- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.601
Canııım bende alırsam böyle bir şey alacam. Bu arabayı bana herkesler çok önerdi. Kullanışlı,kaliteli vee en önemlisi çook hafif. Uzun sürede kullanılabiliyormuş ama bakalım...
cok güzelmiş canım kullanışlı görünüyorr bebişinle güzel güzel gezmelere gidersinizzz inş...
canım çok güzel özellikler aynı benim dediğim ile ama bunun ağırlığı 4-5 kg diyo. Benimkinde 9 kg diyo
o kadar fark varmıdır yaaa :26:
Canım kimseyi memnun edemiyorsun..hiiç dil dökme. İlk zamanlar bana 'sen nasıl hamilesin yaa..bu kadar zayıflık olurmu?o bebek durmaz bak düşer' diye işkence ettiler! Şimdide 'heeee..baya kilo aldın bişeye benzedin ama bayaa ağırlaştın niye böyle oldu kii' diyorlar. Geçen ay da kontrolde bebeğim 1500gr idi,dr gayet normal bir bebek sağlıklı demişti.Soranlara kilosu boyu bu dediğimde 'aaaa!olur mu çok zayıııf yazıık yaa..sana benzedi işte ne yapacaksın' diyerek işkence ediyorlar!Millet doktorlardan uzman arkadaş yaa!!!
Ben eşime dedim 2014 yazına şimdiden yapılıyorsa rezervasyonu yaptır dedim tabi yok öyle bişey ama 2014 başında olabilir, seneye bebişlerimizle gideriz canım sıkma canını çocuk havuzunda şıp şıp oynarız artıkGitmeyi gerçekten isterdim ama maalesef gidemeyiz. Eşimin işleri çooook yoğun. Bu zamanda maddi açıdan birde o borcun altına girmeyi göze alamayız. Ayrıca o kadar yol nasıl gidilir dönülür.. Ben bu sene banyomda çimerim
canım boşver sen onları çok şükür sen saglıklısın bebek saglıklı agırlaşsak ne olacak sonuçta sebebi belli ve geçici hamileyiz varmı ötesi insanların kıyas yapmalarından nefret ediyorum heleki kendiyle ne ayıp bişiy hangimiz hangimize benziyoruz ki kaldıki ben aynı ben ama kızımla bu hamileliğim arasında dünyaa fark var hiç sıkma canını moralini bozma boş insanlar için
ben de çok beğendim canım çok kullanışlı görünüyor ağırlığının sadece 4-5kg olması da artı avantajı.. pierre cardin olmasına rağmen fiyatı da çok uygun gibi geldi bana
yaa hıçkırdığı zaman çıkarıp sevesim geliyorr..:)
Ben ayni gun iki sabah iki aksam oldum igneleri. Nidilat carpinti yapmadi sadece o aksam uc tane ictim. Zaten nidilati ictim. Serum bitmeye yakin kasilma 5 dkda bire dustu. Dun tum gun 5 dkda bir oldu aksam 8 den sonra araliklari acilmaya basladi 10 15 30 dk derken saat gece 10 dan beri kasilmam yok hamdolsun. Bol su iciyorum magnezyumuda dun iki sefer ictimetki etsin diye. Dun bir dua bulup okudum sikinti aninda okunacak onu okudum kuran okudum tesbih cektim bunlarinda faydasinin oldugunu dusunuyorum. Hamilenin duasi kabul olurmus sende bol bol dua et biliyosun uc aylardayiz dua kapilari herzamankinden daha acik zamanlar. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bi 34 hafta olsak biraz daha kolay olacak insallah. Kuveze gitmeleri bile gerekmez belkide
Bu sabah ablam aramasa uyanacağım yokmuş. Sabah kalkıp kahvaltı da edemedim. Şimdi edicem hazırladım bişeyler :) Ya psikolojik mi bilmiyorum ama hafiften belime vuran sancı var bende de burda yazılanları okuduğumdan beri. Psikolojik olmasını ümid ediyorum. Yarın bakalım randevuda doktor amcamız ne diycek. Sanırım sözleşmiş gibi yarın topiğin yarısının doktor randevusu nerdeyseİlginç bir tesadüf oldu:)) Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar
ben tam 32 haftalıkken oldu. kontrole gittiğimde kasılmam var dedim sadedece nst de sancımda çıktı. iğneverdiler evet. aynı gün iki tane ertesi gün iki tane. olsaı bir erken doğuma karşı ciğerlerini geliştirmek için. yarın birdaha nst ye bağlıcaklar . bakalım sancılarım durmuş mu ? nidilatı 1 haftadır günde 3 tane kullanıyorum ama kalp çarpıntıısı yapıyo sende de yaptımı? yarın kendi doktoruma sorarım progestanı bakalım o ne dicek?
Canım benim oğluşda hala dönmedi aynı sıkıntı bende de var. Gerçi sen hafta olarak benden baya bi öndesin ama..biran önce dönsün diye bekliyorum inan
Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(
Selam kızlar sizlere yine hastaneden bildiriyorum maalesef. bugün yine yatış verildi sanırım kızçem gelme konusunda kararlı. Rahim açılmam 4 cm plesantamdaki incelme % 70 e ulaşmış. Gözetim altındayım doğum başlamadı ama herkes eli kulağında diyor artık. Böyle demeleri de sinir bir durum ben hala zamanında gelsin diye çırpınıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
hadi bakalım kim ilk doğurucak :) canım inş yavrularımız sağlıkla kucagımıza gelıcek bız o rısklı donemlerı atlattık gereklı herseyde yapılmıs gerısı allaha kaldı. yavrun saglıkla sıhhatle gelıcek kucagına ıns. canını sıkmamaya calıs sut verıceksın kuzuna. bır de ben kendımden bılıyorum ne zaman bebegın erken gelısını fılan dusunsem kasılmalarım cogalıyor sıkıntılarım artıyor. o yuzden gevsemeye calıs. olacak olan olacak.....
Ağustos bebekleri çok aceleci sanırım. Gribeyaz beklebekle 5n1k ve gözümden kaçan olmuşsa Affola Alla hepimizin yardımcısı olsun. Fırlama olacak bizim kuzular sanırım :) öpüyoruz sizi ii geceler
slm agustos anneleri ben gibi gebelik şekeri olan varmı ac gezıyorum yakında aclıktan yataktan kalkamaz hale gelicem 75 lik şeker yüklemesinde 1 saat tokluk 183 cıktı ne dogru dürüst birsey yemedigim halde sekerim 143 den aşagıya düşmüyo tedavi gören arkadaşlar varmı aranızda neler yapıyorsunuz bununla ilgili
"Zaten doktordan memnun olmama rağmen yoğunluktan adamın acele acele iş yapmasından rahatsızdım."
Acele yapmayınca da hastaneyi ayağa kaldırıyorsunuz işte :) Beklemekten hoşlanmayan insan kendine sıra gelince acele iş yapıyor diye yaknınca tezat oluyor. Siz içerdeyken de öbür bekleyenler kaldırırlar ayağa. Meksika dalgası yaparsınız. Hayır adam hasta bakmadan içerde eğlenerek bekletse şikayetçi olun da, hasta varken bekletmesi doktorun suçu mu oluyor şimdi. Konuşmıyayım diyorum da dayanamıyorum böyle olunca.
Sıra her zaman beklediğimiz bişey, bankada, market kasasında, otobüse binerken vs...Buralarda sıra beklerken tık yok, ama iş hastaneye gelince herkes cık cık cık. Kaç parçaya bölünsün de hepinize baksın aynı anda bu insanlar bilemiyorum.
Ben dün akşam üzüldüm kuzucuğuma çok hıçkırdı 5 dk boyunca geçmedi hıçkırığı pıt pıt pıt :) kafası da aşağıda nasıl çişim geliyo
Tatlım benim sıpanın başı hala kalbimin altında olduğu için çiş olayını başka taraflarıyla hallediyorhıçkırdıkça karnıma sarılıyorum 'aşkım oğlum' diye. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallaaah! Dün akşam o kadar çok debelendiki içerde 'anneyi zorla donuna işetecek bu kerata' dedim dedim güldüm kendi kendime
kızlarrrr lütfen inceleyin.
Bu iki bebek arabasınsa sizce hangisi. Kraft baston-casuel navara
bu hafta içinde alıcammmm
Kraft London Baston Bebek Arabas Mavi | Kraft | Baston ve Pusetler
En ucuz Casaul Navarra Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası Sweet Fiyatı : 238.62 TL
Helenas , yavrunun kilosu geri çıktı diye üzülme , inşallah vaktinde gider , hem dediğin gibi önemli olan genel sağlık ; Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .
Sol yana yatıldığında plasentaya giden kan arttığı için , bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır ve onun gelişimi için daha yararlı olurmuş . Eğer sola yatmıyorsan bunu dene derim . Belki de faydası olur .
Sağol canım. Ne yalan söyliyim insan ilk duyunca üzülüyor. Akşam kızdım kendime. Ne sıkıntılar olabilir kilo ne ki dedim. Allahım sağlıkla kucağıma almak nasip etsin. Sola yatmak konusunda 1 aydır çok dikkat ediyorum. Bir aydır böyle geriden geliyor çünkü. Bacağım yanlarım eziliyor resmen. sağa dönüp 5 dak acısının geçmesini bekleyip tekrar sola dönüyorum. Umarım bundan sonra faydasını görürüm.
Sağol canım. Ne yalan söyliyim insan ilk duyunca üzülüyor. Akşam kızdım kendime. Ne sıkıntılar olabilir kilo ne ki dedim. Allahım sağlıkla kucağıma almak nasip etsin. Sola yatmak konusunda 1 aydır çok dikkat ediyorum. Bir aydır böyle geriden geliyor çünkü. Bacağım yanlarım eziliyor resmen. sağa dönüp 5 dak acısının geçmesini bekleyip tekrar sola dönüyorum. Umarım bundan sonra faydasını görürüm.
Kızlar gaz durumunuz nasıl? :)
Bir arkadaşım gazman gibi oldum diyordu bende de durum aynı sayılır.
Misaifrlikteyken kendimi zor tutuyorum gaz kaçacak diye :)
Ama araştırdım normal bir durummuş hamişlikteki diğer şeyler gibi :)
Çalışan hamişler nasıl dayanıyorsunuz şuanda çok sıcak bayılıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çalışan hamişler nasıl dayanıyorsunuz şuanda çok sıcak bayılıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar hemen hemen hepimiz magnezyum kalsiyum ilaçları içiyoruz benim çok erken başladıgı için kramplarım ben neredeyse 2.ayımdan sonra başladım içmeye kullandıgım ilacı devlet karşılamıyor 90 tabletini 40 tl. alıyorum ilacın adı Osteocare size tafsiyem şu eger kabızlık çekiyorsanız hemeroit sorununuz varsa bu ilaç kabızlıgada çare oldu bende.üstelik tablet oldugu için suda eritmediğim için midemde bulanmıyor içerken.akşam yemeğinden sonra yatmadan 1 tablet alıyorum sabah bağırsaklarımda çalışıyor çok şükür kabızlıgım bitti isterseniz bi doktorunuza danışın doguma az kaldı 30 tableti netten baktıgım kadarıyla 14 tl imiş eger doktorunuzda onaylarsa tafsiye ederim özellikle kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?