2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar o ilaçtan bende içiyorum kramp falan kalmadı çok etkili ama 2tane fazla çok fazla içince böbrek taşı yapıyor.bi doktorununza sorun isterseniz.ben hep tek içiyorum düzenli de içince etki ediyor.

Maşallah Güzel Kızlarınızın Resimlerine..
Bu Da Benim Oğlumun Bacağı.. Geçirdiğimiz 8 Ay Boyunca Çeşitli Açılardan Çekilmiş Bacak Resimleri Dışında Başka Bir Uzvuna Ait Herhangi Bir Resme Kavuşamadık Malesef Biz

canım ben bu kalkan ve kelebek uç konusunda biraz cahilim ya
kalkan göğsün kahverengi kısmına geliyor ucu delik olduğu için çocuk ucunu daha rahat kavrıyor değilmi ?
ama kelebek uç göğüse yapışıyormu ? kayarsa falan tam ucu içine sokmak lazım dimi ?
çocuğun çekmesini zorlaştırmıyormu acaba?

O reflü felaket bişey ya. Acı yemeyi çok seviyodum ve acı yedim dün felaket reflü yaptı. Acı acı nasıl yaktı ilaç da almadım. Doğuma kadar acı yemeye tövbe ettim.

Yeme canım iyi edersin yoksa o yanmalar nefesini bile tıkıyor insanın

Çok iyiymiş canım valla iyice ısındım bu arabaya

Kızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor

Eki Görüntüle 737529

Ayy bu nasıl bişey böyle Çok tatlı kızın canım İştahımı kabarttı uuuuuuwww

dünya güzelleriiiim okuyamadım geçmişi kızlar kusura bakmayın inş hepiniz iyisinizdir bir bir aklımdasınız. eşimi bugün hastaneye götürdüm ne meret bir hastalıktır şu hemoroid Allahtan ameliyatlık değilmiş ilaç kullanır dikkat edersen kalmaz birseşy dedi. kızımla randevumuza 9 gün kaldı ayın 26sında gideceğim doktora. hepinizi ayrı ayrı öperim bugün giremeyeceğim

İnşallah zamanında sağlıklı ve eksiksiz bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı. Canım benim çocuk sahibi olan bir kaç arkadaşım var bebeğin karnındayken başka yanındayken başka seviyorsun.Her ikiside güzel duygular ve bunları olduğu zamanında güzel değerlendir,iyice tadına var diyorlar.Hepimiz biran önce kucaklamak istiyoruz,aynı duyguları yaşıyoruz ama tadını çıkaralım.
Kızlar bu da benim kızım. Bu haftaki en düzgün pozu bu ve sanırım yumruğunun ağzına girip girmeyeceğini deniyor

Eki Görüntüle 737529
Maşallah kızına çok tatlı prenses

Allah iyiliğini versin! Gülmekten gözümden yaş geldi inan Maşallah yinede. Allah nazarlardan saklasın. Hayırlı evlat olsun inşallah.

kızlar çok özür diliyorum ultrason resmi özürlüsüyüm ben bebek nerde gözü kulağı tek başımı var burda görenler ne olur bende görmek istiyorum :)

Slm kızlar umarım herkesler iyidir keyifler yerindedir :) geçmişi okuyamadım henüz..ama bakıcam merak ediyorum neler yapılmış
Bugün bebiş odamız tamamen kuruldu sonunda... Ama çok pis kardeşim temizliycek ama keyfi nezaman gelirse. Eşim yarın ben temizlerim dedi kıyamam ya.. Bana da izin vermiyoki.. Neyse ben de uyku seti ve cibinliğini yıkayıp ütülerim..Buarada devasa bi cibinliği olcak kızımın çok merak ediyorum takmadık henüz
Keçe işleriyle uğraşan arklarım bi sorum olcak. Kızımın odasında ip tül var gri renkte , biraz süslemek için iplere bişeyler asmak takmak istiyorum keçeden çiçek böcek falan bilemiyorum olur mu? Ve nerden temin edebilirim? Keçe dışında tülümü süsleyebileceğim şeyler var mı fikir istiyorum lütfennn

Eki Görüntüle 737529

Oyoyoyoyy maaşallah ya yerim onu ben:) ben de kızımı görmek istiyorum hep arkası dönük oldu :/ boyun kulak ve elini çok net gördüm şimdiye kadar bakalım 1 hakkımız daha var renkli usg de inş böyle net görürüm <3

selam kızlarr...sonunda bebişiminn minik minik kıyafetlerini yıkadımm bi makine...kurusun yrn dewam etcess :))

çook tatlı yaa hepsi minicik :))

kızlar gittik geldik nst ye girdim..aksi gibi o anda hiç olmadı o kasılma dediğim şeyler...benim kız da maşallah kıpır kıpırdı zillii

sonuç olarak bişey yok dedi dr...ultrasonla da baktı bi sorun yok dedi...erken doğum durumu falan yani

herşey normal dedi

1600 gr olmuş bu arada...ay bi yanakları var tombik tombik

yanaklı olacak güzel kızım

neyse rahatladım çok şükür...ama bebek hareketiyle kasılma olayı çok karışıyor demek ki..ben önce bebek hareketi diyordu ayağını başını dayıyor herhalde diye sonradan kasılma demeye başladım bi garipti çünkü...20 dk da bir oluyodu...dr.da bebek hareketidir dedi..gerçi nts de 15 dk fln durdum orda da olmadı nasıl anlıyolar bu durumda bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…