- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.261
çok geçmiş olsun canım inş herşey yoluna girer bebişin ii olsunda hepsi gelir geçer
azcık dolap sileyim dedim pişman oldum yarıda bıraktım sizce nekadar uzanınca sakıncalıdır kımıldıyor bebeğim bişeyi yoktur değilmi
selam kızzlarr benim de bugün içime kurt düştü sanki
habire tıkınıyorum ama doymuyor doyamıyorus :S
benim minnak paşam da içe dönmüş herhal içten vuruyor şeyime şeyime
ya bugün bir tanıdıgı gördüm karnın cok asagıda dogum yakın galiba dedi ben şokkkkk
ulen daha 29+0 ım cidden biraz büyük karnım ama ilk oglumda da öyleydi sipsivri gidiyo işte napim
şimdi de aşağıda olmasını taktım kafama iyi mi:2::2::2:
selam kızlar.
dün pek iyi değildim malum sancılar bugün daha iyi hissediyorum. kızım hala karnımda çıkmasına izin yokkk :) gerçi onun keyfine bakıyor her şey :) benim ara ara sancılarım tavan yapıyor sonra duruluyor öyle öyle 4cm açıklık yüzde 80/90 incelme yumuşama ile devam ediyorum. dün sancılarım baya yoğundu ebe bitti tepemde az kalsın doğuruyordum ama kızçem vazgeçti gelmedi :) şebek etti bizi. bol bol foto çekiyorum elimde kanıt olsun diye. ilerde bana çemkirirse amannnn anne diye, bak dicem göstercem ben nelere göğüs gerdim diye :))))) şaka bir yana beklemedeyim sancı gelirse büyüğünden yarım saatte de doğurabilirim 10 gün sonrada. zaman kazanıyoruz işte. doktorumun dediği gibi anne karnındaki 1 gün yoğun bakımdaki 3 güne bedel.
öpüyoruz sizi kızımla.
Evet Canım, Herkes 48-50 cmle Doğum Yapıyor, Sizinki Şimdiden 48 cm DediEşimle Ben De Kısa Boyluyuz Yanlışlık Olmasın Dedim Bende, 3 Nesile Kadar Çeker Dedi Dedemiz Uzun
Selam kızlar. Biz geldik :)) Her şeyimiz yolunda çok şükür. Suyumuz, kilomuz gayet güzel. 2 hafta sonra yine çağırdı, artık 2 haftada 1 doktordayız :) Boyunu sormayı unuttum heyecandan o da söylemeyi unuttuUltrason çıktısında femur uzunluğu yazmıyor, neyse 2 hafta sonra öğrenirim artık. Bizden bu kadar umarım herkes iyidir :))
Ne güzel senden de bol gülücüklü haberler aldık.hep böyle ol kızınla inşallah.akşama kadar teker teker dökülür bugün görüş günü olan arkadaşlar.ağzımızın tadı hiç bozulmasın kızlar.bursadaki hamiş ve kızından Çanakkale'deki hamiş ve kızına sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?