- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.241
ÇOK SEVİNDİM DAHA DA İYİ OLACAK SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT
Allah tek avazda kurtarsın inş. darısı bizim başımıza
çok güzel olmuş ellerine sağlık benimde randevum 26sında doktor izne ayrıldı daha çok var seninle benim minnoşlarımızla buluşmamaıza
tecrübeliler diyor ki;sadece bir paket 2-5 kg lık olandan al.hastanede ve evde bir hafta falan kullanırsın diyorlar.sonra 3-6 kg a geçiliyormuş zaten.bende öyle yapcam.
daha bende bez almadım.bakıyorum nerde uygunsa toptan alayım diyorum.
Kizlar gunaydinnn... Bugun daha iyiyim cok sukur kanamasi olanlar bilir, bikac gun icinde iyilesmeye basladiginda rengi kahverengiye doner. Benimki de donmeye basladi.. Ama yine hastanedeyiz annem kaldi yanimda.. Cok kisinin gorus gunuymus bugun hayirli haberlerinizle gelin insallah..
lohusa takımı pijamayı bende aldım.ama emzirme sütyeni nasıl alıcam hala bilemiyorum şimdiki göğüs ölçüme göre alsam sonra süt inince de şişiyormuş küçük gelir falan diye almadım..bugün bende babamıza hediye almak için çıktımda valla artık gezilmiyor daha.eve gelir gelmez ayaklarımı uzattım dinlenince bebişte kıpırdanmaya başladı. sende kendini çok yorma canım..uzat ayaklarını dinlen uyu hatta..sen yorulunda bebekte yoruluyor hareketleri azalıyor.. bol su iç sol tarafına yat :))))))))))
Kızlar ben çok ağırlaştım kendimi çok kötü hissediyorum Allahım yardım etsin hepimize
saçmalamış o doktor resmen bende 32 yaşındayım ne varmış yaşımızda insanlar okul bitir işe gir düğün hazırlığı yap zaten yaş 30 u buluyor senin kaç çocuğun var canım
herkese merhaba kızlar hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşallah dün kızım karnesini aldı ama üzücü bi haberde aldık öğretmeni başka bi okula gidecekmiş kızımda çok düşkün öğretmenine çok ağladı o ağlayınca bende dayanamadım ağladım sonra misafir geldi geç saatte gittiler dünde işi ekmiş oldum ama yorgunluktan da bittim.işe gitsem daha iyi benim için evde çok yoruluyorum .
bugünde biraz dolap temizliği yapayım dedim sabah daha yataktan çıkmadan haber geldi arkadaşım gelecekmiş kalkıp evi toparlayayım sizlerden uzak kalıyorum bu yoğunluklardan dolayı aklım hep sizde
ne kadar çabuk hazırlarsan o kadar iyi canım.. senin için diyorum için rahatlar.. benimkini ben geçen hafta hazırladım o da bebeğin.. benim bi iç çamaşır eksiğim var.. bebeğimin ki hazırlanınca içim rahat etmişti.. takvimde yazan son gününde sadece %5 ihtimali doğurma ihtimalimiz var.. bunu düşünmek lazım..
slmm kızlarrr.. umarımmm herkes iyidir.. ben hala hastane çantamı hazırlamadımm. ay sonunu bekliyrmm çok mu geç olur sizcee??
ne kadar çabuk hazırlarsan o kadar iyi canım.. senin için diyorum için rahatlar.. benimkini ben geçen hafta hazırladım o da bebeğin.. benim bi iç çamaşır eksiğim var.. bebeğimin ki hazırlanınca içim rahat etmişti.. takvimde yazan son gününde sadece %5 ihtimali doğurma ihtimalimiz var.. bunu düşünmek lazım..
slmm kızlarrr.. umarımmm herkes iyidir.. ben hala hastane çantamı hazırlamadımm. ay sonunu bekliyrmm çok mu geç olur sizcee??
ÇOK SEVİNDİM DAHA DA İYİ OLACAK SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT
Allah tek avazda kurtarsın inş. darısı bizim başımıza
çok güzel olmuş ellerine sağlık benimde randevum 26sında doktor izne ayrıldı daha çok var seninle benim minnoşlarımızla buluşmamaıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?