2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım demir ilacı aldığın zaman süt ve süt ürünleri tüketmemelisin ... Demirin üstüne c vitamini içeren bir meyve yersen daha iyi olur bence belki mideni de rahatsız etmez

Bende 29+3 üm su anda benim ki de o kiloları bulmuştur inşallah:) Ben bı aksilik olmazsa ayın sonunda gidicem 2 kilo olur mü acep o zamana kadar büyüsün istiyorum ben hemen :)

bilmem ki takvime bakmak lazım :) sağlıklı sıhhatli olurlar inş.. :)

Allah hepimizin dualarını kabul etsin canım.
O kv leri ve anlayışsız kocaları,dr.ları ve kalbi kötülükten arınamamış tüm insanları allaha havale ediyorum....

Amiiiiiiiiiiiiiiinnnn canım..... cümlemizin inş :)

canım benim ya hiç üşenmeden ne güzel anlatmışsın ağzına ellerine sağlık.. doktorum 32. hafta rapor yazmam gerekio dedi geçen hafta bu hafta için karar ver gel dedi yasal oalrak 32 de yazılıyormuş merak ettiğimde oydu çalışır raporu aldıgımda çalıştıgım günlerin doğumdan sonraya ilave olacak olması.. anlattıgına göre ilave oluyor.. haftaları ne yaparsak yapalım değiştiremiyoruz ama dogumdan sonra 11 yerine 13 kullanmak meleklerimizle +2 hafta fazla zaman geçirmek demek oluyor.. inşallah rabbim dayanma gücü versinde çalışabildiğimiz kadar çalışalım..

Şuan sırt ağrısından ölmüş durumdayımm ağladım ağlıcammm ama hep sabır diye diye ayakta durmaya çalışıyorum

tekrar tekrar sao lcanım harika anlattın

Sagol canim. Biz de 2gundur hastanedeyiz, kanama her wc gidisimde tekrarliyor kendini, Allah'tan baska kimse yardim edemez sanirim bize

Canım çok geçmiş olsun ama içini ferah tut.Bebişin gelmek için acele etsede sağlıkla gelecek.Güzelce yumuk yumuk gözlerine bakıp emzirmeye çalışacaksın.Bu güzellikleri düşün.Moralini yüksek tutmaya çalış.Etrafındaki senin moralini bozan kişileri boşver.Ağzı olan konuşuyor.

Amin canım amin.

buda benim çirkin ördek yavrum kızlar dayanamıcam paylaşcam.
Rabbim nazarlardan korusun oğluşumu baş parmağını emerkene

Eklentiler

• $DSCF0007.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 22
kızlar daha önce bahsetmiştim halam da hamile diye... 2 cm açılması varmışş. 38. haftasında o. yarın sabah 9 buçukta hastaneye yatış yapıcak.. çok heyecan yaptım bu gece ondan önce ben doğurmazsam iyidir... nolur hepiniz dua edin sorunsuz bi avazda doğururversin.. canım o benim

buda benim çirkin ördek yavrum kızlar dayanamıcam paylaşcam.
Rabbim nazarlardan korusun oğluşumu baş parmağını emerkene

ayyy yarabbimm tü tüüüü kocamann yaa rabbim nazarlardan korusun.. ben bebişimi böyle görmediğime hepten hasretim onaaaa.. beni zorla başka doktora götürteceksiniz yaaa bir kerecik görcem kızımı renkli

kızlarr bana neden ımse cevap yamzıyororr

tüü tüü maşallah canım yaaa. ne kadar güzel bi bebek bu.. Allah ım nazarlardan korusun... yerim ben onu..

aslında hepimizin bebişi çok güzelde ,kameranın bakış açısıyla alakalı galiba benimki hem renkli hemde direk yüzünü gösteriyo o yüzden net. başka resimlerde var. orda daha da net. sanki doğmuşta resmini çekmişiz gibi. ben ultrasonda izlerken ağladım valla. çok korktum bu benim içimde mi şimdi diye

canım Allah kem gözlerden sakınsın... bayıldım bayıldım oğluşuna.. benim de fare kızım var.. siz hiç zahmet etmeyin biz geliriz kızımla senin oğluşu istemeye Maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…