- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.981
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
gecmişi okuyamadım ama ben bi garibim usumek terlemek bobrek afrısı var mı yok mu yorgunmuyum degilmiyim hastamıyım degilmiyim bilmiyorum elime kaldırma halim yok canım da sıkkın gibi boyle bi garibim ne oluyo bana
canım ortadaki sepet beşik ilk 6ay için bugün mothercarede aynısı 137tlye gördüm kredi kartım yanımda olsa direk alıcaktım indirimdeydide üstelik...bende sanırım onu alıcam boyutları çok iyi çok portatif ve kullanışlı. zaten gece onda yanımda yatırıcam gündüz odasındaki beşikte yatırırım.
Canım dinlen biraz uyuma imkanın varsa uyu bu haftalarda böyle hissedilebilirmiş ...
İyiyim canım çok şükür bebek de ben de fazla kilo almamışız şu 10 günde bebeğim 1641 gr olmuş ben de kilo veriyorum sürekli evde olunca diyet uygulamak çok kolay oluyor ,geçmişi okuyorum ama dikkatim dağınık biraz hastanede olan arkadaşlarımız varsa hepsine geçmiş olsun moral çok önemli bunu anladım hiç bir şeye üzülmeyin kızlar sürekli bebeklerinizle konuşun eminim anlıyorlar ... Annemler falan buradayken keyfim çok yerindeydi şimdi yalnızım ama ...
Bir de hazır evdeyken oğluma bunu yaptım teyzeleri ...Eki Görüntüle 735179 Nasıl olmuş
Bir de hazır evdeyken oğluma bunu yaptım teyzeleri ...Eki Görüntüle 735179 Nasıl olmuş
37 dikiş mii oraya nasıl sığmış 37 tane dikiş
''İstersen 33. haftada doğur, kullanmadığın 7 hafta doğum sonrasına ilave ediliyor.'' demişsin. doğum öncesi 8 hafta değilmi niye tamamı aktarılmıyor. ozaman 36 da doğurursam. sadece 4 hafta aktarılcak.
Cekirgecim sen de mutlaka sor doktorum da cok uzak.
Ya diyorum ki bundan sonra dikkatli ol demek yerine gecmise dair ben biliyorum yordun diyor.. Ki beni gormedi bile bu surede kasin! Ama yokk doktor bile tavsiye veriyor ama kayinvalidem gecmisle ilgili hemen herseyi biliyor yormusum kendimi. Bu mu iyiligimi dusunmek?
Herkese selam.
Öncelikle herkese zamanında, sıralı, kolay bir doğum diliyorum.
Topiğe çok okuyamadım. Bastan bu siteye agustos anneleri bölümüyle girmek isterdim. Ne yazık ki yolum önce rahim ağzı yetmezliğine düştü. Şükür ki gene şanslıymışız ki kızımla; durumumuz erken fark edildi, acil serklaj uygulandı. Şimdi sadece günlerimizi yatarak geçirmek zorundayız.
Umut ediyorum ki doğumum erken gerçekleşmezde, kızım zamanında gelir.
Kızlar şuanda çok sinirliyım gerizekalı asistan bana çalışabilir raporu yerıne çalışamaz raporu yazmış işyerınde ık çağırdı gerçekten şok oldum ... Napıcam şimdi ben
kızlarr selam daha önce bi kere girmiş olabilirim baya oldu şimdi tekrar geldim nasılsınız hepimiz ağustos annesiyiz buna cok seviniyorum birbirimizi en iyi biz anlarız burda ne güzel
Seyyahhcım hoşgeldin. İyi olmana ok sevindim. Evde yalnız olmak zor ama bence daha keyifli gelecek sana. Bebeğinle konuş bol bol. Bu arada biz mevlüt konusunu senin tavsiyen sayesinde çözdük. Çok teşekkürler fikir için. Bi ailelere iletmesi kaldı sadece ama ben çok rahatladım.
Kizlar deliricem. Neymis bu kanamamin sebebi benmisim! Benim riskli gebelik uzmani doktorum bile artik bebek buyudu plesenta onda oldugu icin kanama her durumda olabilir merak etme ama tedbirli olmak zorundayiz diyor.. Baskasi aradiginda esim hala belki evde is yapmistir bilmiyorum diyor! Ayni anda kayinvalidem beni ariyor ben biliyorum sen kendini yordun oyuzden oyle oldu diyor! Ya insanlar suclamaya nekadar merakli ulan bu cocukla 24 saat gecireb benim annesi benim, onu benden cok kimse dusunemez ama esimin ailesine gore ben dikkat etmedim kendime oyuzden kanamam oldu!!! Hastane odasinda esimle de kavga ettim kendine gel bu cocugu en cok ben dusurnurum kendi dusuncelerini duzelt annene de bunu anlat bir daha bana kendini yordun diyen olursa cok daha sertt olur tepkim dedim. Manyak midir nedir bu insanlar anlamiyorum ki yaa... Doktor bile olabilir diyor, bi bunlar dogruyu biliyor! Kavga ettim sonra da dondum ona arkami agladim( bi moralimin bunlardan dolayi bozulmasi eksikti.. Annem bile ariyor neyse olacagi varmis diyor ama yok bunlarin agzindan bi hayir cumlesi cikmiyor arkadas yaa... Ben de kayinvalideme dedim ki benim icim cok rahat ben sebep olacak hicbisey de yapmadim dedim. Bir daha soylerse lutfen artik bunlari duymak istemiyorum dicem. Bebegimle mi ugrasicam bunlarla mi ugrasicam ben ya...
kızlar bide çok sıcak duş almayın erken doğumu tetiklliyormuş açılmaya sebep oluyormuş. duş alırkan aman dikkat. bide internetten son sipariş verdiğim şeylere bakın bakim beğenicekmisiniz:)Eki Görüntüle 735096 Eki Görüntüle 735097 Eki Görüntüle 735098
hımmm nasıl babasına kaptırırsn o güzelliğin fotosunu biz teyzeleriyiz önce biz görmeliydik.
teyzelik hakkımız söke söke alırız...
Kac haftalıKsin canım????
Kizlar deliricem. Neymis bu kanamamin sebebi benmisim! Benim riskli gebelik uzmani doktorum bile artik bebek buyudu plesenta onda oldugu icin kanama her durumda olabilir merak etme ama tedbirli olmak zorundayiz diyor.. Baskasi aradiginda esim hala belki evde is yapmistir bilmiyorum diyor! Ayni anda kayinvalidem beni ariyor ben biliyorum sen kendini yordun oyuzden oyle oldu diyor! Ya insanlar suclamaya nekadar merakli ulan bu cocukla 24 saat gecireb benim annesi benim, onu benden cok kimse dusunemez ama esimin ailesine gore ben dikkat etmedim kendime oyuzden kanamam oldu!!! Hastane odasinda esimle de kavga ettim kendine gel bu cocugu en cok ben dusurnurum kendi dusuncelerini duzelt annene de bunu anlat bir daha bana kendini yordun diyen olursa cok daha sertt olur tepkim dedim. Manyak midir nedir bu insanlar anlamiyorum ki yaa... Doktor bile olabilir diyor, bi bunlar dogruyu biliyor! Kavga ettim sonra da dondum ona arkami agladim( bi moralimin bunlardan dolayi bozulmasi eksikti.. Annem bile ariyor neyse olacagi varmis diyor ama yok bunlarin agzindan bi hayir cumlesi cikmiyor arkadas yaa... Ben de kayinvalideme dedim ki benim icim cok rahat ben sebep olacak hicbisey de yapmadim dedim. Bir daha soylerse lutfen artik bunlari duymak istemiyorum dicem. Bebegimle mi ugrasicam bunlarla mi ugrasicam ben ya...
Canım nerden geldi aklına bunu yapmak.Harika olmuş, bayıldım :) Ellerine sağlık kuşum
kızlar az önce kayınvalidemi aradım bebeğin durumundan bahsetmek için.. dedim ki torunun oğluna benziyo aynı dedim.. bana ne dese beğenirsiniz? ehh 2. ye erkek yaparsın o da sana benzer üzülme dedi.. ayol kadın mutlu olsun diye oğluna benziyo dedim dediği lafa bak.. ölürmüsün öldürür müsün?
...
Hoşgeldin canım maşallah iyi dayanmışsın anne yemeklerine :)
Yaaa hiç sorma canım, başına gelmeyen kalmadı arkadaşın. Çok kötü bir doğum geçirdi ne yazık ki
Hamilelik şekeri vardı 7. ayından sonra bebek çok iri sezeryan yapacağım demiş dr. 4 kilonun üstünde bekliyorlardı.
Kadın zaten 38 yaşında idi. Yaş sebebiyle de hamileliğini zor geçirdi, daha ilk bebeği oda acemi biz gibi. Neyse dr. son zamanlarda tutturdu normal doğum diye, kadını almadı sezeryana...
9 ay 10 günü doldurdu. hala tık yok....
+2 . gün sabah suni sancı vermeye başlamış 6,5 saat suni sancı vermişler
Kadın yalvarmış dr.a dayanamıyorum sezeryana alın diye ama inat etmiş. Annesi şikayet edeceğim diye tehdit etmiş ama nafile adam almamış sezeryana....
Rahimde açılma da olmamış. En son 4 cm açılma varmış dr. doğuma almış, kesivermiş alttan
zorla doğum yaptırmış kadına
Sonuç 37 dikiş canım...
İlk anlattıklarında çok etkilenmiştim, günlerce etkisinden kurtulamadım...
Bebekte dr.un dediği gibi 4 kilonun üstünde falan değil 2750 gr. doğmuş...
Haftasonu görmeye gittik arkadaşlarla, kadın hala kendine gelememiş, asla normal doğum yapma diyor
ben çoçuk yaptığıma bile çok pişmanım diyor. bu yaştan sonra çocuk benim neyime diyor...
Halbuki ne kadar heyecanlı ve mutluydu bebeği olacağı için...
Ama yaşadıkları daha doğrusu dr.un ona yaşattıkları yüzünden kadın alt üst olmuş
poposunun üstüne yeni oturmaya başlamış
Bende eskiden o dr. gidiyordum. 16. haftadan sonra değiştik 140km uzak ta başka dr. bulduk.
Ne kadar doğru bir karar vermişim diyırum şimdi.
Allah utandırmasın, güzel bir doğum geçirelim inşallah...
Eşim hala kızıyor. Kadının kocası nasıl sabretmiş ben olsam o dri kesin döverdim yada seni alır başka bir yere götürürdüm diyor...
O da çok etkilendi... Adamın keyfine mi kalmış senin nasıl doğuracağın, o kadar eziyet edilirmi insana diyor... Bence de çok haklı...
Kadın şimdi bebeğini sevemiyor yaaa....
Kesikler iyileşir acılar diiner ama psikolojik durumlar çok dana zor bence... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?