2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım avent biberonlar e-bebek'te indirimdeymiş. onlardan alabilirsin. bir de bence iyi bir pompa al. avent tekli elektronik gibi.
buyuk bir kalem, o indirim anlamlı olur. telsiz için hepsiburada'ya da bak, orada da iyi indirimler oluyor. bebek bezi bim, dia gibi indirim mağazalarından bile alınabilir. kıyafet için boyasına güvendiğin her pamuklu olur, bir de nickel free olmalı.
kendi ihtiyaçlarına da bak: kalkan ve kelebek uç almayı unutma, emzirme yaraları için çok elzem bunlar.

Kızımın odası bugün de gelmedi. Perşembe aradığımda tırın arıza yaptığını söylediler. Bugün 4. gün ses yok sanırım tırı yeniden imal ediyolar

Arkadaşlarım Doğum Yaptıkça, Minicik Ellerin, Yüzlerin, Bedenlerin Fotoğraflarını Paylaştıkça Bebeğime Kavuşmak İçin Sabırsızlanıyorum, Hafiften De Kıskanıyorum Galiba Onlar Kavuştular Bebeklerine Diye.. Beklemek İyice Zorlaşıyor, Böyle Olunca Da Benim Bekleyişime Sahip Olmak İçin Neyi Varsa Verebilecek İnsanlar Geliyor Aklıma.. Allah Nerede Bebek Sahibi Olmak İsteyen Varsa Nasip Etsin, Kimseye Aratmasın, Arayanlara Da Bir An Önce Kavuşmayı Nasip Etsin İnşallah..

arasta pes diyorum senin mobilyacılara yaaaa
iyi ki erken sipariş vermişsin. çocuğun yaşına girmesini bekleyeceklermiş nerdeyse....

Cidden öyle yani. Bu nasıl bir tesadüftür anlamıyorum. Bütün aldıklarım poşetlerde duruyor. Aldıklarımın modellerini unuttum artık. Kızım emeklemeye başlamadan getirirler heralde He bu arada cuma günü geleceği söylenen fon perdelerden de henüz haber alınamıyor

Merhaba arkaadşlar.Nasılsınız bakalım.Bugün daha yeni giriyorum.Temizlik yaptım.Ama çok yoruldum.Sabah kızım nerdeyse alttan çıkacak gibi hissettim.Artık benimkide baskı yapmaya başladı.Zaman çabucak geçsede bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alsak.Ben yazılanları okuyayım bakalım ne var ne yok.

Kızlar aklıma gelmişken bi deneyimimi aktarayım size. Mide yanması için gaviscon kullanıyoruz ya benim daha önceki kullandığım normal gaviscondu. Bu gidişimde midemin hala kötü olduğunu söyledim ve son haftalarda demir hapı inanılmaz dokunur olmuştu bana düzenli içmemeye başladım o yüzden. Şimdi gaviscon advance verdi daha iyi geldi sanki. Bir de demir hapımı değiştirdi onun adını hatırlamıyorum bu daha az dokunuyor dedi bakalım görücez :)

O reflü felaket bişey ya. Acı yemeyi çok seviyodum ve acı yedim dün felaket reflü yaptı. Acı acı nasıl yaktı ilaç da almadım. Doğuma kadar acı yemeye tövbe ettim.

kızlar bu göğüs yarası için kim ne biliyosa paylaşsın kardeşimin eşi yeni doğum yaptı göğüsler çok fena
bizlerde yaşamayalım çok zor o acı bilirim.

canım burda yazan her şey yarıyor işe: Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi | Hamile ve Anne

özellikle avent kalkan ve kelebek uc. onlarsız emzirmeye devam edemezdim ben.
emzirdikten sonra sütü sıkıcak, meme etrafına sürecek. üstüne hava aldıran kalkanı takacak. kuruyacak.
emzirirken de kelebek ucu. 7-8 gün dayansın sonra geçiyor.

bu arabanın aynısından benim komşumda var oğlu şimdi 3yaşında hala kullanıyor.biraz hor kullandığından şaftı kaymış arabanın ama dayanıklı bi araba.hatta bana bebek arabası alırken sorduk ne kadar diyede 380tl dedilerdi hepsiburadada 264tlye düşmüş bence çok iyi.ha bide bu arada bu arabanın katlanması çok güzel.dolmuşa otobüse binerken çanta gibi takıp koluna binebiliyorsun.kullanışlı yani düşünürsen eğer :)

canım hayırlı olsun aldıkların. kendine avent kalkan ve kelebek uç da al. emzirme acısına karşı. elinin altında hazır olması gereken en önemli şeyler bunlar aslında.
içi süt dolu bir meme ve anne sevgisi dolu bir kucak varsa, ihtiyacların %80'i tamam oluyor zaten :)

maşallah maşallah bunların hepsi yemeyip yanında yatmalık

Kızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor

böylelerini tebrik etmek istiyorum gerçekten doktorlar 6 yıl tıp okuyup bi de üstüne jinekolojide uzxmanlık yapıyorlar ömürleri bununla geçiyo ama bazı çok bilmişler bi bakışta şıp diye anlıyo maşşallah yaniii bi de okusalar nolcak acep

napcan bazıları da böyle patavatsız oluyo takma kafanı nisan... sen de sana öyle geliyo ben kendimi kuş gibi hafif hissediyorum deseydin keşke. kadın resmen moralini bozmak istemiş.

Kızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor

Eki Görüntüle 737529

tam yemelikk bizim kızlar cok seker maşallah yaa

Bunlar canım koyu pembe ölçüsü 36*26*13
açık pembe 40*28*18

Eki Görüntüle 737534 Eki Görüntüle 737535

bence açık pembe canım aslında ikiside güzel ama açık pembeyi daha cok severimama cok sekermişş nerden alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…