- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.281
Arasta merhaba, herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Doktor bna kafa gelişimi bir hafta önde dedi, seninde öyle bir durumun var sanırım, panik yapacak bir durum yok değil mi?
selam kızzlarr benim de bugün içime kurt düştü sanki
habire tıkınıyorum ama doymuyor doyamıyorus :S
benim minnak paşam da içe dönmüş herhal içten vuruyor şeyime şeyime
ya bugün bir tanıdıgı gördüm karnın cok asagıda dogum yakın galiba dedi ben şokkkkk
ulen daha 29+0 ım cidden biraz büyük karnım ama ilk oglumda da öyleydi sipsivri gidiyo işte napim
şimdi de aşağıda olmasını taktım kafama iyi mi:2::2::2:
Bebek sidik kesemin üstünde zıplıyor resmen 10 dk bir sıkışarak wc ye koşuyorum.emekki hala ayakları aşağıda... Ne zaman döner ki...
Selam kızlar. Biz geldik :)) Her şeyimiz yolunda çok şükür. Suyumuz, kilomuz gayet güzel. 2 hafta sonra yine çağırdı, artık 2 haftada 1 doktordayız :) Boyunu sormayı unuttum heyecandan o da söylemeyi unuttuUltrason çıktısında femur uzunluğu yazmıyor, neyse 2 hafta sonra öğrenirim artık. Bizden bu kadar umarım herkes iyidir :))
Aman Allah nazarlardan saklasın hep iyi olsun herkes.güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum ben,sonuçta insanız ve aynı yollardan geçip can taşıyoruz hepimiz.şekerim senin en azından kızının bu pozu güzel çıkmamış,benim kızımın 1 tane güzel pozu olmaz mı ya?doktor resmini çekme konusunda çok kabiliyetsiz.elimizde kol bacak parmak resimleriyle geliyoruz eve.en son Pazartesi günü resmini çekti kızımın ondada gözünün 1/10'u ve kıvrılmış bir bacak pozuyla geldik yine eve.albüm yapayım dedim baştan beri ama 1 tane koyacak ultrason çıktımız yok.yalnızca cd'de 4 saniyelik bir yarım yüz harici kızımla pek tanışamadık hala.
ayy ayy maşallah ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim..
herkesin iyi olmasına çok sevindim.medcezir beklebekle okyunca aklım çıkıyo valla biriniz doğuracak diye söyleyin o minnoşlara az daha sabretsinler benimkide sabırsızdı ama çok şükür vazgeçti son kontrolden sonra.arasta seninde erken durumun vardı galiba cnm dikkat et kendine.ii olmanıza sevindik oğlşla.
Canım çok sağol da benim erken durumum hiç bir zaman olmadı karıştırdın sanırım :26: Bu arada moralini bozma hiç bişey için değmez. Konu ne bilmiyorum ama bebişini düşün kucağına alıcağın günü düşün ve rahatlamaya çalış.
selam kızlar.
dün pek iyi değildim malum sancılar bugün daha iyi hissediyorum. kızım hala karnımda çıkmasına izin yokkk :) gerçi onun keyfine bakıyor her şey :) benim ara ara sancılarım tavan yapıyor sonra duruluyor öyle öyle 4cm açıklık yüzde 80/90 incelme yumuşama ile devam ediyorum. dün sancılarım baya yoğundu ebe bitti tepemde az kalsın doğuruyordum ama kızçem vazgeçti gelmedi :) şebek etti bizi. bol bol foto çekiyorum elimde kanıt olsun diye. ilerde bana çemkirirse amannnn anne diye, bak dicem göstercem ben nelere göğüs gerdim diye :))))) şaka bir yana beklemedeyim sancı gelirse büyüğünden yarım saatte de doğurabilirim 10 gün sonrada. zaman kazanıyoruz işte. doktorumun dediği gibi anne karnındaki 1 gün yoğun bakımdaki 3 güne bedel.
öpüyoruz sizi kızımla.
Teşekkür ederiz teyzesi :) Burdan da size kocaman kocaman selamlar, öpücükler.. Ultrasonda kızım çok tatlı görünüyordu ama çıktılarda çok kötü çıktı yaa. Hiç durmadığı için doktor güzel poz yakalayamadı. Dedim napıçaz bu kızla çok hareketli. doğunca da böyle devam eder dedi, bana kolaylık diledi
aneeeemmmm bende yandım öyleyse bu kız bana pat küt girişiyo bugün film izlerken çığlığı bastım karnımı yırttı sandım içerden allah kolaylık versin bize:2::2:
slm teyzoşlarımızzzzzzzzz bizde geldik maşşallah herşeyimiz suyumuz normal çıktı, dün gece yazmıştım aşşagı kısma ağrı oluodu dıe ceyran çarpması gibi meğerbizim bebiş ters dönmüş yani kafası göğsümün altındaa ayaklar aşşagıdaymılll o yüzden ındırıp duruyormuş popoyuda dikmişiz sırtıda yuzude dönüktü fotorafta vermedi bugunluk sagdce sağlıpımızın suyumuzun ıyı olduğunu öğrendik..
1,795 gr olmuşuz maşallahh.. diyetten sonrada 3 gün öndeydi gününe gelmiş kuzum doktor dıyet ıse yaramış bebek günündengidiyor artık dedi bu iyi dedi bole teyzelerimizz bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?