2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gecmişi okuyamadım ama ben bi garibim usumek terlemek bobrek afrısı var mı yok mu yorgunmuyum degilmiyim hastamıyım degilmiyim bilmiyorum elime kaldırma halim yok canım da sıkkın gibi boyle bi garibim ne oluyo bana

Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(

canım benim geçmiş olsun..moralini lütfen yüksek tutmaya çalış. iyi düşün iyi olsun. varsın bebeğin erken doğsun ama sağlıklı olsun daha önemlisi yok. hem artık riskli zamanları da atlattık. doktor gözetimindesin ayrıca.. merak etme herşey güzel olacak

Medcim sana da geçmiş olsun canım.. inşallah kuzucuğunu sağlıkla ve tabi ki zamanında alırsın kucağına.. yazdıklarından herşeye rağmen moralinin yerinde olduğunu görebiliyorum ve bu çok güzel birşey.. kuzucuğun seni hissediyor annesi hiç üzme kendini olur mu

gecmişi okuyamadım ama ben bi garibim usumek terlemek bobrek afrısı var mı yok mu yorgunmuyum degilmiyim hastamıyım degilmiyim bilmiyorum elime kaldırma halim yok canım da sıkkın gibi boyle bi garibim ne oluyo bana

Canım dinlen biraz uyuma imkanın varsa uyu bu haftalarda böyle hissedilebilirmiş ...

aaa çok da uygunmuş mutlaka al derim. benim beşiğim de mothercare'den, çok sağlam bişeye benzio 6 ay demişler evet ama belki fazla da yatabilir bebeğin durumuna göre

dolabı ben de küçük die tercih ettimyerimiz dar da biraz

iyi muhabbetler size kızlarr toplantıya gidiyorum

sakın uzme kendini sakın zaten gerginmiyim neyim belli degil gelecem yanına herkese pat kut ne len bu soylenecek seyler mi bunlar ya o bebegi gunlerdr sen tasıyosun tepti mi tepmedimi uyuyomu vs biz biliriz ne cektimizi cok biliyolasa gelsinlerde senin yorulmana fırsat vermedn dilediğini yapsalardı kendini suclu hissetmeni saglamaya calışıyorlar sakın fırsat verme eger dogacaksa dogar rabbim ne isterse o olur bebişini kendini dusun gerisini salla

Canım dinlen biraz uyuma imkanın varsa uyu bu haftalarda böyle hissedilebilirmiş ...

senden de guzel haberler geldi hem yalnız degilsin bizler varız canım ya uyumak istiyrm ama kalktım cunku geceleri uyuyamym gundz uyursam gecedevsinir oluyrm sonra uyuyyamdm diye aslında sabah iyidm birden bole oldum tabi ne oldum bilmyrm

Seyyahhcım hoşgeldin. İyi olmana ok sevindim. Evde yalnız olmak zor ama bence daha keyifli gelecek sana. Bebeğinle konuş bol bol. Bu arada biz mevlüt konusunu senin tavsiyen sayesinde çözdük. Çok teşekkürler fikir için. Bi ailelere iletmesi kaldı sadece ama ben çok rahatladım.

37 dikiş mii oraya nasıl sığmış 37 tane dikiş

Yaaa hiç sorma canım, başına gelmeyen kalmadı arkadaşın. Çok kötü bir doğum geçirdi ne yazık ki
Hamilelik şekeri vardı 7. ayından sonra bebek çok iri sezeryan yapacağım demiş dr. 4 kilonun üstünde bekliyorlardı.

Kadın zaten 38 yaşında idi. Yaş sebebiyle de hamileliğini zor geçirdi, daha ilk bebeği oda acemi biz gibi. Neyse dr. son zamanlarda tutturdu normal doğum diye, kadını almadı sezeryana...
9 ay 10 günü doldurdu. hala tık yok....
+2 . gün sabah suni sancı vermeye başlamış 6,5 saat suni sancı vermişler
Kadın yalvarmış dr.a dayanamıyorum sezeryana alın diye ama inat etmiş. Annesi şikayet edeceğim diye tehdit etmiş ama nafile adam almamış sezeryana....
Rahimde açılma da olmamış. En son 4 cm açılma varmış dr. doğuma almış, kesivermiş alttan
zorla doğum yaptırmış kadına
Sonuç 37 dikiş canım...
İlk anlattıklarında çok etkilenmiştim, günlerce etkisinden kurtulamadım...
Bebekte dr.un dediği gibi 4 kilonun üstünde falan değil 2750 gr. doğmuş...
Haftasonu görmeye gittik arkadaşlarla, kadın hala kendine gelememiş, asla normal doğum yapma diyor
ben çoçuk yaptığıma bile çok pişmanım diyor. bu yaştan sonra çocuk benim neyime diyor...
Halbuki ne kadar heyecanlı ve mutluydu bebeği olacağı için...
Ama yaşadıkları daha doğrusu dr.un ona yaşattıkları yüzünden kadın alt üst olmuş
poposunun üstüne yeni oturmaya başlamış

Bende eskiden o dr. gidiyordum. 16. haftadan sonra değiştik 140km uzak ta başka dr. bulduk.
Ne kadar doğru bir karar vermişim diyırum şimdi.
Allah utandırmasın, güzel bir doğum geçirelim inşallah...
Eşim hala kızıyor. Kadının kocası nasıl sabretmiş ben olsam o dri kesin döverdim yada seni alır başka bir yere götürürdüm diyor...
O da çok etkilendi... Adamın keyfine mi kalmış senin nasıl doğuracağın, o kadar eziyet edilirmi insana diyor... Bence de çok haklı...
Kadın şimdi bebeğini sevemiyor yaaa....
Kesikler iyileşir acılar diiner ama psikolojik durumlar çok dana zor bence... :18:

''İstersen 33. haftada doğur, kullanmadığın 7 hafta doğum sonrasına ilave ediliyor.'' demişsin. doğum öncesi 8 hafta değilmi niye tamamı aktarılmıyor. ozaman 36 da doğurursam. sadece 4 hafta aktarılcak.

Canım 33+0 da çalışabilir raporu alıyoruz ya... o hafta itibari ile 16 hafta doğum izni hakkımız var...
8+8 hafta olmak üzere... Normal şartlarda 33-37 arası çalışıp son 3 hafta izne çıkıp bunu 3+13 olarakta kullanabiliriz.
Ama 40. haftada değilde daha önce doğum yaparsan örneğin 34. hafta doğum öncesi kullanmadığın 6 haftayı sonraya ilave ediyorsun... Yani erken doğumda 40. haftaya kadar olan kısmı ilave ettiriyorsun. Hakların yanmıyor yani canım...
Rakamlar kafa karıştırıyor olabilir canım kusura bakma... Tamamını aktarıyorsun

İşte bu kayınvalidelere de gün doğuyor bmyle. Her şeyi fırsat biliyorlar ve kullanıyorlar demek ki. Allah onları nasıl biliyosa öle yapsın.

Allah yardımcın olsun canım...İnşallah vakti zamanında gelsin hepimizin ki, en hayırlısınıda Allah bilir zaten.
Tekrar hoşgeldin

Kızlar şuanda çok sinirliyım gerizekalı asistan bana çalışabilir raporu yerıne çalışamaz raporu yazmış işyerınde ık çağırdı gerçekten şok oldum ... Napıcam şimdi ben

Aaaa düzeltme olmuyor mu acaba?

kızlarr selam daha önce bi kere girmiş olabilirim baya oldu şimdi tekrar geldim nasılsınız hepimiz ağustos annesiyiz buna cok seviniyorum birbirimizi en iyi biz anlarız burda ne güzel

Hoşgeldin canım aramıza

Ay canım işe yaradığıma çok sevindim hayırlısı olsun :) Şimdi bebeğimin günlüğünü yazayım son haftalarım biraz maceralı geçti o da bilsin neler atlattığımızı

ey Allahım dicek laf bulamıyorum gercekten destek olmaları gerekirken söledikleri laflara bak...sen üzme kendini tatlım anneyiz biz bizden daha cok kimse düşünemez meleklerimiziisağlıkla sıhhatle dünyaya gelicekler Allahın izniylee
hepimiz iş yapıyoruz napalım yanii bundan dolayı olsa hepimiz coktan doğurmuştuk tövbe yaa...
neyse tatlım üzme kendinide meleğinide kapa kulaklarını bu sözlere dualarımız sizinle

cokk güzelmiş canım cok beğendim

kızlar az önce kayınvalidemi aradım bebeğin durumundan bahsetmek için.. dedim ki torunun oğluna benziyo aynı dedim.. bana ne dese beğenirsiniz? ehh 2. ye erkek yaparsın o da sana benzer üzülme dedi.. ayol kadın mutlu olsun diye oğluna benziyo dedim dediği lafa bak.. ölürmüsün öldürür müsün?

hımmm nasıl babasına kaptırırsn o güzelliğin fotosunu biz teyzeleriyiz önce biz görmeliydik.
teyzelik hakkımız söke söke alırız...

akşam paylaşırım inş teyzesi.. vallahi kaptı elimden.. şaşırmadım da değil ama hoşumada gitti

Kac haftalıKsin canım????

29+5 im canım...

Canım benim ya kıyamam sana gözlerimden yaşlar süzülüyo oludukça ama sen ce bebeğinin içinde bulunduğu durum için değil insanların duruma yaklaşomları için.. Ben 3-4 gun oncesıne kadar iyiydim ve iş yerindeki çekemez insanlar aa kilo slmadın ayĞın şişmedi ne zaman salcan kendini diye diye beni de hastanelik ettiler nazarları değdi. Kendini yırdun diyio duruyolar bana da sanki keyfimden gidiyorum hala işe.. Neyse canım demek istediğim en yakını bile olsa bile insanlar baykuşluğa baylıyo maalesef ben de neler işitim neler yazmaya değmez şimdi. Eminim eşin seni anlatacaktır onun elini tut meleğinle konuş. Şu andan itibaren ne zaman doğarsa doğsun ne sana ne de hiiiç bir şey olmayacak. Bu Anları hatırlayarak zamanı gelince daha da mutlu olup şükredeceksin inan bana. Hepimiz dua ediyoruz birbirimiz için burda seni çook seviyoruz:)

kızlar sürekli analtıyorsunuz ama ben gene soracağım. beyaz çekirgecimde anlatmış amaa basmıyor kafam (( bende cumartesi çalışır raporu alacağım 32+0 oluyorum.. illaa 37 haftaya kadar çalışmam mı gerekiyor ya dayanamazsam ne olacak.. birde 32 de çalışır raporu aldım 37 de bıraktım diyelim. bu çalıştıgım süre 32...37 arası dogumdan sonraki haftalara eklenecek değil mi?

seyyahcım iyi olmana bende çok sevindim hemşehrim... Dikkat et kendine sıcaklarda çokmuş kayınvalidem öyle diyor... Yaylaya çıkmış bizimkiler... off bizde gidebilsek keşke yaylaya mis gibi temiz hava, sessiz sakin huzurlu ... hıhhhh yok ama çalış babam çalışşşş .

Kızlar mavi menekşe de yok kaç gündür, haberi olan vardı.
Bugün angy de yok acaba o nerelerde.

Luboyf ta yok kaçgündür. Bacağında morluklar vardı, eşide yok yanında çok merak ediyorum durumunu.

Mulbery dersen uzun zamandır yok. Umarım herkes iyidir.

hay allah yaaa deseydin siparişini aldım 2. erkek hemen yola koyucaz töbe yaaa.. yada 2. kız yapıcam bana benzicek deseydin. onları mutlu etmekte haram bu devirde cnm sen negüzel jest yapmısın ama anlayann kimmm..

Hoşgeldin canım maşallah iyi dayanmışsın anne yemeklerine :)

hoşbulduk canımm ahh sorma anneciğim hergün başımın etini yedi nolur bişey iste de yapayım nasıl hamilesin sen yahu diye ama bende tık yoktu valla onu yapma ağır bunu yapma hamur işi diye diye delirttim kadıncağızı

okurken çok fena gerildim ürperdim irkildiimmm

Bir de hazır evdeyken oğluma bunu yaptım teyzeleri ...Eki Görüntüle 735179 Nasıl olmuş

ellerine sağlık tatlımm çok güzel olmuş güle güle giysin Arruşunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…