- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.681
Bunlar canım koyu pembe ölçüsü 36*26*13
açık pembe 40*28*18
Eki Görüntüle 737534 Eki Görüntüle 737535
kızlar gittik geldik nst ye girdim..aksi gibi o anda hiç olmadı o kasılma dediğim şeyler...benim kız da maşallah kıpır kıpırdı zillii
sonuç olarak bişey yok dedi dr...ultrasonla da baktı bi sorun yok dedi...erken doğum durumu falan yani
herşey normal dedi
1600 gr olmuş bu arada...ay bi yanakları var tombik tombik
yanaklı olacak güzel kızım
neyse rahatladım çok şükür...ama bebek hareketiyle kasılma olayı çok karışıyor demek ki..ben önce bebek hareketi diyordu ayağını başını dayıyor herhalde diye sonradan kasılma demeye başladım bi garipti çünkü...20 dk da bir oluyodu...dr.da bebek hareketidir dedi..gerçi nts de 15 dk fln durdum orda da olmadı nasıl anlıyolar bu durumda bilmiyorum da
kızlar gittik geldik nst ye girdim..aksi gibi o anda hiç olmadı o kasılma dediğim şeyler...benim kız da maşallah kıpır kıpırdı zillii
sonuç olarak bişey yok dedi dr...ultrasonla da baktı bi sorun yok dedi...erken doğum durumu falan yani
herşey normal dedi
neyse rahatladım çok şükür...ama bebek hareketiyle kasılma olayı çok karışıyor demek ki..ben önce bebek hareketi diyordu ayağını başını dayıyor herhalde diye sonradan kasılma demeye başladım bi garipti çünkü...20 dk da bir oluyodu...dr.da bebek hareketidir dedi..gerçi nts de 15 dk fln durdum orda da olmadı nasıl anlıyolar bu durumda bilmiyorum da
herşey normal dedi
Slm kızlar umarım herkesler iyidir keyifler yerindedir :) geçmişi okuyamadım henüz..ama bakıcam merak ediyorum neler yapılmış
Bugün bebiş odamız tamamen kuruldu sonunda... Ama çok piskardeşim temizliycek ama keyfi nezaman gelirse. Eşim yarın ben temizlerim dedi kıyamam ya.. Bana da izin vermiyoki.. Neyse ben de uyku seti ve cibinliğini yıkayıp ütülerim..Buarada devasa bi cibinliği olcak kızımın çok merak ediyorum takmadık henüz
Keçe işleriyle uğraşan arklarım bi sorum olcak. Kızımın odasında ip tül var gri renkte , biraz süslemek için iplere bişeyler asmak takmak istiyorum keçeden çiçek böcek falan bilemiyorum olur mu? Ve nerden temin edebilirim? Keçe dışında tülümü süsleyebileceğim şeyler var mı fikir istiyorum lütfennn
Canım Yaptığım Keçe Süslerini Paylaşmıştım Daha Önce, Bende Çocuk Odasına Perde Yaptırmayacağım İçin Krem Rengi Perdemi Keçelerle Süsleyeceğim. İstediğin Gibi Birşey Mi Bilmiyorum Ama 1-2 Resmini Çektim Senin İçin. İşine Yararsa Keçe Kalıplarını Gönderirim.Slm kızlar umarım herkesler iyidir keyifler yerindedir :) geçmişi okuyamadım henüz..ama bakıcam merak ediyorum neler yapılmış
Bugün bebiş odamız tamamen kuruldu sonunda... Ama çok piskardeşim temizliycek ama keyfi nezaman gelirse. Eşim yarın ben temizlerim dedi kıyamam ya.. Bana da izin vermiyoki.. Neyse ben de uyku seti ve cibinliğini yıkayıp ütülerim..Buarada devasa bi cibinliği olcak kızımın çok merak ediyorum takmadık henüz
Keçe işleriyle uğraşan arklarım bi sorum olcak. Kızımın odasında ip tül var gri renkte , biraz süslemek için iplere bişeyler asmak takmak istiyorum keçeden çiçek böcek falan bilemiyorum olur mu? Ve nerden temin edebilirim? Keçe dışında tülümü süsleyebileceğim şeyler var mı fikir istiyorum lütfennn
yaaaaaaa yeriiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
hay allahımmmmm...... ben bunları yerım yaaaaaa maşşallah kuzuyaaaaaa annesiii
Yeme canım iyi edersin yoksa o yanmalar nefesini bile tıkıyor insanın
Çok iyiymiş canım valla iyice ısındım bu arabaya
Ayy bu nasıl bişey böyleÇok tatlı kızın canım İştahımı kabarttı uuuuuuwww
Bak söylemedi deme kızını yakalarsam o ellerini ısırırım :)
Maşallah kızınaçok tatlı prenses
Allah iyiliğini versin! Gülmekten gözümden yaş geldi inanMaşallah yinede. Allah nazarlardan saklasın. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Oyoyoyoyy maaşallah ya yerim onu ben:) ben de kızımı görmek istiyorum hep arkası dönük oldu :/ boyun kulak ve elini çok net gördüm şimdiye kadar bakalım 1 hakkımız daha var renkli usg de inş böyle net görürüm <3
Teşekkür ederiz teyzeleriHepimizin bebişleri çok tatlı. Zaten hepsi birer melek nasıl çirkin olsunlar. O kadar masumlar ki Suloz senin oğlunun bacağı da oldukça kaslı görünüyor canım Başka yorum bulamadım ve yorumuna da çok güldüm
Napalım Canım Bizde O Kaslı bacaklarla İdare Ediyoruz İşte. Bu Konuda Kesinlikle Abartmıyorum.. Yüzünü Göremedik Daha. Ya Hiç Birşey Görünmüyor Resimlerde Ya Da Bacak Görüyoruz.
Şekil 2.A
Eki Görüntüle 737646
ayyyyyy arkadaşlar dün gece çok sıcak olmuştu ben de gece kalkıp dolaptan 2 kez kana kana soğuk su içtim şimdi de ceremesini çekiyorum sabahtan biraz bulantım vardı akşama doğru ağırlaştı şimdilerde çok kötü oldum midem bulanıyor,başım dönüyor , diyareyim,karnımda burulma hissinde ağrı oluyor ara ara. eşim sağolsun nane limon kaynattı içtim biraz rahatlar gibi oldum ama 15-20 dk yine kötüyüm napmalıyım acaba fikirleriniz nelerdir???
ayyyyyy arkadaşlar dün gece çok sıcak olmuştu ben de gece kalkıp dolaptan 2 kez kana kana soğuk su içtim şimdi de ceremesini çekiyorum sabahtan biraz bulantım vardı akşama doğru ağırlaştı şimdilerde çok kötü oldum midem bulanıyor,başım dönüyor , diyareyim,karnımda burulma hissinde ağrı oluyor ara ara. eşim sağolsun nane limon kaynattı içtim biraz rahatlar gibi oldum ama 15-20 dk yine kötüyüm napmalıyım acaba fikirleriniz nelerdir???
Canım Yaptığım Keçe Süslerini Paylaşmıştım Daha Önce, Bende Çocuk Odasına Perde Yaptırmayacağım İçin Krem Rengi Perdemi Keçelerle Süsleyeceğim. İstediğin Gibi Birşey Mi Bilmiyorum Ama 1-2 Resmini Çektim Senin İçin. İşine Yararsa Keçe Kalıplarını Gönderirim.
Bunlar Yaptığım Süsler:
Eki Görüntüle 737617
Bunlarda Perdeye Asılmış Hali, Örnek Olsun Diye 2 Tanesini Astım Şİmdilik. Perdemi Yıkayınca Tamamını Asacağım.
Eki Görüntüle 737626
süt bal ve tarcın iç canım çok sıcak olmasın iyi gelir bana bu karışım yarıyor soğuk bişiler içtiğimde kötü olduğum zaman . geçmiş olsun
Canim nane limon daha cok midemi bulandiriyor benim. Bu tur durumlarda sicak su icmek iyi geliyor. Kaynar degilde isitilmis su. Tavsiye ederim.. Gecmis olsun..
sağolun arkadaşlar deneyeceğim hemen ballı sütü suyumu da ısıtıp ısıtıp içeyim hemen...çok tşkrler tavsiyeleriniz için.
kızlar çok özür diliyorum ultrason resmi özürlüsüyüm ben bebek nerde gözü kulağı tek başımı var burda görenler ne olur bende görmek istiyorum :)
Hazır Değil Tatlım Bunlar Keçeden Aşağıdaki Kalıpları Kullanarak Ben Kendim Yaptım. Hazır Satılanı Var Mıdır Bilmiyorum.
Eki Görüntüle 737667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?