2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh çok şükür gelmişsin canım Medvecezir ve Beklebekle de gelip bugün de doğurmadık dese fena olmaz :)

benim beğendiğim elektrkli canım senin aldığın pilliymiş.bide puset gibi o benm beğediğim port bebe gibide oluyor ilk 4-5ay beni gece gündüz idare eder.fiyatı pahalı dediğin gibi haftaya e bebek indirimini beklicem bakalım ozamana kadar daha uygun fiyatlısını bulamazsam..ama seninkiside çok şirin güle güle kullansın bebişin mutlu huzurlu büyüsün içinde

Canım doktorun dediği doğru bir şekilde doğurucaz. Ama normal doğumda şartlar ne olacak bilmiyoruz, ne kadar kesilecek ne kadar dikiş olacak, onca saat sancı çektikten sonra son dakika da sezeryana alınma durumu oluyor. Bebek çıkmıyor ters dönüyor yada vakumla çıkıyor. Dikişliyken adet oluyorsun, çiş yaparken sızlıyor, 40 gün adetin olsa bile ondan sonrasında korkudan ilişkiye girilmiyor. Bunların hepsi risk, ama sezeryanda sancın olmadan gidiyorsun, amelihyattan sonra evet ağrı olur ama o bedenin ne kadar sürede kendini toparladığına bağlı. Evet sezeryan da kesilen bölge hissiz, bir ömür korumak zorundayız. Benimde kafam çok karışık, boyum uzun. Uuzun boylular rahat doğum yapıyormuş ama doktor 6. ayımda bebek iri sezeryan olma durumun var diyene kadar aklımdan geçmezdi sezeryan. 26 haziranda 33 haftalık oluyorum o zaman kontrolüm var, büyük ihtimal doğum konuşulur. Hepimiz için hayırlısı inşaallah..

hemen tıkanıyor burunları azcık soğuk alsalar...burun aspiratörü olmayınca temizlemek zor bence...minnoşların burunları çok acıyor..son ses açık ağlıyorlar sonra

canım benim kayınvaliden bi bebeğini 8. ayında bu sebepten kaybetmiş...
Bilmiyorum tam olara. cuma kontrolüm var bide ben sorayım bakalım doktoruma.

anladım canım hayırlısı olsun...
hepsinden korkulcak bi yan buluyoruz bende öle düşünüyorum bazen normal olsa doğum anında acıyı yaşıcam biticek diorum sonrada diorum ordada dikiş olucakk sezeryanda doğum kolay sonrası gaz dikiş bende cok kararsızım yaa:44:bizim kızda normal doğum pozisyonu almıştı gece gittiğimizde artık dönmez zaten dediii pozisyonu almışş bizim kız sanırım son kararı ben vericem hakkımızda hayırlısı olsun

slm kizlarr nasilsiniz.. kizlar bn sabahtan beri aci biber gibi yaniyorummmm hemoroit oldum olup olup diriliom acidan vc gitmek izdirap oldu arkasindan aci cekiyorumm en sonunda zeytinyagi denedim biraz rahatladim off off napcz bole yaaa:))

gecmiş olsun canım yaa...cok zordur eminim...doktorunu bi arasaydın onun acısına nasıl dayanıcaksın:44:

hosgeldin canımmmmmm

Kızlar ben deniz tatilini çok özledim yaaa
Resmen burnuma buram buram deniz,kum,güneş kremi kokusu geliyor. :)
Dışarı çıkarken güneş kremimi sürdüğümde burnuma sanki gittiğim bölgelerin kokusu geliyor.
Sanırım denizi aşeriyorum hiç böyle olmamıştım. :)

aynen öle canım bende bunların hepsini düşünüyorum ve sezeryane daha cok kayıyorum cok zor bi karar normale karar verip o kadar acı cekip sonradan sezeryana almalarıda sinir eder insanıı o kadar sancı ağrı bilmiyom canım yaa bizde carsamba kontrole gidicez konusuruz bizde inş. artık bi şeyler ney,tlik kazansın istiyorum:44:normal olcaksada öle beklicez herseyin hayırlısı bebişlerimiz ve bizler için sağlıkla gelsinler inş...

pave önerin için sağol tatlım.lesya ksuruma bakma cnm dün sana dönemedim ben çünkü rahatsızlandım ne kendi kodumu kullanabildim nede sana verebildim sağolsun denaz bana vermişti ama sipariş veremedim işte rahatsızlanınca.ama sen almışsın başkasından galiba çok sevindim güle güle kullan tatlım aldığını.bu arada denaz ın bana verdiği kodu başka bi arkadaş değerlendirmiş ona da ayrıca sevindim boşa gitmiş olmadı.yinede tşkkür denaz cım sana.işte hemiş olunca 10 dk sonra ne oldğumz belli deil napalım birbirimizi yine en ii biz anlarız

cnm bende öğretmenim tatile girince 32. haftan doluyor ve doğum iznin malesef yanıyor tatil die, yani çalışabilir almanın hiç bi anlamı yok.üzgünüm

Geçmiş olsun canım, hep mi kabız oldun böyle sen. Hep sıvı tüketmen lazım, kabız olacak katı acı baharatlı şeylerden uzak durman lazım. Doktoruna danış, belki ilaç krem vs verir.

cücüm bilmiyorum nasıl çekeceğim bu acıyı ama zeytın yagı doldurdum bı sıseye koydum banyoya her wc sonrası rahatlatıo ama dr ararasam sımdı fıtıl fln verır korkuomm kullanamam fıtıl fln

nisanınannesı cnm valla bebeklikten gelıo bnm bu kabızlık haftada 1 yada 2 çıkardım cw ben hamıle kalmadan öncede bıraz vardı hemoroit ama rahatsız etmıodu bu derece şimdi bebek baskı yapıo heraldekı her vcde ölüyorum desem yerı dayancam artık ,diyetısyen günde 3 kayısı ve üstüne süt içmemı solemıstı o hergun cıkarıo ama sonrası felakettt :)) allah yardımcımız olsun kızlar varla nasıl eççecek bu 45-50 gün alalhın ıznıyle kolaycacanık geçsinn

kızlarrr aklıma gelmişken söyliyim. Bi arkadaşım yatakta dönerken mutlaka önce oturmalısın yoksa kordon bebeğe dolanabilirmiş. Ben çok tırstım dikkatli olalım. Rabbim sağlıcakla kavuştursun...

Cnm bnm kizm bi ara boynuna kordon doladi cozdu snradan..bebek kendi hareketleryle kordon dolarmis annenin yaptgi hareketlerle alakasi yokmus bunun.yani senn donmen oturmn yatmnla flan alakali degil..kordon esnek oldugndn bebege herhangi bi zarari yokmus..sezeryan oluyosn sadece..bn ve ablam boynumzda kac kat kordonla dogmusz hmde normal dogum...

slm kizlarr nasilsiniz.. kizlar bn sabahtan beri aci biber gibi yaniyorummmm hemoroit oldum olup olup diriliom acidan vc gitmek izdirap oldu arkasindan aci cekiyorumm en sonunda zeytinyagi denedim biraz rahatladim off off napcz bole yaaa:))

dün bende öyleydim canım turşuları yedim yedim kıvramdım sonra zeytinyağı çok iyi geliyor.3hafta oldu doktora gideli gidince sorucam hemoroid işini normal doğumda sıkıntı oluyormuş çünkü.

Sanırım denizi aşeriyorum hiç böyle olmamıştım. :)

Çok güldüm yaa.. bazen banada olmuyor değil. Normalde yiyecek içeçek hiç bir şeye aşermedim ama öyle şeyler aklıma geliyor ki..benim aşerme olayım sanırım biraz daha farklı diyorum kendi kendime

ayy kıyamam ya ...zeytinyağı cok şifalıı
kirazda yiyebilirsin canım bende bi ara kabızlık cekiyodum simdi hergün kücük bi kase kiraz ve karpuz yiyorum suyla cok ii geldi bana

Çok güldüm yaa.. bazen banada olmuyor değil. Normalde yiyecek içeçek hiç bir şeye aşermedim ama öyle şeyler aklıma geliyor ki..benim aşerme olayım sanırım biraz daha farklı diyorum kendi kendime

Bende şimdiye kadar hiçbir yemeğe karşı aşermedim. :))
Sadece aklıma geliyor alıp yapıyorum ki o hamiş olmayanlarında yaptıkları bişey.

Kocişe tatil aşeriyorum desem zaten ucuz bişey istemezsin der :)))))
Ki hiçbir yere gidemeyiz,hayallerim seneye :)
Ancak adalara gidebilirim günübirlik.

ahh ahh sorma canım benimde cok canım deniz cekiyoooooo
gecen gün bodrumu gösterdi millet nasıl yüzüyorr masmavi deniz nasıl yüzesim geldiiiii mis miss
ama nerde ankarada anca havuz onada ben gitmem suan ...
ama deniz olsa valla nasıl yüzerdimmmmmmmmm güneş kum deniz inş. doğumdan sonra fırsatımız olur bikaçgün kaçamağaa:44:

Geçmiş olsun arkadaşım.Ben çok şükür hemoridi dr.verdiği iki krem ve fitille geçirdim.
5.ayımda hortlamıştı hemen gittim dr.atlattım.Öncesinde de anal füstürden ameliyat olmuştum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…