2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef canım yanımda yok şu an sen yapmıuşsan zaten gerekli olan her şeyi yazmışsındır kolay gelsin şimdiden

Canım tedirgin olma ama kasılmalar açılmaya sebep olduğundan erken doğum riski olabiliyor ben geçen hafta 2 gün hastanede yattım enfeksiyon, üşütme, yorgunluk ve bebeğin pozisyonu da kasılmaya sebep olabiliyor umarım bir sorun yoktur ... Gelince haber ver bize ...

canım ben geçen hafta istanbul 'da havuzlu han'a gittim.3-4 kat sırf bebek mağazası A'dan Z'ye herşey var. yan yana olduğu için okadar çok yorulmuyorsun. fiyatları da daha uygun pazarlık falan yaptık ama canın herşeyi almak istiyor
planlarımın dışına çıktım bir sürü ciciler aldım

Helenas , yavrunun kilosu geri çıktı diye üzülme , inşallah vaktinde gider , hem dediğin gibi önemli olan genel sağlık ; Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .

Sol yana yatıldığında plasentaya giden kan arttığı için , bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır ve onun gelişimi için daha yararlı olurmuş . Eğer sola yatmıyorsan bunu dene derim . Belki de faydası olur .

ayy yarabbim bu insanları anlamak olanaksız...bırakında isteyen istediği gibi doğursun sacma sapan laflar normal doğuran anne sezeryanla doğuran ne oluyo taşıyıcımı sinir krizi yaşatıyolar insana kimi korkuyo kimi mecburen sezeryanı seciyo sizeneee yaaa kulaklarımızı tıkayalım canım bu laflaraaa biz bebişlerimizin tadını cıkaralım

slm canım hosgeldin
gece dönerken bende zorlanıyorum karnım cok geriliyo ve kasılıooo
cok gecmiş olsun tatlım ...kendine dikkat et. sezeryanla normal sekilde bi sekilde doğurcaz Allahın izniyle meleklerimiz sağlıkla gelsinlerde herşey güzel olucak Allahın izniyleeee

canım geçmiş olsun erken doğum riskin olmamasına seviindim bende sezaryen olucam gazlar çabuk çıkar umarım

tamam canım hayırlı haberlerle gel inşallah ...

Bendd oyle biliyorum ama benim dr ben 32.haftada yapiyiyorum dedi anlamadim simdide kendimi kasarim fln kanamam olur diye korkuyorum

inşallah angy çok sağol canım....

hastaneye yatıralım ya da evde yatacaksın bişey yapmıycaksın vs diyecek diye de korkuyorum...hiç istemiyorum yatmak...ben zaten yatacağım kadar yattım ilk başta..off Allah büyük inşallah önemli bişey değildir ya da bi ilaçla vs düzelir...

enfeksiyon olayından ben de şüpheleniyorum...iltihap olmuştu daha önce fitil kullanmıştım hatta...sanki son dönemde yine var gibi geliyodu bana dr.a da demedim bu sefer..o fitil işi çok sıkıntılı diye :/ belki de öyle bişeydir...

haber veririm canım çok sağol

Canım bebisinle kaç gram oldu boyu kaç santim seninle aynı yiz bakalım ben kaç olmusumdur Çarşamba gunu gidecem

Tünaydın annelerrrrr Bu doğum konusu bizdede var. İşin iyi tarafı benim ailemde ki kadınlar sezeryan ol normal doğum acısı çekme diyor- ki normal doğum yapmış insanlar bunlar. Eşimin tarafı da normal doğur diyor. Eşimi 4 kilo doğurmuş, en komiği kayınpederden, adam sezeryan olma o bir ameliyat en sağlıklısı normal, Allah onun kolaylığını verir demez mi HÖÖ diye kaldım Eşimde sezeryan diyor kıyamıyor normal doğum acısı çekmeme, annemde demiş ikna et onuda sezeryan yapsın. Annem pek inanmıyor çünkü normal doğum yapabileceğime.

Ayrıca bütün sıkıntılar bende de var, geceleri sağıma soluma yatayım bacak kenarlarım ezilmiş gibi acıyor, sık sık çişe kalkıyorum, hava sıcak uyuyamıyorum herşeyden bunalıyorum hiç tadım tuzum yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım üzme kendini inş. hic bi sorun yoktur iyi haberler verirsin bizlere dualarımız seninlee....

Bendd oyle biliyorum ama benim dr ben 32.haftada yapiyiyorum dedi anlamadim simdide kendimi kasarim fln kanamam olur diye korkuyorum

canım kasma kendini kötü seylerde düşünme napalım meleklerimiz için katlanıcaz bazı seylere eminim bizim korktuğumuz kadar değildir sıkma kendini simdiden bebişinide üzme normal doğum düşünüyosun sanırım

kızlarrr aklıma gelmişken söyliyim. Bi arkadaşım yatakta dönerken mutlaka önce oturmalısın yoksa kordon bebeğe dolanabilirmiş. Ben çok tırstım dikkatli olalım. Rabbim sağlıcakla kavuştursun...

biz de oraya gitmeyi planlıyoruz canım gerçekten farkediyor mu ya diğer yerlerle? mesela park yatakların fiyat aralığı ne? burdan bikaç arkadaş öyle çok farketmiyor demişti havuzlu han için. ondan sana da bir soraym dedim.

Son düzenleme:
slm kizlarr nasilsiniz.. kizlar bn sabahtan beri aci biber gibi yaniyorummmm hemoroit oldum olup olup diriliom acidan vc gitmek izdirap oldu arkasindan aci cekiyorumm en sonunda zeytinyagi denedim biraz rahatladim off off napcz bole yaaa:))

sonunda evimize kavuştuk birazcık yorucuda olsa istanbul tatilimiz güzel geçti ve evimize sağ salim döndük
görüşmeyeli uzuun zaman oldu sanki hemen şöyle geçmişe uzanayım
umarım herkes iyidir kötü bir haber yoktur... :18:
ben kaçtım kızlar görüşürüüz...

tünaydın canım
valla aynen eşimde sürekli soruyor erkekler cok bilmiyoo ya bide sezeryanın riski ne söle olurmu normalmi olsa hangisi daha ii deyip duruyorr sonrada sezeryan ol ben dayanamam dioo bende bilmiyorum napcam bi yanım sen doğuramazsın kızım normal diyorum...
doktorumda sen bence cok rahat doğurursun dioo beni normal doğumamı hazırlamaya calıyoo anlamıyorum ama ben kendimde o potansiyeli göremiyorum :44:sağlıkla minişimi kucaklıyımda bi sekilde doğurcaz valla... doktoruma ilk doğum seklini konusalım dediğimde sen simdiden düşünme bunları demiştii doğum psikolojine girip kendinide bebişinide kasma demiştiii...sen hic doğuramayan kadın gördünmüü dedi bi şekilde doğurucaksın haklı aslında ama ilk oluncaaa düşünmeden edemiyoo insannnnnnn

Eger bir aksilik olmassa simdilik normal dusunuyorum ki bebegimde dogum pozisyonununa girmis eger Catimda normal cikarsa normal olacak buyuk ihtimalle acikcasi sezeryaninda sonrasindan korkuyorum ben hemrn ayaklanip bebegimle kendim ilgilenmek istiyorum cunku birde karnim kalir diye cekiniyorum

slm kizlarr nasilsiniz.. kizlar bn sabahtan beri aci biber gibi yaniyorummmm hemoroit oldum olup olup diriliom acidan vc gitmek izdirap oldu arkasindan aci cekiyorumm en sonunda zeytinyagi denedim biraz rahatladim off off napcz bole yaaa:))

Geçmiş olsun canım, hep mi kabız oldun böyle sen. Hep sıvı tüketmen lazım, kabız olacak katı acı baharatlı şeylerden uzak durman lazım. Doktoruna danış, belki ilaç krem vs verir.

kızlarrr aklıma gelmişken söyliyim. Bi arkadaşım yatakta dönerken mutlaka önce oturmalısın yoksa kordon bebeğe dolanabilirmiş. Ben çok tırstım dikkatli olalım. Rabbim sağlıcakla kavuştursun...

ben bu konuyu dr uma sordum yok öyle bişey dedi kordon dolansa ne olacak dedi bebe zağten nefes almıyor boynuna veya koluna dolanması bişey ifade etmez yanlız doğum esnasında fark etmek önemli dolanmışsa eğer boynuna ani çekmemek lazım mış çıkarırken oda dr tecrübesine bağlı sanırım

Merhabalar güzel anneler ve dünya tatlısı lokumu bebeler Pijamamı beğenmenize sevindim..henüz elime ulaşmadı ama çok beğenerek aldım. Daha güzelleri sizlerin olsun :103:

Canım hayırlı uğurlu olsun. Evladınında böylesi mutlu günlerini görürsün inşallaaah!!

Canım şükürler olsun doğuran yok. İnşallah hepimizin yavrusu zamanında eksiksiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

Canım o sütyeni internetten bende baktım ama bedeni tam tutturamam diye cesaret edip alamadım. Önerir misin? Sezaryen kilodu nasıl bişii?Lohusa ve gebe kilodu denilen beli neredeyse göğüs altına çıkan şeylerden mi? Onuda komdan mı aldın? Normal yüksek bel kilot alsak olmaz mı acep?
Kızlar sanki bebeğim bugün kafasını uzatıp bakmak istiyor gibi karnımın üst taraflarında sürekli bir yumru hissediyorum offf keşke her an onları görebilsekkk ...
Benimkide kaç gündür aynı durumda. Eşim bile 'ne oluyor yaa' demeye başladı artık bu kadar harekete aldığı kiloları verecek kerata! İçerde bi durmuyor. disko disko 300 500 durumunda yani aslında yeride daraldı,kiloda aldı(inşallaaaah) hayırlısı :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…