2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tam yatıyor canım. özelliklerinde doğumdan itibaren kullanılır diyor o yüzden kararsızdım. Bide 2013 model imiş düşünülmüştür gibi gelmişti :26:
görüşün için tşk canım

Canııım bende alırsam böyle bir şey alacam. Bu arabayı bana herkesler çok önerdi. Kullanışlı,kaliteli vee en önemlisi çook hafif. Uzun sürede kullanılabiliyormuş ama bakalım...

aynı tepkileri bende yaşadım bugün evet normalden fazla kilo aldım doğru ama şuan yapabileceğim hiç bi şey yok.bide üstüne bu kilolar kalır artık sende zayıflayamazsın diyorlar.yok benim iradem kuvvetli iyi kilo veriyorum o zaman da veririm diyorum hala ya göreceğiz bakalaım veremeyeceksin diyorlar

canım gitmek ayrı bi dert gitmemek ayrı..

ben bu sene bütün planlarımı tatil üzerine yapmıştım...eşime "eğer tatile gitmezsek doğurunca lohusa depresyonuna bi girerim bir daha çıkmam diyordum"

gittik ve cumartesi döndük..inan bana şu an daha kötüyüm..evi istemiyorum..hiç birşey yapasım yok..durup durup tatil videolarını seyrediyorum..

doğurmadan depresyona girdim bile

Canım Ilık Oturma Banyosu Da Rahtlatıyor. Malesef Bende De Var Aynı Sorun:26:

Canım kimseyi memnun edemiyorsun..hiiç dil dökme. İlk zamanlar bana 'sen nasıl hamilesin yaa..bu kadar zayıflık olurmu?o bebek durmaz bak düşer' diye işkence ettiler! Şimdide 'heeee..baya kilo aldın bişeye benzedin ama bayaa ağırlaştın niye böyle oldu kii' diyorlar. Geçen ay da kontrolde bebeğim 1500gr idi,dr gayet normal bir bebek sağlıklı demişti.Soranlara kilosu boyu bu dediğimde 'aaaa!olur mu çok zayıııf yazıık yaa..sana benzedi işte ne yapacaksın' diyerek işkence ediyorlar!Millet doktorlardan uzman arkadaş yaa!!!

aman bosver canım yaa ağzı olan konusuyor iştee sen kendini ii hissediyomusun bebişinde sağlıklımı en önemlisi bu gerisini bosver sen konusan konussun herkes önce kendine baksın sonra yorum yapsın malesef bizim milletimiz kendine gereksiz görevler yüklüyoo sankii kendine düşmüşş o yüzden sen sıkma canını ve meleğini

cok güzelmiş canım kullanışlı görünüyorr bebişinle güzel güzel gezmelere gidersinizzz inş...

herşeyin yolunda olmasına cok sevindimm canım cok sükürrmaşallah diyelim sizeene güzel kiloda almamışsın demekki bebişine yaramış ne güzelll

canım çok güzel özellikler aynı benim dediğim ile ama bunun ağırlığı 4-5 kg diyo. Benimkinde 9 kg diyo
o kadar fark varmıdır yaaa :26:

demekki bu tip insanlar her yerde var.anlattıkların bana o kadar tanıdık geliyor ki:)

Al işte ya felaket tellalı bunlar her yerde var o zaman bu seçkin insanlardan ben birinin morelini bozucam diye aklım çıkar yaa :26:

Gitmeyi gerçekten isterdim ama maalesef gidemeyiz. Eşimin işleri çooook yoğun. Bu zamanda maddi açıdan birde o borcun altına girmeyi göze alamayız. Ayrıca o kadar yol nasıl gidilir dönülür.. Ben bu sene banyomda çimerim

ben de çok beğendim canım çok kullanışlı görünüyor ağırlığının sadece 4-5kg olması da artı avantajı.. pierre cardin olmasına rağmen fiyatı da çok uygun gibi geldi bana

Ama benim oğlumuuuu hıçkırık tuttuuuuuuu! Karnım pıt pıt pıt atıyo yaaa! Nasıl sevimli. Anne onu verene kurban olur. Mucizem benim

canım boşver sen onları çok şükür sen saglıklısın bebek saglıklı agırlaşsak ne olacak sonuçta sebebi belli ve geçici hamileyiz varmı ötesi insanların kıyas yapmalarından nefret ediyorum heleki kendiyle ne ayıp bişiy hangimiz hangimize benziyoruz ki kaldıki ben aynı ben ama kızımla bu hamileliğim arasında dünyaa fark var hiç sıkma canını moralini bozma boş insanlar için

ben de geldikten sonra eşime diyorum ki "ayy ben alıştım her sabah deniz manzarası ile uyanmaya..bir süre yatak odasının kapısının önüne leğenle su koyalım da, deniz görevi görsün"..

ben eşimin parayı bahane etmesinden korktum tatil paramı biriktirdim..hoş bu sefer de herkes karnı burnunda karıyla nereye gidiyorsun diye caydırmya çalıştı ama bn doktorum bana izin verdi diyip susturdum..

bende bu sene banyosuyla idare edeceklerdenim benim için sorun yokta kızımla eşim için üzülüyorum eşim ben bu haldeyken bişiy olur korkusuyla hayatta gitmek istemez bende zaten işe gelirken bile arabada gidip gelmek çıldırtıyor yolculuk çekecek halde değilim.benim evin tam karşısındaki sitede havuz var dün akşamüstü girenleri görünce nasıl havuza aşerdim öyle bi sıcaktan bunalmıştım ki havuza bi atlasam cossss diye ses çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…