2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız da deliliğe vurup bi tane patlatsaydı ağzına Psikolojik diyip üste çıkardı. Yuh ya ne insanlar var orda kadın canının derdinde bir de bunları duyup üzülüyordur. Aklı olmayanlara akıl ihsan eyle yarabbim! amin.

Oy ne zor 27hafta((

Herkese selam.

Öncelikle herkese zamanında, sıralı, kolay bir doğum diliyorum.
Topiğe çok okuyamadım. Bastan bu siteye agustos anneleri bölümüyle girmek isterdim. Ne yazık ki yolum önce rahim ağzı yetmezliğine düştü. Şükür ki gene şanslıymışız ki kızımla; durumumuz erken fark edildi, acil serklaj uygulandı. Şimdi sadece günlerimizi yatarak geçirmek zorundayız.
Umut ediyorum ki doğumum erken gerçekleşmezde, kızım zamanında gelir.

Benimkinin aklinda da haftaici ise gittiginde annesini bize getirmek var..., allahim yarabim.. Neyse ki annem geliyo birakmicam valla o olsun en guzeli.

canım ortadaki sepet beşik ilk 6ay için bugün mothercarede aynısı 137tlye gördüm kredi kartım yanımda olsa direk alıcaktım indirimdeydide üstelik...bende sanırım onu alıcam boyutları çok iyi çok portatif ve kullanışlı. zaten gece onda yanımda yatırıcam gündüz odasındaki beşikte yatırırım.

merhaba kızımın güzel teyzeleri... herkesin günü güzel geçiyordur umarım.. kızımdan size haberler getirdim.. sonrada bakayım bugün neler kaynatılmış.. kızım 42 cm. 1578gr olmuşş... oyy çok tatlıydı.. baktıkça bakasım geldii. bir esnemesi var yavrumun ağzı yırtılacak.. fotoğrafını paylaşmak isterdim ama babası elimden aldı iş yerine götürdü arkadaşına gösterecekmiş ahh bu babalar

Çok güzel bi doğum olmuş bence

inşallah bizlerde böyle kolay doğumlar yaparız...hiç panik yapmamış gerçekten çok iyi kontrol etmiş kendisini..

Allahım nolur eşim nöbetteyken seyirdeyken falan sancim tutmasın gecenin bi yarısı falanda tutmasın karnım burnumda nasıl giderim ben hastaneye...(AMİN)

Canım bebeklerin kafası aşağıda duruyor, vucutlarını bir sağa bir sola devirip duruyorlar. Ayakları toplu olduğu içinde o gogus altımızda beliren çıkıntı popoları oluyor :) bende doktoruma sormuştum.

Canım seni okuyunca geri kalan sayfaları atladım hemen cevap yazayım dedim, dualarımız sizinle. Önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması, her bebeğin gelişimi aynı olmuyor biliyorsun, ne zaman kavuşacağınızı Allah bilir. Ben Almanyada yaşıyorum, doktorum 32. haftadan sonra anneler bir bir geliyorlar kapımıza fırtlatıveriyorlar demişti :) Erken doğumda sık raslanan birşeydir biliyorsun. Belkide kızın naz yapıyor, annesini yatırıp dinlendirecek biraz sonra tam zamanında doğacak :))) Stres yapma, dualarımız seninle...

Kizlar oncelikle size gecmis olsun diyorum.daha gecmisi tam olarak okumadim kacinci haftanizdasiniz bilemiyorum ama yasadigim seyi sizlerle paylasmak istedim... Oglumda benim sancilarim 34 haftaya girmeden basladi dr bi gittim 2cm acilma ve sancilar devam ediyor hemen bi hafta yatis verdiler ilaclar falan derken 35.haftayi bitirdim hastaneden ciktim 37 hftamda oglum dunyaya geldi erken dogdu ama digduktan sonra hergun 100 gr aldi anne sutu ile sadece...yani hic korkmayin kendinizi strese sokmayin sutunuz ile yasitlarindan hic bi farki olmaz.kendinize moral verin cevredkilerin ne dedigine bakmayin... Yuce rabbim ne zaman izin verirse ozam an gelicek kuzularimiz...ayrica beklebekle esine ve kv deki eger is yapma ve yorulma ile erken dogum olsaydi koy cocuklarinin hepsi 7 aylik olurdu...dualarimiz sizinle...

Ağzına sağlık tatlım yaa..tamda yazılması ve olması gereken şey bence bizde olmuş bi olay bu. Babaannem çok meraklıdır benim,annem erkek kardeşimi doğuracağı zaman illa doğuma girmek istemiş ebede giremezsin falan fistan al sana bi kavga!Bizimki cazgır ama ebenin daha fena olduğunu anlayamamış İzin çıkmayınca ebeye 'senin psikolojin bozuk,biraz oynatmışsın' vs vs saymış ebede bizimkinin ağzının ortasına şamarı şaklatmış eline yüzüne gül suyu ebe hanım bizimki şok tabii..benim psikolojim biraz bozuk deyip kenara çekilmiş.babaannem süt dökmüş kedi. Annem o günden bu zamana ebeye dua eder

hımmm nasıl babasına kaptırırsn o güzelliğin fotosunu biz teyzeleriyiz önce biz görmeliydik.
teyzelik hakkımız söke söke alırız...

Yahu benimkinin kendi kizi da 7-8aylik dogurmus tansiyon yuzunden.. Ne diyim ki insanlara.. La havleee...

Al işte ona da aynı yorumu yaptı mı acaba. Çok yordu kendini, çok tuzlu yedi ondan mı çıktı acaba tansiyonu diye Canım bak kimleri ciddiye alıp üzüldüğünü kendin gör işte. Bu yüzden diyorum ya sana kafana takma diye. uzan yatağına sakinleş, her şey çok güzel olacak. Buna eminim, hem sen bizden daha önce hasret gidereceksin bak bebişinle. Senin nick beklebekle diyor ama beklemek çok sıkıcı:)

Canım zaten gebelik boyunca acaba miyom bebeğime baskı yapar mı, sorun olur mu diye strese girdi kız. Bebek sağlıklı doğdu çok şükür ama kayınvalidesinin sinir bozucu tavırları yüzünden o kadar ağrı çekerken bi de sinir oldu. Dediğin gibi Allah akıl en önemlisi vicdan ihsan eylesin.

Arkadaslarım cok önemli lütfen bilgi verin..

çalışıyorum ve iş yerindekiler sormaya basladılar izin ne olucak,,,ne zaman ayrılıcaksın izine...primleri biz mi ödüyoruz devlet mi..maaaşını kim ödeyecek...

Sgk telefonlara bakmıyor
internette bişey yok

şu anda insanların ne dediğini en son kafaya takacak insan sen olmalısın fıstığım. lütfern kafandaki seni sinir eden ne varsa unutmaya çalış. en önemlisi sen ve bebeğin. o çocuğu senden daha çok kimse düşünemez şu anda baba bile çünkü içimizde o telaşı sevgiyi ilk hisseden bizleriz. o kayınvalideyede bi daha ararsa bilerek iş yaptım hastanede yatayım diye bilerek yordum kendimi hoşuma gidiyor burda yatmak diyeceksin tövbe tövbe yahu çok biliyorlar bu yorma etme lafını gelsinler o zaman kendileri yapsınlar onca yapılacak işi laf söylemesi kolay. kız sen kızma ben yolarım bunları seviyoz seni bacım sıkma canını yav yesinle senin minnoş bebişiniiiiiiiiiiiiii

asıl onların seni teselli etmesi lazım değil mi korkma sakin olur böyle şeyler diyerekten..farzedelim ki senin yaptığın bişeyden dolayı böyle oldu.bu durumdada seni suçlayarak ellerine ne geçiyor ki etiketlemek kolay geliyor insanlara.kayınvalideni anladımda eşin bari yapmasa.bi çocuğu annesinden fazla kimse hiç kimse düşünemez.deli mi ne ya insanlara bak valla bilgisayarın başında ben bile sinirlendim.Allah'a şükretmeleri lazım.sanki bu haftalarda doğan bebekler yaşamıyor mu hey yarabbi ya...cadı kaynanatör seni üzme bizim arkadaşımızı.

Hamile kadınlara sözlü şiddete HAYIR!!!

Kac haftalıKsin canım????

ayhhhh çok sevindim canım..bende o modeli dolabı küçük diye almamıştım.sana nasipmiş.güle güle kullan canım bebişinle mutlu huzurllu bi şekilde büyür inşallah içinde. vesile olabildiğime bende sevindim :)))

Kizlar cok gecmis olsun yasadigimiz sey gercekten cok zor. Benim sancilar gecti insallah olmax birdaha. Rabbim sizlerede en kisa surede sifa versin. Etrafimizakilerede anlayis versin.
Bende kayinvalideme haber verdirmedim esime uzuluyo bide kalkip gelmek ister esim catliyo zaten haber edelim gelsin en azindan evi toplar yemegini yapar die. Ben istemiyorum elimde degil rahat olamiyorum onun yaninda kotu biri degil ama insanin kendi annesi gibi olmuyor. Esim pazartesi yurt disina gidecek persembe geri gelecek annemle babam gelecek yanimda kalmya sonrasinda hayirlisi duzelirim insallah.

selamlar canlar fıstıklaarr!
biz dün gece evimize döndük memleketten.. 21 gün çok çabuk bitiverdi. ama çok iyi geldi bize bu tatil.. bolca dinlendim,gezdim,arkadaşlarımla vakit geçirdim.. kociş artık gelmeme yakın iyice söylenmelere çemkirmelere başlamıştı gel de gel diyee ama tabii ki biz de çok özlemişiz..oğluşum da gece uyumadan önce bolca tepikledi babasını

bu sabah ilk işim tartılmak oldu çok merak ediyordum kaç kilo aldım acaba diye ve sonuç yüzümü güldürdü :)) buradaki en son doktor kontrolümde 62.3 çıkmıştım.. 3 mayıstı o zaman. şimdiki kilom 63.5 bence gayet başarılı çünkü çok korkuyordum memlekette ipin ucunu kaçırıp anne yemeklerinden nasibimi almaktan neyse ki irademe orada da sahip çıktım kızlar :)
böceğim de gayet iyi..hareketleri de yerinde çok şükür.. tek sıkıntı bu aralar gecede bikaç sefer olan kramplar ama sanırım benim hatam çünkü magnezyumu çok düzensiz kullandım son zamanlarda :/ daha dikkatli olcam artık..
sizlerde ne var ne yok..çok az girebildim oradayken. arada girip bikaç sayfa okumaya çalıştım.. gerçekten özlemişim sizi burayı herkes iyidir umarım.. bir bakayım neler olmuş neler bitmiş bakalım öpüldünüz güzelliklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…