- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.661
Klimaya abanmış durumdayım ben canım özellikle bugün çok sıcakkk salon tipi büyük klima var odamda normalde dokunur bana çok serin istemem. Şuan 18 de çalıştırıyorum temmuzda napıcam acabaMasamı tam klimanın önüne mi taşısam
Ben ondan mı kabız olmadım ki hiç :) 90 lık olduğunu bilmiyodum canım en son 30 luğunu 16 TL' ye aldım geçen hafta. Ben ikişer ikişer içtiğim için çok çabuk bitiyor bilsem 90 lık alırdım şimdiye kadar.
tam yemelikk bizim kızlarcok seker maşallah yaa
Maşallah ona yesin onu teyzesi :)
tam yemelikk bizim kızlarcok seker maşallah yaa
bence açık pembe canım aslında ikiside güzel ama açık pembeyi daha cok severimama cok sekermişş nerden alıcaksın
Butik bebe den site ismi vermenin sakıncası varmı bilmiyorum ama :)
bence yok canım hepimiz site adı yazıyoruz burda saol canım bende bakıyım
Kızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor
Eki Görüntüle 737529
canım hayırlı olsun aldıkların. kendine avent kalkan ve kelebek uç da al. emzirme acısına karşı. elinin altında hazır olması gereken en önemli şeyler bunlar aslında.
içi süt dolu bir meme ve anne sevgisi dolu bir kucak varsa, ihtiyacların %80'i tamam oluyor zaten :)
Kızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor
Eki Görüntüle 737529
O reflü felaket bişey ya. Acı yemeyi çok seviyodum ve acı yedim dün felaket reflü yaptı. Acı acı nasıl yaktı ilaç da almadım. Doğuma kadar acı yemeye tövbe ettim.
bu arabanın aynısından benim komşumda varoğlu şimdi 3yaşında hala kullanıyor.biraz hor kullandığından şaftı kaymış arabanın ama dayanıklı bi araba.hatta bana bebek arabası alırken sorduk ne kadar diyede 380tl dedilerdi hepsiburadada 264tlye düşmüş bence çok iyi.ha bide bu arada bu arabanın katlanması çok güzel.dolmuşa otobüse binerken çanta gibi takıp koluna binebiliyorsun.kullanışlı yani düşünürsen eğer :)
Eki Görüntüle 737529
İnşallah zamanında sağlıklı ve eksiksiz bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı. Canım benim çocuk sahibi olan bir kaç arkadaşım var bebeğin karnındayken başka yanındayken başka seviyorsun.Her ikiside güzel duygular ve bunları olduğu zamanında güzel değerlendir,iyice tadına var diyorlar.Hepimiz biran önce kucaklamak istiyoruz,aynı duyguları yaşıyoruz ama tadını çıkaralım.Arkadaşlarım Doğum Yaptıkça, Minicik Ellerin, Yüzlerin, Bedenlerin Fotoğraflarını Paylaştıkça Bebeğime Kavuşmak İçin Sabırsızlanıyorum, Hafiften De Kıskanıyorum Galiba Onlar Kavuştular Bebeklerine Diye..Beklemek İyice Zorlaşıyor, Böyle Olunca Da Benim Bekleyişime Sahip Olmak İçin Neyi Varsa Verebilecek İnsanlar Geliyor Aklıma.. Allah Nerede Bebek Sahibi Olmak İsteyen Varsa Nasip Etsin, Kimseye Aratmasın, Arayanlara Da Bir An Önce Kavuşmayı Nasip Etsin İnşallah..
Maşallah kızınaKızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor
Eki Görüntüle 737529
Allah iyiliğini versin! Gülmekten gözümden yaş geldi inanMaşallah Güzel Kızlarınızın Resimlerine..
Bu Da Benim Oğlumun Bacağı.. Geçirdiğimiz 8 Ay Boyunca Çeşitli Açılardan Çekilmiş Bacak Resimleri Dışında Başka Bir Uzvuna Ait Herhangi Bir Resme Kavuşamadık Malesef Biz
Eki Görüntüle 737552
Yeme canım iyi edersin yoksa o yanmalar nefesini bile tıkıyor insanın
Çok iyiymiş canım valla iyice ısındım bu arabaya
Ayy bu nasıl bişey böyleÇok tatlı kızın canım İştahımı kabarttı uuuuuuwww
Eki Görüntüle 737529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?