimin bunlardan dolayi bozulmasi eksikti.. Annem bile ariyor neyse olacagi varmis diyor ama yok bunlarin agzindan bi hayir cumlesi cikmiyor arkadas yaa... Ben de kayinvalideme dedim ki benim icim cok rahat ben sebep olacak hicbisey de yapmadim dedim. Bir daha soylerse lutfen artik bunlari duymak istemiyorum dicem. Bebegimle mi ugrasicam bunlarla mi ugrasicam ben ya...

Aminn ne guzel konusuyorsun canim asagida yazdim derdimi, delirttiler beni cuma cuma aglattilar, elde degil ki delirmemek(

canım o yasa bile kesi ndeğil daha..

aynen işte bende kıza onu anlattım tek alınan şey doğum parası oda ben doğurdum die değil.. çalışmadıgım günlerin maaşı o dedim. yok dio o kız 6 yıllık çalıstıgı parayı aldı dogumdan sonra imkansız dedim ama cokta iddalaşmadım gıcık oldum çünkü.. bende doğru biliyormusum demekki..

Esim yanimda ama moralimi bozan o oldu zaten delirtti beni.

sata göre doğum tarihlerimiz aynı banada doktor gebelik şekrınden dolayı sezeryan dedı ve doğum için 23- 24 temmuz arası gün verdi avcılar Anadolu hastanesine gıdıyorum ben de

Ayy inanmıyorum yaaa. Onca stresinin içinde seni sakin tutmaları gerekirken yaptıklarına bak. Gerekirse eşini filan kov yanından bu ne yaaa. Burda kızlar bazen anlatıyolar yaptıkları işleri falan bir de misafir ağırlıyolar bazıları onlara hiç bişey olmuyor. Olacağı varsa tüm gün yatsan da olur. Ve senin de olacağı varmış. Doktorun zaten gerekli tıbbi açıklamayı yapmış. Kimseye konuşmak düşmez bu saatten sonra.

canım o tarz kremler dogumdan önce kullanıldıgında göğüsde süt kanallarını açıyormuş. şimdi erken bence doğuma yakın 1 - 2 hafta önce başla en azından..

canım bebişini senden fazla kimse düşününemez tabı ki ınan suan yasadıgın sıkıntılar gelıp gecıcı bebısını kucağına aldığın zaman bunlar umrunda bıle olmazz kımseyı düşünme dert etme bebişinle yasıycagın güzel gunlerı dusun ben sıkıldım mı onu yapıyorum onu yıkama anını düşünüyorum yurumesı emeklemesi diş çıkarması uykusuz geceleri gülümseeee ki bebişin de huzurla olsun içinde

Yangına körükle gitmiş gibi olacağım belki ama..böylesinide ilk kez görüyorum.Valla bizimkinin başına böyle bi durum gelse anasını babasını bin pişman ederdi.Eşin yine sakin karşılamış.Ne diim olan sana olmuş tatlım. Bu halinle onca eziyet çektin.Sizi göresi yokmuş demekki;ilginç Neyse tatlım sen stres sıkıntı yapma bunları..malum stres bize pek iyi gelmiyor.
Ben onun kıprak totosunu yirrriiiiiim! Benim oğluşum henüz dönmedi. kafası sol göğsümün altında.Zorlanıp duruyo ağzımdan çıkacak kerata şimdiden kalbime soktum ben oğlumu. Annesinin aşkıtellasıdır o
Amiiiiinn!!!Allah razı olsun canım. Yazdın,okuduk bizde nasiplendik. Hayırlar getirsin inşallah.
Canım Allah yardımcın olsun. Demesi bizlere kolay ama evladının iyiliği için kulaklarını kötü şeylere kapat n'oolur. Her şey çok iyi olacak Allah'ın inayetiyle. Dua ediyorum sen ve kuzun için. Biraz sakinleşmeye çalış. Tamamen bebeğine odaklan yalnızca onunla ilgilenki stresten kurtulasın.

ben özel sektörde calısıyrum. Bizim muhasebeci de aynı şekilde konuştu erken dogum yaparsam iznim yanar mı demiştim. Hayır doğum iznin 112 gündür. Ne zaman izne ayrılırsan 32., 33,34,35,36,37 farketmez izin tarihinden başlayarak 112 gün sonra iznin biter ne zaman dogurdugun önemli degil dedi. Kendisi de yakın zamanda dogum yaptı ayrıca..

esim yanimda ama moralimi bozan o oldu zaten delirtti beni.

canım benim şu an tek düşünmen gereken kendi ruh sağlığın ve bebeğin.
Kocan hata yapıyor bazen kafayı çalıştıramdıkalrı oluyor sanki çok gebelik yaşamışlarda yorum yapıolar.
Gebelik yaşayanların bile yorum yapmasına kızıyorum çünkü her hamilelik birbirinden farklıdır.
Oo eşim evde yokken ben ne işler yaptım evde gzili gizli. Bişey olmadı olsaydı bana olurdu.olacağı varmış senin.
Biliyorum en çok eşinin desteğine ihtiyacın var insan annesinden bile daha çok eşinin sıcaklığını istiyor hamileyken.
Ancak sen de de şu an herşeyle başedebilecek annelik donanımı var korkma.dinleme duymuyorum seni buraya konuş de :)) sinirlenip kendini üzmemeye çalış.
Inşallah herşey senin istediğin gibi olur.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik stres yok annesii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…