- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.301
selam kızlar.
dün pek iyi değildim malum sancılar bugün daha iyi hissediyorum. kızım hala karnımda çıkmasına izin yokkk :) gerçi onun keyfine bakıyor her şey :) benim ara ara sancılarım tavan yapıyor sonra duruluyor öyle öyle 4cm açıklık yüzde 80/90 incelme yumuşama ile devam ediyorum. dün sancılarım baya yoğundu ebe bitti tepemde az kalsın doğuruyordum ama kızçem vazgeçti gelmedi :) şebek etti bizi. bol bol foto çekiyorum elimde kanıt olsun diye. ilerde bana çemkirirse amannnn anne diye, bak dicem göstercem ben nelere göğüs gerdim diye :))))) şaka bir yana beklemedeyim sancı gelirse büyüğünden yarım saatte de doğurabilirim 10 gün sonrada. zaman kazanıyoruz işte. doktorumun dediği gibi anne karnındaki 1 gün yoğun bakımdaki 3 güne bedel.
öpüyoruz sizi kızımla.
seni çok zorlayan yüksekliğe uzanmaya çalışma,ve ani uzanmalar yapma...ben en fazla kolumun yettiği yere kadar hafifçe ayak ucuna kalkarak en fazla uzanıyorum onu da çok yavaş ve dikkatli yapıyorum...eğilirken de yere çömelerek eğiliyorum...ama çömeldiğim yerden kalması çok zor oluyo :/
bu arada bugün sabah 6 dan beri nefes darlığım var...sanki ciğerlerimi sıkıştırıyorlar mengeneyle
Aman Allah nazarlardan saklasın hep iyi olsun herkes.güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum ben,sonuçta insanız ve aynı yollardan geçip can taşıyoruz hepimiz.şekerim senin en azından kızının bu pozu güzel çıkmamış,benim kızımın 1 tane güzel pozu olmaz mı ya?doktor resmini çekme konusunda çok kabiliyetsiz.elimizde kol bacak parmak resimleriyle geliyoruz eve.en son Pazartesi günü resmini çekti kızımın ondada gözünün 1/10'u ve kıvrılmış bir bacak pozuyla geldik yine eve.albüm yapayım dedim baştan beri ama 1 tane koyacak ultrason çıktımız yok.yalnızca cd'de 4 saniyelik bir yarım yüz harici kızımla pek tanışamadık hala.
Aman canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,aman lütfen dikkat et.iş yap yap bitmez,bitmeyecekte.uğraşmanın ve bunun için kendini üzmeninde bir anlamı yok.kabul sıkılıyorsundur tabiki ama tehlikeli durum geçene kadar azıcık daha sık dişini.
bi doğum hikayesinle uykusunda suyu geldiğini okudum..ayhhh o nasıl bişi şaştım kaldım.ilkkez duydum böyle bişiyi kızlar...
İzmitten arkadaşlar var mı aramızda bilmiyorum ama akademi hastanesinde Nuri bey'e gidiyordum sürekli. Gidiyordum diyorum çünkü bugün eşimle birlikte hastaneyi ayağa kaldırdık. Her gittiğimizde yarım saat 45 dakika arası bekliyorduk. Ama son 3 seferdir 1-1,5 saate çıktı bekleme olayı. Geçen sefer 1,5 saat bekleyince eşim sinirlenmişti ve bir daha olmaz tarzı avutulduk, ama bugün eşim baktı bekliyoruz ve dahada bekleyeceğiz sinirlendi ve olay çıkardı yarım saat bağırdıktan sonra gelen ilk yetkili yetkim yok dedi başkası geldi özürü yarım ağızla diledi savunmaya başladı. Zaten doktordan memnun olmama rağmen yoğunluktan adamın acele acele iş yapmasından rahatsızdım. Doğumla ilgili konuşacaktık bugün ilk defa sinirlendik çıktık. Şimdi kocaelinde yeni doktor arıyorum mümkünse Derince eğitim hastanesinde olsun istiyorum.
"Zaten doktordan memnun olmama rağmen yoğunluktan adamın acele acele iş yapmasından rahatsızdım."
Acele yapmayınca da hastaneyi ayağa kaldırıyorsunuz işte :) Beklemekten hoşlanmayan insan kendine sıra gelince acele iş yapıyor diye yaknınca tezat oluyor. Siz içerdeyken de öbür bekleyenler kaldırırlar ayağa. Meksika dalgası yaparsınız. Hayır adam hasta bakmadan içerde eğlenerek bekletse şikayetçi olun da, hasta varken bekletmesi doktorun suçu mu oluyor şimdi. Konuşmıyayım diyorum da dayanamıyorum böyle olunca.
Sıra her zaman beklediğimiz bişey, bankada, market kasasında, otobüse binerken vs...Buralarda sıra beklerken tık yok, ama iş hastaneye gelince herkes cık cık cık. Kaç parçaya bölünsün de hepinize baksın aynı anda bu insanlar bilemiyorum.
arastacmmm"Zaten doktordan memnun olmama rağmen yoğunluktan adamın acele acele iş yapmasından rahatsızdım."
Acele yapmayınca da hastaneyi ayağa kaldırıyorsunuz işte :) Beklemekten hoşlanmayan insan kendine sıra gelince acele iş yapıyor diye yaknınca tezat oluyor. Siz içerdeyken de öbür bekleyenler kaldırırlar ayağa. Meksika dalgası yaparsınız. Hayır adam hasta bakmadan içerde eğlenerek bekletse şikayetçi olun da, hasta varken bekletmesi doktorun suçu mu oluyor şimdi. Konuşmıyayım diyorum da dayanamıyorum böyle olunca.
Sıra her zaman beklediğimiz bişey, bankada, market kasasında, otobüse binerken vs...Buralarda sıra beklerken tık yok, ama iş hastaneye gelince herkes cık cık cık. Kaç parçaya bölünsün de hepinize baksın aynı anda bu insanlar bilemiyorum.
arastacmmm
sen bir dr esi olarak hakli bir sekilde savunma yapiyrsunnn
dediklerin tabiki dogruuu
ama bir de hasta acisindan dusunursennn,,, bn kendimden ornek veriyimm. esim sadece cumartsei gunleri goturebiliyr benii hastaneye. o yuzden gunler oncesinden c.tesi gunune randevu aliyrm. birde pesinden kostgm minik bir kizim var. bu halimle ozel bi hastanede o kadar beklemek bende istemezdm acikcasi. tabiki bu durum dr un degil hastanenin yanlis politikasi. dr ne yapsinn
demiii canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?