- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.001
Yaaa hiç sorma canım, başına gelmeyen kalmadı arkadaşın. Çok kötü bir doğum geçirdi ne yazık ki
Hamilelik şekeri vardı 7. ayından sonra bebek çok iri sezeryan yapacağım demiş dr. 4 kilonun üstünde bekliyorlardı.
Kadın zaten 38 yaşında idi. Yaş sebebiyle de hamileliğini zor geçirdi, daha ilk bebeği oda acemi biz gibi. Neyse dr. son zamanlarda tutturdu normal doğum diye, kadını almadı sezeryana...
9 ay 10 günü doldurdu. hala tık yok....
+2 . gün sabah suni sancı vermeye başlamış 6,5 saat suni sancı vermişler
Kadın yalvarmış dr.a dayanamıyorum sezeryana alın diye ama inat etmiş. Annesi şikayet edeceğim diye tehdit etmiş ama nafile adam almamış sezeryana....
Rahimde açılma da olmamış. En son 4 cm açılma varmış dr. doğuma almış, kesivermiş alttan
zorla doğum yaptırmış kadına
Sonuç 37 dikiş canım...
İlk anlattıklarında çok etkilenmiştim, günlerce etkisinden kurtulamadım...
Bebekte dr.un dediği gibi 4 kilonun üstünde falan değil 2750 gr. doğmuş...
Haftasonu görmeye gittik arkadaşlarla, kadın hala kendine gelememiş, asla normal doğum yapma diyor
ben çoçuk yaptığıma bile çok pişmanım diyor. bu yaştan sonra çocuk benim neyime diyor...
Halbuki ne kadar heyecanlı ve mutluydu bebeği olacağı için...
Ama yaşadıkları daha doğrusu dr.un ona yaşattıkları yüzünden kadın alt üst olmuş
poposunun üstüne yeni oturmaya başlamış
Bende eskiden o dr. gidiyordum. 16. haftadan sonra değiştik 140km uzak ta başka dr. bulduk.
Ne kadar doğru bir karar vermişim diyırum şimdi.
Allah utandırmasın, güzel bir doğum geçirelim inşallah...
Eşim hala kızıyor. Kadının kocası nasıl sabretmiş ben olsam o dri kesin döverdim yada seni alır başka bir yere götürürdüm diyor...
O da çok etkilendi... Adamın keyfine mi kalmış senin nasıl doğuracağın, o kadar eziyet edilirmi insana diyor... Bence de çok haklı...
Kadın şimdi bebeğini sevemiyor yaaa....
Kesikler iyileşir acılar diiner ama psikolojik durumlar çok dana zor bence... :18:
hay allah yaaadeseydin siparişini aldım 2. erkek hemen yola koyucaz töbe yaaa.. yada 2. kız yapıcam bana benzicek deseydin. onları mutlu etmekte haram bu devirde cnm sen negüzel jest yapmısın ama anlayann kimmm..
wallahi inadına ikinciyi yapmayasım geliyo.. sırf erkek olma olasılığı %50 olmasın diye.. soyları kurudu sanki mübarek.. ayy bana benzese nolur benzemese nolur.. benim kanım benim canım dan ya daha ne isterim.. bana benzemesi gibi bi derdim yok sağlığı yerinde olsun isterse sana benzesin benim için farketmez dedim.. ama kızlar hep dua ettim kayınvalideme benzemesin diye.. vallahi evde kalırdı
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
kızlar sürekli analtıyorsunuz ama ben gene soracağım. beyaz çekirgecimde anlatmış amaa basmıyor kafam(( bende cumartesi çalışır raporu alacağım 32+0 oluyorum.. illaa 37 haftaya kadar çalışmam mı gerekiyor ya dayanamazsam ne olacak.. birde 32 de çalışır raporu aldım 37 de bıraktım diyelim. bu çalıştıgım süre 32...37 arası dogumdan sonraki haftalara eklenecek değil mi?
dimi insanı bişeylerden soğutuyorlar. 2. ci yuapacagın varsa yapmak istemiyorsuın :))) ay canım çatlakasın yaa güldürdü nbenii
Kızlar sizlerle yakışıklı oğlumun fotoğrafını paylaşmak istedim..öyle içimden geldiBenim kaymaklı lokum oğlum ağzıda açık eli yüzünde düşünceli gibi uyurmuş. Ne tesadüftür ki aynı pozdan babamızın da var
Eki Görüntüle 735161
Kizlar deliricem. Neymis bu kanamamin sebebi benmisim! Benim riskli gebelik uzmani doktorum bile artik bebek buyudu plesenta onda oldugu icin kanama her durumda olabilir merak etme ama tedbirli olmak zorundayiz diyor.. Baskasi aradiginda esim hala belki evde is yapmistir bilmiyorum diyor! Ayni anda kayinvalidem beni ariyor ben biliyorum sen kendini yordun oyuzden oyle oldu diyor! Ya insanlar suclamaya nekadar merakli ulan bu cocukla 24 saat gecireb benim annesi benim, onu benden cok kimse dusunemez ama esimin ailesine gore ben dikkat etmedim kendime oyuzden kanamam oldu!!! Hastane odasinda esimle de kavga ettim kendine gel bu cocugu en cok ben dusurnurum kendi dusuncelerini duzelt annene de bunu anlat bir daha bana kendini yordun diyen olursa cok daha sertt olur tepkim dedim. Manyak midir nedir bu insanlar anlamiyorum ki yaa... Doktor bile olabilir diyor, bi bunlar dogruyu biliyor! Kavga ettim sonra da dondum ona arkami agladim( bi moralimin bunlardan dolayi bozulmasi eksikti.. Annem bile ariyor neyse olacagi varmis diyor ama yok bunlarin agzindan bi hayir cumlesi cikmiyor arkadas yaa... Ben de kayinvalideme dedim ki benim icim cok rahat ben sebep olacak hicbisey de yapmadim dedim. Bir daha soylerse lutfen artik bunlari duymak istemiyorum dicem. Bebegimle mi ugrasicam bunlarla mi ugrasicam ben ya...
kızlar sürekli analtıyorsunuz ama ben gene soracağım. beyaz çekirgecimde anlatmış amaa basmıyor kafam(( bende cumartesi çalışır raporu alacağım 32+0 oluyorum.. illaa 37 haftaya kadar çalışmam mı gerekiyor ya dayanamazsam ne olacak.. birde 32 de çalışır raporu aldım 37 de bıraktım diyelim. bu çalıştıgım süre 32...37 arası dogumdan sonraki haftalara eklenecek değil mi?
Bende 29+3 üm su anda benim ki de o kiloları bulmuştur inşallah:) Ben bı aksilik olmazsa ayın sonunda gidicem 2 kilo olur mü acep o zamana kadar büyüsün istiyorum ben hemen :)29+5 im canım...
off ev yapımı yoğurt yedim üstüne yarım saat sonra balık hapı ve demir hapını içtimm öffffffffffffff şimdi balık kokusu ağzıma kadar çıktıı yemınlen midem bulanıyorrr nıe bu hapın kokusu balık kokusu devamlı bogazımdaaa midemı bulandırıyor artıkk
Çekirgecim aynı şey benim doğumum sırasında annemin başına gelmiş. Yalvardığı halde almamışlar sezeryana. Zor doğumdan dolayı belinde lif erimesi oluşmuş şimdi bacağı aksıyor bu yüzden. Bir de dikişleri düzgün atamamış doktor. Hala tuvaletini yaparken çok zorlanıyor garibim. Bunu yapan de mesai arkadaşı olan doktor. Tabii bu 30 yıl önce olan oluyor. 2013 yılında böyle şeyler yaşanması çok üzücü. Annemin doğum hikayesini dinleye dinleye büyüyen ben normal doğumdan birazcık tırsıyorum. :18:
wallahi inadına ikinciyi yapmayasım geliyo.. sırf erkek olma olasılığı %50 olmasın diye.. soyları kurudu sanki mübarek.. ayy bana benzese nolur benzemese nolur.. benim kanım benim canım dan ya daha ne isterim.. bana benzemesi gibi bi derdim yok sağlığı yerinde olsun isterse sana benzesin benim için farketmez dedim.. ama kızlar hep dua ettim kayınvalideme benzemesin diye.. vallahi evde kalırdı
Sorma o problem bende de var migde bulantin varmi diye sorduklarinda yok ama demir hapi var o yeterli diyorum dayaniyorum o ilaca cok feciiii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?