2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba kızlar hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşallah dün kızım karnesini aldı ama üzücü bi haberde aldık öğretmeni başka bi okula gidecekmiş kızımda çok düşkün öğretmenine çok ağladı o ağlayınca bende dayanamadım ağladım sonra misafir geldi geç saatte gittiler dünde işi ekmiş oldum ama yorgunluktan da bittim.işe gitsem daha iyi benim için evde çok yoruluyorum .

bugünde biraz dolap temizliği yapayım dedim sabah daha yataktan çıkmadan haber geldi arkadaşım gelecekmiş kalkıp evi toparlayayım sizlerden uzak kalıyorum bu yoğunluklardan dolayı aklım hep sizde

ayhhh annemler geldi.neler almış neler uyku seti,nevresim takımı,zıbınlan,pijama takımları,çoraplar,el örgüsü süveterler kazaklar... cıngırakta almış ehehhehe :))) minik minik bebek askısıda almış gardalop için...ne aldıysak döktük çeyiz serer gibi bi babam bakıyo bi annem bi eşim bi ben...çok keyifliydi ya...olduu gibi makinaya doldurdum hepsini bi posta yıkandı astım 2.posta yıkanıyor..yarın ütüleyip bebek odası gelene kadar hazır edicem :)) Rabbimin izniyle salim kucağımıza da alırız inşallah..(AMİN)

Teşekkür ederim canım...teskere günü sayar gibi doktora gideceğimiz günleri sayıyoz şafak bekler gibide doğumu bekliyoruz...tatlı heyecanlar böyle heyecanlara can kurban...

bende alıcam da böyle bi kampanya arıyordum..kızlar bi paket yeni doğan yetmeye bilir.çünkü bebeklerin cildi hassas olduğu için hemen altına azda yapsa ki zaten ne kadar yapabilirlerki değiştirmek gerekiyor.pisik oluyor hemen..yani 40ı çıkana kadar yeni doğan kullanılıyor..ve komşum yeni doğum yaptı 3-4 paket kullandı.sadece idrarını yapınca bile değiştiriyordu çünkü hemen pisik oluyor..aklınızda olsun..

Merhaba herkese guzel bir hafta sonu gevirelim insallah.
İki gundur sancim olmadi Allah'a sukurler olsuninsallah birdaha olmaz.
Medvecezir ne durumda acaba merak ediyorum.
Beklebekle kanamanin rengi degismeye baslamis insallah tamamen biter
Hepimize gecmis olsun insallah hayirlisiyla zamaninda alalim minnak kuzularimizi kucagimiza

çok geçmiş olsun canım inş herşey yoluna girer bebişin ii olsunda hepsi gelir geçer

herkese merhabalar güzel haftasonları drumuzdan geldik 3 hafta sonra nst ye girecekmişim çatı muayeneside olmadı bebişim 42 cm boy ve 1865 gr kiloya ulaşmış maşallah barikallah subhanallah suyumuzda iimiş şimdilik herşey yolunda iri olabilir dedi annesi iri babası iri armut dibine düşüyo sonuçta normal doğum olamayabilir dedi ağrı kanama herhangibi sıkıntı olunca gece gündüz gel dedi nasip kısmet ben şimdi bunları düşünmüyorum sağlığımız ii olsun yeter bizden haberler bu kadar

Son düzenleme:

Sorma canm ya zaten ben de yanlış almışım emzirme sütyenini , şuan ki haline bile tam oldu sımsıkı:)) değiştirmem gerekicek yani :/ deneyerek Alcam artık bende şaşırdım ölçüsünü, biraz da büyük olsun tabi göz kararı pay vermek lazım
Evet dinlenmeye ihtiyacım var sanırım çünkü bebeğimin hareketleri bariz azaldı, pozisyonundan da olabilir sanırım iç tarafımı trkmeliyor dün öyle hissettim , popo yukarda el ayaklar aşağıda gibi.. Olabilir mi sizce hareketler pozisyona göre azalır mı

Kızlar ben çok ağırlaştım kendimi çok kötü hissediyorum Allahım yardım etsin hepimize

Âmin cnm Allah yardımcımız olsun, dinlenmeye çalış mümkün olduğunca , belki de yürümen lazımdır ama bilemiyorum ki Dr una danış istersen ne yapılabilir diye. Herkesin durumu malum farklı oluyo..

Eee bugün evdeyim ama kimseler yok gibi , eşim de çalışıyor bugün :) aslında kuzenimin sünnet Mevlüt'ü vardı ama gidemedim erken kalkmamalı için açıkçası aklım da orda, annemlerle gidicektim, erken aradı yatıyordum hala kalkamadım ama pişman oldum:/
Neyse, kızlar ne durumda hazırlıklarrrr... Ben daha hiç bişey yapmadım galiba. Odası yarım kuruldu diye temizlemek istemiyorum , haftaiçi tamamen kurulacak, yanlış gelen parçalar yüzünden:/ çamaşırlarımızı da yıkamadım hafta içi yaparım diye düşünüyorum.. Kendi pijama ve geceliğîmi de yıkamalıyım dimi kızlar?
Bebek odamıza halı da aldık, babası beğendi bunu alıyoruz tam hayalimdeki gibi diyince hemen aldık , kıyamam hayalinde halı da varmış kocamın hehe:))) ama fon perde yaptırmam lazım kararsızım:/ mevcut camlarda ip tül var gri simli, nasıl bi fon yakışır sizce canlar?? Bir de avize alsam mı bilmiyorum, şuan ordada gri fener şeklinde avize var.. Bitmedi eksikler... Heee odama koymak için sepetini de almadım, ana kucağı ve arabası da yok kararsızız çünkü

saçmalamış o doktor resmen bende 32 yaşındayım ne varmış yaşımızda insanlar okul bitir işe gir düğün hazırlığı yap zaten yaş 30 u buluyor senin kaç çocuğun var canım

Haklisin canım is güç ancak , benim bu 3. Olacak , ilki 6 yasında ,
Dr da muhtemelen 3. diye dedi ama yaşın ilerlemiş diyo , dogurma yeter diyo bu yastan sonra..32 yasında tüp mu bağlanır yazık günah
Şaşırmış Dr
Bende gıcıklığına 4. Yü yapcam dedim

Benim kızım da Kres bitti , bu yıl okula başlayacak , o ağladı Ogretmeni ağladı
Kadıncağız bana msj atmış yagmur yagiyor gökler bile ağladı diye , bu sefer bende ağladım :/

Bende cok ağırlaştım oturduğum yerden kalkamiyorum , alt tarafım ağrıyor resmen ağırlıktan

slmm kızlarrr.. umarımmm herkes iyidir.. ben hala hastane çantamı hazırlamadımm. ay sonunu bekliyrmm çok mu geç olur sizcee??

halsın aslında ama bütün temizliğimi yapıp perdeleri falan yıkayıpp öle bebeğimin işlerini yapmak istiyrumm aslında. ama bakalımm böle de hep aklımda kalıyorr..

slmm kızlarrr.. umarımmm herkes iyidir.. ben hala hastane çantamı hazırlamadımm. ay sonunu bekliyrmm çok mu geç olur sizcee??

haklsın aslında ama bütün temizliğimi yapıp perdeleri falan yıkayıpp öle bebeğimin işlerini yapmak istiyrumm aslında. ama bakalımm böle de hep aklımda kalıyorr..

Cok sagol yasamcim benim de moralim daha iyi. Ama kayinvalidem geliyor senlik var simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…