- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.641
Dün bebişimin pek çok şeyini aldım e bebekten. Eğer almadıysan philips avent tek ebeveyn telsiz, park yatak için visco yatak, boğulma önleyici ve yan yatırma yastığı, lansinoh gögüs pedi, gögüs ucu çıkarıcı, lansinoh süt saklama şişesi 4 lü, nuk çıtçıt tırnak makası, dr brown biberon, chicco tarak fırça set,Baby Stylo Anne Bebek Malzeme Çantası Siyah , Baby Jem Microfiber Bebek Yorganı , prima hoşgeldin bebek paketi, bübchen bebek bakım çantası ,Baby& Me Alt Değiştirme Örtüsü- Pofuduk,Baby&Me Alt Değiştirme Örtüsü Süper İnce,Baby Jem Visco Yatak (60 x 120 cm), istersen havlu, battaniye falan da alırsın. Ah ne güzel artık benim bebeğimin de malzemeleri olmaya başladı:))
Kızımın odası bugün de gelmedi. Perşembe aradığımda tırın arıza yaptığını söylediler. Bugün 4. gün ses yok sanırım tırı yeniden imal ediyolar
arasta pes diyorum senin mobilyacılara yaaaa
iyi ki erken sipariş vermişsin. çocuğun yaşına girmesini bekleyeceklermiş nerdeyse....
Kızlar bebeğim için şu iki çanta arasında kaldım sizce ?
http://www.............../urundetay/3262/3230/266717/ayarlanabilir-askili-canta-mommy-bagfusya
http://www.............../urundetay/3262/3230/266694/ayarlanabilir-askili-canta-paintingpembe
Kızlar aklıma gelmişken bi deneyimimi aktarayım size. Mide yanması için gaviscon kullanıyoruz ya benim daha önceki kullandığım normal gaviscondu. Bu gidişimde midemin hala kötü olduğunu söyledim ve son haftalarda demir hapı inanılmaz dokunur olmuştu bana düzenli içmemeye başladım o yüzden. Şimdi gaviscon advance verdi daha iyi geldi sanki. Bir de demir hapımı değiştirdi onun adını hatırlamıyorum bu daha az dokunuyor dedi bakalım görücez :)
kızlar bu göğüs yarası için kim ne biliyosa paylaşsın kardeşimin eşi yeni doğum yaptı göğüsler çok fena
bizlerde yaşamayalım çok zor o acı bilirim.
Canlarım ben de araştırmalarıma dayanarak bu bebek arabasını çok beğeniyorum şimdi indirimdeymiş ama birebir görmeden almak istemiyorum. Mağazada bakayım fiyatı internette daha uygunsa netten geçerim siparişi. Bakın bakalım size de fikir olur.
Pierre Cardin PS-314 Çift Yönlü Bebek Arabası / Kırmızı-Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Günaydınnnn :)
bu aralar çok giremiyorum artık...biz de dün alışverişe başladık nihayet...
saat 2 buçukta evden çıktık akşam 8 buçukta evdeydik ve ben mahvoldummm yorgunluktannn
çukurambarda e bebek'in mağazası varmış bize yakın oraya gittik...bi çok şeyi aldık ama tabi herşey bitmedi...ne mümkün 1 günde...
dönüşte h&m ve mothercare de uğradık ordan kıyafet türü bi kaç bişey aldık ama kıyafet kısmının çoğu duruyor onları da haftaya fln bakıcaz artık....
aldıklarımızı ve alacaklarımızı yazayım size,eksik gedik atladığım ama gerekli olan bişeyler varsa yardım edin lütfen kızlar...kafam bi milyon oldu inanın(
ALDIKLARIMIZ
Hastane çıkışı 1 adet ( 10 lu)
2 tane uzun kollu çıtçıtlı body ( 2-4 ay )
5 tane kısa kollu çıtçıtlı body ( 0-3 ay )
3 tane mama önlüğü (0-6 ay ) ( 2 de arkadaşım hediye getirmişti, 1-2 tane de annem almış )
5 tane çorap
10 lu ağız mendili (12 li de annem almış )
1 adet alt açma örtüsü ( 1 tane de annem almış)
1 penye battaniye,1 penye de hastane çıkışında var...
1 microfiber battaniye ( örgü olarakta teyzeme ördürüyorum bir tane de ben örüyorum yeter herhalde )
3 adet ayaklı tulum ( 0-3 ay ) 4 tane de annem almış , ayını tam net bilmiyorum 0-3-6 ay gibi
1 banyo havlusu ( banyo havlusu kaç tane gerekir ? ben 1 tane daha almayı düşünüyorum 1 yetmez çünkü )
bunların dışında;
göğüs pompası (lansinoh çiftli,elektirkli )
göğüs pedleri
lansinoh göğüs ucu kremi
biberon ( philips avent,şu anne memesi gibi olandan 125 ml)
emzik ( Nuk ortodontik,damaklı ) burda bi şey sormak istiyorum biberon normal uçlu ama emziği damaklı aldım bunun sakıncası olur mu??? emziği 1 tane aldım şimdilik zamanla farklı çeşit yedek vs alınır diye düşündüm...siz nası aldınız?? emziğe çok alışmasını istemiyorum
tırnak makası-törpü-çıtçıt makası seti (bebedor )
şampuan ( sebamed )
sabun ( bübchen )
bebe yağı ( bübchen )
nemlendirici krem almayı unuttum,pişik kremini de...
kulak temizleme çubuğu
ıslak pamuk mendil ( parfüm vs içermiyor doğal suyla ıslatılmış ) baby& me
prima premium care yeni doğan bez
göğüs ucu çıkarıcı ( lansinoh )
emzik saklama kabı ( Nuk )
sanırım bu kadar aldıklarımız şimdilik....ha bunlar dışında annemin de aldıkları da var onları da yazayım....
Annemin Aldıkları
5 yelek (0-3-6 ay)
11-12 adet kolsuz ve askılı çıtçıtlı body ( 0-3-6 ay )
4 adet alt üst takım
6 adet küçük havlu
5 adet eldiven
3 çorap ( 0-3 ay ) 4 tane de arkadaşların hediyesi var
1 şapka
1-2 mama önlüğü
1 zıbın seti
2 adet uzun kollu çıtçıtlı body
4 tane fln kısa kolu çıtçıtlı body
ALINACAKLAR
uzun kollu çıtçıtlı body (3-6-9 ay ) kaç tane alsam yeterli olur ? bir de bizim bebeklerimiz malum 3.aydan itibaren artık kış gelecek uzun kollu daha çok ihtiyaç olur diye düşünüyorum ???
yelek-hırka (0-3-6ay )
alt üst takımlar ( 3-6-9 ay )
ayaklı alt ( 0-3 ay ) 2-3 tane
üst ( 0-3 ay ) 2-3 tane
ayaksız normal alt ( 3-6-9 ay )
pantolon,elbise,bluz ( bunları 3.aydan itibaren almayı düşünüyorum yani 3-6-9 ay şeklinde ama o zaman kış gelecek ve şu an mağazalarda kışlık ürünler yok siz ne yaptınız bu konuda ?? )
külotlu çorap,saç bandı,bere,şapka
banyo havlusu 1-2 tane daha
pijama takımı ( 3-6-9 ay ) 2-3 tane
kıyafet olarak eksik bişey var mı çok gerekli olan ???
veee diğer eksikler ;
Bebek arabası+ oto koltuğu
park yatak
banyo küveti ( set şeklinde düşünüyorum )
telsiz
ortopedik yatak+alez
nevresim takımı 2 tane (yeterli olur herhalde ?? )
yastık,yorgan
mevlüt takımı(elbise,patik,şapka vs )
kızlar diğer sorularımda yarım kundak aldınız mı ??
ateş ölçer dün almıştık tam kulaktan ölçenlerden braunun,kasada adamın teki geldi yanımıza bunlar iyi olmuyor zor oluyo bakması vs dedi eşim de bıraktı,evde alından ölçen var bi tane onu kullanırız diyor ??
başka gerekli ne var arkadaşlar aklıma gelenler bunlar benim,unuttuğum atladığım bişey var mı?
Merhaba annişler ve melekleri
doktordan geldik :) maşallah herşeyimiz çok iyi. bebeğim 32 haftalık çıkıyor ultrasonda ve ölçümlerde. ama 30. haftanın içindeyiz biz şuan . kilomuz 1942 çıktı boyumuzu ölçemedi doktor amcamız hala doğum pozisyonundayız.geçen aydan 10 mayıstan beri pozisyonumuzu bozmamışız. maşallah böyle giderse normal olacakmış. size birde resim getirdim uyurken meleğim :) koca gece uyumaz doktor amcasına gidince uyur uykucu şirine :)
boyumuzu ben hesaplıyorum 44 cm çıkıyor fl yi 7 ile çarpıyorduk dimi ? fl 6.35
Maşallah benim çirkin kızıma
Eki Görüntüle 737486
Canım kimseyi memnun edemiyorsun..hiiç dil dökme. İlk zamanlar bana 'sen nasıl hamilesin yaa..bu kadar zayıflık olurmu?o bebek durmaz bak düşer' diye işkence ettiler! Şimdide 'heeee..baya kilo aldın bişeye benzedin ama bayaa ağırlaştın niye böyle oldu kii' diyorlar. Geçen ay da kontrolde bebeğim 1500gr idi,dr gayet normal bir bebek sağlıklı demişti.Soranlara kilosu boyu bu dediğimde 'aaaa!olur mu çok zayıııf yazıık yaa..sana benzedi işte ne yapacaksın' diyerek işkence ediyorlar!Millet doktorlardan uzman arkadaş yaa!!!
Kızlar pazartesi olmasına rağmen morelim o kadar iyiyidi ki haftasonu tontişimi gördüm dil çıkartıyordu bize pek tatlıydıbugün de sabahtan öyle çabuk geçti morelimde gayet iyi iş yerinde bi bayan var beni odamın önünde bekliyo bende karşı koridordan geliyorum tepki aynen bu yüz ifadesini siz düşünün artık aaaaa sen ne kadar ağırlaşmışsın benim gülümseyen surat birden düşer:26: nasıl yaa dedim çok zor yürüyorsun sen diyo kiii, görseniz fıtır fıtır hiç yerimde durmam hızlı yürüme alışkanlığım mecburiyetten daha yeni yeni bitti hareketliyim yani müdürüm bile yavaş der bana yani o kadar, neyse devam edeyim ne kadar zor yüryorsun daha 30. hafta ne ağırlaşması dedim sanki bi yerin ağrıyomuş gibi zor yürüyorsun diyo acıyan bir surat yapıştırıvercen şaplağı ben 9 aylıkken bile koştur koştur her yere yetişiyordum diyo sen akşama kadar oturduğun yerden kalkmıyormusun yoksa karnın daha aşağıda inmemiş ama evt keyfimden yürüyorum öyle salak kadın önümde kocamn sivri bi göbek bu halime şükür normal yürüyom işte,çok kilo aldıysan vücut ondanda taşımayabilir en sonunda nisan patlar aaaa abla valla olan morelimi bozdum ilk defa sen böyle bişey dedin herkes maşallah ne iyisin derken sen bütün kötü şeyleri söyledin haa dedim yok yüz olarak iyi görünüyorsun da vücut olarak zorlanıyomuşun gibi diye hala devam eder kendileri
Kızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor
Eki Görüntüle 737529
Bunlar canım koyu pembe ölçüsü 36*26*13
açık pembe 40*28*18
Eki Görüntüle 737534 Eki Görüntüle 737535
Kızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor
Eki Görüntüle 737529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?