- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.621
mrb canım.ben doğumu mersinde yapacağım klima olacağı için hastane çıkışım biraz kalın ama ince 1 tane civilden zıbın takımı aldım lazım olur diye,unibaby ıslak pamuk,sebamed köpük,kendime lansinoh göğüs pedi,unibaby kulak çubuğu aldım aventin emzik ve biberon setini düşünüyorum kıyafet konusunda eksiğim yok tamamladım diye düşünüyorum,eczanelik birkeç ürün ve odamız kaldı sadece diyebilirm.odamızı biz de belis düşünüyoruz artık yavaş yavaş tamamlamak lazım eksiklerimizi tedbirli olmakta fayda var canım...
Kızlar ya çalışan annele olarak keşke tek sıkıntımız sıcak hava olsa ben ona da razıyım....
Klima sürekli çalışıyor ama oda çarpıyor çok fena insanı, tutuluyırum resmen....
Ayakta dursam biraz dolaşsam ağrıdan duramıyorum, karmplar artıyor.
Otursam popom acıyor belim kopuyor sanki şuan. Birde karnım kocaman bira öne eğilince kızım heryerden vuruyor sığamıyor yavrum artık ne yapsın.
Yani zor artık yaaaa... Galiba son ana kadar çalışamayacağım ben... Erken ayrılacağım izne....
Zaten cumartesi kontrolden önce NST ye bağladılar şuan NST olayını tam çözemedim ama bir ara sancım 70 lere falan çıktı. Ama ben çok kötüydüm o sıra
arkidiişlerrr pijamam nasıl??ayy çok rahat bir şey, incecik de penyesi var.renkleri aynı gibi çıkmış ben ayakta duran mankenin giydiği lila rengini aldım.
Eki Görüntüle 737430
Merhaba annişler ve melekleri
doktordan geldik :) maşallah herşeyimiz çok iyi. bebeğim 32 haftalık çıkıyor ultrasonda ve ölçümlerde. ama 30. haftanın içindeyiz biz şuan . kilomuz 1942 çıktı boyumuzu ölçemedi doktor amcamız hala doğum pozisyonundayız.geçen aydan 10 mayıstan beri pozisyonumuzu bozmamışız. maşallah böyle giderse normal olacakmış. size birde resim getirdim uyurken meleğim :) koca gece uyumaz doktor amcasına gidince uyur uykucu şirine :)
boyumuzu ben hesaplıyorum 44 cm çıkıyor fl yi 7 ile çarpıyorduk dimi ? fl 6.35
Maşallah benim çirkin kızıma
Eki Görüntüle 737486
cok güzelmişş canım rahat bişeye benziyoo güzel günlerde giy
ne ciykiniii annesii dünya güzelii bi melek cok seker cıkmışşşmaşallah herşey yolunda cok sevindim canım
bizde carsamba görücez bizim minik prensesiii bakalım nekadar olmuşşş annesi cok özlediiumarım herşey yolundadır
doktordan geldik :) maşallah herşeyimiz çok iyi. bebeğim 32 haftalık çıkıyor ultrasonda ve ölçümlerde. ama 30. haftanın içindeyiz biz şuan . kilomuz 1942 çıktı boyumuzu ölçemedi doktor amcamız hala doğum pozisyonundayız.geçen aydan 10 mayıstan beri pozisyonumuzu bozmamışız. maşallah böyle giderse normal olacakmış. size birde resim getirdim uyurken meleğim :) koca gece uyumaz doktor amcasına gidince uyur uykucu şirine :)
Eki Görüntüle 737486
Çok çirkin olmuş kızın annesi :) Maşallah uykucu kuzucukTam mıncırmalık kıvama gelmiş artık çeneye bak sıkarım ben onun çenesini hırs yaptım yine ya içimde çoşan bir bebek özlemi var
kızlarrrr lütfen inceleyin.
Bu iki bebek arabasınsa sizce hangisi. Kraft baston-casuel navara
bu hafta içinde alıcammmm
Kraft London Baston Bebek Arabas Mavi | Kraft | Baston ve Pusetler
En ucuz Casaul Navarra Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası Sweet Fiyatı : 238.62 TL
Canım sana bişey sorucam son ana kadar çalışamıycam dedin ya aklıma geldi. 32. haftada aldığın çalışabilir raporunda hangi haftaya kadar çalışabileceğin yazmıyor değil mi? Mesela dayanamadın 35. haftanda gidip işgöremezlik raporunu alabiliyorsun
Eki Görüntüle 737486
İçerde uyuyor çıkınca bakalım uyuyacak mı hanımefendi :) Evet tam yemelik parmaklarına baktın mı teyzesi :) annesi bu ay 1,5 kilo almış bunun 1.100 ünü kızına almış :) böyle giderse kilomu 80 yada 81 ile kapatacağım herhalde :) doğsun gelir sıkarsın çenesini teyzesi :)
herkese merhaba arkadaşlar geçmişi ucundan yakaladığım kadarıyla biraz cveap vericem cok hızlı gıdıyorsunuz ve takip edemiyorum malesef..
nidilatı bende en aacil kısmından bıraktım çünkü hem nabzımı çokk yükseltiyor hem de bir sürü başka ilaç kullandıgımdan dolayı sanırım yüzüm gözüm kabardı. evet kaılmalara çok iyi geliyor ama bıraktım mecburen. şimdi yine kasılıyoruzz:))35. haftamız bıtsın kızımla istediği zaman gelsin koca bir oh çekicem valla:))
ctesi benimde rutin kontrolüm vardı kuzucum 2-3 hafta önde gidiyor boyu 46 cm olmuş kilosu da 2074 gr. suyu idare eder. nst ye bağlanıcam her gittiğimde artık. şikayetklerimden dolayı...
progestanı ben hamıle kaldıgımdan berı alıyorum hala da devam hatta prulotun depot haftalık ıgnesını de oluyorum ek olarak. nıdılat carpıntı vs yapıyor yan etkı olarak bende de oldu. hatta tansıyonum bıle cıgrından cııkmıs durumda bır de tansıyon ılacı eklendı. yoruldum artık....ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? nasıl nerden yapılıyor ücreti nasıl bır iğne? bende gebelik şekeri var diye gidebildiğimiz kadar gidiceğiz ve şuan tedbşir amaçlı dahi olsa vurunmamı ıstemedı drum. vurunduktan sonra bır gun dahı kalsa yeterlı oluyormus...
benım kızım salı gunku kontrolde bası yukarı donmustu. kı daha once normal dogum pozısyonundaydı. ctesı gıttık 4 gunde yıne basasagı donmus fırıldak:)) sıkıntı yapma doner bence...
allah yardımcın olsun. gebelıgı boyunca yatan ve dedıklerının kat ve katını yasayan bırı olarak ne hıssettgını cok ıyı anlıyorum ama allah buyuk ben bugunlere gelecegımı yemın ederım hayal bıle edemıyordum. dua etkı son zamanlarında sıkıntı cıkmıs ıyı yanı var yıne yasadıklarının yanıbebeklerımız allahın ıznızyle guzel zamanlara geldı. hersey guzel olucak ıns. canını sıkmamaya calıs bızım durumumuzda en onemlısı bu.
bu açlık şekeerin mi anlamadım. tokluka 2 saat sonrası 143 cokta sorun degıl sanrıım yada ben sorun etmıyorum genel anlamda 2 soonrası benım 140 cıvarı cıkıyor ve ben bır problem oldugunu bılmıyorum :44:
arastacım anlıyorum esın dr ve sen kendı acınızdan ne sıkıntılar cektıgınızı bılıyorsunuz. ben de saglık sektorundeyım. türkiyenın en buyuk ünv. hastanesınde calısıyorum. ve ıkı taraftanda olaya bakabılıyorum. kabul etmek gerekır kı dr lar ne kadar sıkıntıdaysa hastalarda o sekılde. uc noktalardan bahsetmıyorum ama ıkı tarafta maelsef mağdur. kabul etmek gerekır kı savunulacak bır sıstem yok ortada...........hastane de ben gebe gebe beklememek bekleyen hastaların hakkını yememek adına da kendı hastanemde muayene olmmuyorum.hatta ve hatta muayene olsamda ordan oraya goıdcek halım takadım olmadıgı ıcın hıcc yanından bıle gecmıyorum bu ayıma kadar. dusun.. sıstem rezıllll. oraya hasta yakını olarak gelen onsanların hasta olmadan gıtmelerı bır mucıze bence:)malesref duurm bu. drlar acısından da ne rezıllıkler ve ne sıkıntılar var bızzat bılıyorum aama tek taraflı bakmamak lazım bence
Eki Görüntüle 737486
Canım o sütyeni internetten bende baktım ama bedeni tam tutturamam diye cesaret edip alamadım. Önerir misin? Sezaryen kilodu nasıl bişii?Lohusa ve gebe kilodu denilen beli neredeyse göğüs altına çıkan şeylerden mi? Onuda komdan mı aldın? Normal yüksek bel kilot alsak olmaz mı acep?
Canım aklına kötü şeyler getirme. Aynı durumlar bende de var. Doktorum 'senin durumunda erken doğum ihtimaller dahilinde lakin şuanda öyle bir belirti yok' demişti. Hareketlere dikkat veee boooool su! Yapabileceğimiz en iyi tedbir bu şimdilik.
Çok teşekkür ederiz teyzesi :16
İnşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz :)
maşallah meleğine. Ne kadar da güzelleşmiş annesi. Çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun. Kilo işi de süpersin canım. Bebişine yaramış yediklerin tebrikler.
Ama bu kız çokkk güzel yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?