2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar boynum tutuldu ve aşağıya doğru iniyo hareketime göre kramplar , eşim yolda geliyo. Niye böyle oldum acaba. Siz bi ilaçtan bahsediyodunuz magnezyum muydu bunun için mi kullanılıyor benm haberm bile yok hareketsizim şuan

Arasta merhaba, herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Doktor bna kafa gelişimi bir hafta önde dedi, seninde öyle bir durumun var sanırım, panik yapacak bir durum yok değil mi?

Sağol canım. Hiç bir sıkıntı yok merak etme. benim 3 hafta önce kafası 3 hafta öndeydi, şimdi diğer yerler de dengelenmiş canım. Her yeri 3 hafta önde maşallah kızıma. Önde gitmesi iri bebek olduğunu gösterir

Son düzenleme:

banada bi kaç kere öyle dediler doktora sordum yooo ne aşağıda olması gayet iyi duruyor bebek aşağıda falan değil demişti.sen kocagarı yöntemlerine takılma hayatım...moralin bozulmasın boşuna )))

Son düzenleme:
slm şeker anneler ve daha tatlı bebişleri.neşeyle yazmak isterdim ama çok üzgünüm vede sinirliyim.bilin bakalım kimin yüzünden...

Aman Allah nazarlardan saklasın hep iyi olsun herkes.güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum ben,sonuçta insanız ve aynı yollardan geçip can taşıyoruz hepimiz.şekerim senin en azından kızının bu pozu güzel çıkmamış,benim kızımın 1 tane güzel pozu olmaz mı ya?doktor resmini çekme konusunda çok kabiliyetsiz.elimizde kol bacak parmak resimleriyle geliyoruz eve.en son Pazartesi günü resmini çekti kızımın ondada gözünün 1/10'u ve kıvrılmış bir bacak pozuyla geldik yine eve.albüm yapayım dedim baştan beri ama 1 tane koyacak ultrason çıktımız yok.yalnızca cd'de 4 saniyelik bir yarım yüz harici kızımla pek tanışamadık hala.

Bebek sidik kesemin üstünde zıplıyor resmen 10 dk bir sıkışarak wc ye koşuyorum.emekki hala ayakları aşağıda... Ne zaman döner ki...

anne karnımda trambolin de gibi zıplıyor demekki hopPidi..HoPpidi Nazar

ayy ayy maşallah ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim..

Kızın sana sürpriz yapmak istiyor sanırım Çok güzel bir kız olacağından eminim. Doktorun ultrasonu iyi olmayabilir. Bazı eski ultrasonlarda öyle çıkıyormuş. Ultrason kalitesi çok farkediyor. Güzel resim istiyorsan görüntüleme merkezi kapısını çalman gerekiyor sanırım.

aaahh kızlar ahhh ben çok küskünüm bebişime :) bir hevesle gittik bu kez evet bu kez yüzünü net görürüz diye ama ıı ıhhh :100: hanfendi öyle bir pozisyonda duruyor ki resmen gizliyo kendini :) elleriyle yüzünü kapatmış yetmiyo bide kafayı çevirmiş :103: hevesimiz kursağımızda kaldı :) neyse geleyim diğer haberlerine ...

gelişimi gayet güzel dedi doktorumuz. 1,5 kilo olmuş, bacak kemiğini ölçerken epey şaşırdı doktor boyu çok uzun dedi, defalarca maşallah dedi:109: suyuda çok iyiymiş, parmaklarını gördük nasıl zarif :) kolları bacakları çok tatlıydı böle ısırmalık olmuş :)
gelelim bende ki haberlere...

tansiyonum yüksek çıktı 14/9 , idrar testi yaptırdık temiz çıktı ama tansiyon konusunda dikkatli olmamı istedi 1 hafta boyunca ölçtür hergün ve kaydet dedi.. bunun dışında bir sorunumuz yok çok şükür...

umarım sizlerde de haberler iyidir annişler ve melekleri.. hepinizi kocaman öpüyoruz

herkesin iyi olmasına çok sevindim.medcezir beklebekle okyunca aklım çıkıyo valla biriniz doğuracak diye söyleyin o minnoşlara az daha sabretsinler benimkide sabırsızdı ama çok şükür vazgeçti son kontrolden sonra.arasta seninde erken durumun vardı galiba cnm dikkat et kendine.ii olmanıza sevindik oğlşla.

Canım çok sağol da benim erken durumum hiç bir zaman olmadı karıştırdın sanırım :26: Bu arada moralini bozma hiç bişey için değmez. Konu ne bilmiyorum ama bebişini düşün kucağına alıcağın günü düşün ve rahatlamaya çalış.

Son düzenleme:

tşkkür cnm karıştırdım mı acaba ben.? senin ufaklık önde gidiyo die erken olabilir die kalmış aklımda.ay utandım şimdi neyse olmasında ben karıştırmış olayım daha ii.moral bozan çok sağolsunlar valla bugün bi kova ağladım herhalde eften püften sebepler ve değmez insanlar için.şimdi kızıyorum kendime ama napim o an engel olamadım

cnm bakmışsın bir gün, bir gün diye sayarken biz senden önce doğurmuşuz. bizim bir hoca vardı aramızda 1,5 ay vardı, düşük tehlikesi vs. derken 4 aylıkken filan okulu bıraktı, hastaneye yatmıştı. çok şükür ki daha dün doğum yaptı yani zamanında. sen kızınla konuş, sabırsızlanmasın az kaldı zaten :) Allah, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, cümlemizle birlikte.

aneeeemmmm bende yandım öyleyse bu kız bana pat küt girişiyo bugün film izlerken çığlığı bastım karnımı yırttı sandım içerden allah kolaylık versin bize:2::2:

ben arada bakıp kaçanlardanım. çok yoğunum sık sık bakmaya fırsat bulamıyorum maalesef.ama girdikçe okumaya çalışıyorum son gelişmeleri. bebişleri acele eden arkadaşlar çok geçmiş olsun umarım doğru zamana kadar bekler yaramazlar. hadi kendinize ii bakın güzel hamişler

Arkadaşlar yarın arkadaşımın bebek mevlüdüne davetliyim ilk defa bir mevlüde gideceğim hediyesini götürmüştüm zaten yarın tekrar hediye götürmeme gerek var mı cevaplarsanız sevinirim etrafımda bilen kimse yok şaşırdım kaldım

slm teyzoşlarımızzzzzzzzz bizde geldik maşşallah herşeyimiz suyumuz normal çıktı , dün gece yazmıştım aşşagı kısma ağrı oluodu dıe ceyran çarpması gibi meğerbizim bebiş ters dönmüş yani kafası göğsümün altındaa ayaklar aşşagıdaymılll o yüzden ındırıp duruyormuş popoyuda dikmişiz sırtıda yuzude dönüktü fotorafta vermedi bugunluk sagdce sağlıpımızın suyumuzun ıyı olduğunu öğrendik..

1,795 gr olmuşuz maşallahh.. diyetten sonrada 3 gün öndeydi gününe gelmiş kuzum doktor dıyet ıse yaramış bebek günündengidiyor artık dedi bu iyi dedi bole teyzelerimizz bizden

maşallah maşallah...böyle güzel haberler gördükçe moralimiz düzeliyor.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…