2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şuanda çok sinirliyım gerizekalı asistan bana çalışabilir raporu yerıne çalışamaz raporu yazmış işyerınde ık çağırdı gerçekten şok oldum ... Napıcam şimdi ben

inşallah rabbim dularını kabul etsin. zaten öyle bir hale geldim ki her ezan sesinde bile dua eder oldum :)

Kızlar şuanda çok sinirliyım gerizekalı asistan bana çalışabilir raporu yerıne çalışamaz raporu yazmış işyerınde ık çağırdı gerçekten şok oldum ... Napıcam şimdi ben

gözün aydın sanırım izinlisin artık :) şaka bi yanada raporu aldığın hasteneye git belki değişitrebilirler. mutlaka vardır bir yolu

Kızlar sizlerle yakışıklı oğlumun fotoğrafını paylaşmak istedim..öyle içimden geldi Benim kaymaklı lokum oğlum ağzıda açık eli yüzünde düşünceli gibi uyurmuş. Ne tesadüftür ki aynı pozdan babamızın da var

canımm evlilik dolayısıyla tazminatımı almayacagım artık. burda anlatmıstım durumum cok karısmıstı. şuan tek güvencem b.patronum.. o cıkıs falan yaptırmadan tazmıantımı verecekmıs dogum parasındanda yararlanayım die dediğin gibi geri döndüğümde çıktı girdi yapacakmış..

Babanendeki de ne merakmış ne hırsmış yaa ebe çileden çıkmış demekki

En güzeli canım nasıl huzurluysan öyle yap. Bu dönemde ihtiyacımız olan bolca huzur. İnşallah tekrarlamaz sancıların hayırlı zamanda gelsin bebişin

Hoşgeldin canım maşallah iyi dayanmışsın anne yemeklerine :)

Merhaba kızlar herkes gitti bugün yalnızım sbs reality de evde doğum belgeseli var günlerdir izliyorum gerçekten çok güzel ... Az önce hastaneye gittim kontrolüm vardı bir süre daha nidilat kullanacağım sonra bir hafta bırakıp kasılmaları takip edicez umarım bir sorun olmaz artık ...

kızlarr selam daha önce bi kere girmiş olabilirim baya oldu şimdi tekrar geldim nasılsınız hepimiz ağustos annesiyiz buna cok seviniyorum birbirimizi en iyi biz anlarız burda ne güzel

Eneee kesin böyle android uygulaması vardır :) Bi bakayım marketten çok işe yarar telefonda olsa

varrr varrr bu pc için olanı haziran annelerinin topikte gördüm telefonlarada lazım kesinlikle...

ya benim karnım acayip kasılıyor çok acımıyor ama çok kasılıyor.sabahtan beride yatıyorum yattığım yerden bakıyorum pcye daha ne yapmam lazım anlamadım. bizim oğluş kıpır kıpır bugün doğum hikayeleri okuyordum aşka geldi durduramıyorum :))))))

Hoşgeldin Seyyahcım. Doğum belgeselleri harika oluyor ben de izlemiştim. Sanırım sağlığın sıhhatin yerinde, kötü bişeyler yazmamışsın. İnan adına çok sevindim.

Beklebekle Allah sabır versin bilirim o durumdayken birinin gelip sinirlerini zıplatmasının ne kadar kötü olduğunu duymamaya çalış canını sıkacak insanlarla konuşma uyuyor numarası yap ben yaptım valla hoşlanmadığım biri gelince uyuyor gibi yaptım ya da wc girdim hiç bir şey yapamazsam sorularına cevap vermedim ... Bugünlerde sakin olmalıyız her durumumuzdan etkileniyor bebişlerimiz... Geçmiş olsun sana da tatlım ... Ay aldığım ilaçların etkisinden sanırım bir sürü cümle kurdum ama kafam karışık artık sen hoşuna gideni dikkate al

canım lütfen sakin olmaya çalış eşine tavrını belli etmişsin zaten. Üstüne bi de en çok da onun destek olmamasına üzüldüğünü bebeğini en çok senin düşüneceğini bi baba olarak onun düşünmesi gerektiğini söylersen belki üzülür de kendine gelir birazcık.
gelelim kayınvalidene
Lütfen ama lütfen içinde tutma anlayacağı şekilde neler hissettiğini anlat. İçine atınca insan daha fazla stres oluyor bu da kanamalarını etkiliyor. Uygun bir sertlikte söylersin anlar o da heralde. Sonra da eşine söyle bir daha böyle konuşursa bozuşacağız sen uyar de o söylesin ne gerekiyorsa.
Bebeğin sağlıkla doğacak inşllah. Riskli olan dönem atlatıldı. Doktorun açıklama yaptı. Sen gönlünü ferrah tut artık.

Hoşgeldin Seyyahcım. Doğum belgeselleri harika oluyor ben de izlemiştim. Sanırım sağlığın sıhhatin yerinde, kötü bişeyler yazmamışsın. İnan adına çok sevindim.

İyiyim canım çok şükür bebek de ben de fazla kilo almamışız şu 10 günde bebeğim 1641 gr olmuş ben de kilo veriyorum sürekli evde olunca diyet uygulamak çok kolay oluyor ,geçmişi okuyorum ama dikkatim dağınık biraz hastanede olan arkadaşlarımız varsa hepsine geçmiş olsun moral çok önemli bunu anladım hiç bir şeye üzülmeyin kızlar sürekli bebeklerinizle konuşun eminim anlıyorlar ... Annemler falan buradayken keyfim çok yerindeydi şimdi yalnızım ama ...

dur şimdi şekerim anlamadım.. bana şirket maaş falan vermicek. doğum iznim bitince sgkdan alıcamm doğum paramı işe başladıgımda oda öyle değilmi??

hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz aslında sen doğru anlamışsın evt :)

canım 32. haftanda sgk dan çalışabilir raporu al-ki eğer çalışacaksan ve çalışabildiğin kadar çalışıyosun ve tekrar çalışamaz raporu alıyorsun.şirketine bu raporları veriyosun.raporlu olduğun sürede şirket sana maaş vermiyo bunu şirketin bilir sana niye soruyolar ki...

git o hastaneyi başlarına yıkkk onlar ondan anlar banda öyle bişey yanlış yazmıştı bende ordaki kızlarla kavga ettim benim için 1 günün bile ne kadar önemli olduğunu görmüyomusunuz bu hallerde hastaneye geliyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…