- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.541
slm kızlarr herkes ıyıdr umarımmmm...bn artık yuvarlanma modundayımmm böcekler ters dönerde çırpınır ys gecelerı oyleyımm solumdan sağıma dönmek bıle ıskence..bnı görenler 9 aylıkmı dıye soruyo...gecen gun 1 gce hstanede yattmm cok sukur sancım yokk enfeksıyonmuss aıleden gelen bı erken doğum hıkayem olduğu ıcın doktorum her ağrımı onemsıyo bı dünya ılac ıcıyrmm ıgne olurmm popom kevgire dondu :) cıger gelıstırıcımızıce oldukkk...nyse hstanedede bna dogumamı gldın dıye soruyodu orda doğum sezeryan olan hamısler :) sezeryanlılar bı assa bı yukarı yuruyolardı...gaz sorunu cok zor dıyolar...bnm kızz totoyu ıyıce yerlestrmıss hc donesı yok rahatına düşkün...doktor sna zaten sezeryan dusunuyodmm sanırım artıkk gerçekten zorunlu olucak dıyo....cnku kılosu boyu arttıkça dönme ıhtımalı azalıyomuss :) bnı merak eden arkadslarr teşekkür edermm hepınızee
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Mutlu,güzel bir hafta olmasını dilerim.
Bende bu modeli çok beğenmiştim ama fiyatı pahallı geldi.Bak canım ben bunu aldım.
Joymaker İcy Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
sanırım 4 haftadır veriliyor canım ben bir kere kullandım dünde buradan bir arkadaşıma verdim gerçekten iyi oluyor ve küçükte bir indirim olsa insan mutlu oluyor
önce 100tl ve üzeri alışverişlerde idi sonra 125tl ve üzeri alışverişler için geçerli haline getirildi
tünaydın canım
valla aynen eşimde sürekli soruyor erkekler cok bilmiyoo ya bide sezeryanın riski ne söle olurmu normalmi olsa hangisi daha ii deyip duruyorr sonrada sezeryan ol ben dayanamam dioobende bilmiyorum napcam bi yanım sen doğuramazsın kızım normal diyorum...
doktorumda sen bence cok rahat doğurursun dioo beni normal doğumamı hazırlamaya calıyoo anlamıyorum ama ben kendimde o potansiyeli göremiyorum :44:sağlıkla minişimi kucaklıyımda bi sekilde doğurcaz valla... doktoruma ilk doğum seklini konusalım dediğimde sen simdiden düşünme bunları demiştii doğum psikolojine girip kendinide bebişinide kasma demiştiii...sen hic doğuramayan kadın gördünmüü dedi bi şekilde doğurucaksın haklı aslında ama ilk oluncaaa düşünmeden edemiyoo insannnnnnn
kızlar dün sabaha kadar uyuyamadım...çok kasılmalar var
karnım taş kesiliyor birden özellikle sağ tarafta toplanıyor gibi oluyor siviriliyor orası ve semsert oluyor...aynı anda nefesim kesiliyor nefes alamıyorum...yatamıyorum uyuyamıyorum...sık aralıklarla oluyor...korkmaya başladım çok :18:
yavaş yavaş gevşiyor sonra ,ben de rahatlıyorum o zaman...ve kasılma olduğunda bebek hareket etmiyor gevşiyince hareket ediyor...offff çok korkuyorum lütfen bu konuda bilgisi olan bişey desin böyle mi oluyor kasılmalar???? erken doğum olacak diye ödüm patlıyooo,daha çok küçük oooo((
dr.umu aradım şimdi meşgul tel.i bir daha arıycam...nst ye girmek istiyorum ben içim hiç rahat değil....
ben lansinoh aldım ikili,elektirkli...en rahatı oymuş diye okudum...avent fln çok pahalı hiç gerek yok
burun aspiratörü şart bişey mi? ben alacaktım vazgeçtim gerekli olursa alırız diye düşündüm
ben bu konuyu dr uma sordum yok öyle bişey dedi kordon dolansa ne olacak dedi bebe zağten nefes almıyor boynuna veya koluna dolanması bişey ifade etmez yanlız doğum esnasında fark etmek önemli dolanmışsa eğer boynuna ani çekmemek lazım mış çıkarırken oda dr tecrübesine bağlı sanırım
Eger bir aksilik olmassa simdilik normal dusunuyorum ki bebegimde dogum pozisyonununa girmis eger Catimda normal cikarsa normal olacak buyuk ihtimalle acikcasi sezeryaninda sonrasindan korkuyorum ben hemrn ayaklanip bebegimle kendim ilgilenmek istiyorum cunku birde karnim kalir diye cekiniyorum
slm kizlarr nasilsiniz.. kizlar bn sabahtan beri aci biber gibi yaniyorummmm hemoroit oldumolup olup diriliom acidan vc gitmek izdirap oldu arkasindan aci cekiyorumm en sonunda zeytinyagi denedim biraz rahatladim off off napcz bole yaaa:))
sonunda evimize kavuştuk birazcık yorucuda olsa istanbul tatilimiz güzel geçti ve evimize sağ salim döndük
görüşmeyeli uzuun zaman oldu sanki hemen şöyle geçmişe uzanayım
umarım herkes iyidir kötü bir haber yoktur... :18:
ben kaçtım kızlar görüşürüüz...
Canım doktorun dediği doğru bir şekilde doğurucaz. Ama normal doğumda şartlar ne olacak bilmiyoruz, ne kadar kesilecek ne kadar dikiş olacak, onca saat sancı çektikten sonra son dakika da sezeryana alınma durumu oluyor. Bebek çıkmıyor ters dönüyor yada vakumla çıkıyor. Dikişliyken adet oluyorsun, çiş yaparken sızlıyor, 40 gün adetin olsa bile ondan sonrasında korkudan ilişkiye girilmiyor. Bunların hepsi risk, ama sezeryanda sancın olmadan gidiyorsun, amelihyattan sonra evet ağrı olur ama o bedenin ne kadar sürede kendini toparladığına bağlı. Evet sezeryan da kesilen bölge hissiz, bir ömür korumak zorundayız. Benimde kafam çok karışık, boyum uzun. Uuzun boylular rahat doğum yapıyormuş ama doktor 6. ayımda bebek iri sezeryan olma durumun var diyene kadar aklımdan geçmezdi sezeryan. 26 haziranda 33 haftalık oluyorum o zaman kontrolüm var, büyük ihtimal doğum konuşulur. Hepimiz için hayırlısı inşaallah..
günaydın fıstıklaaarr..15 gün kaldı benim tatilime.artık tatil gelse :)hamileliğin 32. haftasında çalışabilir raporu alıp resmi tatile gircem nasıl olcak bilmiyorum. aranızda öğrtmn olupda aynı şekilde olanlar var mı. 1 temmuzda seminerler bitiyor zaten bende o hafta gidip çalışabilir raporu alcam bi sıkıntı olur mu acaba?
günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyorEki Görüntüle 737070
Geçmiş olsun canım, hep mi kabız oldun böyle sen. Hep sıvı tüketmen lazım, kabız olacak katı acı baharatlı şeylerden uzak durman lazım. Doktoruna danış, belki ilaç krem vs verir.
kızlarrr aklıma gelmişken söyliyim. Bi arkadaşım yatakta dönerken mutlaka önce oturmalısın yoksa kordon bebeğe dolanabilirmiş. Ben çok tırstım dikkatli olalım. Rabbim sağlıcakla kavuştursun...
slm kizlarr nasilsiniz.. kizlar bn sabahtan beri aci biber gibi yaniyorummmm hemoroit oldumolup olup diriliom acidan vc gitmek izdirap oldu arkasindan aci cekiyorumm en sonunda zeytinyagi denedim biraz rahatladim off off napcz bole yaaa:))
Sanırım denizi aşeriyorum hiç böyle olmamıştım. :)
cücüm bilmiyorum nasıl çekeceğim bu acıyı ama zeytın yagı doldurdum bı sıseye koydum banyoya her wc sonrası rahatlatıoama dr ararasam sımdı fıtıl fln verır korkuomm kullanamam fıtıl fln
nisanınannesı cnm valla bebeklikten gelıo bnm bu kabızlık haftada 1 yada 2 çıkardım cw benhamıle kalmadan öncede bıraz vardı hemoroit ama rahatsız etmıodu bu derece şimdi bebek baskı yapıo heraldekı her vcde ölüyorum desem yerı dayancam artık ,diyetısyen günde 3 kayısı ve üstüne süt içmemı solemıstı o hergun cıkarıo ama sonrası felakettt :)) allah yardımcımız olsun kızlar varla nasıl eççecek bu 45-50 gün alalhın ıznıyle kolaycacanık geçsinn
Çok güldüm yaa.. bazen banada olmuyor değil. Normalde yiyecek içeçek hiç bir şeye aşermedim ama öyle şeyler aklıma geliyor ki..benim aşerme olayım sanırım biraz daha farklı diyorum kendi kendime
Kızlar ben deniz tatilini çok özledim yaaa
Resmen burnuma buram buram deniz,kum,güneş kremi kokusu geliyor. :)
Dışarı çıkarken güneş kremimi sürdüğümde burnuma sanki gittiğim bölgelerin kokusu geliyor.
Sanırım denizi aşeriyorum hiç böyle olmamıştım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?