2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

önemli değil canım başka bi arkadaş verdi bana sağolsun..inşallah önemli bişeyin yoktur dikkat et kendine

Kızlar az önce bi face yapayım dedim..açmaz olaydım!Herkesler mi tatile gider ve herkesler mi profil resmini değiştirir!offff! Sinirden çatladım resmen Ya bende gitmek istiyorum! suba85 senin aşermen şuanda bana bulaştı Gerçi ne kadar gitmek istesemde gidemeyiz..artık başka yazlara...

:)))))))))) çok haklısın benimde bir arkd.Fethiye'de şuan ve sürekli resim ekliyor hasetimden çatlıyorum
birde bizim balayı yerimizdi fethiye ayy nasıl istiyor anlatamammmm

Kizlar saoln erken dogm riskm yok suan ailemde var ben erkn dogmusm ablm erkn dogurdu..o yuzdn tedbirli doktorum..bni nst.ye bglayan ebe 32.hftada dogum sancidyla hastaneye ytms ve ilaclrla 40. Hftada dogurmus

canım park yatak -bebek arabası gibi şeyler piyasayla aynı fiyatta çok fark yok.
ben tekstil ürünleri için gittim.benim hoşuma giden şey şu oldu. mesela yorgan alcaksın diyelim giriyorsun mağazaya 35-45-65 lira diyor.3 ünüde bakıyorsun hangisini beğenirsen onu alıyorsun. başka bir mağaza 'ya gidiyorsun orada 2 çeşit var diyor özelliklerini anlatıyor. 55-75 lira diyor mesala.
yani çok çeşit olduğu için değerlendirme şansın var sen bütçene göre olanı alıyorsun. ucuzu da var pahalısı da yani.

dün bende öyleydim canım turşuları yedim yedim kıvramdım sonra zeytinyağı çok iyi geliyor.3hafta oldu doktora gideli gidince sorucam hemoroid işini normal doğumda sıkıntı oluyormuş çünkü.

sor bakalım cnm ne diyecek doktorr

ayy kıyamam ya ...zeytinyağı cok şifalıı
kirazda yiyebilirsin canım bende bi ara kabızlık cekiyodum simdi hergün kücük bi kase kiraz ve karpuz yiyorum suyla cok ii geldi bana

aynen vala cnm zeytın yagı ıle raahatldım şükürler olsun bole bı çağre buldum yoksa otramıon kalkamıon zorrrr çok zorr

du kırazı bende denıyım karpuz akşamları yıyorumda bakım kıraz ıse yarıcakmı

Canım bende henüz araba almadım ama çok pahalı bir şey almayacam. Etrafımdan aldığım yorumlara göre hareket edecem,sonuçta onlar tecrübe etmişler. Baston arabalar hafif ve kullanışlı oluyor lakin ilk aylar için kullanışsız falan dediler,daha çok yürümeye yeni başlayan bebekler için daha idealmiş.Kraft çok iyi ve sağlam bi marka. Bebek arabası için ise muhakkak çift yönlü olsun dediler. İlk zamanlarda bebek anneyi görmek istiyor,yoksa arabada durmuyor falan dediler.Her ikiside güzel..benim yorumum bu kadar

bende ikinciyi beğendim canım yenidoğan için daha uygun diğerinde ilk zamanlar bebeğin rahat etmez bence bastonları 1 yaş sonrası öneriyolar

dene bakalım canım bana cok ii geldii yanıma bide kocaman bi bardak su alıyorum bi kiraz bi yudum su bana cok ii geldiiii inş... sanada ii gelir canım ....
karpuz cıktı cıkalı her yemeğimin yanında kociş dio kızımızda cok sevicek karpuzu sevsin diorum bende ailecek yerizzz, annesi alır minnoşuna

Canım kraft olanı ilk zamanlar kullanmak için uygun değil. Çünkü oturamıycak bebişler. Sırt dayanağı tam yatıyor olsa bile güvenli durmuyor belli ki 0 aydan itibaren kullanmak için yapılmamış. Diğeri daha mantıklı bence karar senin

Kızlar pazartesi olmasına rağmen morelim o kadar iyiyidi ki haftasonu tontişimi gördüm dil çıkartıyordu bize pek tatlıydı bugün de sabahtan öyle çabuk geçti morelimde gayet iyi iş yerinde bi bayan var beni odamın önünde bekliyo bende karşı koridordan geliyorum tepki aynen bu yüz ifadesini siz düşünün artık aaaaa sen ne kadar ağırlaşmışsın benim gülümseyen surat birden düşer:26: nasıl yaa dedim çok zor yürüyorsun sen diyo kiii, görseniz fıtır fıtır hiç yerimde durmam hızlı yürüme alışkanlığım mecburiyetten daha yeni yeni bitti hareketliyim yani müdürüm bile yavaş der bana yani o kadar, neyse devam edeyim ne kadar zor yüryorsun daha 30. hafta ne ağırlaşması dedim sanki bi yerin ağrıyomuş gibi zor yürüyorsun diyo acıyan bir surat yapıştırıvercen şaplağı ben 9 aylıkken bile koştur koştur her yere yetişiyordum diyo sen akşama kadar oturduğun yerden kalkmıyormusun yoksa karnın daha aşağıda inmemiş ama evt keyfimden yürüyorum öyle salak kadın önümde kocamn sivri bi göbek bu halime şükür normal yürüyom işte,çok kilo aldıysan vücut ondanda taşımayabilir en sonunda nisan patlar aaaa abla valla olan morelimi bozdum ilk defa sen böyle bişey dedin herkes maşallah ne iyisin derken sen bütün kötü şeyleri söyledin haa dedim yok yüz olarak iyi görünüyorsun da vücut olarak zorlanıyomuşun gibi diye hala devam eder kendileri

bende ikinciyi beğendim canım yenidoğan için daha uygun diğerinde ilk zamanlar bebeğin rahat etmez bence bastonları 1 yaş sonrası öneriyolar

teşekkürler kızlar... sanırım 2. olanı alıcam yeni doğanda daha kullanışlı heralde. Biraz ağır olabilir diye düşündüm ama. Bebiş rahat etmezse işe yaramaz aldığımız.

Kizlar saoln erken dogm riskm yok suan ailemde var ben erkn dogmusm ablm erkn dogurdu..o yuzdn tedbirli doktorum..bni nst.ye bglayan ebe 32.hftada dogum sancidyla hastaneye ytms ve ilaclrla 40. Hftada dogurmus

Canım aklına kötü şeyler getirme. Aynı durumlar bende de var. Doktorum 'senin durumunda erken doğum ihtimaller dahilinde lakin şuanda öyle bir belirti yok' demişti. Hareketlere dikkat veee boooool su! Yapabileceğimiz en iyi tedbir bu şimdilik.

boşver canım bozma moralini. Aaaa nekadar iyi hareker ediyosun dese nazarı değer bu seferde seni hasta eder.
Tıka kulaklarını. Bana da diyolar birden bire ne kadar ağırlaştın. Beniş su tanıdığımvar 2 haftaya doğuracak ama yeinde durmuyo falan...
Hiçte takmıyom boşver canım

selam kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

sabah doktorla randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda oğluşum uzun boylu olacakmış doktor teyzesi öyle dedi kilosuda iyi maşallah 21 temmuz 11 agustos arası dogum olursa bu normal dedi ama 21 temmuzdan önce olursa erken doguma girer dedi çok şükür şimdilik erken dogum riskimiz yok bebeğimin sert hareketleri ve sanki çıkıverecekmiş hisside benim 2.gebeliğim olmasındanmış.karnımdaki kaslar gevşek oldugundan böyle oluyormuş.zaten ilk randevumda da söylemişti ikinci gebelikler ilkine göre zor geçebilir diye.ve benim için büyük başarı olarakta geçen ayki randevuma göre bu ay kilo almamayı başardım doktorumun baskülüne göre sadece 100 gr. almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…