2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

azcık dolap sileyim dedim pişman oldum yarıda bıraktım sizce nekadar uzanınca sakıncalıdır kımıldıyor bebeğim bişeyi yoktur değilmi

seni çok zorlayan yüksekliğe uzanmaya çalışma,ve ani uzanmalar yapma...ben en fazla kolumun yettiği yere kadar hafifçe ayak ucuna kalkarak en fazla uzanıyorum onu da çok yavaş ve dikkatli yapıyorum...eğilirken de yere çömelerek eğiliyorum...ama çömeldiğim yerden kalması çok zor oluyo :/

bu arada bugün sabah 6 dan beri nefes darlığım var...sanki ciğerlerimi sıkıştırıyorlar mengeneyle

selam kızzlarr benim de bugün içime kurt düştü sanki
habire tıkınıyorum ama doymuyor doyamıyorus :S
benim minnak paşam da içe dönmüş herhal içten vuruyor şeyime şeyime
ya bugün bir tanıdıgı gördüm karnın cok asagıda dogum yakın galiba dedi ben şokkkkk
ulen daha 29+0 ım cidden biraz büyük karnım ama ilk oglumda da öyleydi sipsivri gidiyo işte napim
şimdi de aşağıda olmasını taktım kafama iyi mi:2::2::2:

Mrb kizlar.beklebekle senin adina sevindim hergecen gun daha iyi olucaksin ins...medcezirden bi haber yok heralde gecmise bi goz gezdirdim.umarim o ve kizida iyidir.cok yorgunum bugun.hepinizi optummmm:105:

Hepinize merhaba kızlaaaar. Biz geldik gelir gelmez oturdum yazmak için. Kızım benim büyümüş koskocaman olmuş Ağırlığı 1505 gr. boyu da 40 cm olmuş Herşeyi normal çok şükür 2 temmuzda yine randevumuz var rapor işlemlerini halledicez. Allahım ne kadar az kaldı öyle böyle geçip gitti 7 ay... Bu arada tam da tahmin ettiğim gibi kafayı tamamen aşağıya döndürmüş koca ayakları yanda bi acayip duruyodu :) Doktor ayakları ne kadar büyük öyle dedi

Selam annelerr.. Bugün bir gezinesim var ki anlatamam ama dışarı çıkınca yarım saat sonra pelt oluyorum çıktığıma pişman oluyorum. Bir tek yatağımız eksik kalmıştı, eşimin iş yaptıkları firma sahibi hediye etti. Yatak çok hoşuma gitti bizimkiden daha konforlu Artık tek eksiğim miniğim.. 26 da kontrolüm var, sonra haftalık alacakmış beni. Gittiğimde kesin doğum konuşulur, normal doğumdan epey fikir olarak uzaklaşmaya başladım. Sezeryan olan anneler fikirlerini paylaşabilir miiiii

selam güzel Anneler..

ya kızlar ben bu hamilelik haftasını hesaplıyorum 40 hafta 10 ay ediyor ee nasıl olcak o halde ben anlamadım valla ben şimdi 31.haftamdayım 7.5 aylık hamileyim dimi

Benim karnımda aşağıda canım.ilk zamanlar dahada sivriydi herkes erkek demişti hatta ama kızım olacak inşallah.sen milletin dediklerine takma banada herkeskarnın çok aşağıda erken doğum mu yapacaksın diyor ama dr.um herşeyin yolunda olduğunu söyledi.herkesin yapısı farklı.

selam kızlar.

dün pek iyi değildim malum sancılar bugün daha iyi hissediyorum. kızım hala karnımda çıkmasına izin yokkk :) gerçi onun keyfine bakıyor her şey :) benim ara ara sancılarım tavan yapıyor sonra duruluyor öyle öyle 4cm açıklık yüzde 80/90 incelme yumuşama ile devam ediyorum. dün sancılarım baya yoğundu ebe bitti tepemde az kalsın doğuruyordum ama kızçem vazgeçti gelmedi :) şebek etti bizi. bol bol foto çekiyorum elimde kanıt olsun diye. ilerde bana çemkirirse amannnn anne diye, bak dicem göstercem ben nelere göğüs gerdim diye :))))) şaka bir yana beklemedeyim sancı gelirse büyüğünden yarım saatte de doğurabilirim 10 gün sonrada. zaman kazanıyoruz işte. doktorumun dediği gibi anne karnındaki 1 gün yoğun bakımdaki 3 güne bedel.

öpüyoruz sizi kızımla.

Merhaba kızlar,dün gece geç saatlere kadar kaynatıp bügünde doktor kontrolünden sonra gezmelere gittiniz heralde.ne güzel ki bugün kontroller hep güzel geçmiş,erken gelmeye çalışan bebeklerimizinde anneleri iyiymîş.aman arkadaşlar Allah nazarlardan saklasın hepimizi.Az önce haziran ve Temmuz annelerinin topiğine salça oldum da aman duyup üzülmesinler ama bizim topiğimiz kadar samimi,keyifli,hareketli bir topik yok.ne kadar şanslıyız,herkes ne kadar güzel ve pozitif insanlar.Allah ağzımızın tadını bozmasın,en kötü günümüz böyle olsun.Evlatlarımızda inşallah bizler gibi keyifli ve pozitif olurlar.keyfiniz bol olsun canlar.hepinizi çok seviyorum

amanın bizim ağustos böcüleri pek aceleci sanırım allah yardmcınız olsun hayırlısı olsun ne kadar kalırsa içierde o kadar ii inş bi kaç hafta daha dayanır

Canım benim aklımız hep sizlerde,siz haber vermezseniz biz ulaşabilecek başka bir yol bulamadığımız için gözümüz hep burda.maşallah ne kadar güçlü bir kadınsın gayet güzel idare ediyorsun bu dönemi.senin yaşadığın herkesin başına gelebilecek ve sorumlusunun kimsenin olmadığı bir durum.nasıl ki bu hayatta alacağımız nefes,yiyeceğimiz lokma daha doğmadan belliyken ve bu 10000 ise ve biz bunu 10001 yapamıyorsak senin evladında 1 dakika bile sonra doğacaksa ve buna Rabbim hariç kimse karışamayacaksa biz kulların söz söyleme hakkı nasıl olsun?eminellerdesin çok şükür ve ne olursa olsun evladını sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum.hamilelerin duaları kabul olur derler ya merak etme bu kadar hamiş dualarımızla arkandayız.sen kimsenin canını sıkmasına izin verme,takıl bizlere ya da kitap falan oku ve bira cadı ol.kaynanana yada eşine laf söyleyip canını sıkmalarına izin verme.aynı şehirde olsak seve seve gelirdim yanına ziyaretine.öpüyorum seni arkadaşım.azıcık daha sabır

Selam kızlar. Biz geldik :)) Her şeyimiz yolunda çok şükür. Suyumuz, kilomuz gayet güzel. 2 hafta sonra yine çağırdı, artık 2 haftada 1 doktordayız :) Boyunu sormayı unuttum heyecandan o da söylemeyi unuttu Ultrason çıktısında femur uzunluğu yazmıyor, neyse 2 hafta sonra öğrenirim artık. Bizden bu kadar umarım herkes iyidir :))

Bebek sidik kesemin üstünde zıplıyor resmen 10 dk bir sıkışarak wc ye koşuyorum.emekki hala ayakları aşağıda... Ne zaman döner ki...

Ne güzel senden de bol gülücüklü haberler aldık.hep böyle ol kızınla inşallah.akşama kadar teker teker dökülür bugün görüş günü olan arkadaşlar.ağzımızın tadı hiç bozulmasın kızlar.bursadaki hamiş ve kızından Çanakkale'deki hamiş ve kızına sevgiler

Arasta merhaba, herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Doktor bna kafa gelişimi bir hafta önde dedi, seninde öyle bir durumun var sanırım, panik yapacak bir durum yok değil mi?

Teşekkür ederiz teyzesi :) Burdan da size kocaman kocaman selamlar, öpücükler.. Ultrasonda kızım çok tatlı görünüyordu ama çıktılarda çok kötü çıktı yaa. Hiç durmadığı için doktor güzel poz yakalayamadı. Dedim napıçaz bu kızla çok hareketli. doğunca da böyle devam eder dedi, bana kolaylık diledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…