- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.581
Canım kraft olanı ilk zamanlar kullanmak için uygun değil. Çünkü oturamıycak bebişler. Sırt dayanağı tam yatıyor olsa bile güvenli durmuyor belli ki 0 aydan itibaren kullanmak için yapılmamış. Diğeri daha mantıklı bence karar senin
Canlarım ben de araştırmalarıma dayanarak bu bebek arabasını çok beğeniyorum şimdi indirimdeymiş ama birebir görmeden almak istemiyorum. Mağazada bakayım fiyatı internette daha uygunsa netten geçerim siparişi. Bakın bakalım size de fikir olur.
Pierre Cardin PS-314 Çift Yönlü Bebek Arabası / Kırmızı-Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Kızlar pazartesi olmasına rağmen morelim o kadar iyiyidi ki haftasonu tontişimi gördüm dil çıkartıyordu bize pek tatlıydıbugün de sabahtan öyle çabuk geçti morelimde gayet iyi iş yerinde bi bayan var beni odamın önünde bekliyo bende karşı koridordan geliyorum tepki aynen bu yüz ifadesini siz düşünün artık aaaaa sen ne kadar ağırlaşmışsın benim gülümseyen surat birden düşer:26: nasıl yaa dedim çok zor yürüyorsun sen diyo kiii, görseniz fıtır fıtır hiç yerimde durmam hızlı yürüme alışkanlığım mecburiyetten daha yeni yeni bitti hareketliyim yani müdürüm bile yavaş der bana yani o kadar, neyse devam edeyim ne kadar zor yüryorsun daha 30. hafta ne ağırlaşması dedim sanki bi yerin ağrıyomuş gibi zor yürüyorsun diyo acıyan bir surat yapıştırıvercen şaplağı ben 9 aylıkken bile koştur koştur her yere yetişiyordum diyo sen akşama kadar oturduğun yerden kalkmıyormusun yoksa karnın daha aşağıda inmemiş ama evt keyfimden yürüyorum öyle salak kadın önümde kocamn sivri bi göbek bu halime şükür normal yürüyom işte,çok kilo aldıysan vücut ondanda taşımayabilir en sonunda nisan patlar aaaa abla valla olan morelimi bozdum ilk defa sen böyle bişey dedin herkes maşallah ne iyisin derken sen bütün kötü şeyleri söyledin haa dedim yok yüz olarak iyi görünüyorsun da vücut olarak zorlanıyomuşun gibi diye hala devam eder kendileri
Kızlar az önce bi face yapayım dedim..açmaz olaydım!Herkesler mi tatile gider ve herkesler mi profil resmini değiştirir!offff! Sinirden çatladım resmenYa bende gitmek istiyorum! suba85 senin aşermen şuanda bana bulaştı Gerçi ne kadar gitmek istesemde gidemeyiz..artık başka yazlara...
cücüm bilmiyorum nasıl çekeceğim bu acıyı ama zeytın yagı doldurdum bı sıseye koydum banyoya her wc sonrası rahatlatıoama dr ararasam sımdı fıtıl fln verır korkuomm kullanamam fıtıl fln
nisanınannesı cnm valla bebeklikten gelıo bnm bu kabızlık haftada 1 yada 2 çıkardım cw benhamıle kalmadan öncede bıraz vardı hemoroit ama rahatsız etmıodu bu derece şimdi bebek baskı yapıo heraldekı her vcde ölüyorum desem yerı dayancam artık ,diyetısyen günde 3 kayısı ve üstüne süt içmemı solemıstı o hergun cıkarıo ama sonrası felakettt :)) allah yardımcımız olsun kızlar varla nasıl eççecek bu 45-50 gün alalhın ıznıyle kolaycacanık geçsinn
aynı tepkileri bende yaşadım bugün evet normalden fazla kilo aldım doğru ama şuan yapabileceğim hiç bi şey yok.bide üstüne bu kilolar kalır artık sende zayıflayamazsın diyorlar.yok benim iradem kuvvetli iyi kilo veriyorum o zaman da veririm diyorum hala ya göreceğiz bakalaım veremeyeceksin diyorlar
Kızlar pazartesi olmasına rağmen morelim o kadar iyiyidi ki haftasonu tontişimi gördüm dil çıkartıyordu bize pek tatlıydıbugün de sabahtan öyle çabuk geçti morelimde gayet iyi iş yerinde bi bayan var beni odamın önünde bekliyo bende karşı koridordan geliyorum tepki aynen bu yüz ifadesini siz düşünün artık aaaaa sen ne kadar ağırlaşmışsın benim gülümseyen surat birden düşer:26: nasıl yaa dedim çok zor yürüyorsun sen diyo kiii, görseniz fıtır fıtır hiç yerimde durmam hızlı yürüme alışkanlığım mecburiyetten daha yeni yeni bitti hareketliyim yani müdürüm bile yavaş der bana yani o kadar, neyse devam edeyim ne kadar zor yüryorsun daha 30. hafta ne ağırlaşması dedim sanki bi yerin ağrıyomuş gibi zor yürüyorsun diyo acıyan bir surat yapıştırıvercen şaplağı ben 9 aylıkken bile koştur koştur her yere yetişiyordum diyo sen akşama kadar oturduğun yerden kalkmıyormusun yoksa karnın daha aşağıda inmemiş ama evt keyfimden yürüyorum öyle salak kadın önümde kocamn sivri bi göbek bu halime şükür normal yürüyom işte,çok kilo aldıysan vücut ondanda taşımayabilir en sonunda nisan patlar aaaa abla valla olan morelimi bozdum ilk defa sen böyle bişey dedin herkes maşallah ne iyisin derken sen bütün kötü şeyleri söyledin haa dedim yok yüz olarak iyi görünüyorsun da vücut olarak zorlanıyomuşun gibi diye hala devam eder kendileri
Canlarım ben de araştırmalarıma dayanarak bu bebek arabasını çok beğeniyorum şimdi indirimdeymiş ama birebir görmeden almak istemiyorum. Mağazada bakayım fiyatı internette daha uygunsa netten geçerim siparişi. Bakın bakalım size de fikir olur.
Pierre Cardin PS-314 Çift Yönlü Bebek Arabası / Kırmızı-Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
selam kızlar hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
sabah doktorla randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda oğluşum uzun boylu olacakmış doktor teyzesi öyle dedi kilosuda iyi maşallah 21 temmuz 11 agustos arası dogum olursa bu normal dedi ama 21 temmuzdan önce olursa erken doguma girer dedi çok şükür şimdilik erken dogum riskimiz yok bebeğimin sert hareketleri ve sanki çıkıverecekmiş hisside benim 2.gebeliğim olmasındanmış.karnımdaki kaslar gevşek oldugundan böyle oluyormuş.zaten ilk randevumda da söylemişti ikinci gebelikler ilkine göre zor geçebilir diye.ve benim için büyük başarı olarakta geçen ayki randevuma göre bu ay kilo almamayı başardım doktorumun baskülüne göre sadece 100 gr. almışım
Canım kimseyi memnun edemiyorsun..hiiç dil dökme. İlk zamanlar bana 'sen nasıl hamilesin yaa..bu kadar zayıflık olurmu?o bebek durmaz bak düşer' diye işkence ettiler! Şimdide 'heeee..baya kilo aldın bişeye benzedin ama bayaa ağırlaştın niye böyle oldu kii' diyorlar. Geçen ay da kontrolde bebeğim 1500gr idi,dr gayet normal bir bebek sağlıklı demişti.Soranlara kilosu boyu bu dediğimde 'aaaa!olur mu çok zayıııf yazıık yaa..sana benzedi işte ne yapacaksın' diyerek işkence ediyorlar!Millet doktorlardan uzman arkadaş yaa!!!
aynı tepkileri bende yaşadım bugün evet normalden fazla kilo aldım doğru ama şuan yapabileceğim hiç bi şey yok.bide üstüne bu kilolar kalır artık sende zayıflayamazsın diyorlar.yok benim iradem kuvvetli iyi kilo veriyorum o zaman da veririm diyorum hala ya göreceğiz bakalaım veremeyeceksin diyorlar
demekki bu tip insanlar her yerde var.anlattıkların bana o kadar tanıdık geliyor ki:)
Gitmeyi gerçekten isterdim ama maalesef gidemeyiz. Eşimin işleri çooook yoğun. Bu zamanda maddi açıdan birde o borcun altına girmeyi göze alamayız. Ayrıca o kadar yol nasıl gidilir dönülür.. Ben bu sene banyomda çimerimcanım gitmek ayrı bi dert gitmemek ayrı..
ben bu sene bütün planlarımı tatil üzerine yapmıştım...eşime "eğer tatile gitmezsek doğurunca lohusa depresyonuna bi girerim bir daha çıkmam diyordum"
gittik ve cumartesi döndük..inan bana şu an daha kötüyüm..evi istemiyorum..hiç birşey yapasım yok..durup durup tatil videolarını seyrediyorum..
doğurmadan depresyona girdim bile
Pierre Cardin PS-314 Çift Yönlü Bebek Arabası / Kırmızı-Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com[/url]
Aynı şeyleri düşünüp yazmışız
Gitmeyi gerçekten isterdim ama maalesef gidemeyiz. Eşimin işleri çooook yoğun. Bu zamanda maddi açıdan birde o borcun altına girmeyi göze alamayız. Ayrıca o kadar yol nasıl gidilir dönülür.. Ben bu sene banyomda çimerim
Ama benim oğlumuuuu hıçkırık tuttuuuuuuu! Karnım pıt pıt pıt atıyo yaaa! Nasıl sevimli. Anne onu verene kurban olur. Mucizem benim
Gitmeyi gerçekten isterdim ama maalesef gidemeyiz. Eşimin işleri çooook yoğun. Bu zamanda maddi açıdan birde o borcun altına girmeyi göze alamayız. Ayrıca o kadar yol nasıl gidilir dönülür.. Ben bu sene banyomda çimerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?