2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canııım bende alırsam böyle bir şey alacam. Bu arabayı bana herkesler çok önerdi. Kullanışlı,kaliteli vee en önemlisi çook hafif. Uzun sürede kullanılabiliyormuş ama bakalım...

Evet ağırlığı çok iyi geldi bana da demek tavsiye edenler var çok sevindim :)

cok güzelmiş canım kullanışlı görünüyorr bebişinle güzel güzel gezmelere gidersinizzz inş...

Teşekkürler canım inşallah güzel güzel gezeriz Hep minik bi kızım olsun fıtı fıtı gezelim diye hayal etmişimdir şimdi gerçek olacak allahın izniyle :)

canım çok güzel özellikler aynı benim dediğim ile ama bunun ağırlığı 4-5 kg diyo. Benimkinde 9 kg diyo
o kadar fark varmıdır yaaa :26:

Bilmiyorum ki canım orda öyle yazıyo hafif bişey gibi görünüyo ama gerçeğini görmedim hiç ne desem yalan olur.

Şu herşeyin kötüsünü söyleyen vasfiye teyze canlandı gözümde yaa napacaksın mecbuurrr yazıııkk

Ben eşime dedim 2014 yazına şimdiden yapılıyorsa rezervasyonu yaptır dedim tabi yok öyle bişey ama 2014 başında olabilir, seneye bebişlerimizle gideriz canım sıkma canını çocuk havuzunda şıp şıp oynarız artık

Vallla öyle bi sinirlenmişim ki buraya sizlere yazınca deşarz oldum ohh iyi geldi iyiki varsınız canlar

ben de çok beğendim canım çok kullanışlı görünüyor ağırlığının sadece 4-5kg olması da artı avantajı.. pierre cardin olmasına rağmen fiyatı da çok uygun gibi geldi bana

Evet fiyatı çok uygun o yüzden mağazada da görüp daha uygunsa netten alıcam :)

yaa hıçkırdığı zaman çıkarıp sevesim geliyorr..:)

Ben dün akşam üzüldüm kuzucuğuma çok hıçkırdı 5 dk boyunca geçmedi hıçkırığı pıt pıt pıt :) kafası da aşağıda nasıl çişim geliyo

herkese merhaba arkadaşlar geçmişi ucundan yakaladığım kadarıyla biraz cveap vericem cok hızlı gıdıyorsunuz ve takip edemiyorum malesef..

nidilatı bende en aacil kısmından bıraktım çünkü hem nabzımı çokk yükseltiyor hem de bir sürü başka ilaç kullandıgımdan dolayı sanırım yüzüm gözüm kabardı. evet kaılmalara çok iyi geliyor ama bıraktım mecburen. şimdi yine kasılıyoruzz:))35. haftamız bıtsın kızımla istediği zaman gelsin koca bir oh çekicem valla:))

ctesi benimde rutin kontrolüm vardı kuzucum 2-3 hafta önde gidiyor boyu 46 cm olmuş kilosu da 2074 gr. suyu idare eder. nst ye bağlanıcam her gittiğimde artık. şikayetklerimden dolayı...

progestanı ben hamıle kaldıgımdan berı alıyorum hala da devam hatta prulotun depot haftalık ıgnesını de oluyorum ek olarak. nıdılat carpıntı vs yapıyor yan etkı olarak bende de oldu. hatta tansıyonum bıle cıgrından cııkmıs durumda bır de tansıyon ılacı eklendı. yoruldum artık....ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? nasıl nerden yapılıyor ücreti nasıl bır iğne? bende gebelik şekeri var diye gidebildiğimiz kadar gidiceğiz ve şuan tedbşir amaçlı dahi olsa vurunmamı ıstemedı drum. vurunduktan sonra bır gun dahı kalsa yeterlı oluyormus...

Canım benim oğluşda hala dönmedi aynı sıkıntı bende de var. Gerçi sen hafta olarak benden baya bi öndesin ama..biran önce dönsün diye bekliyorum inan

benım kızım salı gunku kontrolde bası yukarı donmustu. kı daha once normal dogum pozısyonundaydı. ctesı gıttık 4 gunde yıne basasagı donmus fırıldak:)) sıkıntı yapma doner bence...

Erken dogum riski.., deli gibi kanamalar.. Ciger gelistirici 2tane igne.. Wc disinda tam yatak istirahati vs vs.. Son gunlerde yasadiklarimin ozeti(

allah yardımcın olsun. gebelıgı boyunca yatan ve dedıklerının kat ve katını yasayan bırı olarak ne hıssettgını cok ıyı anlıyorum ama allah buyuk ben bugunlere gelecegımı yemın ederım hayal bıle edemıyordum. dua etkı son zamanlarında sıkıntı cıkmıs ıyı yanı var yıne yasadıklarının yanı bebeklerımız allahın ıznızyle guzel zamanlara geldı. hersey guzel olucak ıns. canını sıkmamaya calıs bızım durumumuzda en onemlısı bu.

bu açlık şekeerin mi anlamadım. tokluka 2 saat sonrası 143 cokta sorun degıl sanrıım yada ben sorun etmıyorum genel anlamda 2 soonrası benım 140 cıvarı cıkıyor ve ben bır problem oldugunu bılmıyorum :44:

arastacım anlıyorum esın dr ve sen kendı acınızdan ne sıkıntılar cektıgınızı bılıyorsunuz. ben de saglık sektorundeyım. türkiyenın en buyuk ünv. hastanesınde calısıyorum. ve ıkı taraftanda olaya bakabılıyorum. kabul etmek gerekır kı dr lar ne kadar sıkıntıdaysa hastalarda o sekılde. uc noktalardan bahsetmıyorum ama ıkı tarafta maelsef mağdur. kabul etmek gerekır kı savunulacak bır sıstem yok ortada...........hastane de ben gebe gebe beklememek bekleyen hastaların hakkını yememek adına da kendı hastanemde muayene olmmuyorum.hatta ve hatta muayene olsamda ordan oraya goıdcek halım takadım olmadıgı ıcın hıcc yanından bıle gecmıyorum bu ayıma kadar. dusun.. sıstem rezıllll. oraya hasta yakını olarak gelen onsanların hasta olmadan gıtmelerı bır mucıze bence:)malesref duurm bu. drlar acısından da ne rezıllıkler ve ne sıkıntılar var bızzat bılıyorum aama tek taraflı bakmamak lazım bence

arkidiişlerrr pijamam nasıl??ayy çok rahat bir şey, incecik de penyesi var.renkleri aynı gibi çıkmış ben ayakta duran mankenin giydiği lila rengini aldım.

Ben dün akşam üzüldüm kuzucuğuma çok hıçkırdı 5 dk boyunca geçmedi hıçkırığı pıt pıt pıt :) kafası da aşağıda nasıl çişim geliyo

Tatlım benim sıpanın başı hala kalbimin altında olduğu için çiş olayını başka taraflarıyla hallediyor hıçkırdıkça karnıma sarılıyorum 'aşkım oğlum' diye. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallaaah! Dün akşam o kadar çok debelendiki içerde 'anneyi zorla donuna işetecek bu kerata' dedim dedim güldüm kendi kendime

Slm CAN lrım Nasılsınız ?
Bugün hiç bakamadım, daha geçmişi okumam lazım ama işlerde çok yoğun

Herkes iyidir inşallah... Biri haftasonunu ve bugünü özet geçsin. Kontrole gidecek bir sürü kişi vardı nasıl geçti konrtoller bebeişlerimiz nasıllar :)

Çok tatlı duygular ya çıkınca kimbilir nasıl sevicez canımızın parçaları yaramaz böcükler

bence 2.si...bastonları sevmiyorum ben hem de arkadaşların dediği gibi yeni doğan için uygun görünmüyor...

bu arada birazdan gidicem nst ye...Allahım inşallah kötü bişey demez doktor...

canım maşallah yavruna seninle dogum tarihlerimiz aynı görünüyor bende bu gün kontrole gittim oğlumun kilosu senin bebişinle aynı boyuda yaklaşık 2 cm uzun gibi ama doktor bana önden gidiyor büyük kilolu falan demedi bende sordum özellikle sadece boyu uzun olacak dedi ama haftasına göre gelişimi dedi hatta burdaki arkadaşlardan örnek verdim bebeği iri olanların dogum tarihleri öne çekiliyormuş falan diye oda bana böyle bişiy söz konusu değil tarih bellidir falan dedi kafam karıştı benim bebeğim haftasına göre önden mi gidiyor yoksa haftasına göre normal mi :44:

Sağol canım. Ne yalan söyliyim insan ilk duyunca üzülüyor. Akşam kızdım kendime. Ne sıkıntılar olabilir kilo ne ki dedim. Allahım sağlıkla kucağıma almak nasip etsin. Sola yatmak konusunda 1 aydır çok dikkat ediyorum. Bir aydır böyle geriden geliyor çünkü. Bacağım yanlarım eziliyor resmen. sağa dönüp 5 dak acısının geçmesini bekleyip tekrar sola dönüyorum. Umarım bundan sonra faydasını görürüm.

Kızlar gaz durumunuz nasıl? :)
Bir arkadaşım gazman gibi oldum diyordu bende de durum aynı sayılır.
Misaifrlikteyken kendimi zor tutuyorum gaz kaçacak diye :)
Ama araştırdım normal bir durummuş hamişlikteki diğer şeyler gibi :)

kızlar hemen hemen hepimiz magnezyum kalsiyum ilaçları içiyoruz benim çok erken başladıgı için kramplarım ben neredeyse 2.ayımdan sonra başladım içmeye kullandıgım ilacı devlet karşılamıyor 90 tabletini 40 tl. alıyorum ilacın adı Osteocare size tafsiyem şu eger kabızlık çekiyorsanız hemeroit sorununuz varsa bu ilaç kabızlıgada çare oldu bende.üstelik tablet oldugu için suda eritmediğim için midemde bulanmıyor içerken.akşam yemeğinden sonra yatmadan 1 tablet alıyorum sabah bağırsaklarımda çalışıyor çok şükür kabızlıgım bitti isterseniz bi doktorunuza danışın doguma az kaldı 30 tableti netten baktıgım kadarıyla 14 tl imiş eger doktorunuzda onaylarsa tafsiye ederim özellikle kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara

ben kızımda yaşadım kilosu geriden geliyordu ozamanki doktorum hafif sütlü tatlılar yememi ve sola yatmamı istemişti bide burdan ögrendiğim kadarıyla asıl bebege saglıklı kilo aldıran şey proteinmiş yani et tavuk yumurta gibi

Haklısın ; üzülmemek mümkün değil , çünkü canın ciğerin , insan tedirgin oluyor , korkuyor . Ama düşününce şükür diyoruz , demek zorundayız ; hem kendimiz için hem bebeğimiz olumsuz etkilenmesin diye . Allah büyük ; ben faydası olacağına inanıyorum ; sen içini ferah tut ; bebeğinle konuş :)

Yatmak şu dönem tam işkence zaten ; kaç yastık yardımı ile kendimi paketliyorum , dönmeyeyim vs. diye . Ama hem sıcak hem de dönme dönememe :) tedirginliği uykuyu kaçırıyor . Tamam diyorum bebeğe hazırlık bu da ; uyuduklarına say diyorum kendi kendime :)

Hamilelikte gayet normal bir durum doğru :) Valla evde iken rahat :) Ya da dışardayken şöyle arkaya bakıp kimse yoksa bırakıveriyorsun ama evde biri varken ya da gezmeye gidince kıvrandırıyor ; kalkıp wc'ye gitsen de ne fayda sürekli geliyor :)

Çalışan hamişler nasıl dayanıyorsunuz şuanda çok sıcak bayılıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Klimaya abanmış durumdayım ben canım özellikle bugün çok sıcakkk salon tipi büyük klima var odamda normalde dokunur bana çok serin istemem. Şuan 18 de çalıştırıyorum temmuzda napıcam acaba Masamı tam klimanın önüne mi taşısam

Ben ondan mı kabız olmadım ki hiç :) 90 lık olduğunu bilmiyodum canım en son 30 luğunu 16 TL' ye aldım geçen hafta. Ben ikişer ikişer içtiğim için çok çabuk bitiyor bilsem 90 lık alırdım şimdiye kadar.

erken dogum riski olan yada başka sıkıntıları olan tüm hamile arkadaşlarım için ve kendim içinde dua ediyorum Rabbim inşallah biran önce sıkıntılarımızı giderir saglıcakla vakti vaktine huzurlu bi şekilde yavrularımıza kavuşuruz.inşirah suresini okumanızı tafsiye ederim sıkıntılı zamanlarda inşallah sıkıntılarınız için bi ferahlık olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…