2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hımm siz öyle yazınca burdan doktorun suçuymuş gibi göründü. Demek doktor iyi bir doktor ki çok talep görüyor. Eminim o da bıkmıştır hasta yoğunluğundan ama hastanenin ayakta durması için maalesef ses çıkaramaz. Hastane de gelen hastayı geri çevirme gibi bir lükse sahip değil. O kadar insanın maaşı ödeniyor.

Bir de sıra beklemeden rahatça muayene olacağınız bir tarih belirlemeye kalksa size istediğiniz günden belki de 1 hafta sonraya randevu vermek zorunda kalabilirler. Hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Bir de o çok saat sıra bekelemediğimiz yerlerde insan hayatı söz konusu değil , ama hastanede küçük bebişlerimizin sağlığı söz konusu.

Bugün ben de 45 dakika kadar sıra bekledim. Doktor hastaya müdahaleye çıktı, tahlil sonucu göstermeye gelenler oldu. Belki başka bir hasta da bana müdahale yapılırken beklemek zorunda kalıcak 1.5 ay sonra. Bunu düşündüm ve beklemekten 1 dakika bile sıkılmadım ki normalde beklemekten nefret eden bir insanım :)

Canım inan bana ben de senle aynı durumdayım. Eşimin çalıştığı hastanedeki doktorlar tanıdık diye gidemiyorum, her zaman yüzyüze geldiğim insanla bu açıdan rahat edemem çünkü. Ben de cumartesileri eşimle beraber gidiyorum, üstelik hastane 1 saat uzaklıkta. 2 gün önceden randevu alıyorum çünkü doktor cumartesi izinli olabiliyor. Ve her gittiğimde de bekliyorum. Oturuyorum oraya benim gibi hamişlerle birbirimize bakarak kız mı erkek mi tahminlerini içses olarak cevaplayarak geçiriyorum vaktimi Kimileri daha yeni hamile oluyor, bizim şiş göbişlere kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor acaba benimki ne zaman bu kadar olacak diye İlk zamanlarım geliyor aklıma onlar öyle bakınca Yani o bekleyişi eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum kendimce ve işe yarıyor :))

Dogun iznine ayrılınca maaşımız yatmicakmis sgkdan 4 ayın sonu da toptan para alicakmisiz. Eğer bu doğruysa benim kredimi kim ödeyecek yanmisim simdi anlıyorum. Cok moralim bozuk SGK maasi niye hemen yatirmio

Yaa canım bende onu kara kara düşünüyorum kaç aydır
Devlette ne güzel , memur maaşını almaya devam ediyor
Allah yardımcımız olsun

Zaten bizler tek seferlik müstakil bir olayla bu kadar hiddetlenecek kadar anlayışsız değiliz ama her seferinde olunca insan enayi yerine konduğunu düşünüyor. Acil müdahale falan yok yani ortada. Geçen seferki bizi bekletmesine neden olan sezeryan Acil değil plansızdı. Adam açık açık söyledi. Programı yanlış yapmışlar diye. İdareciye en çok onu söyledik zaten yazık dedik doktorada 10-15 dakikada hızlı hızlı paketlenen soracağını soramayan hastayada, biz dışarıda bağırıp muhatap ararken içeride huzursuz olanlarada. Hadi biri sustursun bizi diyoruz kimse yok. Dile kolay ya yarım saat sürdü kaale alınmamız diyorum. Kadına dedim açık açık siz bu doktorlara günlük kota koyuyorsunuz aylık ciro hedefi koyuyorsunuz diye. Bana bu hizmeti bu şekilde veremiyorsan randevuyuda verme dedik dolu de ileri at tercih benim olsun. Biz kadınlar aman doktor değişmesin aman yeterli bebek iyi olsun diye o kapıda kuzu kuzu bekliyoruz. Sonuçta kadın doğum orası plânsız şeyler için boşluk koyarsın kayma oluncada diyelim sabahtan itibaren kaydı, etkilenecek hastalara birer mesaj atarsın. Zor mu yani. Devletin belirlediği fark 42 tl iken 80 lirayı almayı biliyosun. Onuda sordum idareciye 4 boyutlu ultrason farkı dedi. Bana sormadınız ki dedim istermisiniz farkı bu kadar diye. Her ay 4 boyut gereklimidir sanki. Yani anlayacağın canım Allah devlet hastanesinde tanıdık birini nasip etsin insana

Yok canım ne rahat uyuması
Az önce kaktım sırtım filan fena ağrıyor ,bi yandan da sıcak , ter icinde kalmışım
Ben de topige bakayım dedim
Birazdan yerde serin serin yatarım , yatak bana haram oldu

bosverin arkdslar
az kaldi sunun surasinda
valla ankarada olsaniz hemn hast. ve dr tavsye ederdm
sagolsn dr um cok anlayisli sabah aksam arasam neden aryrsun demezzz
bi sikintisi olunca da o beni arar
daha erken yada gec gelebilir misin dyeee
keske dogumumu da o yaptrsa
amaaa memlekete gdyrm maleseffff

Kim arkadasım , hangi hastane
Ben Ankara'dayim ve hala kararsızım

Ama eşin olmayan bir tanıdık nasip etsin. Çünkü böyle olunca insana faydası olmuyor

esim karsimda, amerikada nasil yasarizin planlarini yaparken uyuyakalmis
yazikkkk
kaldrayim bariii
herkese iyi geceler, rahat rahat yatarsiniz umarim
mutlu kalinnn

Günaydın canlar.uyku tutmadı ve 7'den beri ayaktayım.taksim olaylarını takip ediyordum.gece zaten 2'yi geçiyordu uyuduğumda Sabah'ta 7:30'da kalktım.keyifler malesef yok ve bunları görünce umutlarımı kaybediyorum.ben hazırlanayım,kocam gelir şimdi,babalar günü kahvaltısına götürücez babamızı.öpüyorum hepinizi.biraz negatif başladım güne ama umarım size bulaşmaz ve keyifler düzelir hepimizin

dunya guzellerim gunaydin. bugun sabah beste esim geldi evimize esyalari getirmisler sukur esimi gorunce karsimda sabah sok oldum nasil mutlu oldum anlatamam.bugun babamizla guzel bi kahvalti yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…