- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.561
pave önerin için sağol tatlım.lesya ksuruma bakma cnm dün sana dönemedim ben çünkü rahatsızlandım ne kendi kodumu kullanabildim nede sana verebildim sağolsun denaz bana vermişti ama sipariş veremedim işte rahatsızlanınca.ama sen almışsın başkasından galiba çok sevindim güle güle kullan tatlım aldığını.bu arada denaz ın bana verdiği kodu başka bi arkadaş değerlendirmiş ona da ayrıca sevindim boşa gitmiş olmadı.yinede tşkkür denaz cım sana.işte hemiş olunca 10 dk sonra ne oldğumz belli deil napalım birbirimizi yine en ii biz anlarız
Kızlar az önce bi face yapayım dedim..açmaz olaydım!Herkesler mi tatile gider ve herkesler mi profil resmini değiştirir!offff! Sinirden çatladım resmenYa bende gitmek istiyorum! suba85 senin aşermen şuanda bana bulaştı Gerçi ne kadar gitmek istesemde gidemeyiz..artık başka yazlara...
biz de oraya gitmeyi planlıyoruz canım gerçekten farkediyor mu ya diğer yerlerle? mesela park yatakların fiyat aralığı ne?burdan bikaç arkadaş öyle çok farketmiyor demişti havuzlu han için. ondan sana da bir soraym dedim.
dün bende öyleydim canım turşuları yedim yedim kıvramdım sonrazeytinyağı çok iyi geliyor.3hafta oldu doktora gideli gidince sorucam hemoroid işini normal doğumda sıkıntı oluyormuş çünkü.
ayy kıyamam ya ...zeytinyağı cok şifalıı
kirazda yiyebilirsin canım bende bi ara kabızlık cekiyodum simdi hergün kücük bi kase kiraz ve karpuz yiyorum suyla cok ii geldi bana
kızlarrrr lütfen inceleyin.
Bu iki bebek arabasınsa sizce hangisi. Kraft baston-casuel navara
bu hafta içinde alıcammmm
Kraft London Baston Bebek Arabas Mavi | Kraft | Baston ve Pusetler
En ucuz Casaul Navarra Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası Sweet Fiyatı : 238.62 TL
bence 2.ci canım sepeti falanda var çok lazım olurcak ilerde..baston olanda güzel ama yeni doğan için uygun değil bence.
sor bakalım cnm ne diyecek doktorr
aynen vala cnm zeytın yagı ıle raahatldım şükürler olsun bole bı çağre buldum yoksa otramıon kalkamıon zorrrr çok zorr
du kırazı bende denıyım karpuz akşamları yıyorumda bakım kıraz ıse yarıcakmı
Canım bende henüz araba almadım ama çok pahalı bir şey almayacam. Etrafımdan aldığım yorumlara göre hareket edecem,sonuçta onlar tecrübe etmişler. Baston arabalar hafif ve kullanışlı oluyor lakin ilk aylar için kullanışsız falan dediler,daha çok yürümeye yeni başlayan bebekler için daha idealmiş.Kraft çok iyi ve sağlam bi marka. Bebek arabası için ise muhakkak çift yönlü olsun dediler. İlk zamanlarda bebek anneyi görmek istiyor,yoksa arabada durmuyor falan dediler.Her ikiside güzel..benim yorumum bu kadar
bende ikinciyi beğendim canım yenidoğan için daha uygun diğerinde ilk zamanlar bebeğin rahat etmez bence bastonları 1 yaş sonrası öneriyolar
Kizlar saoln erken dogm riskm yok suan ailemde var ben erkn dogmusm ablm erkn dogurdu..o yuzdn tedbirli doktorum..bni nst.ye bglayan ebe 32.hftada dogum sancidyla hastaneye ytms ve ilaclrla 40. Hftada dogurmus
Kızlar pazartesi olmasına rağmen morelim o kadar iyiyidi ki haftasonu tontişimi gördüm dil çıkartıyordu bize pek tatlıydıbugün de sabahtan öyle çabuk geçti morelimde gayet iyi iş yerinde bi bayan var beni odamın önünde bekliyo bende karşı koridordan geliyorum tepki aynen bu yüz ifadesini siz düşünün artık aaaaa sen ne kadar ağırlaşmışsın benim gülümseyen surat birden düşer:26: nasıl yaa dedim çok zor yürüyorsun sen diyo kiii, görseniz fıtır fıtır hiç yerimde durmam hızlı yürüme alışkanlığım mecburiyetten daha yeni yeni bitti hareketliyim yani müdürüm bile yavaş der bana yani o kadar, neyse devam edeyim ne kadar zor yüryorsun daha 30. hafta ne ağırlaşması dedim sanki bi yerin ağrıyomuş gibi zor yürüyorsun diyo acıyan bir surat yapıştırıvercen şaplağı ben 9 aylıkken bile koştur koştur her yere yetişiyordum diyo sen akşama kadar oturduğun yerden kalkmıyormusun yoksa karnın daha aşağıda inmemiş ama evt keyfimden yürüyorum öyle salak kadın önümde kocamn sivri bi göbek bu halime şükür normal yürüyom işte,çok kilo aldıysan vücut ondanda taşımayabilir en sonunda nisan patlar aaaa abla valla olan morelimi bozdum ilk defa sen böyle bişey dedin herkes maşallah ne iyisin derken sen bütün kötü şeyleri söyledin haa dedim yok yüz olarak iyi görünüyorsun da vücut olarak zorlanıyomuşun gibi diye hala devam eder kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?