2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar canım koyu pembe ölçüsü 36*26*13
açık pembe 40*28*18

Eki Görüntüle 737534 Eki Görüntüle 737535

açık pembe olan daha hoş canım.

herşeyin normal olmasına sevindim canım hadi gözün aydın ,o kasılma dediğimiz şey ben nst ye bağlanınca da olmadı ya, ne gıcık oldum tam bağlıyken yaşasaydık o durumu anlayacaktık bişz de ne olduğunu.

benımde karnım taş gibi oluyo bi tarafa doğru ama ağrı filan hissetmiyorum o anda sadece garip bir nefes darlığı yaşıyorum çok hafif bbenım doktora anlattım oda bebek hareketidir onlar ağrı sancı hissetmıyosan sorun yok dedi ama ağrılı olursa hemen gelıyosun bundan sonra dedi sanırım bebek gövdesini falan yaslıyor gerçekten:26:

maşallah kızına benimde doğum günüm seninle aynı çarşamba günü gidicem inşallah benim oğlumda senin kızın kadar büyümüştür

Hep kaynıyorum ama ben arada kimse yok muuu

Canım Yaptığım Keçe Süslerini Paylaşmıştım Daha Önce, Bende Çocuk Odasına Perde Yaptırmayacağım İçin Krem Rengi Perdemi Keçelerle Süsleyeceğim. İstediğin Gibi Birşey Mi Bilmiyorum Ama 1-2 Resmini Çektim Senin İçin. İşine Yararsa Keçe Kalıplarını Gönderirim.

Bunlar Yaptığım Süsler:

Bunlarda Perdeye Asılmış Hali, Örnek Olsun Diye 2 Tanesini Astım Şİmdilik. Perdemi Yıkayınca Tamamını Asacağım.

yaaaaaaa yeriiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

hay allahımmmmm...... ben bunları yerım yaaaaaa maşşallah kuzuyaaaaaa annesiii

Bak söylemedi deme kızını yakalarsam o ellerini ısırırım :)

Maşallah kızına çok tatlı prenses

Allah iyiliğini versin! Gülmekten gözümden yaş geldi inan Maşallah yinede. Allah nazarlardan saklasın. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Teşekkür ederiz teyzeleri Hepimizin bebişleri çok tatlı. Zaten hepsi birer melek nasıl çirkin olsunlar. O kadar masumlar ki Suloz senin oğlunun bacağı da oldukça kaslı görünüyor canım Başka yorum bulamadım ve yorumuna da çok güldüm

kızlar selam, 32+3 deyiz, 5 hafta daha çalışabilir raporumuzu da aldık işyerine verdik.....

dr ölçümleri herşeyiyle normal dedi, 1800 gr olmuş ,poposu üstüne oturmuş çok rahat gözüküyor dedi.... dedimki çok hareketli biraz yürüş yapınca veyabiraz tempolu yürüyünce kasılmalar oluyo dedim, poposu üstüne duruyor ya dedi ayakları ve poposuyla baskı yapıyor, oturmalarında yürümelerinde de bunu hissedebilirsin, normal dedi, dinlenmemi, oturuyorsam birkeç adım yürümemi, yürüyorsam oturmamı, hatta sol tarafıma doğru uzanmamı söyledi...

o kadar hareketli ki anlatamam, ilk bebeğim hiç böyle kıpırdamıyordu.... yada o kıpırdıyordu bu zıplıyor resmen...

birde mide bulantıları hala var, sabah özellikle... biraz bişeyler yiyorum geçiyor ama bu sever mide yanması... hatta gıtlak yanması:) bilemedim aç kalıp mide bulantısımı iyi, bişeyler yiyip mide yanması mı iyi....

hazırlıklarda tamam sayılır.zaten il bebeğimden park yatağım var, bebek aram var, kardeşi ana kucağı ve oto koltuğunu verdi, bikaç yeni kıyafet, biraz abiden kalanlar, biraz teyzeden gelenler... çok masraf yapmadım yani :) ama yıkamak, asıp kurutmak ve ütülemek bu kdar zevkli gelmemişti....

allah giymelerini kullanmalarını nasip etsin....

Napalım Canım Bizde O Kaslı bacaklarla İdare Ediyoruz İşte. Bu Konuda Kesinlikle Abartmıyorum.. Yüzünü Göremedik Daha. Ya Hiç Birşey Görünmüyor Resimlerde Ya Da Bacak Görüyoruz.

Şekil 2.A

ayyyyyy arkadaşlar dün gece çok sıcak olmuştu ben de gece kalkıp dolaptan 2 kez kana kana soğuk su içtim şimdi de ceremesini çekiyorum sabahtan biraz bulantım vardı akşama doğru ağırlaştı şimdilerde çok kötü oldum midem bulanıyor,başım dönüyor , diyareyim,karnımda burulma hissinde ağrı oluyor ara ara. eşim sağolsun nane limon kaynattı içtim biraz rahatlar gibi oldum ama 15-20 dk yine kötüyüm napmalıyım acaba fikirleriniz nelerdir???

Senin oğlun sana büyük bir sürpriz hazırlığında anlaşılan 40 gün kalmış dayan sulozcum. Tamamını göreceksin yakında :)

süt bal ve tarcın iç canım çok sıcak olmasın iyi gelir bana bu karışım yarıyor soğuk bişiler içtiğimde kötü olduğum zaman . geçmiş olsun

Canim nane limon daha cok midemi bulandiriyor benim. Bu tur durumlarda sicak su icmek iyi geliyor. Kaynar degilde isitilmis su. Tavsiye ederim.. Gecmis olsun..

Çok teşekkür ederim cnm , tam da böyle bişey cnm istediğim, ama bunlar hazır değil mi neresini biz yapıyoruz anlamadım ki:) nerden bulabilirim ben de süsliyim tülümüzü

süt bal ve tarcın iç canım çok sıcak olmasın iyi gelir bana bu karışım yarıyor soğuk bişiler içtiğimde kötü olduğum zaman . geçmiş olsun

Canim nane limon daha cok midemi bulandiriyor benim. Bu tur durumlarda sicak su icmek iyi geliyor. Kaynar degilde isitilmis su. Tavsiye ederim.. Gecmis olsun..

sağolun arkadaşlar deneyeceğim hemen ballı sütü suyumu da ısıtıp ısıtıp içeyim hemen...çok tşkrler tavsiyeleriniz için.

Çok teşekkür ederim cnm , tam da böyle bişey cnm istediğim, ama bunlar hazır değil mi neresini biz yapıyoruz anlamadım ki:) nerden bulabilirim ben de süsliyim tülümüzü
Hazır Değil Tatlım Bunlar Keçeden Aşağıdaki Kalıpları Kullanarak Ben Kendim Yaptım. Hazır Satılanı Var Mıdır Bilmiyorum.

kızlar çok özür diliyorum ultrason resmi özürlüsüyüm ben bebek nerde gözü kulağı tek başımı var burda görenler ne olur bende görmek istiyorum :)

Nasıl tarif etsem bilemedim ki canım elini de seçemedin mi en net o anlaşılıyor çünkü? Orda sadece yüzü görünüyor öyle düşün tombik bir yanak kapalı çekik gözler ve ağzını tamamen kapatmış bir minik yumruk :)

Geçmiş olsun canım muz ye ishalin için. Sade maden suyu da içebilirsin.

Arkadaşlar 21 haziran cuma günü beylikdüzü marmara parkta Ayşe Önerin ve benim doktorumun bebeğim olacak semineri var.Saat 12:30-17:45 arası.Bende orda olacağım.Sizler beylikdüzüne yakınsanız sizlerde gelin tanışmış oluruz ve çok mutlu olurum.Gelmeyi düşünen arkadaşlar buradan yazsın özelden tel. numaralarımızı verelim.Orda buluşuruz.Ayrıca gelmek isteyen arkadaşlar 0216 386 38 13 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekiyor.

bır hafta boyunca tv seyredemedımm!gundemı hıc takıp edemedımm...kımı dıyoo cıktıı,kımı dıyooo bellı degıl daha!sız daha ıyı bılırsınız!ne oldu son durumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…